Una dintre minciunile care mi-au fost in timp atribuite a fost demontata in instanta.

Tribunalul Bucuresti a decis ca declaratia nu-mi apartine, dar si ca fapta a fost ilicita.

Ce spune instanta:

„Constată caracterul ilicit al faptelor imputate pârâtei, care a susţinut că reclamantul ar fi afirmat „Dacă nu te lupţi să păstrezi Ministerul Justiţiei, îmi va fi imposibil să-mi conving oamenii să te susţină. Este foarte posibil că vei pierde mult din susţinerea mediatică a Trustului Intact chiar dacă pentru noi nu vei fi un adversar şi nu cred ca iţi foloseşte o asemenea perspectivă dacă mai vrei să ajungi preşedinte al României. Cedarea asta îţi va provoca probleme mari şi în partid – i-ar fi spus domnul Voiculescu domnului Crin Antonescu – iar noi, chiar dacă nu îţi susţinem adversarii, şi ştii că am interzis prezenţa la Antenă a contestatorilor tăi, nu vom putea să nu mediatizăm pe post anumite tulburări din PNL”, „Practic este un şantaj cu susţinerea mediatică a Trustului Intact” şi „Cum l-a şantajat Voiculescu pe Crin”, în cadrul emisiunii Ediţie specială difuzată pe postul de televiziune România TV, în data de 2.04.2013.”

In aceste conditii, reactia oricarei persoane de buna credinta ar fi sa-si asume public eroarea.

Probabil ca nu o vor face, vom vedea.

4 COMENTARII

  1. :::: ☀ ☀ ☀ ::::

    ROMÂNI , VĂ SPUN :

    Elena Udrea este icoana kurvă , strâmbă , pornografică şi aparținătoare regimului criminal , tâlhar şi băsekar .
    Este „vitrina” cea abjectă (cu zoaie şi scursuri sculamentare , de pleşkoi) a zecilor de ani de dictatură sekuristă şi băsistă .
    Elena Udrea este chipul detrakat şi înrăit al netrebnicei hitleriste ce-a schingiuit şi-a omorît români nevinovați . A „justițiilor” şi „judekăților” sekuriste , trucate , criminale , calpe .
    Elena Udrea este piatra coşciugară , putredă (şi de temelie strâmbă) a regimului ce-a jefuit , a îngropat şi-a pustiit aceasta țară . Regim trădător de popor , vânzător de români şi îmbuibător de străini şi pripăşiți .
    Elena Udrea confirmă clar şi la vedere un adevar teribil , criminal .
    Elena Udrea confirmă că Dan Voiculescu ( prietenul poporului ) a fost prigonit de acest regim , că a fost băgat cu japka-n închisori , deşi era nevinovat .
    Dan Voiculescu a fost pedepsit pentru „vina” de a fi Român şi nu vândut străinilor şi sabotorilor ce şi-au făcut coteață şi sălaş de făcători de rele prin Țara Românească .
    Dan Voiculescu n-a pactizat cu ei , nu s-a înhăitat cu ei şi de aceea a pătimit din greu , cu nedreptate multă .
    NU PENTRU ALTCEVA !!! … şi cine îndrăzneşte ca să contrazică asta , acela e un diversionist năimit de fortele oculte ce-au înhățat şi storc această țară .
    Dan Voiculescu a fost prigonit pentru ca a fost bun şi milostiv cu semenii lui aflați în suferință mare şi-n nevoi . I-a ajutat , i-a miluit . Pentru aceasta DanVoiculescu a binemeritat de la popor . Pentru aceasta a fost zdrobit de acei străini ce ne clocesc răul şi pieirea . De „aliați” şi ghiutănştaini . Prin mâna ticăloasă a valiului lor . Prin mâna de mongol a lui Traian Băsescu , duşmanul poporului .

    || ||| ||

    Libertate Românilor , libertate lui Voiculescu . LIBERTATE !!!

  2. … mă uit . citesc aicea . citesc ce scriu şi alții-n alte locuri . şi văd . şi spun ce văd :

    în nebunia lor de fiare , băsiştii şi-au facut socoteli demente , ciunte :
    şi-au zis în nebunia lor turbată ca Iohannis e al lor . că-l vor băga în lanț , că-l vor manipula pervers (cu pleşi , cu liiceni , cu boți) şi că-l vor asmuți în contra noastra , a poporului . ca să ne prigonească , sa ne vândă şi să ne omoare . ca-n timpurile ghiutănştaine ale criminalului Băsescu .

    … dar astăzi pot vedea realitatea , care nu-i băsistă . ba , din contră : Iohannis e cu poporul, nu cu ei . pe ei îi bleastămă şi-i ține de tâlhari , de iuzi şi trădători de țară
    de-aceea azi potoarea udrea-i sub zăbrea
    d-aceea cercul cel de fier se strange zi-de-zi în jurul criminalului mongol Traian Băsescu
    :::
    iar ziua-n care va fi înhățat şi azvârlit la ocnă nu-i departe . nici moartea care stă să îl înşface nu-i departe . e aici . e-aproape . lângă el .

  3. AICI E LOCUL UNDE SE POATE VB CU DAN VOICULESCU?….AS DORI SA IL CONTACTEZ,…MA AJUTA CINEVA?….MULTUMESC!

Comentariile sunt închise.