Retehnologizarea și modernizarea Intact Media Group îmi dau astăzi ocazia să constat că toate vicisitudinile acestor ani nu v-au învins. Să faci performanță, peste 20 de ani, într-o competiție acerbă și, de multe ori, nedreaptă, este cu adevărat remarcabil.

Am fondat acest trust, l-am condus mult timp, însă mi s-a părut sănătos ca, la momentul potrivit, să las o nouă generație de lideri să se călească cu greul cotidian. Sunt mândru de fiicele mele. Și de voi.

Sunt convins că acest fenomen – și aici mă refer la toți cei care azi faceți parte din familia ”Intact Media Group”- a apărut ca urmare a iubirii voastre pentru meseria pe care ați ales-o, pentru bucuria de a crea, de a îndulci viața românilor. Ați găsit aici valorile care vă reprezintă și ați format o familie. Acest spirit puternic de familie este ceea ce nu poate fi învins. La acest spirit se adaugă valori fundamentale ca: demnitatea, curajul și onoarea.

În România, a primi atâtea lovituri înseamnă că ești important.

În România, a te ridica după fiecare lovitură, înseamnă că ești puternic și ai un țel pentru care merită să te lupți.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit zilnic la aceste realizări ce au rezistat timp de peste două decenii, precum și celor care vor duce mai departe, cu pasiune, nobila lor profesie.

Vă doresc tuturor liniște și realizări profesionale, pe măsura eforturilor depuse zi de zi.

D.V.

PS: realizările voastre sunt astăzi împlinirea mea – acolo unde se termină vocația de om de afaceri și începe bucuria de a fi OM.

4 COMENTARII

  1. O parte din ideile unui ANTENIST :

    Propunere facuta unui condamnat cu puteri telepatice
    (MUZA: PROFESORUL DAN VOICULESCU)

    Propun la U.E. sa te plangi
    Si-s sigur ca ai sa castigi:
    Judecatorii te-or gasi simpatic,
    De-i vei rapune telepatic.

    (DE >TRAIAN ASANATTRAIAN ASANATTRAIAN ASANAtTRAIAN ASANAT<)

  2. Actorul de teatru al anului 2016:Malaimare.Piesa de teatru a anului 2016:”Good bye, my house”.Teatru pentru copii (2016):”Scufita rosie”.Nominalizari:Klaus Padurarul, Scufita rosie (Codruta), Lupul austriac, Bunicuta Gojdu (Monica), Fierarul (cu fier vechi) Base.Film (2016):”Ce se intampla, doctore ? Nominalizare:”Doctorul (cu organe) Vlad.Concert de craciun (2016):”Lacul lebedelor”,Viena.Cel mai bun scenariu (2016):”New York, New York”.Cea mai buna regie:”George” Cold.Cea mai buna melodie pentru preventie antiterorista:”Sa te gandesti, din cand in cand, la Mine”.Cea mai buna melodie patriotica:”Noi suntem floarea mandra-a tarii”,Corul puscariasilor.Alte diverse nominalizari:”Frumoasa esti, patria mea” si „Ia, te uita ce mai fete!”,Corul nevazatorilor;”I-auzi cum rasuna valea!”,Corul celor cu probleme auditive;”De ma iubesti, intoarce-te!” si „Tornero”,Corul homosexualilor;”Hai, sa dam mana cu mana”,Corul celor cu probleme locomotorii.Actiunea sociala 2016:”MeReU aproape;Aproape mereu”.

  3. Domnule Voiculescu ca fost sef ala meu la IMM-uri era domnul Chirovici din Partid d ela tine eu am scris pe comentariii din astea pe FB la tine la Antena 3 am aflat de la Digi Antena 3 este unul din posturile mele preferate nu toate emisiunile si nu in „speta” eram in subordine a Marianei Spranceana si o stii vicepremier Copos ANIIMC era in subrodinea lui Seres ala cu Posta tradator asa le poti spune alora ca ai luat dela Antene Legea FB ce am scris eu acoloeste al lor in sp[ecila Sandra stoicescu imi palce emisiunea 100 de minute si Dana Grecu si Sabina Iosub si stile de dimineata imi palce Postul Gadea siaia ai tai Badea copilasii fatarnici cum sunt si Ursu si boul de Radu Tudor astia strica tot zile ca ai luat de acolo este casa ta una din ele si este apcat de ei trebuie sa iesi sa tai ce face Gadea ala este de neimaginat si zile ca eu am scris si drepot asupra ce iti scriu acolo ca este pe gratis imi place s acomentez imi trece si de singuratate si asa mai departe si credc a stii ce am facut cu Iohanisoica dar nu eu ca sunt spalator de vase ea o pustoica simpatica https://en.wikipedia.org/wiki/Simona_Halep de care isi bat joc ca la balamuc culemea ai ei cipanii aia spurcati si o stii bine Domnule.

Comentariile sunt închise.