Observ ca paranoia lui Basescu s-a agravat.

Basescu continua sa contamineze spatiul public.

Nu pot sa nu ma intreb in numele cui si in ce calitate il ataca el pe Presedintele Senatului, pe Procurorul General sau pe Presedintele Romaniei?!

Traian Basescu si-a pierdut definitiv simtul ridicolului.

Basescu si regimul sau au fost definitiv infranti si ingenuncheati in fata istoriei. Iar faptul ca a reusit sa obtina o condamnare impotriva mea, nu inseamna ca m-a si infrant.

Nu ma astept insa ca acest individ – care nu a construit nimic in viata lui, distrugand in schimb tot ce i-a iesit in cale – sa inteleaga. NU are cum!

In urma sa au ramas doar destine distruse, pensionari umiliti, generatii condamnate sa plece din tara, simboluri nationale calcate in picioare.

Credeti ca bea el, oare, iaurt Sanlacta?

Credeti ca mananca el paine Savoria?

Beneficiaza de cercetarile Institutului ICA?

Asculta, oare, Radio Romantic?

Citeste Jurnalul National?

Sau se uita el la Antena 3?

A ajutat el oare, vreodata un copil talentat sau un om necajit?

O fi platit el la bugetul statului sute de milioane de euro ?

O fi asigurat el locuri de munca pentru peste 10.000 de oameni?

Ce a facut el pentru societate sa-si poata permite aceasta aroganta, acest tupeu exagerat, aceasta nesimtire nemaiîntalnita in istoria moderna a Romaniei?

 

15 COMENTARII

  1. Sunt un tanar de 26 de ani si sunt mahnit si foarte suparat pe toti cei care au condus Romania in ultimi 25 de ani. Ma simt singur intre milioane de oameni. In tara romaneasca domneste hotia, nepotismul si dezbinarea societatii. Uneori cand vad la tv copii necajiti de saracie , batranii care pentru ceva alimente se calca in picioare imi curg lacrimi de neputinta si mahnire …suntem batjocoriti de aproapele nostru. La orizont se zaresc nori de furtuna. Sa aveti putere de lupta si sanatate

  2. Cred ca va raspunde ca DA. Insa ajutorul pe care l-a facut e pentru necajita aceia, avocata, pe care a gratiat-o de 3 ori.

    Din banii proprii nu cred sa fi facut vreo fapta buna, posibil din banii statului sau al clanurilor pentru a mitui si cumpara justitie „la kilogram”.

    Problema actuala a Romaniei este ca pentru Traianescu justitia este precum o partida de sah. Daca s-ar schimba partida de sah cu o partida de poker cred ca nu ar mai arata aceasta aroganta la televizor.

    Acum, el cunoaste toate „cartile” celor din conducerea justitiei dar daca s-ar amesteca aceste carti l-ati vedea mai rar pe la televizor.

  3. Principiile de baza de acaparare a unor (mai) noi zone de influenta (state), de catre structurile iudeo-masonice (in final, de catre Iluminati, infiltrati in conducerea Sionismului politic), sunt:
    – „Divide si conduce”; astfel, la nivel global, si stanga si dreapta (conduse de aceiasi…) nu au timp sa prospere si, eventual, sa se uneasca pentru a deranja pe conducatori;
    – Ca si in cazul celor „sub acoperire”, in structurile masonice nu cunosti prea multi sefi peste cel ce te-a primit si initiat, astfel incat ordinele in organismele politice, de justitie, administrative s.a.m.d. vin DINAFARA, fara a sti ca, intocmai ca printr-o coincidenta, acestea se unifica si se contopesc…
    – Cand ceva merge bine, trebuie stricat, pentru ca acel sistem risca sa nu mai depinda de organismele mondiale financiare sau de ramificatiile lor, precum si de alte mecanisme de a suge… Exemple: Ceausescu, cu banca lui a lumii a treia ce concura structurile mondiale financiare; apoi, retrocedarile, padurile, dividentele secrete ale multinationalelor cand sunt in pericol, se face o reimprospatare politica, de fapt, o dezorganizare care sa aduca lucrurile la normal (in privinta suptului)… Romania, vaca de supt… Astfel, tiparind dolarii cu 20% bonus !!!, RF ale SUA (carora se subordoneaza BM si FMI…), cei care detin si averea de secole a Vaticanului, au ajuns sa aiba jumatate din averea LA NEGRU a globului, numai printr-o singura persoana, Evelyn Rotschild (700 de trilioane dolari). Averea oficiala a globului e neglijabila, mai ales, prin ce se prezinta (in bataie de joc) in mass-media.

  4. ≡ ☀ ≡
    Crimele , trădările şi închinarea țării la străini nu beneficiază de prescripții.
    Genocidurile hitleriste şi băsiste nu vor avea parte de “iertări” , de mile sau indifernțe complice şi la fel de criminale .
    Nimeni dintre complicii regimului trădării patronat de moşierul Băsescu să nu se iluzioneze metafizic.
    Traian Băsescu nu e nemuritor . Aşa cum speră şi nădăjduiesc turabat (şi în demența lor) “intelectuali” de soi corcit , trădar . “Intelectuali” solomonari cu chip urât de pleşi , de cărtărăşti , de liilceni şi tizmăneni transfugi , fugăi de colo până colo . Cu toții încârdăşiți (la rele !) cu duşmănoasa Monică-Berie-Macovei , cu alte cotoroanțe comuniste , criminale şi pline de sadism .

    Băsescu nu e nici Zeu , nici Dumnezeu şi nici Titan .
    Şi nu provine din miturile esențiale din vechime . Cele biblice , germanice , sumeriene ori greceşti .
    Provine nu din “ceruri” , ci din pegra bişnițară de port şi de vapor . Corcită cu sekuritatea lui Pacepa , aceea care a trădat poporul .

    Traian Băsescu nu e Ghilgameş , eroul din Sumer . Căutătorul nemuririi .
    Şi nici Achile-semizeul , regele mirmidomilor . Războinicul perfect şi făr`de seamăn al Conflictului Troian . Pe care îl cântau aezii în poeme minunate . Pe care le citim şi astăzi .
    O fi atuncea Tyr , conducătorul de berseci de prin legenda nordică Völuspá ??? Cel ce era întruchiparea forței absolute , telurice , de neînfrânt . Şi a curajului individual , de unul singur , total şi fără limite . ( Drept pentru care Tyr era prim-slujitor în slujba lui Odin stăpânul zeilor , al universului şi al oamenilor )
    Nu e nimic din toate astea . E altceva . De soi mai rău , infect .
    E un mongol borfaş a cărui singură “caracteristică” e răutatea nudă , absolută şi în acelaşi timp prostească .
    Nu e erou , e o răpciugă aflată-n fața marelui bilanț al vieții sale de păgân netrebnic . E un moşier de contrabandă pe bani furați de la popor.
    Nu e eternul “câştigator” a tot şi-a toate . Aşa cum îl cred şi-l vor şi îşi doresc nebunii .
    Şi nici pe vecie cocoțat în magistratura supremă a țării .
    Şi nici crimele în contra poporului nu se uită ca-n poveştile cu proşti .
    Şi nici ca-n filmele americane , pentru handicapați . Cu happy-end tâmpit .
    Şi nu mai e mult şi vin socotelile.
    Alea mari.

    … de-aceea toți părtaşii la crimele şi samavolniciile fasciste şi băsiste trebuie să ştie :

    Noi nu vom avea nevoie nici de tribunale , nici de “justiții” mincinoase , nici de “judekăți” trucate , sekuriste .
    Nici de prokurori gestapovişti.
    Şi nici de Curți zise “de apel” . “Curți” ce-s arvunite din străinătate , din diverse ambasăzi , din locurile de unde complotează-n contra noastră stăpânii criminali ai criminalului Băsescu . Curți care-s înțesate cu judecătoare hoațe , kurve , lepre , infractoare , detrakate , fasciste şi băsiste . Ce-s întronate acolo în scop drăcesc , pervers . Sunt puse şi năimite ca să îi arunce pe români în puşkării , deşi aceştia sunt nevinovați . Aşa cum sunt Voiculescu şi Marinca .

    Noi nu ne vom încurca în hârțoage ca bucherii , ca intelectualii .
    Poporul vrea DREPTATE . Nu fofârleală .
    Poporul VA AVEA dreptate .
    Dreptate Românească , nu solomonăreli .
    Dreptate , nu pălăvrăgeli anapoda .
    Dreptate , nu gargară de bucheri .
    Dreptate , nu fățărnicii de maflări .
    Dreptate , nu minciuni de pleşi şi tizmăneni . Dreptate , nu bolboroseli de “filozofi” hârciogi . De “înțelepți” transfugi , spioni şi trădători . De iuzi şi de potăi .

    Dreptatea poporului ; nu mascarăzi de ghiutănştaini .

    ___ __________ ____

    … în imagine se lățesc impertinent putoarea criminală Udrea dedimpreună cu futăul ei mongol şi impotent .
    LA JUDECATA NOASTRĂ , A POPORULUI .
    după modelul predecesorilor lor cizmari şi academicieni .
    …. ŞI CU ACELAŞI VERDICT DE AUR , “FERICIT” !!!

    ⇓ ⇓ ⇓ dați click aici , ca să-i vedeți !!!

    http://www.antimafia.ro/wp-content/uploads/Basescu-Udrea-Ceausescu.jpg

  5. Alegerile anticipate (parlamentare si prezidentiale) sunt greu de facut, dar ar fi cea mai buna varianta. Si-au dat arama pe fata si demagogul Joha, ca si cel dinaintea lui; ei au avut probleme cu legea, probleme rezolvate OCULT. Trebuie terminat odata cu politicienii subordonati retelelor iudeo-masonice ce au supt tara in ultimii 25 ani ! Adica, PDL, PNL, PSD, PMP., UNPR. Trebuie constituita o alta grupare cu forte noi si curate ! Oculta Mondiala si-a terminat mandatul de a suge vaca de muls – Romania. Fortele spirituale si parapsihologice, societatile spirituale curate din Romania si Balcani (zona primordialitatii speciilor umane existente acum pe Terra) au primit acordul apararii acestor zone sfinte, dar pangarite de satanistii lojelor masonice occidentale diverse. Oculta Mondiala se apropie de sfarsit. Prea multe legi universale incalcate. Toate conducerile de pe glob, in timp, s-au autodistrus, pana in momentul nostru. Dar, de data aceasta, nu va trebui distrusa intreaga lume.

  6. DNA condus de masoni? Ce va spun se poate verifica pe GOOGLE. Nu este corupţie? Este premiere masonică, daca premiul venea de la Moscova era trădare, hmm… deci:
    Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi (masoană de rit scoţian rang 33…), a primit pe 10 aprilie 2014 distincția „Women of Courage“, distinctie care în știrile din media românească nu spun că vine cu un cec de 200.000 $US, două sute de mii $US , premiul oferit anual de biserica ZION, prin Departamentul de Stat American femeilor care au demonstrat curaj excepțional în ,,susținerea drepturilor omului, a egalității femeilor și progresului social și cultural… sic,, care in mod clar nu are de a face cu lupta impotriva coruptiei…Distincţia instituită în 2007 de Condollezza Rice membru marcant al comunitatii evreo masonice din biserica lui ZION – masonica, asta nu este coruptie, este vanzarea intereselor Romaniei unei terte puterii, unei organizatii oculte! De ce a acceptat premiul Kovesi? (copy-paste dupa Chris, din evz.ro, articolul cu SRI)

  7. Principiile de baza de acaparare a unor (mai) noi zone de influenta (state), de catre structurile iudeo-masonice (in final, de catre Iluminati, infiltrati in conducerea Sionismului politic), sunt:
    – “Divide si conduce”; astfel, la nivel global, si stanga si dreapta (conduse de aceiasi…) nu au timp sa prospere si, eventual, sa se uneasca pentru a deranja pe conducatori;
    – Ca si in cazul celor “sub acoperire”, in structurile masonice nu cunosti prea multi sefi peste cel ce te-a primit si initiat, astfel incat ordinele in organismele politice, de justitie, administrative s.a.m.d. vin DINAFARA, fara a sti ca, intocmai ca printr-o coincidenta, acestea se unifica si se contopesc…
    – Cand ceva merge bine, trebuie stricat, pentru ca acel sistem risca sa nu mai depinda de organismele mondiale financiare sau de ramificatiile lor, precum si de alte mecanisme de a suge… Exemple: Ceausescu, cu banca lui a lumii a treia ce concura structurile mondiale financiare; apoi, retrocedarile, padurile, dividentele secrete ale multinationalelor cand sunt in pericol, se face o reimprospatare politica, de fapt, o dezorganizare care sa aduca lucrurile la normal (in privinta suptului)… Romania, vaca de supt… Astfel, tiparind dolarii cu 20% bonus !!!, RF ale SUA (carora se subordoneaza BM si FMI…), cei care detin si averea de secole a Vaticanului, au ajuns sa aiba jumatate din averea LA NEGRU a globului, numai printr-o singura persoana, Evelyn Rotschild (700 de trilioane dolari). Averea oficiala a globului e neglijabila, mai ales, prin ce se prezinta (in bataie de joc) in mass-media.

  8. Am vizionat toate posturile TV posibile. Au furat si unii si altii. Dar raportul e intre 100/1 si 1000/1 pentru dreapta, mai ales, pentru Base si basistii liberali. Daca vorbim de sute de mii, milioane, zeci si sute de milioane, de partea cealalta, se ajunge la miliarde (10-20 de MILIARDE euro/dolari pe an scosi INAFARA sau suveici, aranjamente sustinute de institutiile de forta ale statului… si nu numai ale statului nostru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). 12 ani nu am vrut sa votez pe nimeni, observand cum suntem trasi pe sfoara de retele externe (dupa aceea am inteles ca sunt iudeo-masoni). Inainte am votat numai impotriva „PSD”. Am dorit sa ma razbun pe tot ce au facut ei (si au facut multe), dar cand altcineva fura de 100-1000 de ori mai mult, ce sa mai faci ? Multi papagali platiti in presa, multi, foarte multi iti provoaca greata seara la TV. Am o indoiala la comisionul presedintelui la OMV (pentru dividente). Vedeti negocierile la multinationale, energie, paduri, retrocedari…

  9. Raportul hotiei basistilor fata de hotia PSD e intre 100/1 si 1000/1, in dosare din care s-au tras probe sau procurori, fiind implicate si institutii de forta ale statului. Vorbim aici si de ICCJ, si de DNA si de DIICOT… De ce exista o lume a oamenilor simpli si o alta care fura de rupe si striga „Hotii !” pentru cazuri mai mici de sute si mii de ori ? Prietenii stiu de ce ! Un exemplu, ALRO, altul Hayssam, altul traficul combinat de armament, droguri etc, altele vizeaza multinationalele, dividentele secrete, altele padurile, altele retrocedarile, altele disparitia de masa monetara din Romania catre EXTERIOR s.a.m.d. Era sa uit, oare profesorului acela din Bacau care a luat mita 200 de euro si are 3 ani de puscarie sau parnaie, oare face la domiciliu ? Va veni si ziua cand va veti izbi de malpraxisul facut in justitie. De ce exista o lume a oamenilor simpli si una protejata de retelele iudeo-masonice ?
    Daca o intrebare a vreunui sondaj ar fi: „Credeti in corectitudinea sentitei data lui Johannis ?”, nu cred ca mai mult de 10-15% cred ca a fost corecta… Asta conteaza, in contextul in care increderea lui Johannis a scazut zilele trecute sub 45% in sondajele telefonice (neoficiale). Demagogul Joha si-a dat arama pe fata. N-ar mai castiga prezidentialele. Ne-au pacalit iudeo-masonii, ca de obicei, cu manevrele lor. Inteleg, parteneri. Dar pana unde, pana la a te fura mai mult decat dusmanul ? 10-20 de miliarde de euro de la buget, anual, s-au scurs de la buget pe vremea basistilor, tot din PPE…
    „Je suis Rarinca. Tu es Rares (Bogdan)”.

  10. Lovirura de stat, PAS CU PAS: Tara trece PRINTR-O PERIOADA PUTIN MAI AGITATA, deoarece un profesor de sport a deschis unde nu trebuie un proces, iar daca va fi transferat, va trebui LUAT DE LA CAPAT, dupa lozinca „PUNCT. SI DE LA CAPAT”. Asta nu inseamna ca nu NE VOM LUA TARA INAPOI de la DOMNUL PONTA. Initial, putem considera ca am avut avut GHINION. Poate ne va ajuta si DOMNUL BASESCU, pentru ca e vorba de INTERESUL NATIONAL. Daca nu voi putea avea UN GUVERN AL MEU, ii voi spune DOMNULUI PONTA ce sa faca. Trebuie sa avem un consens si pe linie de SIGURANTA NATIONALA. Nu am vorbit inca cu DOAMNA MERKEL, dar voi vorbi. De asemenea, cu DOMNUL JUNNKER, cu DOMNUL OBAMA, cu PAPA, precum, pe plan intern, cu DOAMNA MACOVEI, DOMNUL BLAGA, DOAMNA GORGHIU, DOMNUL GUSA SI DOMNUL RARES BOGDAN. NU trebuie uitat SEFUL SRI-ului. Cat priveste procurorul care a deschis cazul, acesta are TREI VARIANTE; PRIMA VARIANTA: sa continue actiunea; A DOUA VARIANTA: sa tranfere dosarul; A TREIA VARIANTA; „PUNCT. SI DE LA CAPAT”.

  11. Francmasoneria este condusă în România de George Maior directorul SRI. Surprinzător, acelaşi director a fost distins de către preşedintele Republicii Franceze, Francois Hollande, cu Ordinul Legiunii de Onoare în grad de Cavaler. Această informaţia a fost transmisă opiniei publice printr-un comunicat oficial, conform Mediafax în data de 15 aprilie 2014. Bineînţeles că nu se menţionează renta viageră de 75.000 EURO/an, plus bonusul 60.000 EURO la decorare, bani neimpozabili – premiu din străinătate. Interesant nu? Asta nu este corupţie la nivel înalt ci doar „ajutorarea” unui cap al serviciilor secrete care se vrea prim-ministru. Nu ne vindem ţara! Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, mason gr.33 de rit scoţian, a primit pe 10 aprilie 2014 distincţia Women of Courage, distincţie de 200.000 $, premiu oferit anual de biserica masonică ZION, prin Departamentul SUA. Şi atunci mă-ntreb în mine, cine face jocurile-n ţară ?
    „M-am ghidat întotdeauna după principiul potrivit căruia legea trebuie să fie mai presus de orice şi de oricine. Acest element a constituit întotdeauna un pilon de rezistenţă pentru toate acţiunile mele şi temelia oricărei construcţii în care am fost implicată”, a declarat Laura Codruţa Kovesi, la ceremonia de premiere care a avut loc la Ambasada SUA.

  12. Domnule Voiculescu , basescu este tinut in viata de Antena3!!!! basescu traian (al carui nume il voi scrie totdeauna cu litere mici ca atata consideratie merita din partea noastra), va continua sa contamineze spatiul public atat timp cat Antena3 vorbeste numai despre el…chiar si de rau…asta il tine in viata pe basescu – CONFLICTUL…ori Antena3 ii ofera la fiecare emisiune acest elixir al lui basescu!!! Cea mai mare suferinta a unei persoane publice este atunci cand NU se mai vorbeste de ea…cand trece in UITAREE…atunci constata ca NU mai inseamna nimik pentru nimeni….daca o persoana publica este tinuta in atentia publicului virbind-o de rau apare efectul de bumerang- compatimirea , victimizarea acele persoane. Antena3 nu face decat sa-l victimizeze pe traian basescu si sa-l tina in atentia romanilor…mai putin a DNA-ului desii se straduie….

Comentariile sunt închise.