Obsedat de propriile fapte (conștiință nu îl bănuiesc să aibă), Traian Băsescu vorbește despre o legatură mentală între mine și Președintele Iohannis.

OBSESIE

Sătul de interceptările clasice, Băsescu se specializează în ”interceptări mentale”. Probabil caută soluții de reconversie profesională. Și, pentru că nu se mai poate întoarce pe mare fiindcă nu mai există flota (care a dispărut “fără prejudiciu”), se pregătește acum pentru o carieră în parapsihologie.

A încercat o carieră în televiziune cu probe de microfon în prime time, a lansat un slogan cu un succes remarcabil “Antena 3 e aici!” și chiar a copiat discursul jurnaliștilor Antena 3 preluând argumentele și discursul lor. Fără succes.

Fără a folosi telepatia sau alte fenomene psihice paranormale, îi prevăd lui Băsescu un viitor asemănător celui care, din lipsă de probe, m-a acuzat de „influențe telepatice” în dosarul ICA.

Însă un lucru este cert : Traian Băsescu și-a pierdut definitiv simțul ridicolului.

Îi reamintesc turnătorului Băsescu Traian că el a fost singurul politician care a venit ”cu căciula în mână” la mine. Dar și că onoarea nu se poate cumpăra cu vizite la Grivco.

Băsescu și regimul său au fost definitiv înfrânti și îngenuncheați în fața istoriei. Iar faptul că a reușit să obțină o condamnare împotriva mea și a altor 11 persoane nevinovate, nu înseamnă că m-a și înfrânt.

După 10 ani de mandat, în urma lui Băsescu au rămas doar destine distruse, pensionari umiliți, generații condamnate să plece din țară, simboluri naționale călcate în picioare. Istoria nu uită! 

4 COMENTARII

  1. De retinut din reclame:
    1. Si daca nu ai par, „Aspazia” te salveaza;
    2. Multi dintre noi au probleme cu coloana vertebrala: cozi de topor, lingai, tradatori de tara. Adresati-va medicului. Kosmodisk va ia durerea cu mana. Traiasca Kosmodiskul !
    3. Doar sase sasi stiu reteta originala. Sase sasi x sase case = 36 case; Stii ce-i bun pentru familia ta. Apoi, „orice calatorie incepe cu o veche prietenie”. De la americani am luat placerea de a da indicatii, de la germani dispozitii, de la italieni nu mai aveam ce lua pentru ca atentia pentru detalii am luat-o de la SRI, iar de la romani, restul; si bunul simt;
    4.”Cristi… ba, Cristi !” (CrisTim creeaza dependenta);
    5. Circula o vorba din batrani, ca „tehnocratia, autocratia si totalitarismul nu te omoara”; dar nici nu te lasa sa traiesti; durerea de oase trece odata cu impachetarile de namol la 2 m sub nivelul solului;
    6. „Miau ! M-iau tot ce vreau !” Banca ta rezolva cu FMI, BM, RF;
    Pe langa cele desprinse din reclame, observati ca: Rar, Cojoc, Apa, Pap, Radar, Sas, Capac, Coc, luate de la spate, sunt la fel ca din fata; la fel si Soros; si Sus; si Potop.

  2. 3. …iar de la romani, restul; si bunul simt si bucuria de a darui;
    ……..
    7. Cine sunt tehnocratii ? „Nu va faceti probleme, suntem tot noi !”
    8. „Brancusi e al meu ! Si al tau…” In coloana el ne arata momentele, cand mai bune, cand mai rele, cand mai pline, cand mai subtiri din viata noastra si alternanta la putere;

  3. DOMNULE VOICULESCU VA CERC SCUZE, PENTRU CA V/AM PROVOCAT ACEASTA NEDREPTATE. STIU CA SUNTETI INCARCERAT PENTRU CA V-ATI OPUS CORUPTULUI BASESCU. STIU CA UN MILION DE ROMANI VA URASC, DAR SUNT CATEVA MILIOANE CARE VA APRECIAZA. MULTUMIM CA NE-ATI DAT ANTENA3. STIU CA IN ROMANIA DEVIZA LIBERALA ,, PRIN NOI INSINE,, TITLUL TEZEI MELE DE LICENTA, INSEAMNA IN TRADUCEREA DNA- DISTRUGETI CAPITALUL AUTOHTON, IN SPECIAL PE CEI CARE PLATESC IMPOZITE SI FAC PROFIT. SPER CA VREODATA ROMANI SA SE FACA DREPTATE.

Comentariile sunt închise.