Astăzi Inalta Curte a hotărât că nu este cazul ca Dosarul Telepatia să fie strămutat şi evident, ca orice decizie judecatorească, trebuie respectată.

Viaţa merge înainte, sâmbătă este botezul fetiţei jurnalistei Oana Stancu. Le doresc sănătate şi fericire.

27 COMENTARII

  1. DELA BASESCU DISPERAT
    LA VOICULESCU DISPERAT !

    CENZURA NE FACE LIBERI SI MAI BINE INFORMATI !
    Toate postarile zilnice au fost cenzurate.

    Le voi publica pe blogul parale ?

    – INTALNIRE CU DAN VOICULESCU
    – INTALNIRE CU DAN VOICULESCU LA………..

    Astept raspuns.
    Viitorul dumneavoastra depinde si de dumneavoastra.

  2. Bomba! Monica Macovei cere REDESCHIDEREA dosarului SINUCIDERII procurorului Cristian Panait!

    Vivian Reding a fost instiintata de implicarea numelui lui Ponta in controversata moarte a procurorului Panait.
    (Am trimis aceasta scrisoare serviciului Interpol
    si unde mai trebuie…….)

  3. MULTUMIM DIN INIMA PARIDULUI SI GUVENULUI
    PENTRU GRIJA ARATATA SI BOCANCII GAURITI !

    C.I.A : SEMNALE DE REVOLTA IN ARMATA ROMANA

    RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE

    Se observa la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice.
    Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva. …………………………… In armata romana functioneaza sute de celule secrete care se pregatesc de revolta. S-a pus pe picioare un program politic de actiune. I
    In manifestul politic al ofiterilor se spune :
    “Asistam in ultima perioada la un atac asupra imaginii Armatei in scopul firesc al discreditarii acesteia si desfintarii ca si componenta importanta a statului roman. Actiunea este coordonata de clasa politica romaneasca. De ce este necesara aceasta campanie de discreditare? Pentru ca Armata a ocupat, in mod constant, un loc de frunte in topul increderii populatiei, pe cand clasa politica s-a aflat in permanenta la coada acestuia. Astfel, Armata ramanea singurul opozant al unei clase politice incapabile sa-si defineasca optiunile, altele decat cele politicianiste: punerea mainii pe putere……..

    GRUPUL PATRIOTIC AL OFITERILOR PROPUNE
    Militarilor sa li se acorde drepturile constitutionale ce se cuvin fiecarui cetatean roman:
    – dreptul de a face politica si dreptul de a fi ales;
    – dreptul de a desfasura activitati economice;
    – dreptul de a lucra doar 8 ore;
    – dreptul de asociere, crearea de sindicate care sa aduca in dezbatere si aprobare: desfintarea de unitati militare, dislocarea acestora, organizarea sau nu a aplicatiilor, participarea sau nu a unitatii in teatrele de operatii la misiuni.
    – infiintarea de organizatii de partid (a oricarui partid) in fiecare unitate pentru coordonarea de buna calitate a muncii si vietii in unitatile militare.

    Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolta este la doi pasi !

    Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Politica regimului Ponta Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza.
    Prezenta militarilor activi sau in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim profund nepopular.

    Mafia armamentului lui Basescu

    Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democrattiei Romanesti. Justitia, serviciile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic si toate eforturile mele facute in calitate de jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme se lovesc de zidul implacabil al tacerii.
    In lume au existat trei imperii globale de armament conduse de 3 negustori ai mortii : BOUT, KASSAR SI BASESCU. Primii doi au transportat in jurul lumii armele produse de fabricile de armament ale statului roman. Kassar a fost extradat si a luat 20 de ani, Bout la fel.
    Urmeaza Basescu si in curand Ponta

    DOMNULE VOICULESCU
    redeschiderea provesului Victor Bout
    Antena 3 nu scoate niciun piuit despre faptul ca Basescu este citat ca martor principal (si in curand acuzat) in acest proces. Punctul principal al acuzarii reprezinta rachetele sol aer pe care Bout a incercat sa le procure pentru a le trimite teroristilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienta romaneasca. Absolut toate capetele de acuzare in acest proces il leaga pe Basescu de transportul de armament si terorismul international. Flota aeriana a ucrainianului Bout (6o de avioane si elicoptere) are ca baza cadoul facut de Basescu. Lumea vorbeste de vanzarea flotei comerciale, dar nu se scoate nicio vorbulita despre vanzarea flotei aeriene de catre Basescu pe un pret de nimic. Un Tupolev la pretul unui jeep sau unui apartament…

  4. IN CAZUL IN CARE NU RASPUNDETI

    SUNT NEVOIT cu CU PARERE RAU
    SA POSTEZ PE NOUL BLOG

    DEDICAT IN EXCLUSIVITATE PERSOANEI DUMNEAVOASTRA

    ” INTALNIRE CU DAN VOICULESCU LA ”

    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth

    // Sursa: RTV.net
    Autor: Alina Costache
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT cum că Dan Voiculescu ar fi furat şase miliarde de euro din conturile Securităţii. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important în aşa-zisa sinucidere a lui Marin Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii. Primul termen are loc marţi la Tribunalul Bucureşti,

    Dan Voiculescu şi-ar fi însuşit banii pe care CIA i-a plătit României pe arme furnizate de regimul lui Ceauşescu

    „Ultimul cec trimis de americani către statul român în care Ceauşescu avea un comision de 20% nu a mai ajuns. E evident că Dan Voiculescu a furat averea lui Ceauşescu”, a declarat jurnalistul Robert Horvath, la România TV.

    Jurnalistul Robert Horvath spune că banii pe care i-a luat Dan Voiculescu se aflau în conturile firmei Crescent. Aceasta avea ramificaţii în Atena şi în Viena, dar cea mai puternică reprezentanţă era cea de la Bucureşti, condusă de Dan Voiculescu.

    „Crescentul a fost o firmă mixtă: palestiniano-română. A fost o firmă a lui Ceauşescu cu Arafat. Filmul meu va explica cum s-a furat şi cum s-a creat cel mai mare furt din istorie: 6 miliarde de dolari”, a mai declarat Robert Horvath.

    De dincolo de Ocean, jurnalistul robert Horvath lansează şi o ipoteză şocantă: Dan Voiculescu ar fi implicat în moartea fratelui lui Ceauşescu.

    „Probabil că dl Voiculescu urmăreşte emisiunea. Îl întreb: în ziua în care dl Marin Ceauşescu s-a „sinucis”, unde aţi fost dv.?”, a declarat Robert Horvath.

    Dan Voiculescu a răspuns pe blogul său acestor acuzaţii.

    „Când devii persoană publică îţi asumi – şi nu trebuie să te plângi de asta, a fost optiunea ta – tot soiul de întâlniri, acuzaţii şi lupte ,,exotice””, scrie Dan Voiculescu, pe blogul personal.

    VA URMA

    CITITI ZILNIC
    DOSARUL DAN VOICULESCU…..PREDAT UNDE TREBUIE !
    ( el poate fi urmarit pe blogul personal )

    PS
    In cazul in care nu raspundeti toate postarile
    vor fi trimise AMBASADEI SUA- Bucuresti
    Noul ambasador merita sa fie informat.

  5. Dar averea, banii, trustul, puterea, influenta de unde le aveti domnule Voiculescu? Lamuriti-ne cum le-ati dobandit? Dar pe domnul Gadea, acel adventist care prezenta emisiunea religioasa Galileanul daca nu ma insel la inceputul anilor 2000 cum l-ati reprogramat pentru a se purta ca o jigodie de om? Lamuriti-ne, ca la tembelizor va dati nevinovat, un amarat de batranel (pensionar). Vrem si noi o declaratie de avere si anumite explicatii sa va credem ca sunteti nevinovat!

  6. @ Administrator

    Imi place sa cred ca dl.Voiculescu nu s-a suparat pe mine atat de tare incat a hotarat sa nu-mi mai dea accept ultimelor mele catrene postate in perioada 04-08 iulie a.c.
    Daca totusi ma insel, atunci v-as ramane recunoscator daca imi veti comunica si mie „masurile dispuse” drept … sanctiune. Va multumesc. Toate cele bune !

  7. Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi aşa :

    ” Pe vremea când traian băsescu şi familia sa bogătaşă locuia în palate cu policandre de cleştar iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe … Bucureştiul avea un centru unde boierii şi moșierii băsişti se urcau pe scări de marmură .
    Se adunau acolo să se-arate la „prostime” , să-i vază lumea cum arată , să-i invidieze pentru cât erau de graşi şi leneşi .
    Vorbeau între ei pe englezește , lăbărțat , vrând să-i imite pe gangsterii americani ; şi-şi lăudau unii la alții boturile unse cu grăsime şi ciocurile lacome de moşieri jnapani , obezi şi bine îmbuibați.
    Apoi îşi povesteau fuduli nevoie mare cum jumuleau şi oropseau poporul .
    Cum îi bagău în închisori pe oameni.
    Ei dimpreună cu tâlharul ,
    cu bimbaşa vânduților ,
    cu regele moşierilor . CU TRAIAN BĂSESCU .
    … Şi Bucureştii mai aveau pe-atuncea şi mahalale nesfârşite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul …

    . . . Până când disperați de ură şi încovoiați de poveri şi săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare.
    … Şi l-au făcut una cu pământul pe moşierul cel mongol .
    Dedimpreună cu complicii lui moşierii şi cu toată liota de asupritori jăpkari şi duşmănoşi de țară şi de om pe care o strânsese lângă el . Şi i-au rupt în bucăți . Şi au hrănit cu ele porcii .
    … Şi după aia nici un ghiutănştain şi nico nulandă n-a mai călcat prin țara românească ”

    Ei bine , eu Şerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător şi implacabil . E doar o chestiune de timp , de oportunitate şi nu de conjunctură.

    Cu voia sau fără voia Americanilor şi-a celor ce l-au sprijinit de acolo.
    Marii tâlhari şi profitori ai domniei arnăuțești , criminale , sălbatice , păgâne , drăceşti şi tătăreşti a celuia ce-a fost Băsescu Criminal Mongol (şi moşier).

  8. eu Şerban , saḥīḥ ŞERBAN , cel autentic , vă spun vouă despre :

    – URA LUI BĂSESCU CRIMINAL MONGOL –

    Români : priviți-l pe Traian Băsescu așa cum este în REALITATE .
    Priviți-l cum se manifestă , atunci când crede tâmp că nimenea nu-l vede !
    Dar eu , …. , eu văd și când nu văd ….
    Și tocmai l-am văzut.
    Acum vă spun și vouă.
    Ca să aflați cu toții.

    Băsescu îi urăste năpraznic pe Români :
    din toata goliciunea hâdă a sufletului sau strâmb, venetic și străin .
    De neam și de pământul acestei țări …
    Și-atunci când crede că nimenea nu-l vede … se schimbă-îngrozitor la față , privirea i se tulbură precum a duhurilor-rele … scrâșnește urâcios , lugubru și dement din dinți , mai-mai să și-i zdrobească.
    Urlă , înjură , zgârie cu ghearele pereții sălașului oribil unde zace și căruia îi zice fraudulos “cabinet de lucru”.
    De l-ați vedea , ați zice că-i un maghiosnic dement , drăcesc și apucat de streche !
    Rage și scuipă balele-i grețoase pe drapelul țării , bălmăjind în acelasi timp blesteme oribile în contra poporului.
    Blesteme guturale , rostite în limba lui lătrată , ancestrală și-cea-adevarată : tătăreasca .
    Limba năvalitorilor , a sălbaticilor , a criminalilor și a dușmanilor civilizației omenești.

    Când pe moment se potolește , iese cu perversitatea specifică asiaticilor la televizor și ne urează “La mulți ani Romani” și “Traiască drapelul nostru național”…….
    După care scuipă iarăși groaznic pe drapel . . .
    și-i zice mândru târâturii “imperiale”, boarfei , scârbei zisă EBĂ (kurvă , ciochistă , botoxată , europarlamentară și analfabetă mare amatoare de țigani ) : să crape draku toți valahii ăștia !!!
    Apoi încremenește ca nebunii ; stă drepți , solemn … și urlă :
    Traiască Laszlo Tökeș ! traiască Viktor Orban ! TRĂIASCĂ MIKLOȘ HORTHY . ! . !
    Ah ! l-am uitat pe Laszlo Köver , regele fasciștilor în viață . Scuze !
    Că ăștia m-au salvat la referendum , atunci când m-a zdrobit poporul …
    Mă spulberau Românii ăștia păduchiari de nu-mi erau măreții unguri chiar ca frații.
    Deci lor le sunt dator vândut , cu tot ce am .
    Deci : Glorie lor .
    și Cinste lor .
    Le datorez : supunere și ascultare …
    Și-n schimb , voi rupe-n două la Români !
    Le iau si zilele din ei ; acelea blestemate ce le-au mai rămas.
    Crăpa-r-ar toți odată , pân` la unul !
    O să-i învăț eu minte . . . doar am timp . Destul .
    De data asta nu-mi mai scapă otrepele valahe . . .
    Lăsați pe mine …
    îi RUP .
    îi SPULBER .
    îi FĂRÂM .

    îi vând . îi vând . ÎI VÂND . îi omor . ÎI OMOR ! . ! . ! . !

    ~ ~ ~

    POST SCRIPTUM : Păi dacă l-ar vedea poporul pe-acest perfid Traian Băsescu ce face și cum face … întocmai și la fel precum v-a fost descris aicea …
    …atunci , n-am dubii : I-AR DA FOC . CU TOTUL !!!

  9. Dle profesor va mai dau un mesaj ca vad ca va indreptati frumusel ca mielul la taiere, chiar aveti incredere in „avocatul” Pavel Abraham ? Va indreptati ca mielul la taiere catre un eveniment care va fi speculat electoral din plin. Atentie la lupii in blana de oaie.

  10. IN ATENTIA DOMNULUI VOICULESCU SI A ANRENEI 3

    MIRCEA OMUL LUI VALDIMIR LA BUCURESTI !

    Mircea Dogaru e președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere (SCMD), sindicatul de foștilor securiși, “brațul înarmat” al partidului.. Omul lui Ponta ,un alt om al Rusiei
    mama.
    Pretenul lui rus care l-a vizitat la Bucuresti nu este altul decat cel care este ideologul noului tar al Rusiei. Omul cel mai important dupa
    Putin. Si dupa altii chiar mai important decat acesta.
    Aleksandr Dughin s-a oprit la Bucuresti pentru a vedea semnalul editiei romanesti a principalei sale lucrari: “Bazele geopoliticii si viitorul geopolitic al Rusiei” (…) unul dintre cei mai mari filozofi, sociologi si politologi, opozanti ai globalismului irational” (…) “
    Manifestandu-si dorinta de a avea o intrevedere pe probleme de istorie, geopolitica si geoistorie cu presedintele SCMD, Aleksandr Dughin a fost insotit, la vizitarea Manastirii Snagov si a avut ulterior o discutie de 3 ore cu un grup de reprezentanti ai SCMD.
    Deci o intalnire tovaraseasca si frateasca cu Dogaru.
    Omul lui Putin la Bucuresti.
    Colonelul Dogaru publica pe blogul său o fotografie în care apărea alături de Aleksandr Dughin, consilier pe probleme de geopolitică al lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai preşedintelui rus. Dughin venea de la Munchen şi a făcut o escală la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu patru inşi din conducerea sindicatului militaro-securistoid al lui Dogaru.
    Ideologul lui Putin militează pentru împărţirea Ucrainei prin război, urmând ca Rusia să ia o halcă importantă. Mai mult, Dughin vorbeşte despre „viitorul eurasiatic” al României, îndemnând la ruperea ţării noastre de Europa Occidentală şi asocierea cu imperiul pe care vrea să-l construiacă Putin, cu centrul la Moscova.
    Dogaru este de acorg cu acest plan
    Iată cum acţiunile antistatale şi antioccidentale ale colonelului Dogaru capătă explicaţii! Se vede tot mai clar cheiţa care-l pune în mişcare pe rezervistul rusofil.
    N-ar fi rău ca Dan Voiculescu să acorde mai multă atenţie unui asemenea personaj. Este timpul. Maine va fi prea tarziu……… si tancuri rusesti in tara.

    MIRCEA OMUL LUI VALDIMIR LA BUCURESTI !

    Mircea Dogaru e președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere (SCMD), sindicatul de foștilor securiși, “brațul înarmat” al partidului.. Omul lui Ponta ,un alt om al Rusiei
    mama.
    Pretenul lui rus care l-a vizitat la Bucuresti nu este altul decat cel care este ideologul noului tar al Rusiei. Omul cel mai important dupa
    Putin. Si dupa altii chiar mai important decat acesta.
    Aleksandr Dughin s-a oprit la Bucuresti pentru a vedea semnalul editiei romanesti a principalei sale lucrari: “Bazele geopoliticii si viitorul geopolitic al Rusiei” (…) unul dintre cei mai mari filozofi, sociologi si politologi, opozanti ai globalismului irational” (…) “
    Manifestandu-si dorinta de a avea o intrevedere pe probleme de istorie, geopolitica si geoistorie cu presedintele SCMD, Aleksandr Dughin a fost insotit, la vizitarea Manastirii Snagov si a avut ulterior o discutie de 3 ore cu un grup de reprezentanti ai SCMD.
    Deci o intalnire tovaraseasca si frateasca cu Dogaru.
    Omul lui Putin la Bucuresti.
    Colonelul Dogaru publica pe blogul său o fotografie în care apărea alături de Aleksandr Dughin, consilier pe probleme de geopolitică al lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai preşedintelui rus. Dughin venea de la Munchen şi a făcut o escală la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu patru inşi din conducerea sindicatului militaro-securistoid al lui Dogaru.
    Ideologul lui Putin militează pentru împărţirea Ucrainei prin război, urmând ca Rusia să ia o halcă importantă. Mai mult, Dughin vorbeşte despre „viitorul eurasiatic” al României, îndemnând la ruperea ţării noastre de Europa Occidentală şi asocierea cu imperiul pe care vrea să-l construiacă Putin, cu centrul la Moscova.
    Dogaru este de acorg cu acest plan
    Iată cum acţiunile antistatale şi antioccidentale ale colonelului Dogaru capătă explicaţii! Se vede tot mai clar cheiţa care-l pune în mişcare pe rezervistul rusofil.
    N-ar fi rău ca Ingo Mondo Militar să acorde mai multă atenţie unui asemenea personaj. Este timpul. Maine va fi prea tarziu……… si tancuri rusesti in tara.

    Robert Horvath Deva
    Cineast
    New York

  11. Corectat si nedublat

    MIRCEA OMUL LUI VALDIMIR LA BUCURESTI !

    Mircea Dogaru e președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere (SCMD), sindicatul de foștilor securiși, “brațul înarmat” al partidului.. Omul lui Ponta ,un alt om al Rusiei
    mama. Un mereu invitat la Antena 3.
    Pretenul lui rus care l-a vizitat la Bucuresti nu este altul decat cel care este ideologul noului tar al Rusiei. Omul cel mai important dupa
    Putin. Si dupa altii chiar mai important decat acesta.
    Aleksandr Dughin s-a oprit la Bucuresti pentru a vedea semnalul editiei romanesti a principalei sale lucrari: “Bazele geopoliticii si viitorul geopolitic al Rusiei” (…) unul dintre cei mai mari filozofi, sociologi si politologi, opozanti ai globalismului irational” (…) “
    Manifestandu-si dorinta de a avea o intrevedere pe probleme de istorie, geopolitica si geoistorie cu presedintele SCMD, Aleksandr Dughin a fost insotit, la vizitarea Manastirii Snagov si a avut ulterior o discutie de 3 ore cu un grup de reprezentanti ai SCMD.
    Deci o intalnire tovaraseasca si frateasca cu Dogaru.
    Omul lui Putin la Bucuresti.
    Colonelul Dogaru publica pe blogul său o fotografie în care apărea alături de Aleksandr Dughin, consilier pe probleme de geopolitică al lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai preşedintelui rus. Dughin venea de la Munchen şi a făcut o escală la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu patru inşi din conducerea sindicatului militaro-securistoid al lui Dogaru.
    Ideologul lui Putin militează pentru împărţirea Ucrainei prin război, urmând ca Rusia să ia o halcă importantă. Mai mult, Dughin vorbeşte despre „viitorul eurasiatic” al României, îndemnând la ruperea ţării noastre de Europa Occidentală şi asocierea cu imperiul pe care vrea să-l construiacă Putin, cu centrul la Moscova.
    Dogaru este de acorg cu acest plan
    Iată cum acţiunile antistatale şi antioccidentale ale colonelului Dogaru capătă explicaţii! Se vede tot mai clar cheiţa care-l pune în mişcare pe rezervistul rusofil.
    N-ar fi rău ca Dan Voiculescu să acorde mai multă atenţie unui asemenea personaj. Este timpul. Maine va fi prea tarziu……… si tancuri rusesti in tara.

    Robert Horvath Deva
    Cineast
    New York

  12. @ Dan Voiculescu

    MESAJ PERSONAL

    Lasă-l naibii de proces și du-te la botez ,
    (Că-n fond, nu tu vei fi ales să duci icoana)
    Transmite-i pruncului – te rog – că îi urez
    Să fie sănătos,deștept, frumos … ca Oana !

  13. Voiculescu a fost ,, acuzat de folosirea influentei pentru obtinere de foloase si bunuri necuvenite pentru sine,, dar nu s-a demonstrat ca este adevarat acest lucru.

  14. Piedici au fost si vor mai fi, important este sa fiti tare, la un moment dat, adevarul va iesi la suprafata.

  15. nu va faceti griji domnule voiculescu. intotdeauna adevarul ia fata minciunilor. asa va fi si in cazul acestui dosar. minciunile nu pot persista la infinit. aveti incredere ca toate lucruri se vor intampla asa cum trebuie sa se intample. iar cei care v-au gresit isi vor gasi raplata mai devreme sau mai tarziu

  16. Eu cred ca acest complet de judecata n-o sa aiba curajul nesimtit de a asculta de marinari si cred ca vor judeca corect. Si daca nu o vor face se va afla repede si n-or sa aiba scapare. Numai bine!

  17. o decizie absurda data de acesti magistrati. un dosar atat de controversat ca acesta ar fi trebuit sa fie judecat de niste oameni capabili sa nu se lase influentati de nici o presiune din culise

  18. Dupa parerea mea completul care judeca in momentul de fata dosarul Telepatia este sub presiune sa dea un verdict cat mai repede. Se vede clar din ostilitatea fata de avocatii apararii si in modul cum grabeste pasii.

  19. Oricum mi se pare o decizie puțin cam pripita, in orice caz se vede ca justiția este influențată politic!

  20. Cateodata ma gandesc ca e vina mea ca sunteti judecat pentru… influentare telepatica…dar, totusi, nu cred ca judecatorii Va citesc blogul si comentariile.

    Ii doresc doamnei Oana Stancu sa aiba numai bucurii de la fetita ei si sa revina cat mai repede in grila de programe a Antenei 3 ! :)

  21. Off-topic :
    As vrea sa imi faceti onoarea sa-mi acordati un autograf pe ultima Dv. carte publicata. Sper sa-mi raspundeti la e-mail – asta daca adresa la care V-am scris azi -coolmogul-mai e valabila

Comentariile sunt închise.