Astazi Antena 3 aniverseaza 10 ani dedicati milioanelor de romani care in acesti ani au rezistat, au sperat, au avut vise si dorinte, bucurii sau mahniri. Sunt 10 ani dedicati tuturor celor care au reusit sa stea in picioare si, mai mult decat atat, sa descopere ca puterea este la ei. Si in ei.

Mihai si colegii lui au creat o stare de spirit. Antena 3 nu este o televiziune, este un fenomen.

Antena 3 a reusit sa devina in acesti 10 ani locul unde se intalnesc opiniile ferme, ideile creatoare si oamenii verticali. Unde nereusitele sau mahnirile milioanelor de romani sunt transformate in speranta, unde resemnarea e inlocuita de actiune.

Daca cineva mi-ar propune acum sa-mi regandesc viata as lua lupta de la capat pentru a apara principiile si valorile in care cred, as da oricand 10 ani de libertate pentru ca voi si oricine in tara asta sa poata gandi si vorbi liber, in tara mea sa fie dreptate, in tara noastra sa fie liniste si belsug.

9 COMENTARII

  1. Un patriot intr-o tara cu prea multi parveniti vanzatori. Condamnat pe nedrept pentru ca este o voce puternica si onorabila!

  2. Sunteti un om extraordinar. Sa va dea Dumnezeu sanatate, putere, DUH SFANT,. , si familiei domniei voastre. sunt o mamica cu 3 copii, si pot sa zic ca VA IUBESC DIN TOATA INIMA.

  3. La Multi Ani, Antena 3. Daca nu erau Dan Voiculescu si Antena 3 praful si pulberea se alegea de Romania. Ar trebui sa ne cerem iertare ca din cauza noastra ati fost condamnat.

  4. Teroristii romani legitimati de stat care fac abuzuri si nelegalitati , au inceput s-a detina puterea absoluta pe mai multe functii din stat si viitorul acestei tari va fi incontinuare rodul Sclaviei pentru acesti stapani pe acest pamant .Unde dreptate nu este ,intervin si stapanesc abuzurile si nelegalitatile prin coruptie ,Teroristii romani legitimati de stat !

    Justitiarul de Hunedoara

  5. Sunt persecutat de teroristii romani legitimati de stat ,pentru ca dreptatea mea este mai presus decat nelegalitatile si abuzurile lor .

    Am castigat la CEDO doua procese , in unul din ele mi s-a aprobat rejudecarea si am fost Achitat definitiv de ICCJ in 06-05-2014 si am depus cerere de daune morale si materiale pentru ca am fost arestat Nevinovat 430 de zile in anul 1998 -1999 ,a durat 16 ani s-a pot demonstra Nevinovatia mea si acum sau razbunat teroristii romani legitimati de stat ,m-au arestat la domiciliul de 218 zile Nevinovat ,acum mi-au dat control judiciar ,trebuie s-a semnez de trei ori pe saptamana la politie . .Am parte tot de abuzuri si nelegalitati facute de teroristii romani legitimati de stat din Hunedoara .

    Justitiarul de Hunedoara

  6. Multa putere va doresc . Sunt sigur ca avocatii dumneavoastra fac , in continuare , tot ce este omeneste posibil sa va aduca din nou in libertate .

  7. La multi ani Antena 3!!!

    Antena 3 e aici de 10 ani

    Nici nu ne-am prins cine-i Basescu
    Si -a si-actionat Dan Voiculescu,
    Fondand postul de top Antena 3,
    Contra ce-i rau: Basel si-alti derbedei.
    (DE >TRAIAN ASANAT<)

    IN A LUI BADEA GURA

    De 10 ani „IN GURA PRESEI”, /
    E doar o nostima poveste. /
    In fapt a fost „IN A LUI BADEA GURA”, /
    De cand ca „sef de stat” … e-o starpitura!!!
    (DE >TRAIAN ASANAt< )

    CA … CA …
    (OPINIA UNUI ANTENIST)

    CA ilegalul si-ai lui derbedei
    Si Antonescu-i anti-„ANTENA 3”!!!
    De-acum, cand Crin urat graieste,
    E CA si cand BASE’ BASESTE!!!
    (DE >TRAIAN ASANAT<)

Comentariile sunt închise.