Priveam aseara la televizor cu cat tupeu si nerusinare Basescu Traian, aceasta pata neagra din istoria Romaniei, ii recomanda lui Victor Ponta sa demisioneze.

Imediat mi-au venit in minte cuvintele sale din 2007: In caz de suspendare imi dau demisia dupa 5 minute

Cata nerusinare! Cata lipsa de demnitate si onoare din partea celui care s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni.

Ar fi strigator la cer ca Basescu sa nu dea socoteala pentru impostura sa si pentru tot raul facut acestei tari.

Multa dreptate aveau protestatarii cand strigau: „Iesi afara, javra ordinara!”

3 COMENTARII

  1. Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi aşa :

    ” Pe vremea când traian băsescu şi familia sa bogătaşă locuia în palate cu policandre de cleştar iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe … Bucureştiul avea un centru unde boierii şi moșierii băsişti se urcau pe scări de marmură .
    Se adunau acolo să se-arate la „prostime” , să-i vază lumea cum arată , să-i invidieze pentru cât erau de graşi şi leneşi .
    Vorbeau între ei pe englezește , lăbărțat , vrând să-i imite pe gangsterii americani ; şi-şi lăudau unii la alții boturile unse cu grăsime şi ciocurile lacome de moşieri jnapani , obezi şi bine îmbuibați .
    Apoi îşi povesteau fuduli nevoie mare cum jumuleau şi oropseau poporul .
    Cum îi bagău în închisori pe oameni .
    Ei dimpreună cu tâlharul ,
    cu bimbaşa vânduților ,
    cu regele moşierilor . CU TRAIAN BĂSESCU .

    … Şi Bucureştii mai aveau pe-atuncea şi mahalale nesfârşite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul …
    Până când disperați de ură şi încovoiați de poveri şi săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare.
    Şi l-au făcut una cu pământul pe moşierul cel mongol .
    Dedimpreună cu complicii lui moşierii . Şi cu toată liota de asupritori jăpkari şi duşmănoşi de țară şi de om pe care o strânsese lângă el .
    Şi i-au rupt în bucăți .
    Şi au hrănit cu ele porcii .
    Şi după aia nici un ghiutănştain n-a mai călcat prin țara românească ”

    Ei bine , eu Şerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător şi implacabil . E doar o chestiune de timp , de oportunitate şi nu de conjunctură.

    Cu voia sau fără voia Americanilor şi-a celor ce l-au sprijinit de acolo .
    Marii tâlhari şi profitori ai domniei arnăuțești , criminale , sălbatice , păgâne , drăceşti şi tătăreşti a celuia ce-a fost Băsescu Criminal Mongol (şi moşier).

  2. *JON (Javra Ordinară Naţională) are un final demenţial, premergător sinuciderii fizice. Oale de noapte cu fecale îi vor împodobi mormântul. Dracii încing cazanul cu smoală pentru eternul supliciu care va debuta fix la 24:00 în 21.12.2014. 2o de milioane de salve ale flatulenţei mioritice îi vor fi dedicate lui *JON.
    …După care vom face bilanţul negru al „Deceniului ruşinii”.

Comentariile sunt închise.