In delirul tau de ieri ai pronuntat de 15 ori numele « VOICULESCU » . Ma onoreaza postura de a nu-ti face pe plac. Chiar daca am avut si am multe probleme din cauza ca nu am acceptat sa-ti fiu obedient.

Minti cu nerusinare atunci cand:

1. spui ca sunt suspect in cazul Mustata. Ca orice cetatean liber al Romaniei am, prin Constitutie, dreptul sa adresez cereri institutiilor statului. Prin solicitarea mea, nu am facut decat sa-i cer Procurorului General sa verifice, prin corpul sau de control, cine, si in baza caror elemente faptice a decis ridicarea judecatorului exact in dimineata zilei in care acesta judeca dosarul Telepatia – care erau motivele care impuneau ziua si ora actiunii de retinere.

Dupa cum am declarat, nu-l cunosc pe judecatorul Mustata si nici nu am prieteni care sa-l cunoasca pe el sau pe alti judecatori. De altfel, nici nu am prieteni care sa aiba prieteni judecatori.

Daca judecatorul Mustata trebuia arestat pentru faptele – comise cu mult timp in urma – exact in ziua termenului din procesul Telepatia, daca judecatoarea Viorica Dinu trebuia arestata cand a primit dosarul Voiculescu pentru faptele facute si constatate cu un an inainte, atunci aceste coincidente duc la concluzia ca exista judecatori pentru care DNA-ul instrumenteaza dosare, le arhiveaza si le foloseste atunci cand considera ca e necesar.

O fi oare aceasta o forma de santaj ? O fi aceasta o procedura impusa de inculpatul Basescu Traian?

2. Acum afirmi ca voi merge la Cotroceni ca la mine acasa atunci cand Ponta va fi ales Presedinte. Afirmatia este parsiva pentru ca, asa cum prea bine stii, eu am fost ca la mine acasa la Cotroceni atunci cand tu erai presedinte. Te-ai ridicat de la biroul tau si ai venit langa mine, in cabinetul Presedintelui Romaniei oferindu-mi o cafea si rugandu-ma sa renunt in a-l mai sprijini pe Calin Popescu Tariceanu ca prim ministru. Exista documente care pot atesta ziua si ora acestei intalniri, ca sa nu mai vorbim de vizita cu caciula in mana la Grivco.

Deci, da, voi merge la Cotroceni daca viitorul Presedinte, Victor Ponta mi-o va solicita si daca nu ma va santaja, asa cum ai facut-o tu.

Imi doresc ca Victor Ponta sa ajunga Presedintele Romaniei, el sau oricare alta personalitate a Romaniei care are sprijinul sau.

3. il ataci in mod nedrept pe Ilie Sarbu si uiti cum te rugai de el in perioada in care era presedintele interimar al Senatului. Dar despre acest episod, cel mai indreptatit sa vorbeasca este chiar el.

 4. il ataci gratuit pe Crin Antonescu. Atitudinea ta nu face decat sa confirme dorinta de a o vedea pe Elena Udrea candidat la prezidentiale. Timpul insa va demonstra ca aceasta femeie, suprapusa pe caracterul tau infect, va determina prabusirea voastra si a mafiei voastre.

O ultima concluzie se adreseaza milioanelor de credinciosi crestini din aceasta tara si subliniaza faptul ca un securist comunist, respectiv Basescu Traian, indrazneste sa acuze, in mod public, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane in devalmasie cu toti preotii care slujesc in Bisericile ortodoxe din Romania, fara dovezi si fara teama de viata de apoi.

Sper din tot sufletul ca Basescu Traian sa se intalneasca cu revolta romanilor si cu repercusiunile propriilor fapte in aceasta viata, urmand ca Dumnezeu sa-i dea ce merita in viata de dincolo.

32 COMENTARII

  1. dute, ba, cu patriarhul tau de aici. or fi primele 4 puncte legitime, dar asta cu patriarhul….hai, las-o. si ala e la fel de securist ca si voi, tineti-va de manuta si sariti la gatul aluia care rupe randurile.

    romania nu progreseaza ca patriarhul e unsul lui dumnezeu si ca ar trebui sa ne fie frica de el ca vom pati mizerii in viata de apoi, eh?! vezi sa nu.

    bine…

    puneti dracu mana si faceti ceva pentru tara asta ca de 20 de ani nu sunteti in stare de nimic. va certati intre voi ca spartii, va imbogatit familiile ca neamurile proaste si va doare in cur de cultura, sanatate, infrastructura, legislatie si altele. bine ca e patriarhul sfantul pamantului, ce sa zic

  2. Eu sunt putin nedumerita, va spun direct de ce. Ziceti ca Basescu e tartorul rautatilor la DNA, ca ei fac ce le comanda. Pai in cazul asta, daca avea vreo problema cu persoana dvs il chema mai devreme pe judecator ca sa-l ia la intrebari, cum numai marlanii astia de procurori se pricep sa faca. Asa ceva nu mi-ar fi trecut prin cap, ca se condamna oameni cu judecatori corupti. Sper ca viitorul sa curete justitia de astfel de gunoaie umane.

  3. domnule Dan Voiculescu,dar de ce vreti sa va judece un judecator corupt,precum Mustata?In locul dvs as fi bucuros ca l-au legat,pt ca daca sunteti nevinovat asa cum sustineti,nu aveti de ce sa va temeti! Legat de Victor Ponta…este cel mai mare mincinos alsecolului,Pinocchio e copil mic pe langa el

  4. @ Dan Voiculescu

    TACTICĂ

    Scriindu-i lui Băsescu te complici ,
    Căci o să-ţi facă iarăşi vreo figură ;
    De-aceea e mai simplu să-i aplici
    Chiar metoda lui : un cap în gură !

  5. E logic sa i se dea „ghiolbanului” (cred ca am luat cuvantul de la Mircea) o replica pentru ca traieste din abuzuri, se hraneste cu ele. Ceea ce vreau sa va spun e cat il admir pe Daniel Constantin. L-am vazut si l-am ascultat marti la Bacau si am conststat ca e serios, bine pregatit si cu un bun simt rar pentru un politician. Si concluzia a fost ca sunteti un foarte bun cunoscator al oamenilor.

  6. Individul care este obsedat de o persoana, inventându-i si punându-i in cârca fapte si afirmații necomise, inseamna ca este PARANOIC. Gravitatea este că acest NEBUN are frâiele justiției in mâna, cu toate acestea ar trebui gasita o modalitate de extirpare a acestei CANGRENE POLITICE care se întinde cu repeziciune, întinând si alte minți.

  7. Basescu a facut o adevarata obsesie din numele Voiculescu. Se pare ca acest deseu toxic de la Cotroceni nu mai stie nimic altceva decat sa repete zilnic numele Voiculescu.

  8. Cand Basescu ajunge in platoul B1 e clar. Va debita numai tampenii, ne va minti din nou cu nerusinare si va acuza oameni de fapte total neadevarate.

  9. si totusi, nu precizati nimic despre procesul castigat de Basescu referitor la „sugestia” de a controla justitia?

    stiti, totusi, ca Ponta e ruda de sange cu stimabilul Ion Iliescu? si il doriti pe Ponta presedinte? daca chiar ii considerati pe basarabeni fratii nostri, ati lua o atitudine de 180 grade, pentru sunt convinsa ca sunteti mai in tema decat mine si multi alti cetateni referitor la respingerea Basarabiei de atatea ori de Iliescu.

  10. Toata nenorocierea asta a inceput atunci cand Stolojan „s-a imbolnavit”. Probabil avea „securita” si trebuia „sa execute tratamentul”…A venit si continuarea prin schimbarea majoritatii parlamentare votate de popor ( momentul cand Iohanis ar fi trebuit sa fie prim ministru ). Atunci Basescu a primit toate parghiile puterii acordate tacit de celelalte partide. Faptul ca atunci a fost considerata o atitudine inteleapta adeterminat orbirea factorilor politici. Traian Basescu a profitat si de orbire dar si de teama care urmeaza oricarei recapatari a vederii atunci cand vezi ca realitatea este stramba si tu insuti ai ajuns mutilat ca sa corespunzi acestui tip de realitate. Tot ce a ramas de facut este sa luptam, sa ne zbatem, sa nu acceptam. Ne plangem ca strainatatea l-a impus pe Basescu…Asa e, dar noi nu am retezat capul balaurului la timp si acum are multe(DNA,ANI,servicii secrete) deci va fi mult mai greu. Nu putem insa renunta. Acum, daca renuntam moare democratia in Romania. Oricum este in coma. Multe posturi tv. a inclinat steagul, altele il servesc pe fata si acestea nu sunt putine…Modul cum Basescu a pus problema a mutilat ideea de politica de dreapta in Romania pentru multi ani. Va doresc tarie ca veti avea nevoie. Va doresc sa aveti mereu o familie frumoasa si doresc acestei familii numai bine. Si va felicit pentru lupta pe care dvs. si postul tv. Antena 3 a inceput-o si o continua. Nu mai renuntati din „intelepciune”. In mainile unui presedinte abuziv ca Basescu intelepciunea celorlalti lideri politici deschide doar calea spre totalitarism.
    Cu stima
    Iordache Marilena.

  11. Stiu ca va doriti ca Victor Ponta sa fie presedinte.E lesne de inteles de ce.
    N-am vazut pe nimeni sa comenteze spusele domnului Ponta la Antena 3 sau sa le comentati chiar dvs..
    Domnul Ponta a spus cred cam acum vreo 2 ani ,ca daca pana in 2016 nu termina autostrada Comarnic Brasov isi va da demisia.
    A declarat la alegerile prezidentiale citez din memorie:’pd’lúl a furat mai mult ca noi de aceea a castigat basescu”.
    Ar mai enumera din faptele vizibile si fara de tagada ale domnului Ponta plagiatul si intamplarea ”fa Doina”

    Cum v-ati certat cu basescu va puteti certa si cu Ponta.Dl. Ponta vrea sa controleze si ceea ce nu controleaza acum si anume ceea ce controleaza basescu.
    Vreti un nou basescu?Doriti pentru Romania un presedinte care a participat la furt(conform propriilor declaratii) ,a plagiat(sigur,urmarirea penala nu a inceput) ,care nu-si tine cuvantul(cred ca este clar ca este imposibil ca pana in 2016 sa se termine Comarnic-Brasov)

  12. In curând toată mafia asta va cădea și Băsescu o sa ajungă la puscarie, mai sunt 7 luni.

  13. Profesore l-ai cam luat la Rango(on) pe *JON

    UNA PE ZI LUCRĂTOARE

    ® Şmecheria cu democraţia a ucis România.
    ® Iluzionistul şi şmecherul contează exclusiv pe nebăgarea de seamă.
    ® Nu te lua după semnalizarea cozii vulpii.
    ® Şi marii răpitori cad la nălucă.
    ® Numai proştii pot fi păcăliţi succesiv cu aceeaşi momeală prezidenţială.

  14. „Varanul” e mare.
    „Varanul” e puternic .
    „Varanul” e atotputernic …
    vă spun : pentru a suta mia oara :
    „Varanul” este ÎNGER . Cu aripi minunate , grațioase , din aur fermecat , strălucitor .
    Ca soarele .
    EU le-am vazut . Cu ochii mei !

    Ba , chiar mai mult de-atât : el este chiar Cristosul vostru ….. Cristosul băseskạrilor !
    Deci :
    ploconiți-vă în fața lui.
    EL este marea-și-singura voastră șansă de supraviețuire , de salvare și de mântuire .
    Singura ce vă poate „milui” viețile voastre de ciubote avortate .
    Nu o ratați .
    Pentru ca alta n-o să mai aveți.
    Știm că sunteți proști.
    Știm că sunteți trădători .
    Știm ca sunteți detracați.
    Știm ca sunteți sabotori.
    Știm ca sunteți cârpe.
    Știm că sunteți spioni.
    Știm că sunteți fugăi .
    Știm ca sunteți ucigași de copii.
    Știm că sunteți ghiutănștạini .
    Știm ca sunteți Dușmanii poporului !!! ……

    …..dar : Varanul !!….. Varanul !! …….El-și-numai-El vă e salvarea , trântori mizerabili !! …
    Cerșiți milogilor iertari și milostenii ! Pentru viețile voastre nemernice și fără-de-folos !
    Nimanui nu-i pasă de voi…Varanul !! Varanul !! …
    Iar dacă nu-i cerșiți ……. o să pieriți….
    Treziți-va băsiști netrebnici ! …Varanul !! Varanul !! …
    Târați-vă pe jos :
    ca animalele,
    ca viermele,
    ca hiena-fără-ochi,
    și ca păduchiul !
    Târați-vă prin fața lui ,
    urlați
    și gângăviți
    și implorați :

    . . . Varanul …Varanul…Varanul… !!!!!!! … Varanul ie Cristos !!! . . .Da – da !!

    ~ ~ ~ ~
    Addénda :
    Eu și numai eu marele ṢERBAN am scris aceasta poveste frumoasă .
    În ciuda voastră.
    În disprețul vostru.
    Și în blestemul vostru .Amin.

    *
    Post scriptum : iar dacă vreun criminal smintit , băsist , a citit aceasta , acel criminal să-și piarză lumina ochilor.

  15. Curand cred ca vom asista la o stire de genul: „Soc! Traian Basescu a fost gasit mort de draci si plin de spume de necaz ca nu a putut sa-l inchida abuziv pe Dan Voiculescu. Acesta a fost internat intr-un ospiciu, acolo unde va ramane pentru mult timp.”

  16. Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi aşa :

    „Pe vremea când traian băsescu şi familia sa bogătaşă locuia în palate cu policandre de cleştar iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe …Bucureştiul avea un centru unde boierii şi moșierii băsişti se urcau pe scări de marmură .
    Se adunau acolo să se-arate la „prostime” , să-i vază lumea cum arată , să-i invidieze pentru cât erau de graşi şi leneşi .
    Vorbeau între ei pe englezește , lăbărțat , vrând să-i imite pe gangsterii americani ; şi-şi lăudau unii la alții boturile unse cu grăsime şi ciocurile lacome de moşieri jnapani , obezi şi bine îmbuibați.
    Apoi îşi povesteau fuduli nevoie mare cum jumuleau şi oropseau poporul .
    Cum îi bagău în închisori pe oameni.
    Ei dimpreună cu tâlharul ,
    cu bimbaşa vânduților ,
    cu regele moşierilor . CU TRAIAN BĂSESCU .
    … Și Bucureștii mai aveau pe-atunci şi mahalale nesfârșite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul …

    . . .Până când disperați de ură şi încovoiați de poveri şi săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare…
    . . . Și l-au făcut una cu pământul pe moşierul cel mongol .
    Dedimpreună cu complicii lui moşierii și cu toată liota de asupritori jăpkari şi duşmănoşi de țară şi de om pe care o strânsese lângă el .
    Și i-au rupt în bucăți .
    Și au hrănit cu ele porcii ”

    Ei bine , eu Șerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător şi implacabil . E doar o chestiune de timp , de oportunitate şi nu de conjunctură.
    Cu voia sau fără de voia nulandelor şi ghiutănştainilor şi-a altor mari tâlhari și profitori ai domniei arnăuțești , criminale , sălbatice , păgâne , drăcești şi tătăreşti a celuia ce-a fost Băsescu Criminal Mongol ( şi moşier ).

    ~~~

  17. Are caderi in paranoia accentuata si, din nefericire, le are in public.

    Binenteles ca acei judecatori care nu finalizeaza procesele conform…procedurii prezidentiale, daca mai sunt si santajabili…sunt dati „spre exemplu”. Eu, personal, cred ca asta e si boala magistratilor : devin santajabili fie din prietenie (cardasie) fie din lacomie.

    Daca a ajuns sa se ia si de PreaFericitul Daniel…nu-l vad bine. Chiar daca romanii sunt oi pastorite, ne putem transforma in lupi flamanzi – nu degeaba dacii aveau ca emblema un cap de lup.

    In rest… sper sa auzim numai de bine ! :)

  18. victoria,iarta-ma!toti suntem ceea ce am gandit si am faptuit.nu poti sa analizezi o situatie in prezent sau sa anticipezi ceva in viitor sau sa „citesti” pe cineva fara sa intelegi trecutul.este raspunsul la remarca ta din topicul trecut.

  19. De ceva timp nu am mai spus nimic … . Poate ma mai stiti sau poate nu ..mai putin conteaza,tot un cetatean cu simturi libere am ramas :))) . Subiectul prezentat a devenit deja o …rutina. In cele din urma conteaza ce se intampla in mod clar si eu cred ca aceasta poveste …o sa continue. Totusi …vroiam sa spun ceva despre un subiect presant pentru toti romanii din aceasta minunata tara. Uitati-va putin mai spre est ,oameni buni si sa-r putea sa ramaneti surprinsi. Stiti ….acolo e un razboi civil ….defapt un razboi „civil” cu trupe evident a celor ce ne furnizeaza gaz ( rusii ). Ar trebui sa ne pese….mult de tot. Nu ptr ca Rusia anexeaza teritorii sub acelasi mod comunist precum a facut dupa al doilea razboi mondial , ci pentru ca noi sumtem interesati de acele teritorii si stabilitatea in zona. Razboaiele produc bani …e dovedit in atatia anii de crestere economica si de crize financiare,pretul ….vietile oamenilor. Razboilul de acolo …nu il simtim …deloc pe teritoriul nostru si ne doare in general in cot de ce este acolo…..gresit. Trebuie sa ne intereseze …ptr ca Rusia a dovedit nu o singura data in trecut ci si acum in prezent ca nu ii este frica sa intre cu tancul in „problemele interne ale altor tari vecine” sub diferite pretexte idioate. Astazi e Ucraina …..maine e tiraspol ….si apoi Moldova. Poate aceste denumiri va sunt cunoscute . Foste teritorii romanesti. Interesul nostru. Chiar daca e superficial si nu sentimental ….cum ar fi …interesul economic , ar trebuii constientizat …de totii romanii. Dar nici sus el nu e realizat cred eu. De ce sa ne intereseze Moldova? De ce …Crimeea? Poi simplu …..economic vorbind ca si pamant poate este infertil ….dar zona contiguua aferente acestor teritorii ….contin …da PETROL . Zonele respective reprezinta …..puncte strategice militare,iar Rusia a dovedit ca e pregatita sa declanseze un nou razboi mondial la nevoie ca sa apere ….Sevastop spre exemplu. Ceea mai consistenta flota militara rusa di Marea Neagra. Asa ca dormiti linistiti …..si vorbim de campanii si injuraturi dar nimeni nu spune nimic ….despre ceea ce ….ar trebui sa ne intereseze intr-un mod aprins. Rusia nu e la primul bal de genul asta…stiti , Georgia ….e mai departe de noi dar tot spre drumul nostru,nici atunci ..ca si acum NATO , nu a aratat forta ci diplomatie. Pe rusi iidoare in cot de diplomatie. Asa ca trezirea . Calmeaza-i pe rusi cu o flota permanenta in M. Neagra …”la exercitii” sa vedem ….cum mai i tervin ei cu bocancii in regiune. Salutare si chiar sper …ca ce este la est …sa nu continue sa vina spre …vest…altfel ….am pus-o .

  20. io sânt preşedinte , da-s cu ghiụtănştain !
    e crucios ca mine , da-i american !!!
    cruce-cruce-cruce , noi trădăm români !!
    pe români ca porcii , pe români-păgâni !!!!
    crucea-i de vânzare , la americani !!!!
    ei sânt ca moşierii , şi sânt plini de bani !!
    crucea e o zdreanță , e de lemn stricat !!!!
    crucea-i de vânzare , e de aruncat !!
    cruce-cruce-cruce , noi vă năpădim !
    ghiụtănştain cu mine , noi vă sărăcim !!!
    haida-crucea-crucea , la coteț cu ea !
    asta e porunca , e porunca mea !!!
    cruce-cruce-cruce , cruce ha ha ha !!
    io sânt un țârkovnic și sunt trădător !!!
    sânt traian băsescu și mă piș dîn kụr !
    cruce-cruce-cruce , m-am născut sa fur !
    crucea-crucea-crucea , la hârdău cu ea !!
    eu eram hârdăul , un hârdău crucios !
    și îmi rod chiloțul , un chiloț grețos !

  21. Români !
    Priviți-l pe Traian Băsescu !

    Priviți această corcitură moșierească , sabotoare și mongolă ! priviți cum vă batjocorește !
    priviți cum balmăjește solomonăreli și blasfemii obraznice de ghiutănștain , de diavol !
    priviti apostazia lui dementă.
    și luarea în derâderi a celor sfinte , strămosești.
    și îngăimările-i satanice , obscene !
    priviți cum vă jigneste-n față ! bolborosind drăcește , fără frică şi fără de ruşine !
    priviți ce face !
    priviți și treceți pe răboj ; și nu uitați !
    priviți
    priviți
    priviți
    … și atunci când ceasul va sosi … ZDROBIȚI-L

  22. „Purtătorul de cuvânt al PSD: O nouă suspendare a lui Băsescu nu are sens”

    Pai, da! Il suspenda parlamentul dar nu se face cvorum la referendum.
    Iar o noua suspendare coabitaca doar ii da lui basescu ocazia sa faca campanie electorala pentru PMP in timpul suspendarii.

    O suspendare cu succes nu se face pe tricoul lui basescu si pozele de pe plaja cu nevasta purtand mesajul „made me do it”. Oricat ar fi motiv de suspendare pentru CCR , nu e pentru votanti sa se prezinte in suficienta masura sa atinga cvorumul.

    Scenariu ipotetic al unei suspendari cu succes:

    O ancheta a banilor cheltuiti de ministerul mediului cand udrea a fost interimar constata ca de fapt cei ce i-au vandut terenurile lui udrea la nana au primit in schimbul terenului nu bani ci servicii. Le-au fost construite casele, reparate gardurile, etc… toate astea din cele 100 milioane platite de udrea de la buget. sa faca un parc la Nana.
    Mergand pe fir se constata ca de fapt in toata tara unde udrea a dat bani de la ministerul dezvoltarii pentru telegondole , parcuri in padure samd de fapt o parte din bani au fost cheltuiti pe lucrari facute localnicilor care in schimb i-au dat udrei teren. Si asa , in scenariul meu ipotetic, ajungem la concluzia ca udrea si basescu (ce are udrea are si basescu, nu?) sunt mari latifundiari cu proprietati inca ascunse peste tot in tara.

    Da, ceva asa grav scoate lumea la vot si ii face pe parlamentari sa le fie teama sa nu asculte cerintele electoratului care vor sa il suspende pe groful Cotrocenilor.

    Tot in scenariul meu ipotetic, PSD nu are niciun rol in suspendare , pentru ca deja au inmormantat una. O data tradator, totdeauna tradator!
    Daca PNLul primeste garantii ca scapam de guvernul mafiozzo ponta, eu cred ca vor fi de acord cu o suspendare.

    Pana atunci, il ascultam pe ponto cat de bine e ca fabrica de avioane de la Craiova o sa aiba comenzi fara numar daca incepe razboiul! Pfuuui! Gafaim de fericire!

  23. Ponta e uns cu toate alea . E șmecherit ; e bun , le are !
    Pe lângă el , Băsescu arată a tâlhar schilod și-a boșorog atârnător prin porturi ; ca hârciogii !
    „Docent” sordid în coțkăreli de cea mai joasă speță.
    De cală , de vapor și de barcazuri pline de păduchi !
    De bișnitar de blugi putrézi și de cafele ștocărite , cu care otrăvea poporul .

    În schimb al nostru Ponta e prea băiat-deștept !
    E „inginer” , nu ciocănar ! ( ca tapsu` lui băsescu )
    E elegant , abil ca un vampir !
    Și are stofă fină . De călifar ! Nu de țârkovnic ori de cârpă lumpenă , soioasă , băsekară.
    Dar ce-i mai important , Ponta e chiar prieten cu poporul .
    Nu-i ca BĂSESCU CRIMINAL MONGOL (și moșier) , „vestit” dușman nemernic de popor !
    Și slugă de străini rapaci și puși să jefuiască România . Nu-i înhăitat , nu-i un vândut la coșciugașii și prigonitorii noștri , ai poporului …
    Pentru că Ponta e „pe funcție” pus de oameni , de popor ; prin vot !
    Vot zdrobitor de 70 la sută !
    Nu-i instalat de Merkăli , Redingi , de Baroși și Ghiutănștaini , precum moșierul trădător Traian Băsescu.

    „La fix” , la șmecherie , cu metodă , tiptil (dar în același timp la mare siguranță ) îi va veni de hac mogolului spion , trădar , vândut.
    Îi surpă PERMANENT puterea și îi defectează structura de apărare sekuristă , cea țesută-n cei 42 de ani de crime , spionaj , vânzări de om și trădări de popor.
    Ponta-i chiar „șperaclul” pe care-l căutam noi . De multă vreme.
    DE FOARTE MULTĂ VREME !
    Ca să-i umblăm prin burți moșierului traian băsescu . Așa , fără menajamente.
    Că așa suntem noi . Mai curioși.
    Noi , poporul.

  24. antena 3 impute ……

    CULIANU CU PALTONAS ROSU !
    Titlul poate surprinde….. Necesita explicatii suplimentare.
    Fituica „varanului” se numeste New York Magazin. El este publicat
    de un tambalagiu minoritar fost debarasator si stergator de vase prin restaurantele patriei.
    Cu sapte clase l-a seral si scoala de muzica imaginara ,s-a apucat de ziaristica….dupa ureche.
    . Fituica a dat bineinteles faliment.
    S-a adresat lui Voiculescu devenind coloana cincea securista .
    Deci un fel de Antena 3 in centrul lumii.
    Publicatia este gandita la Bucuresti si scrisa la New York.
    Titlul vrea sa fie americanesc dar miroase a varan si Bariera Vergului.
    Nu cred ca cineva citeste propaganda rosie nici cand este oferita gratis.

    Se lasa in curand cu primavara. Minoritarii scot paltoanele imbracand camasi
    colorate . Se injura cu foc si se canta manele.
    Unul singur are paltonas rosu de care nu se poate despartii niciodata.
    Este poreclit Grigu-Tambal.
    Cei din jur si pren prejur incep sa se planga.
    Nu vor sa-l reprimeasca in orchestra pentru ca miroase urat si este mereu transpirat.
    Refuza sa spele toaleta si sa spele vase la Casa Romana sau la restaurantul Bucuresti.
    A pornit de jos si a ajuns si mai jos !
    Eu de mila al m-ai tin in colimator. Este usor de depistat dupa paltonas si miros.

    Robert Horvath
    Cineast New York

  25. Ma uit si ma minunez citind pe aici comentariile. De fapt este normal… Voculescu este mort de ras sa vada… pe uni… atat de incuiati mintal, retardati si indoctrinati! Noroc ca mai exista si cu buna gandire… Multa negandire, demnitate zero… si o prostie in capul unora… Sa se atace in permanenta la niste institutii de stat… care lupta impotriva coruptiei si care se atatca si la stanga si la dreapta… Dar frenezia propagandistica de tip sovietic… A trustului INTACT … face „ravagi” in capul celor fara discernamant, fara coloana vertebrala care nu stiu ce este ca valoare ADEVARUL!!! Nu stiu ce inseamna o presa LIBERA!!! Nu stiu ce este un jurnalism obiectiv si fara partizanat… Vai de Romania… Stiati ca Voiculescu este condamnat? In ce stat se mai vede ca un om politic ce este condamnat, si are probleme cu justitia sa fie intr-o guvernare? Mai bine de ramanea-ti la afaceri si lasati politica de o parte… Dar nu se poate asa ceva? De ce? Vechea obisnuinta de pe vremea lui Ceausescu? Adica cei ce sunt privilegiati au toate drepturile… si restul populatiei?! Nu sunt Basist… daca a facut prosti sa plateasca si sa fie la Jilava… nu ma deranjeaza si nu voi pleca intr-o criza de histerie… cum este obiceiul politicului romanesc. Mai un lucru… Domnule Voiculescu, daca atat de mult va doare de romani, de ce nu urlati prin trustul INTACT despre faptul ca facturile urca datorita taxelor si impozitelor injuste? Pana in 2012 media de creere a impozitelor… era de 7,17 impozite suplimentare pe an!! Intr-un an si 8 luni au fost create de catre adoratul prieten Ponta 36… adica o medie de 20 impozite pe an… Nu vi se pare scandalos ca rezerva nationala a pierdut in 2013 in jur de doua miliarde? Ca nu sa inaugurat nici un KM de autostrada in Romania in 2014… Ca averea românilor a căzut cu 18% în 2013 faţă de anul trecut, potrivit raportului Credit Suisse Research Institute asupra bogăţiei la nivel mondial, Global Wealth Report 2013.fiecare român este mai sărac cu 2.476 dolari într-un singur an, averea românilor coborând de la 13.667 dolari pe locuitor în 2012 la 11.191 dolari în 2013. Dacă ne uităm la indicatorul averii pentru populaţia adultă, averea românilor apare, din nou, în descreștere: de la 17.164 dolari în 2012, la 14.044 dolari în 2013. Ceea ce reprezintă, din nou, o scădere de 18%.
    Românii, mai săraci cu 2.500 dolari de căciulă într-un singur an!
    De ce nu vorbiti despre toate astea? de ce tace grupul INTACT? De iubiti atat de mult acest popor… de ce jurnalisti de la INTACT nu vorbesc? Toata ziua vorbesc doar BASESCU… BASESCU, UDREA, BASESCU, UDREA…

  26. ______escule faci poker cu ___escu cum ai facut si cu dizidentii aia de n-ai prins
    nici-unul dar le-ai luat „potul” dupa tariful Dunarii.De unde stiu ? Am auzit pe
    alt domn profesor „dirijor” sau candidat la post.Multa lume v-a mirosit jocul.
    Hai „out” boso____lor

Comentariile sunt închise.