Din 10 decembrie 2014 astept motivarea hotararii instantei prin care este respinsa cererea mea de anulare a adeverintei CNSAS din 2013 cu privire la colaborarea lui Basescu Traian cu Securitatea.

Desi a recunoscut ca a colaborat constant cu Securitatea, „dand un camion de note”, (deci NU!! o nota comerciala, adresata directorului intreprinderii de comert exterior), in ciuda probelor si marturiilor neechivoce, CNSAS a continuat sa incerce sa-i spele trecutul lui Traian Basescu.

Ultima adeverinta din 2013, conform careia Basescu nu a colaborat cu Securitatea este un neadevar. Iar judecatorii sunt in posesia documentelor care demonstreaza acest lucru.

Conform legii, termenul de redactare a motivării unei decizii este de cel mult 30 de zile de la data pronunţării – abia dupa acest termen se va judeca recursul pe care l-am depus deja impotriva acestei hotarari.

Dintr-un calcul simplu, din 10 decembrie 2014 au trecut mai mult de 130 zile, iar motivarea intarzie sa apara. Se impune respectarea legii.

Am convingerea ca in urmatoarea perioada multe adevaruri vor iesi la lumina.

 

11 COMENTARII

  1. ≡ ☀ ≡

    Întreb , şi vreau răspunsuri .De la toate organele de stat care au jurat să apere independența şi siguranța României :

    De când trădează Băsescu țara asta ? De la Anvers , sau mai dedinainte ? Când anume l-a racolat slovakul dezertor Pacepa , adevăratul lui stăpân şi interfață cu dugosul Ghiutănştain ( zis „împăratul” de popoare , „împăratul” lumii ) ???

    În plus : a fost sau nu Traian Băsescu agent ÁVH (Államvédelmi Hatóság – serviciul Unguresc de spionaj din perioada comunista ) ???
    Țara vrea să ştie aceste fapte crunte de trădăre şi de crimă ??? Sau românii sunt dezinteresați de cine le-a urzit (şi le urzeşte !) răul şi pieirea ??? :::

    :::

  2. ≡ ☀ ≡

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui care aburcat în fruntea țării cloceşte moartea țării prin urzeli drăceşti . Cu făcături dospite-n miez de iad .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui care-i flămânzeşte pe români pentru ca să îi mulțumească , să-i îmbuibe pe străini .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce îndatorează țara la tarabagii hulpavi , la FMI-işti şi ghiutănştaini . Zdrobind şi arvunind viața , viitorul şi fericirea altor zeci de generații .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce îi aruncă pe-acei români care-s nevinovați în inchisori , în schimb îi oploseşte pe hoți , spioni , şperțari , tâlhari , caiafe , târfe , iuzi şi delapidatori .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade celui ce-i fătat în cort pribeag prin stepele Kalmîce şi năvalit aicea peste noi ca să ne vândă şi să ne omoare .

    – Vă rog să-mi spuneți ce se cade mongolului moşier şi criminal numit Traian Băsescu . Duşman turbat de om şi de popor , duşman a tot ce-i viu şi are viață-n el .

    – Vă rog să-mi spuneți dacă moartea-i suficientă pentru el şi neamul lui abject , prădar , năvalitor şi criminal .

    :::

  3. ::: ☀ ☀ ☀ :::

    Cu adevărat , orice băsist este un trădător calificat , slinos .
    Şi-atunci când tace , tot urlă ca o hienă :
    vă vând ……VĂ VÂND ………….vă omor ……………… VĂ OMOR ! ! !

    ___ ___ PRIVIȚI HIENA !!! hiena hitleristă , băseskară , duşmană de om şi de popor . VREA CA SĂ VĂ VÂNDĂ , SĂ VĂ OMOARE !!!

    ///

    PRIVIȚI AICI : http://www.alexgavriliu.ro/wp-content/uploads/2014/01/hiena.jpg

  4. ≡ ☀ ≡

    Toate „condamnările” petrecute în timpul regimului trădar al mongolului Băsescu (valiu de ghiutănştaini şi-americani) sunt mascarăzi juridice .

    Sunt ticluieli ale „justiției” băsekare ciunte , duşmane de om şi de popor . Care împarte „dreptăți” şi „judekăți” clocite prin străinătățurile duşmănoase nouă .
    … aşadar : condamnarea lui Dan Voiculescu (care e nevinovat !) a fost diktată din afara țării prin spioni străini , prin ambasăzile lor .

    Pentru că Voiculescu fost judekat cu înscenări , cu ură şi cu nedreptate multă . De către o „judekătoare” de sekuritate care fusese-n „vizită” prin coteața de americani cu două zile înainte de a se pronunța năimit .

    Mă-ntreb : dacă făcea aşa ceva în Spania , în Ungaria sau în Turcia , ce pățea ??? o firtiseau popoarele de-acolo ??? o ridicau în slăvi înalte şi o băteau cu flori ca pe-o vedetă , ca pe o voievoadă ????

    … sincer , nu cred . cred că o rupeau de vie . în bucăți . pe străzi .

    :::

  5. ≡ ☀ ≡

    La trecerea lui Traian Băsescu printre oameni , aceştia îşi încuie copiii în case cu lacătul .
    Deoarece s-a dus vorba că Băsescu vrea să dea cu Toporul în ei .
    „Copiii” pe care-i vedeți fâțâidu-se pe lângă el nu sunt ai oamenilor .
    Ci ai Sepepiştilor . Sunt „instruiți” special în acest scop .
    Totul pe banii noştri , pe bani furați . Din munca şi sudoarea noastră . Ca să se-mbuibe el şi udrea lui .
    … şi sekuriştii lui . şi toți profitorii lui .

    … în imagine puteți vedea un copil îngrozit că va fi tăiat cu toporul . E o fetiță amărâtă şi speriată , vrednică de milă . A auzit de criminalul cel bezmetic şi dement numit Traian Băsescu . Ştie că acesta omoară copii , lovindu-i cu toporul . Ştie şi de aceea plânge .

    ///

    daţi click aicea , ca să vedeţi fetiţa despre care s-a făcut vorbire :

    http://www.netlore.ru/upload/files/1307/p16kihib791etrtma1fqvrdf1ehk1i.jpg

  6. ≡ ☀ ≡

    … „arestarea” (trucată , falsă !) şi „eliberarea” (ticluită) a complicei lui băsescu ( Elena cea Udroasă , kurvă şi grofă de pleşkoi ) a fost (şi este) o diversiune clocită de puzderia de sekurități care astăzi storc şi strangulează România .

    Sekurități de Maiori şi Predoi . Vândute la străini .

    E-o diversiune menită s-o salveze , prin tragere de timp . Adică totu-i praf în ochii oamenilor , praf venit de prin străinătățurile cele duşmănoase nouă .
    De acolo unde stau ( bine păziți !!! ) zecile de miliarde de dolari pe care Băsescu , Udrea şi compania le-au furat şi scos din țara asta .
    Băsescu şi Udrea sunt bine-apărați de-ai lor stăpâni americani pe care i-au servit , predându-ne legați la ei . Ca să ne sărăcească pe noi , ca să se îmbuibe ei .
    În 1959 Fulgencio Batista a plecat din Cuba ( pe care aproape c-a ucis-o !) cu 180 de miliarde de dolari ( echivalați în bani actuali ) . Băsescu , Udrea or fi strâns mai mult ???? Şi câți din ei au plecat spre cufere de Ghiutănştaini , de CIA ???
    Că de , sprijinul lor nu e gratuit , e scump .
    Că iuțigii sunt sprijin bun dacă-i plăteşti .
    Şi trebuiesc plătiți din plin , cu generozitate multă . Din bani furați de la popor .
    Costă scump , dar face .
    Că doar Udrea şi Băsescu n-or plăti din banii lor .

    ///

  7. ::: ☀ ☀ ☀ :::

    I-auziți ce mai vorbeşte poporul : Băsescu a scos-o pe mă-sa din groapă şi i-a ros hoitul verzui şi plin de putregăi , de viermi , de bube . Cu gheare , cu copite cu tot !!! Acuma , după paştele cel sfânt , înainte de cincizecime , de pogorâre de duh sfânt !!!
    … după care a urlat în fața gropii că „se sfințeşte” , că se ridică-n sus !!!
    că se înviază ca kristosul de prin gropi , din cocini , din ceruri , din cotețe .

    În imagine se află groapa mă-sii lui traian băsescu . Proaspăt profanată de aceasta . Deja i-a rupt cadavrul în bucăți , aşa cum s-a mai spus .

    ≡ … dați click aici , ca s-o vedeți !!!

    ⇓ ⇓ ⇓

    http://www.earthworksarchaeology.co.uk/assets/galleries/PoliceHQ/resources/images/large/15%20-%20Another%20medieval%20cist%20burial%20with%20stone%20supports%20either%20side%20of%20the%20head.jpg

Comentariile sunt închise.