Doresc mult succes acestui partid al clasei de mijloc ce va fi dezvoltat de o echipa din care vor face parte cei care cred eu ca reprezinta noua generatie de politicieni.

Matei poate fi prototipul viitorului om politic.

Implicarea unor tineri cum este Matei Bucur Mihaescu in politica este o necesitate istorica. Evident ca drumul spre politica la varf este greu si blocat de actualii lideri politici, mult prea vanitosi pentru a accepta realitati evidente.

Transmit membrilor fondatori si simpatizati ai Partidului Puterii Umaniste sa nu uite ca Romania are nevoie de un proiect de tara bazat pe o noua paradigma.

Toate fortele politice oneste ar trebui sa se concentreze pe rolul familiei si al fiecarui individ, ca fundamente ale educatiei si bunastarii.

3 COMENTARII

  1. …O_onesta~intrebare pt. excelenta voastra~…_DC la noi in Ro’ partidele politice care reusesc sa treaca cu bine de valurile de schimbari interne sau a diverselor atacuri externe din partea oponentilor si reusesc astfel in timp sa devina in timp o forta, din pacate pe linga tot tacimul ideologic_interes national_si restul ingredientelor ce compune un partid politic, in paralel cam toate partidele politice de la noi dezvolta un organism secundar-intern ca structura si de_tip_MAFIOT_,acesta fiind resortul care ii motiveaza cel mai mult pina la urma pe toti membrii sai de marca si virf sa mearga mai departe in tot ceea ce fac_!,..cu exceptia PRM care e un partid inchistat si refractar la tot ce este nou_!!…Aici e problema de fond sau nu stiu cum ii spune a marilor noastre partide politice_Romanesti_!!!..iar domnia voastra cunoaste foarte bine acest_lucru_….Deci care ar fi solutia in_si_de viitor~???

  2. Buna ziua.D-nule profesor v-am apreciat si va apreciez in continuare dar,dati-mi voie ca acum sa nu fiu de acord cu dvs.L-am vazut pe tanarul Matei nimic de criticat insa nu credeti ca este fff tanar………daca intra in confruntari cu tinerii de la alte partide care au studii politice (au cat de cat experienta)nu sunt muzicieni??? Cred ca ati mai avut o experienta trista cu Daniel Constantin pe care tot dvs.l-ati sustinut cu tarie… aveti destui oamenii buni pe care sa ii laudat,i nu mai laudati si sustineti pe unul singur..Imi cer scuze daca v-am deranjat cu opinia mea ,sunt un sustinator al PPU si doresc ca acest proiect sa fie un succes.Numai bine va doresc.

  3. Buna ziua. Va respect si va sustin in ceea ce faceti si va doresc putere sa treceti peste greutati. Daca va doriti cateva momente de evadare din cotidianul apasator si nedrept, va invit sa urmariti cateva minute de animatie in care apar Mircea Badea, Basescu si Kovesi, intr-un pamflet despre 4 reguli basiste de a parveni.
    Cu respect, Horia Cornel Beldean.
    https://www.youtube.com/watch?v=XbOElAUN5S4

Comentariile sunt închise.