Observ cu tristete pentru jurnalistii unui anumit post de televiziune ca s-au autoizolat. S-au pierdut intr-o inversunare care le pune la indoiala profesionalismul.

Am remarcat astazi faptul ca un singur reporter de la un post de televiziune repeta obsesiv aceleasi intrebari.

Este ingrijorator cand un post de televiziune isi pierde luciditatea si rolul de caine de paza al democratiei si se trasforma in aparatorul unor interese personale (de ordin material) sau in promotorul razbunarii unor politicieni care nu dau doi bani pe jurnalisti, folosindu-i conjunctural.

PS: Semneaza cel care in urma cu 22 de ani a pus bazele un trust de presa – o adevarata familie de jurnalisti onesti care au inteles sa fie aproape de sufletul romanilor.

8 COMENTARII

  1. DEOSEBIRE INTRE PROPAGANDA SI JURNALISM
    Domule Voiculescu
    Cu riscul de a fi cenzurat sau banat o sa va spun adevarul.
    Adevarul dupa zeci de ani de jurnalistica. Reprezint cu sotia Kiyoko
    televiziunea japoneza la New York. Ca cineast bat drumul saptamanal
    catre sediul ONU.
    Este adevarat. ” Presa este a patra putere in stat, cainele de paza al democratiei
    Dar dupa acest adevar fundamental trebuie sa ma ating de Antena 3.
    Democratia inseamna nu numai libertate de exprimare ci si dreptul de opinie
    a adversarului sau a minoritatii.
    Antenele Voiculescu permit o singura voce.
    Anti Basescu. Si mai deunezi pro Victor Ponta.
    Niste oameni de talent au fost impinsi spre propaganda. Un fel de propaganda caracteristica
    statului totalitar. El a devenit complet aservit intereselor dumneavoastra politice.
    Spuneti emfatic ca sunteti iubitor al libertatii presei si a ziaristilor.
    Exemplul meu personal va contrazice.
    In timp ce luam interviuri cu aparatului in fata Consulatului Romaniei la New York am fost atacat bestial de agentii Serviciului Extern ajungand in stare grava la
    spitalul de urgenta.
    Deschideti blogul meu personal pentru a vedea fotografia document facuta la
    Departamentul de Traume.
    Cand Antena 3 la ordinul dumneavoastra va prelua acest caz intradevar unic
    mai vorbim.
    Pana atunci …….. doar propaganada de partid si vorbe in vant.

    PS . Cenzurarea nu prea mai ajuta. Am declansat de ieri blogul paralel.
    ” INTALNIRE CU DAN VOICULESCU LA…………”
    Aici voi raspunde punctual la comentariile dumneavoastra .
    deocamdata asesabil pe
    Robert Horvath Deva Blog

  2. AVIOANE BASESCU PENTRU COREA DE NORD!

    RAPORT SUD COREAN
    ROMANIA
    Doi angajaţi ai MApN ( ROMANIAN ARMY ) care lucrau pentru o unitate militară din Brăila ( ROMANIA ) au vândut un avion în stare de funcţionare, unui cetăţean ucrainean. Ei au câştigat din această afacere 1.000 de euro şi plănuiau să mai vândă şi două elicoptere. Cei doi angajaţi MApN care s-ar face vinovaţi de vânzarea avionului sunt comandantul bazei de la Ianca şi un maistru de aici. Pentru vânzare mai erau destinate şi două elicoptere IAR 316 B. MApN explica faptul ca cele doua elicoptere IAR- 316B fac parte dintr-un stoc de tehnica excedentara, elicoptere si avioane, care se valorifica de Compania Nationala ROMTEHNICA S.A. ( ROMANIAN STATE COMP ) printr-un contract aflat in derulare , conform procedurilor legale in vigoare. Printr-o filiera araba ,pribabil libaneza avioane au ajuns in dotarea armatei nord coreiane.
    O PARTE DIN AVIOANELE ROMANESTI MIG AU FOST
    TRANSFERATE IN SECREI ICATRE MOLDOVA. ELE SUNT VANDUTE PRIN LICITATIE. 4 AU FOST CUMPARATE DE YEMEN SI AU AJUNS DEASEMENEA IN COREA DE NORD.
    40 de avioane de vânătoare care urmau să fie vândute, au dispărut de la o fostă bază militară din apropierea oraşului bulgar Dobrici. Poliţiştii sunt de părere că cineva le-ar fi vândut ca fier vechi,unor mijlocitori romani.
    AGENTIILE OCCIDENTALE URMARESC CAZUL BANUIND CA ELE AU AJUNS IN IRAN SAU NORD COREA.
    TOATE ACESTE FURTURI SE FAC SUB ” OCHIUL
    ATENT AL SERVICIULUI SECRET MILITAR”
    . COMFORM LEGISLATIEI ROMANE FIECARE VANZARE DE ECHIPAMENT MILITAR TREBUE SEMNATA SI APROBATA DE PRESEDINTELE ROMANIEI.

    KIYOKO HORVATH FOR NIPON PRESS

  3. THE CENTRE FOR COUNNTERINTELLIGENCE AND SECURITY

    THE CETRE FOR COUTERINTELLEGENCE AND SECURITY.

    VICTOR BOUT ARESTED !
    KASSAR ARESTED
    TRAIAN BASESCU……?
    The arrest is the result of a DEA sting operation focused on targeting suppliers of the FARC (Revolutionary Armed Forces of Colombia), 

    The FARC is the hemisphere’s oldest insurgency, and one that now sustains itself through drug trafficking activities and kidnappings. The FARC has been labeled a terrorist organization by the U.S. and European Union.
    The arrest is the result of a DEA sting operation focused on targeting suppliers of the FARC (Revolutionary Armed Forces of Colombia), 

    The FARC is the hemisphere’s oldest insurgency, and one that now sustains itself through drug trafficking activities and kidnappings. The FARC has been labeled a terrorist organization by the U.S. and European Union.
    Traian Basescu had been under surveillance for several years.
    THE CETRE FOR COUTERINTELLEGENCE AND SECURITY.

    TRAIAN BASESCU WIL BE ARESTED !

    The arrest wil be the result of a DEA sting operation focused on targeting suppliers of the FARC (Revolutionary Armed Forces of Colombia), 

    The FARC is the hemisphere’s oldest insurgency, and one that now sustains itself through drug trafficking activities and kidnappings. The FARC has been labeled a terrorist organization by the U.S. and European Union.

    Traian Basescu had been under surveillance for several years.

    Rachete antitanc romanesti se numara printre armele din depozite secrete ale miscarii marxiste columbiene de gherila FARC (Fortele Revolutionare din Columbia) descoperite de armata columbiana, se arata intr-un raport al Grupului de analiza antiterorista Giat de la Bogota.
    Serviciile de informatii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achizitionarea de armament de ultima generatie, in special rachete sol-aer IGLA-S24,.
Intr-o intalnire , care a avut loc in Romania, un „locotenent” al celebrului traficant de arme Viktor Bout, furnizor de baza al FARC, a declarat ca Bout are 100 de astfel de rachete „disponibile imediat”FARICATE IN ROMANIA.
    by Robert Horvath for Nippon Press

  4. Armata romana sprijina democratia, serviciile secrete Basescu alimenteaza terorismul

    BASESCU VA FI EXTRADAT CATRE SUA !

    Serviciile de informatii romanesti au furnizat armament pe piata neagra internationala inca de pe vremea dictatorului Nicolae Ceausescu DIE si DIA au incheiat afaceri profitabile cu tari arabe care astazi sunt considerate „axa raului” Desi Romania si-a asumat aliante noi in cadrul Uniunii Europene si in NATO, urmasii securitatii comuniste nu au renuntat la contrabanda Trimitem militari pe teatrele de razboi externe pentru a instaura democratia, iar acestia mor sub tirul pistoalelor-mitraliera romanesti

    Amnesty International, CNN si CIA au semnalat armament, munitie si alte echipamente romanesti in Congo, Irak sau Iran

    Ofiterul de politie irakian Moaied Abdel Kazem, care povesteste despre sprijinul acordat de oficialii romani insurgentilor suniti din Fallujah * „Vedeti arma asta ? E facuta in Romania!” „

  5. STĂPÂNUL ÎNVAȚĂ SLUGA … CURVĂ

    La orice post tv. există minim, “una piesa”
    Care, pentru bani, s-ar vinde – ca metresa
    Și la ordin, ca o javră latră și-și arată fesa ,
    Iar de-i stăpânul curvă … curvă e și presa .

  6. Nu Va necajiti ! Apa Trece, Pietrele Raman !

    Va doresc sa fiti o stanca de granit la toate incercarile la care sunteti supus din cauza inversunarii paranoicului – rusine nationala care este t.basescu !

  7. Stimate d-nule profesor,
    Sunt total de acord cu afirmatiile d-voastra,precum ca „Presa este cainele de paza al democratiei” precumsi cu cele din 04.07.2014 cand ati afirmat ca”jurnalistii din cadrul Antenelor sunt cei mai profesionisti”. Totusi ,cu riscul de a va supara -desi nu am nici cea mai micaintentie in acest sens- doresc sa va aduc la cunostinta ca, in data de 13.03.2014 in cadrul emisiunii OBSERVATOR de la ora 19,32 au fost difuzate mai multe imagini dintr-un interviu mai lung pe care jurnalistul Daniel Calin l-a realizat vizavi de cazul meu si intitulat „Dezvaluiri de dincolo de gratii”.Cazul in sine este unic inRomania , in sensul ca, decembrie 2006 mi-a fost interzis dreptul la munca in administratia penitenciar (fapt dus la indeplinire de catre ANP la 11.01.2007) in mod abuziv si ilegal , daca tin cont numai de faptul ca atat inainte de aceasta data cat si dupa ea, 2 dintre presedintii Romaniei m-au decorat pentru rezultate remarcabile in activitate. Printre altele am descoperit in premiera nationala savarsirea unor crime in serie (despre care mass media, dar si postul A1 in data de 08.01.2014 a comentat adesea , in mai multe randuri) am prins infractori cu mana mea,am avut o buna si eficienta contributie la combaterea coruptiei si crimei organizate din mediul penitenciar. Lasarea mea fara loc de munca s-a facut de catre mai multi functionari de la P.Colibasi si ANP care mi-au falsificat in mod abject mai multe evaluari profesionale. Cazul este foarte bine documentat si d-nul Daniel Calin cunoaste acest aspect, a filmat absolut toate declaratiile mele pe care le-am sustinut cu documente cu inscrisuri. In fine , ceea ce ma nemultumeste este faptul ca , desi stia despre falsurile pe care cei de la ANP mi le-au facut , DanielCalin s-a multumit cuun punct de vedere de la aceasta institutie care a fost emis doar pentru a acoperi numele celor vinovati si falsurile facute , faraa arata in concret , la televizor ,in cadul materialului actele la care am facut referire cand am acuzat cele 2 institutii de faptul ca mi-au falsificat acte. De aceea va rog sa mi se dea voie sa prezint si alte documente -obtinute intre timp -prin care dovedesc ca pColibasi,ANP si m.justitiei din 2006 m-au dat afara de la locul de munca in mod abuziv si ilegal. Va asigur ca, imi sustinafirmatiile numai cu documente cu inscrisuri semnate de toate institutiile mai sus mentionate. Cu respect Ni. posesor al tel. 0770483994

  8. Stimate d-nule profesor,
    Sunt total de acord cu afirmatiile d-voastra,precum ca „Presa este cainele de paza al democratiei” precumsi cu cele din 04.07.2014 cand ati afirmat ca”jurnalistii din cadrul Antenelor sunt cei mai profesionisti”. Totusi ,cu riscul de a va supara -desi nu am nici cea mai micaintentie in acest sens- doresc sa va aduc la cunostinta ca, in data de 13.03.2014 in cadrul emisiunii OBSERVATOR de la ora 19,32 au fost difuzate mai multe imagini dintr-un interviu mai lung pe care jurnalistul Daniel Calin l-a realizat vizavi de cazul meu si intitulat „Dezvaluiri de dincolo de gratii”.Cazul in sine este unic inRomania , in sensul ca, decembrie 2006 mi-a fost interzis dreptul la munca in administratia penitenciar (fapt dus la indeplinire de catre ANP la 11.01.2007) in mod abuziv si ilegal , daca tin cont numai de faptul ca atat inainte de aceasta data cat si dupa ea, 2 dintre presedintii Romaniei m-au decorat pentru rezultate remarcabile in activitate. Printre altele am descoperit in premiera nationala savarsirea unor crime in serie (despre care mass media, dar si postul A1 in data de 08.01.2014 a comentat adesea , in mai multe randuri) am prins infractori cu mana mea,am avut o buna si eficienta contributie la combaterea coruptiei si crimei organizate din mediul penitenciar. Lasarea mea fara loc de munca s-a facut de catre mai multi functionari de la P.Colibasi si ANP care mi-au falsificat in mod abject mai multe evaluari profesionale. Cazul este foarte bine documentat si d-nul Daniel Calin cunoaste acest aspect, a filmat absolut toate declaratiile mele pe care le-am sustinut cu documente cu inscrisuri. In fine , ceea ce ma nemultumeste este faptul ca , desi stia despre falsurile pe care cei de la ANP mi le-au facut , DanielCalin s-a multumit cuun punct de vedere de la aceasta institutie care a fost emis doar pentru a acoperi numele celor vinovati si falsurile facute , faraa arata in concret , la televizor ,in cadul materialului actele la care am facut referire cand am acuzat cele 2 institutii de faptul ca mi-au falsificat acte. De aceea va rog sa mi se dea voie sa prezint si alte documente -obtinute intre timp -prin care dovedesc ca pColibasi,ANP si m.justitiei din 2006 m-au dat afara de la locul de munca in mod abuziv si ilegal. Va asigur ca, imi sustinafirmatiile numai cu documente cu inscrisuri semnate de toate institutiile mai sus mentionate. Va multumesc anticipat. Cu respect Ni. posesor al tel. 077048…..

Comentariile sunt închise.