Ar fi multe de spus despre ultima perioadă. Despre minciună, nedreptate, tupeu, lipsă de caracter, putere, inteligență, demnitate, onoare sau curaj.

După atât de multă gălăgie, un moment de liniște este binevenit.

Mesajul meu astăzi este despre România oamenilor buni. În care eu cred.

Să fim solidari cu semenii noștri, să dăruim speranță și bucurie. Să facem ca urarea să se împlinească și Crăciunul chiar să fie fericit pentru cei aflați în nevoie. Și nu doar în această perioadă.

Numai dacă vom deveni mai buni, mai drepți, mai toleranți, putem dobândi un plus de umanitate.

Vă urez Crăciun fericit. Liniște și seninătate alături de cei dragi.

 

6 COMENTARII

  1. De pe blogul unui prieten am ales o URARE si o DELIMITARE ( desi, acolo, unde sunteti, sunt multi care l-au cunoscut pe El – iata ca in comunicarea divina nu mai exista in limba romana « formule de politete » – …., nu cred ca sunt mai multi acolo decat cei «de-afara », nici macar proportional, nu c-ar fi « statul nostru de drept », recent, foarte prost cat « istoria noastra nedreapta », vesnica, mult mai proasta…ceea ce inginerul Mihail Manoilescu demonstrase de mult in lumea economistilor, o mai veche tema a comunicarilor noastre trecute…Nu apucasem sa comunicam si de «bresa» facuta de Nicolae Titulescu in lumea juristilor si diplomatilor….) care cred ca pot asigura o legatura in continuarea dialogului nostru fracturat de realitate.
    URAREA : « Fie ca Anul care vine să fie cu adevărat Nou şi, dacă nu va putea să ne aducă tot ceea ce ne dorim, să ne ia, măcar, ceea ce nu ne mai trebuie în nici un chip ! ».
    DELIMITAREA : “Ticălosul L-a întâlnit pe D-zeu. Preotul încă Îl caută. Să-L căutăm şi noi , fără a încerca să-L găsim. »
    SARBATORI SI-UN AN NOU CU BINE ! LA MULTI ANI !

  2. „Dupa 21 ianuarie”, „o schimbare de paradigma” va spala si meleagurile carpatice. Baieti, nu mai faceti jocuri ieftine care va vor costa ! Poporul, inainte de toate ! Asta se numeste democratie si avem speranta ca DEMOCRATIA se va „instala”, pentru prima data in aceste locuri, cat de curand ! Atentie la cutremure… Si ele „vorbeste”…

  3. Aho, aho, copii si FRATI, / Printre boi v-amestecati; / Sa nu va deconspirati / Si cuvantul mi-ascultati: / S-a sculat, mai an, Badica Traian, / In „Zarea” lung s-a uitat, / Ca s-aleaga loc curat, / De arat si semanat. / Apoi, s-a reinventat. / Pe scari el ne-a adunat, / Interviu la toti ne-a dat. / Nuti, cred ca l-a lasat. / Dar dosare a luat / Si lui Klaus i-a pasat, / Cate un subiect mai gras, / Ce lucrat e, pas cu pas. / DNA-ul da navala, / In frunte cu Portocala. / Cel vizat mai mult e Ghita, / Vor sa-l bage la „Portita”. / Acum, in prag de Nou An, / Guvernul Soros Dacian / Ar fi vrut un nou „program”: / Sa mai stea vreo doua luni; / Ne-ntrebam: „Oare-s nebuni ?” / „Rosia”, Gazul metan, / Sa le dea in Manhattan… / Plati catre sustinatori, / Tiruri libere in vami. / Sa va zic si sanatate, / Irimescu-avea dreptate ! / Daca-am zis de sanatate, / Cu organele, mai frate, / E o treaba „pe la spate”. / La Viena au ajuns, / Unde lebede-am rapus. / Dar sa vezi ce-i cu padurea, / Cand se taie cu „orarul”; / Iar, in sprijin, cine vine ? / Tocmai, Klaus Padurarul ! / Multi buhai, acum, si capre, / Iar cand ursul ne apare, / Ne gandim noi toti la scena / Cu „actorul” Malaimare. / „O, biet actor ! / O, biet artist ! / ROLURILE MOR, / Viata e un teatru trist !” Frunza verde de dudau, / Intrebati pe Chichirau: / ” O sa fie si mai bine !” / Nu mai manati, mai FLACAI, / C-aveti prea multi zurgalai !
    PS: Cu Sorcova, dupa 21 ianuarie ! (dupa Boboteaza, pe stil vechi)…

  4. Stimate domnule Voiculescu, citesc motivarea si nu-mi cred ochilor , cica „petentul nu a făcut decât să profite de carenţele legislaţiei din domeniu pentru a putea obţine cât mai uşor zile câştig” Pai treaba puterii judecatoresti este sa aplice legea asa cum este, numai Parlamentul este puterea legislativa care poate face consideratii teoretice daca o lege este buna sau rea si poate sa modifice cadrul legal in consecinta. Iata de ce este nevoie urgent de o lege dura a raspunderii magistratilor care sa-i impiedice pe acesti rataciti sa o ia pe aratura si sa-si depaseasca cu mult atributiile. De fapt exista si prevederi legale care spun ca atunci cand exista mai multe legi care reglementeaza acelasi aspect sau cand o lege e neclara sau ambivalenta se aplica interpretarea cea mai favorabila petentului. In afara de asta faptul ca nu a existat o fisa de pontaj pentru doua lucrari este imputabil personalului de la Rahova nu detinutului. Va doresc sarbatori fericite si liberare grabnica !!

  5. Actionari Frottierex am facut un interviu la Antena 3, despre fraudrea privatizarii acestei fabrici cu domnul Adrian Calin, care speram sa fie publicat, pentru ca arata cum directorii Frottierex au furat fabrica prin fals, uz de fals, santaj si inselaciune.
    Cred ca merita pus in antiteza cu privatizarea ICA. Cu stima, N.Obaciu

Comentariile sunt închise.