Peste câteva zile va fi ziua mea de naștere.

Este a treia aniversare pe care o petrec privat de libertate.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat în viață 70 de ani, cu toate că în această perioadă mi-a arătat fața urâtă a morții (în anii 1959, 1962, 2001 și 2002).

Mulțumesc familiilor mele: cea mică (soția si fiica mea cea mica), cea mare (cele două fete, un băiat, doi gineri și cinci nepoți) și cea foarte mare (prieteni, colegi, români din toate categoriile).

Le mulțumesc pentru că au suportat un caracter autoritar, dar drept.

Această perioadă am primit-o ca pe o lecție de viață care mi-a schimbat destinul în bine.

M-am descoperit, cu bune și cu rele și am lucrat mult la îndreptarea celor rele.

Acum mă simt ca și când aș avea 59 de ani și mă gândesc cum mă voi simți la 69 de ani, adică peste alți 10 ani.

Am rămas un apărător ferm al democrației autentice.

Trebuie să susținem forța binelui, să eliminăm impostura, ura, răutatea, lăcomia și cel mai important să limităm efectele nocive ale iluziei puterii asupra semenilor noștri.

Cu drag,

D.V.

6 COMENTARII

  1. VA DORIM SANATATE , FORTA SI PUTERE SA TRECETI PESTE ACEST EPISOD TRIST DIN VIATA DUMNEAVOASTRA ,SA REVENITI IN FORTA , VA SPUNEM UN SINCER LA MULTI ANI ! o bunica , o fiica si o nepoata

  2. LA MULTI ANI!!! Sanatate si LIBERTATE va doresc din suflet! Foarte des ma gandesc, oare cand ii vor elibera pe cei cu Voiculescu? Abia astept sa fiti liberi toti si sa se lamureasca odata pt totdeauna, nevinovatia dv! Fiti puternic si optimist!

  3. Eu am observat altceva!!! Dv nu ati postat nimic, pret de o luna de zile! Asa ca, ma intreb, … cand si cum aveti acces la acest blog? … Il administrati dv sau e o tragedie a comunicarii informatiilor dv catre cei apropiati, ce au acces direct la internet? … O dilema veche pt mine, legat de blogul „Intalnirii”… (Vom avea vreun raspuns pana la punerea in libertate a dumneavoastra?)

Comentariile sunt închise.