Basescu Traian a aparut aseara, plin de tupeu, la un post de televiziune afirmand ca mi-am turnat rudele la Securitate.

Precizez, inca o data, ca aceasta afirmatie este o minciuna – asa cum rezulta din documentele oficiale din dosarul de la CNSAS, dar mai ales din concluzia deciziei Inaltei Curti de Justitie si Casatie.

Pentru ca toata lumea sa stie: eu nu am cunoscut faptul ca una dintre verisoarele mele a fugit din Romania si, ca atare, nu aveam cum sa “o torn” la Securitate.

Am aflat de fuga ei la un an dupa plecare, atunci cand am fost chestionat de directorul general al Intreprinderii de Comert Exterior Vitrocim.

Deci, Basescu Traian ramane un mincinos notoriu.

15 COMENTARII

  1. A, dar nu aveam nicio indoiala ca s-ar schimba. Nimic nu-l mai poate schimba pe basescu, este pierdut in abisul minciunii daca pot spune asa. Important este ca romanii s-au convins de acest aspect si nu peste mult timp il vor taxa aspru.

  2. acest presedinte este cu adevarat rusinat. nu este admisibil asa ceva! cum se poate sa fie lasat sa vorbeasca in asa fel, cand el singur este responsabilul pentru toate bazaconiile pe care le spune la adresa dumneavoastra. nu inteleg cum de dupa atatia ani de nelegiuiri mai este lasat in libertate

  3. Dle Voiculescu, lumea vorbeşte, că Traian Băsescu a plătit-o pe verişoara dvs. cu bani grei ca să mintă tot ce spune despre dumneavoastră, pentru a vă face rău.
    Fiecare om este o entitate individuală şi nimeni nu este raspunzător de caracterul defect şi imoral al celorlalţi, chiar dacă sunt rude.
    Păcatul este al ei.
    În ceea ce vă priveste pe dumneavoastră, Băsescu Traian minte şi încearcă prin toate mijloacele murdare, ilegale să vă facă rău.
    Iar pe noi, poporul roman ne-a saracit, ne-a luat bucuria de a trăi, ne invartim în gol în jocurile lui sinistre, făcute pentru a-şi pastra puterea, el şi grupul din jurul lui.
    Faţă de noi, poporul roman, Băsescu Traian e un gropar. De 10 ani sapă groapa în care să bage Romania.
    Şi aproape reuşise, dle Voiculescu. :(

  4. Tupeu dat de faptul ca dosarul lui de „turnator” la securitate al colegilor sai de facultate sau servici a …disparut.
    Eu sper ca mai sunt jurnalisti ai anilor ’90 care pastreaza fotocopii dupa acele documente.Cand va reaparea, va gasi vorbe mestesugite pentru aceasta situatie -de altfel ingrata- prin care a trecut el.

    Rudele Dv. nu V-au declarat ca fiind ruda lor, acolo, pe meleagurile unde le-au purtat viata oare… ??? Cine a turnat, cine a tradat, cine a suferit presiuni psihice si pentru ce motiv… ?!?!…

    T.basescu e un dezinformator, sau contra-informator fff versat si subtil, fiind in acelasi timp si zvoner si raspandac – ca sa folosesc cuvinte emanate de evenimentele din decembrie-ianuarie ’89-’90. Foloseste informatiile combinandu-le cu imaginatia pentru a declansa confuzie, stare in care jubileaza, din pacate pentru tara noastra.

    Eu nu mai pot decat sa-l compatimesc la gandul despre ce-i rezerva viitorul.

  5. Se pare ca domnul presedinte nu are alta treaba decat sa minta la televizor. O ocupatie principala de 10 ani incoace daca stam bine sa ne gandim.

  6. In calitatea sa de ofiter de marina, Traian Basescu dadea informatii cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitatile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, in timpul escalelor, activitati de contrabanda si specula, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii facute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioara de partid si de stat.

  7. – MARELE APEL –
    .
    Români :
    treceți pe răbojul vostru pe ORIȘICE BĂSIST
    pe care îl cunoașteți , ori despre care doar ați auzit ceva
    asta deoarece se-apropie momentul SOCOTELILOR
    cu ei și cu regimul lor trădar și blestemat.
    de-aceea trebuie să știm pe unde zac aceștia.
    și cine sunt.
    și ce rubedenii și-alte neamuri au.
    și unde locuiesc.ȘI UNDE ȘI-AU DOSIT AVERILE
    și cine le sunt prietenii și cunoscuții.
    trebuie să știm cu cine-au fost în marea cârdasie a trădarii
    cu cine-au spionat
    și au vândut
    și-au jefuit această țară
    trebuie să știm.
    ce bani spurkați au luat de la străini și de la dușmanii României
    TREBUIE SĂ ȘTIM TOTUL DESPRE EI
    pentru că vrem să le facem socoteala riguros și aprig. Și pân` la ultimul bănuț.
    și-apoi să-i judecăm . În Piața-Mare.
    ca pe nelegiuiții cei mai răi . ca pe haini .ca pe turbați și ca pe hiene.
    CA PE DUȘMANI NEMERNICI AI POPORULUI.
    Nici unul să nu scape.
    Și stirpea lor să piară toată. și pe veci.
    Amin .
    ~
    Post scriptum ::: eu și numai eu Șerban am scris aceste lucruri .
    Spre cunoașterea lor de către Români
    Și întru groaza dușmanilor poporului.
    Și-a vânzătorilor de oameni și de țară .
    adică a băsiștilor . A TUTUROR BĂSIȘTILOR .
    DE LA GRĂJDAR LA PROKUROR .

    ~ ~ ~

  8. Pe vremuri, cand eram un copilas, am citit o carte numita „Niculaita minciuna”, in care personajul cartii mintea cu nerusinare, ca apoi sa jure stramb cu mana pe Biblie. Aceeasi maniera de a truca adevarul o are si Basescu. Mitomania presedintelui se cronicizeaza de la o zi la alta, dandu-si astfel arama pe fata si demontrand lumii intregi, ca bunatatea lui nu a fost decat o inselatorie bine regizata.

  9. Si eu tot sper ca romanii sa se trezeasca, dar sunt tinuti in adormire de propaganda basista fara scrupule. Am ajuns sa o vedem pe Udrea ca se plange ca nu are bani de chirie. Ea care poarta posete in valoare de un apartament de doua camere in provincie.

  10. acest presedinte nerusinat nu merita altceva decat sa meaga de urgenta la jilava. nu ne face onoare sa il avem in capul tarii si la cat rau a facut in tara asta, asta este singura soarta pe care o merita

  11. Domnule Profesor Dan Voiculescu,

    Pe data de 8 aprile 2014 am aflat ca s-a amanat cu o saptamana sentinta in ceea ce va priveste in dosarul ICA. De aceea, in mod special, pe data de 11 aprilie am fost in Bucuresti. De ce ? Pentru ca dvs., in calitate de presedinte atunci si fondator al AOAR-Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, ati acceptat sa fiti presedinte de onoare la Asociatiei Consultantilor de Investitii de pe Piata de Capital, infiintata de mine.

    In Bucuresti, am avut urmatoarele actiuni :

    1.Intalnire cu d-nul Cristian Parvan, directorul executiv al AOAR.
    2. Transmiterea unei carti “Mihai Eminescu-Securitatea si siguranta nationala a Romaniei” de prof. Ghe. Ene, unuia din destinatarii mentionati in comentariul anterior de pe blogul dvs (Adrian Nastase – la FET). Va voi transmite exemplarul dvs. dupa ce voi intra in posesia a inca unui exemplar pentru a transmite cartea si d-lui Mihai Gadea.
    3. Contactarea pentru stabilirea unui sistem de colaborare cu firma organizatoare a cursurilor de retorica sustinute de d-nul Toader Palelogu ( “Daca-i bal bal sa fie “…nu putea ramane fara urmari…, cel putin nu si pentru mine…)
    4. Contactarea pentru stabilirea unui sistem de colaborare cu IICCMER, initial prin d-nul Dinu Zamfirescu, urmand a continua comunicarea, “dupa Paste”, cu d-nul Radu Preda…
    5. Discutie telefonica cu d-nul Alexandru Mironov, ref. la evenimentul public programat de mine in luna mai a.c. la Constanta
    6. Telefon dat d-lui Claudiu Iordache, directorul general al IRRD
    7. Intalnire “div-in-a” pe Magheru….
    8. Intalnire cu d-nul Niels Schnecker
    9. Cumpararea cartii “Tragedia veacurilor” de Ellen White si a doua carti de Ben Carson.

    DE CE un asemenea efort, si atata “dispersie logica”…., dupa ce aproape 2 decenii ani nu am colaborat cu dvs. decat sporadic doar 1-2 ani la inceput ? Cred ca TRAGEDIA ECONOMICA A ROMANIEI ( sper ca mutatis-mutandis, voi reusi sa scriu folosind ca model cartea lui Ellen White, o carte cu titlul, TRAGEDIA TINUTURILOR INDEPARTATE …) tine de acea “stare de spirit” care i-a cuprins pe membrii Asociatiei de Consultanti infiintata de mine, atunci cand ati fost “demis” din pozitia de Presedinte de onoare al asociatiei, in locul dvs. fiind desemnat un vicepresedinte al C.N.V.M. – Comisia Nationala a Valorilor Mobliare, autoritate de stat care reglementeaza domeniul pietei de capital. ATUNCI CRED CA A FOST INFRANT CAPITALISMUL IN ROMANIA ! In dosarul ICA de acum , fata de “vina” capitalului strain, “privatizarea ICA” pare a fi “maicuta” aceea pe care o cauta senatorul Tudor Barbu in butada : “ Am tolerat un bordel 25 de ani in Romania si ne miram acum ca nu mai gasim nici-o maicuta…” Asta, tinand cont si de faptul ca ani de zile ati sustinut capitalul autohton prin trustul media detinut dealtfel ca si prin activitatile dvs. asociative si politice.

    IN ALTA ORDINE DE IDEI, legat tot de acea “stare de spirit” anticapitalista ( in sens anti-societate legitima acum in Romania ), cred ca ati avut doua persoane, prea apropiate, care, desi erau alaturi de dvs., raspundeau la comenzile ayatollahilor generarilor speciale de stari de spirit….Daca va fi cazul, voi continua investigatiile pentru demonstratiile necesare. Nu era o problema daca sustinerea lor v-ar fi dus spre o crestere a activitatii dvs. in contextul dezvoltarii societatii. Cred ca de fapt au urmarit chiar contrariul. Si efectele negative asupra Romaniei n-au putut fi evitate.

    MIRACULOS este ca totusi, in cazul unui verdict nefavorabil pentru dvs in procesul ICA, dupa cca. 1 an, situatia se va putea schimba la 180 de grade in Romania…Tinand cont si de alte evolutii, nationale dar chiar si globale, nu e o situatie imposibil de imaginat. Din pacate, societatea romaneasca va fi supusa unor tensiuni imense ( atunci chiar mai mari decat acum ) si ar fi bine ca acum sa se gaseasca solutii de detensionare. Ele mi se par evidente…

    ESTE INIMAGINABIL PENTRU MINE, CUM UN SPECIALIST IN COMERT EXTERIOR atat de util Romaniei in cazul deschiderii de dupa 1989 a fost continuu vanat de “ayatollahii” starilor de spirit. Le explicasem odata faptul ca firmele cu care lucrati aveau nevoie de persoane private in actionariat si era normal ca in 1990 sa le preluati dvs. sub o forma sau alta pozitia de asociat majoritar. Putea fi si inca poate fi un model de succes in transformarea de sisteme economice, atunci cand se poate pastra o structura veche intacta, dar conferinu-i-se in acelasi timp si caracteristicile noului sistem. E drept, odata transformarea asigurata, contributia beneficiarului la dezvoltarea societatii trebuie sa fie remarcabila.

    Cu bine,

    Dezideriu Odet Dudas

  12. Lepădături bălțate și băsiste :
    De luni în șir urlați ca hienele fără ochi : 8 aprilie ! 8 aprilie ! 15aprilie ! 15 aprilie ! varanul ! varanul ! la pușcărie ! la pușcărie … !
    și a venit 8 aprilie …și a venit și 15 aprilie .
    și varanul este (evident) liber ! ca îngerii strălucitori , din ceruri . (așa cum s-a mai spus)
    glasurile voastre dogite au tăcut.
    scherțăiturile voastre jalnice au încetat și ele.
    ei bine , acum o să vorbim noi . numai noi .
    acum o să cântăm noi . pe „partitura” noastră . care este foarte diferită de a voastră.
    noi avem voci puternice . noi o să vă „delectăm” cu-adevărat .
    noi o să vă colindăm cu prohoade , cu stâlpi , cu toate cele trebuincioase . noi o să avem „grijă” de voi și de sufletele voastre băsiste și fasciste .
    o să vă fie bine . asta fără nici un dubiu . foarte bine . MAI BINE DECÂT V-AȚI IMAGINAT.

  13. INVIDIE

    Simpaticul Pinocchio a declarat invidios
    La finalul unui studiu atent, de-a fir a păr :
    “Decât mine, doar Traian e mai mincinos ,
    Căci pentru el minciuna … e purul adevăr “

  14. Am aflat cu toții pe pielea noastă acest lucru n-ea mințit de nenumărate ori și noi tot l-am votat ca prostii.

Comentariile sunt închise.