ADÂNCIREA ÎN NOI ÎNȘINE SE FACE ADUNÂND ÎNTR-O LINIE COMUNĂ TOATE CELELALTE CĂRĂRI. DUPĂ GĂSIREA DRUMULUI UNIC IEȘIM VICTORIOȘI, AUREOLAȚI DE LUMINA CUNOAȘTERII. INTROSPECȚIA E REGĂSIRE DE SINE. REGĂSIREA DE SINE ESTE POARTA DEVENIRII.”

Un pasaj oportun zilelor noastre, un motto în care cred și astăzi la fel cum o făceam în 1993 când am lansat primul număr al Jurnalului Național.

jn, 1993

În cei 25 de ani mi-am confirmat valori în care cred de mult timp: familia, munca, echilibrul și bucuria luptei pentru a deveni sau a rămâne propriul tău stăpân.

1 COMENTARIU

  1. Stimate Dl. DAn Voiculescu,SAnatate,putere de munca,teluri inalte ,care pot fi si realizate.M-am gandit ca ar fi o initaitiva laudabila ,ac s a-se organizeze,poate la Antena 3 o licitatie de picturi,pt. starngerea de fonduri pt. cumparare Cuminteniei Pamantului.AS dona si eu 10 picturi de ale mele ,pt. acest scop nobil,am daruit mai mult de 1800 picturi pe cartoon A4 si fiecare cu imaginatie ,intuitie a vazut ceva frumos din viata ei,cei prea rationali nu vad nimic in ele.ACum doi ani jumate am facut un curs de desen cu emsifear dreapta de 4 zile ,de atunci pictez,aceasta emisfear a creierului este sediul;intuitiei,iubirii fata de orice vietate,artelor,altruismului si lucreaz ade 11000000-ori mai repede ca ceea stanga a ratiunii,egoului,minciunii.IN UNgaria sunt doua doamne care predau aceste cursuri si in penitenciar,ar fi un lucru uril cred dac ar fi voie si la noi.E Doamna IUdita Pelea de la Cluj care tine aceste cursuri.AStept vesti bune,nu stiu daca aveti voie si la telefon;0730532568.Va doresc sanatae si tot ceea ce av doriti si DVs.

Comentariile sunt închise.