Oriunde vă veți afla în aceste zile, este important să nu uităm miza acestui moment care ar trebui să ne ofere tuturor mai multă liniște interioară.

Paște fericit și cât mai multe persoane apropiate și dragi cărora să le urați în aceste zile firescul “Hristos a inviat!”.

15 COMENTARII

  1. Va transmit de la Basel, / Cel ce vrea sa ia un miel / Ce arata ca Banel, / Un mesaj cam tulburel. / Nu e pentru prima oara, / Insa mielul are-o nara…

  2. JURĂMÂNT

    În astă noapte sfântă a Învierii ,
    Depun în faţa voastră jurământ
    Că de dragul lumii şi-a muierii ,
    După un secol, intru-n mormânt .
    (Deocamdată beau, mănânc şi cânt)

  3. Domnule Voiculescu, sper ca multele fapte filantropice pe care le-ati facut sa va salveze de la inchisoare. In momentele astea nu pot sa nu ma gandesc si la domnul Becali, care cine mai stie cat patimeste. A furat saracu, dar a dat si la oameni, a facut mult bine.
    Hristos a inviat, domnule Voiculescu!

  4. Adevarat a Inviat ! Multa sanatate si tarie pentru a pune fiara portocalie cu botul pe labe !

    In a doua zi de Paste am fost la o matusa unde am avut nefericita ocazie de a fi jignita si umilita. Mai bine ramaneam acasa si nu mai acceptam invitatia. Asa se intampla de fiecare data cand unii uita de unde au plecat si ca, nu toti ne nastem sub stele norocoase, eu fiind una dintre persoanele care au venit pe lume in timpul eclipsei totale ….

  5. Adevarat a inviat! Va transmit pe aceasta cale numai bine si putere de munca, toate cele bune si sa auzim numai de bine!

  6. multa sanatate si implinire si la dumneavoastra. aceste sarbatori sunt menite sa ne readuca echilibrul interior. va doresc sa vi-l fi gasit. hristos a inviat!

Comentariile sunt închise.