După un an mai greu și mai complicat ca oricând, venirea sărbătorilor ar trebui sa fie un moment de liniște, relaxare și căldură sufletească alături de cei 5 nepoți, două fetițe – Eve și Mara și trei băieți – Dan, Dănuț, Vlăduț de cele trei fete ale mele – Corina, Camelia și Dana, de cei doi gineri – Lari și Sorin, de soția mea – Liana.

In plus, un secret: mai am un băiat pe care îl împart cu familia lui – ceea ce nu mă oprește să-l iubesc la fel de mult.

familiacu Liana si Dana

În această zi, gandul meu se îndreaptă către ei, cele mai dragi persoane din viața mea.

Românilor le doresc indiferent de vârstă, de opțiunea politică, de statutul material sau social să aibă parte de respect și dragoste din partea semenilor, să trăiască în pace și cu rost pe acest pământ și să aibă sărbători liniștite alături de cei dragi!

3 COMENTARII

  1. Apreciez macar ca dvs ati avut curaj si demnitate sa declarati public acest fapt E adevarat ca v a trebuit un an si patru luni dar ati reusit Cine stie cum a reusit celalat sa traiasca tot timpul cu gindul ca creste fiul di un altul in timp ce fiica lui naturala e departe din toate punctele de vedere Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti voi!

Comentariile sunt închise.