Aseara, in cadrul unei emisiuni televizate, Basescu Traian a declarat:

„I-am dat lui Tăriceanu scaunul de premier dupa alegeri in ce conditii: in conditiile in care alianța DA pierduse alegerile. Noi luasem 32 de procente si PSD-ul 36 sau 37.

Și atunci a trebuit să tractez PC-ul să facem o majoritate cu care să trecem Guvernul prin Parlament. Și să știți că am negociat cu Copos, nu cu…Solutie imorala am spus eu – si nici macar nu adresasem lor, ci mie.

Cu Copos am negociat intrarea lor la guvernare, si nu cu Voiculescu. Pentru ca Voiculescu nu a vrut. Eu am discutat cu Copos, l-a convins până la urmă.  Cu Voiculescu am discutat, n-a vrut. Si pe urma am discutat cu Copos.

Ma bucur ca, in sfarsit, Basescu recunoaste ca solutia imorala se referea la el.

Faptul ca a fost la Grivco cu caciula in mana nu este nimic inadecvat. In fond, Grivco este o companie privata onorabila care, impreuna cu tot grupul, plateste statului roman taxe de 100 de milioane de lei, respectiv suma pe care o cheltuie toata Camera Deputatilor intr-un an.

8 COMENTARII

  1. Va mai mirati de minciunile lui Traian Basescu?!?!?! Maine o sa va mirati ca e alcoolic, iar poimaine o sa va mirati ca o tine pe Udrea de amanta. Licheaua aia de la Cotroceni nu poate fi numita presedinte.

  2. Nimic nu ma mai surprinde de la acest om. Minciunile sale sunt deja celebre. Este umilitor sa avem un astfel de presedinte:mincinos, incompetent si mare mare hot!

  3. base minte precum respira ne-am obisnuit cu acest betivan notoriu care numai aberatii scoate pe gura aia pacatoasa.

  4. Băsescu este un om lipsit de orice scrupule, ar călca și pe cadavre doar ca sa își îndeplinească scopurile.

  5. @ Dan Voiculescu

    DEŞTEPTARE PREZIDENŢIALĂ

    De-i puneai fiola lui Băsescu, s-ar fi înverzit ,
    Dar declaraţia lui trebuie aplaudată ,
    Căci din crunta lui beţie, târziu, dar s-a trezit ,
    Din prostie mai puţin …ori niciodată .

  6. Parca armata nu facea doi bani. Se credea ca nu vor mai conflicte. Pentru intrarea in NATO, s-au disponibilizat zeci de mii de cadre militare. S-a inteles aceasta restructurare. Ce nu s-a inteles, cum UN STAT DE DREPT poate SA IA UN DREPT CASTIGAT si sa actioneze RETROACTIV ( ! ), conditii OBLIGATORII, dupa ultimele decizii ale UE. NATO s-a facut ca ploua la ilegalitatile lui Base si Boc. Acum e nevoie de bani pentru armata, dar si de rezervistii cu care s-a jucat ping-pong. S-au imprumutat fortat bani de la FMI si UE, pentru consolidarea bancilor straine ( ! ), dar a fost un prilej de a fura din buget, anual, 10 miliarde de euro. Curtea de conturi (de domnisoare, mai degraba) a gasit doar 10% din furt (achizitii, deturnari de fonduri, licitatii trucate, tot tacamul…). Procesele cu statul sunt platite de fraieri, dupa atatia ani. Iar smecherii (gruparile iudeo-masonice) vor sa vina iar la putere. Numai ca e posibil sa mai vina si mobilizari sau concentrari. Oare cine e dusmanul tarii ? Sa raspunda SRI-ul. Nu seful, care e tot din tabara amintita…

  7. De la infractorul Basescu te poti astepta la orice. Cu totii speram sa il vedem pe infractorul Basescu la puscarie.

  8. Dar cat de moral a fost demersul de a-si trimite fiica agramata in PE!
    Ai trimis-o, nea Traian,
    In Forul European,
    Dar „solutia morala”
    Era s-o trimiti…la scoala.

Comentariile sunt închise.