Am cerut avocaților mei să depună plângere penală împotriva lui Florian Coldea prin care să solicite anchetarea rolului pe care acesta l-a avut în execuția celor 12 persoane condamnate în dosarul Telepatia.

În plângerea depusă, voi solicita secției Parchetelor Militare cercetarea penală a fostului șef operativ al SRI cu consecința trimiterii sale în judecată, luând în calcul și degradarea sa militară.

20 COMENTARII

  1. Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării (Art. 80, alin.1 – Constituția României).
    În timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată (Art. 84, alin.1 – Constituția României).
    Președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate (Art. 80, alin.2 – Constituția României).
    Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.
    Din consiliul ECFR fac parte multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. Klaus Iohannis este însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă. Mai mult decât atât, așa cum vom vedea, Klaus Iohannis a acceptat funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României.
    Pe site-ul ECFR, președintele României se învecinează cu George Soros și cu fiul acestuia, Alexander Soros, care apar pe lista Ungariei.
    Un think-tank fondat și finanțat de Soros
    ECFR este, conform registrului Comisiei Europene, primul think-tank pan-european. A fost lansat în octombrie 2007 și are ca obiective:
    „organizarea unor activități de cercetare și promovarea unor dezbateri în toată Europa cu privire la dezvoltarea unei politici externe coerente și eficiente, bazată pe valori europene. Activitatea ECFR se bazează pe trei elemente distinctive:
    1) Consiliu pan-european. ECFR a reunit, într-un distins Consiliu, peste 280 de membri (n.r. – 285) – politicieni, factori de decizie, experți și lideri de afaceri din toată Europa – care se reunesc o dată pe an. Membrii furnizează staff-ului ECFR consultanță și feedback și asistă activitățile ECFR în cadrul țărilor din care provin. Acest Consiliu este prezidat de Carl Bildt, Emma Bonino și Mabel van Oranje.
    2) O prezență fizică în principalele state membre ale Uniunii Europene. Lucru unic printre think-tank-urile europene, ECFR are birouri în Berlin, Londra, Madrid, Paris, Roma, Sofia și Varșovia. Birourile sunt platforme pentru cercetare, dezbatere și advocacy.
    3) Un proces distinct de cercetare și elaborare de politici. ECFR a reunit o echipă de cercetători și de practicieni recunoscuți din toată Europa, pentru a-și atinge obiectivele grație unor proiecte inovatoare, cu accent pan-european.”
    Anul trecut, ECFR a avut un buget total de 7.207.827 de euro. De unde vin banii? Pe site-ul Comisiei Europene se precizează că 1.234.062 euro provin din „surse naționale”, 14.162 euro – un grant al Comisiei europene, 11.408 euro – „surse locale/regionale”, iar 5.948.195 euro „din alte surse”. Ce fel de „alte surse”?
    Ȋn 2007, anul înființării, pe site-ul oficial al think-tank-ului se preciza că „ECFR este susținută de Soros Foundations Network, Sigrid Rausing, FRIDE (La Fundación para las Relaciones Internacionales y el Dialogo Exterior), Fundația Communitas și Dr. Hannes Androsch.”
    ActiveNews/ Adriana Oprea-Popescu: S-A REZOLVAT INCOMPATIBILITATEA! Astăzi, Klaus Iohannis a fost ȘTERS din lista membrilor consiliului ECFR, think-tank fondat de George Soros
    Active News v-a dezvăluit, în exclusivitate, că președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe), un think-tank fondat de George Soros.
    Numele lui Iohannis apărea, încă din luna iunie 2015, pe lista oficială a membrilor Consiliului ECFR, din care fac parte mai multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe.
    Klaus Iohannis e însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă, el acceptând funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României. Și asta deși Constituția prevede că „în timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată” (art. 84, alin.1), dar și că „președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate” (art. 80, alin.2).
    Din respect pentru instituția pe care Klaus Iohannis o reprezintă oficial, Active News a solicitat Președinției, încă din data de 8 octombrie, să confirme sau să infirme informația potrivit căreia domnia sa este membru al ECRF. În caz afirmativ, am solicitat Președinției, în baza legii privind accesul la informațiile de interes public, să ni se comunice data de la care președintele României a dobândit calitatea de membru al ECFR. Nu am primit niciun răspuns de la Cotroceni. Iar ieri, când am publicat dezvăluirea, nu am avut nicio reacție din partea Președinției.
    Astăzi însă, după ce subiectul a luat amploare, iar la ANI a fost depusă o plângere prin care se solicită verificarea incompatibilității sale, Klaus Iohannis, întrebat fiind de reporterul România TV dacă este sau nu membru în Consiliul ECFR, a dat un răspuns surprinzător: „Nu sunt și nu este nicio incompatibilitate. Într-adevăr, mi s-a propus să fiu membru în consiliu (n.r – ECFR) și am spus că sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru după încheierea mandatului de președinte”, a declarat președintele.
    Cu alte cuvinte, președinte explică prezența sa pe lista oficială a Consiliului ECFR prin calitatea de… invitat. Le-o fi zis celor de la EFCR că e bucuros să spună că-și dorește să li se alăture după încheierea mandatului de președinte, numai că el a devenit membru un pic mai devreme. Pentru că figurează pe lista oficială a Consiliului ECFR nu de săptămâna trecută, ci din iunie 2015.
    Alături de președinte, pe lista publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.Daniel Dăianu și Monica Macovei și-au declarat apartenența la ECFR, în declarațiile lor de interese, Alina Mungiu-Pippidi a menționat acest fapt în biografia sa, iar Ion Sturza dezvăluie, pe pagina sa de facebook, amănunte de la întâlnirea anuală a Consiliului ECFR.
    Din cei cinci membri români trecuți pe lista Consiliului ECFR, Iohannis e singurul care-și neagă azi apartenența.
    Contactat de Active News înainte de publicarea materialului de ieri, Daniel Dăianu ne declara că este imposibil să apari pe acea listă, fără să fi membru în Consiliul EFCR. „Nu ești primit în acest consiliu decât dacă ai recomandări. Ți se propune să devii membru și accepți sau nu”, a precizat Dăianu pentru Active News.
    Astăzi, în sincron cu declarația președintelui, ECFR i-a șters acestuia numele de pe lista membrilor Consiliului. Operațiunea a fost efectuată în viteză, numele lui Iohannis apărând în continuare pe lista aferentă României, din harta alăturată.
    A avut președintele României ghinion și a fost trecut fără acceptul său pe lista ECFR? A fost declarat „din oficiu” ca fiind membru al Consiliului, fără ca el să fie? Puțin probabil. Cum spuneam, din Consiliul ECFR fac parte foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. E think-tank pan-european care pune mare preț pe credibilitatea sa. Prin urmare, e greu de crezut că ECFR și-ar fi permis să folosească numele și imaginea unui președinte de țară, fără știința sau acordul acestuia.
    Faptul că președintele a recunoscut legătura dintre el și ECFR, coroborat cu graba în care think tank-ul a încercat să șteargă urma lui Iohannis de pe site nu sunt deloc indicii de nevinovăție. Ci dimpotrivă.
    Cotidianul/ Ion Spanu: Este obligatoriu să aflăm imediat. Ce reprezintă indemnizaţia primită de Dacian Cioloş de la Banca Mondială?
    „Declaraţia de avere” din 2016 a lui Dacian Cioloş naşte o întrebare care îi poate distruge cariera! Este vorba despre suma de 13.322 euro primită ca INDEMNIZAŢIE DE LA BANCA MONDIALĂ, deşi, din CV-ul său, rezultă că nu a fost niciodată angajat la Banca Mondială! Şi atunci de ce îi dă Banca Mondială această indemnizaţie?
    Această situaţie ciudată în care se află Dacian Cioloş a fost descoperită de cotidianul.ro, într-o analiză a propriilor sale „Declaraţii de avere”. Iată unde apare această informaţie:
    În declaraţiile sale de pînă acum, Dacian Cioloş s-a referit DOAR la „Indemnizaţia” de la Comisia Eurpeană după încheierea mandatului de „Comisar european pe agricultură”, însă nu a scos nici un cuvînt despre „Indemnizaţia” primită de la „MISIUNE BANCA MONDIALĂ”!
    În CV-urile sale, Dacian Cioloş nu are vreo activitate la Banca Mondială
    Am analizat în aceste zile toate CV-urile publice ale lui Dacian Cioloş şi nu am găsit în nici una vreo referire la vreo activitate desfăşurată în viaţa sa de pînă acum la Banca Mondială. Iată, de pildă, ce scrie în CV-ul depus pe site-ul oficial al Guvernului:
    Oricare dintre cititori poate vedea că nici una dintre activităţile lui Dacian Cioloş nu s-a desfăşurat la Banca Mondială! Reluăm cronologic activitatea lui Dacian Cioloş, aşa cum singur o prezintă în propriul CV:
    – între 1984-1989 a urmat Facultatea de Horticultură din Cluj
    – între 1995-1996, specializare la ENSAR, Rennes, Franţa
    – între 1996-1997, master la ENSAM, Montepelier, Franţa
    – din 1991-1997 a lucrat în Franţa, la FRAE Bretagne, CJAA Aveyron (cu o pauză de două luni, cînd a lucrat la un proiect în judeţul Argeş).
    – cîteva luni din 1997 şi o lună în 199 a fost stagiar la Bruxelles
    – martie 1998-octombrie 1999, a lucrat la un proiect comun Argeş (România)-Savoia (Franţa)
    – noiembrie 1999-decembrie 2001 a lucrat în Franţa la „Agenţia Naţională de Dezvoltare Agricolă”.
    – între ianuarie 2002-ianuarie 2003 a lucrat în Bucureşti pentru Comisia Europeană
    – între februarie 2003-noiembrie 2004 s-a întors în Franţa, la Montpelier
    – între ianuarie 2005-mai 2007 a fost Consilier al Ministrului Agriculturii
    – între mai-octombrie 2007 a fost secretar de stat la Ministerul Agriculturii
    – între octombrie 2007- decembrie 2008 a fost Ministru al Agriculturii
    – între iunie-octombrie 2009 a fost preşedintele Comisiei prezidenţiale pentru agricultură sub comanda lui Traian Băsescu
    – între februarie 2010-noiembrie 2014 a fost Comisar European pe Agricultură
    – între iunie-noiembrie 2015 a fost consilier special al preşedintelui Comisiei Europene
    Şi, evident, din noiembrie 2015 pînă în prezent, este prim-ministrul României.
    Deci, iată că nu apare nicăieri măcar o zi lucrată pentru Banca Mondială! Şi atunci, mai întrebăm o dată: CE REPREZINTĂ INDEMNIZAŢIA PRIMITĂ DE DACIAN CIOLOŞ DE LA BANCA MONDIALĂ?
    Poate că unii dintre cititori nu ştiu ce înseamnă „indemnizaţie”, motiv pentru care prezentăm definiţiile acestui cuvînt, aşa cum se găsesc în principalele „Dicţionare” ale limbii române:
    – DEX, 2009: „1. Sumă de bani care se acordă cuiva în afara salariului, destinată să acopere cheltuielile făcute de un angajat în scopul îndeplinirii unei sarcini de serviciu; indemnizare. ♦ Despăgubire pentru un prejudiciu, pentru o pagubă suferită etc.; indemnitate. ♦ Contravaloarea în bani a unei plăți în natură. 2. Alocație bănească care nu are caracter de salariu. [Var.: îndemnizáție s. f.] – Din fr. indemnisation”.
    – DLRLC, 1955-1957: „Sumă de bani acordată cuiva pentru a acoperi cheltuieli ocazionale. ♦ Sumă de bani acordată cuiva în mod periodic sau o dată pentru totdeauna, pentru retribuirea unei munci excepționale sau ca echivalent al unei pagube suferite; despăgubire. În urma acestor acte [de eliberare] se hotărî un număr de scutelnici și poslușnici, spre indemnizația proprietarilor. BĂLCESCU. O. I 141. ◊ (Și în forma îndemnizație) Pe timpul exercitării mandatului de asesor popular, acesta va fi retribuit cu o îndemnizație zilnică, egală cu cîștigul mediu zilnic. B. O. 1953, 46. ♦ Retribuție în bani, în loc de plată în natură. [Ofițerii] cereau avans din soldă, indemnizație de lemne. CAMILAR, N. II 375. – Variantă: îndemnizație s. f.”
    – DICŢIONAR DE NEOLOGISME, 1986: „Sumă de bani care se acordă cuiva pentru acoperirea unor cheltuieli excepționale; (spec.) sumă acordată cuiva pentru o muncă excepțională sau pentru a face față anumitor cheltuieli. ♦ Despăgubire pentru un prejudiciu, pentru o pagubă suferită. ♦ Sumă plătită salariaților pe timpul concediului sau al unei deplasări. [Gen. -iei, var. indemnizațiune s.f. / cf. fr. indemnisation]”.
    Principala definiţie se referă la o „Sumă de bani care se acordă cuiva în afara salariului, destinată să acopere cheltuielile făcute de un angajat în scopul îndeplinirii unei sarcini de serviciu”, avînd şi alte variante, precum „despăgubire”, „echivalentul plăţii în natură” sau „alocaţie”.
    Atrage însă atenţia definiţia din „Dicţionarul de neologisme”, care spune că „indemnizaţia” este o „Sumă de bani care se acordă cuiva pentru acoperirea unor cheltuieli excepționale; (spec.) sumă acordată cuiva pentru o muncă excepțională sau pentru a face față anumitor cheltuieli”! Ce „muncă excepţională”, ţinută la secret, a desfăşurat Dacian Cioloş pentru Banca Mondială, din moment ce în CV-ul său sau în datele publice nu apare faptul că, înainte de a deveni prim-ministru, ar fi a avut vreo tangenţă cu Banca Mondială?
    Dacă analizăm şi „Declaraţia de avere” a lui Dacian Cioloş de la învestire, depusă în 7 decembrie 2015, lucrurile devin şi mai grave, căci în aceasta nu apare indemnizaţia de la Banca Mondială, ceea ce ne determină să presupunem că ea i-a fost acordată cînd era deja prim-ministru, ceea ce înseamnă, în cel mai bun caz, incompatilitate, dacă nu cumva intră în zona penală sau chiar a trădării naţionale! Iată ce apare în „Declaraţia de avere” din 7 decembrie 2015, unde nu exista „Indemnizaţia” de la Banca Mondială:
    „Indemnizaţia” de 13.322 euro apare abia în „Declaraţia de avere” din 7 iunie 2016 (vezi facsimilul de mai sus), deci a fost primită după ce Dacian Cioloş a devenit prim-ministru! Oare pentru ce?
    Ştim că aceste cuvinte sînt deosebit de grele, dar legitimitatea afirmaţiei vine din faptul că este de neimaginat ca prim-ministrul unei ţări să primească bani de la un organism internaţional care impune României o anumită politică, mai ales financiară! Cu atît mai mult, cu cît Dacian Cioloş nu a spus niciodată ce treabă are cu Banca Mondială! Mulţi dintre adversarii lui Cioloş deja vorbesc despre lipsa de independenţă a prim-ministrului în deciziile sale, din moment ce este plătit de organismul în faţa căruia ar trebui să suţină exclusiv interesele României!
    Scandalul Barroso – Banca Goldman Sachs
    Oricît de dure ar fi supoziţiile noastre, ele sînt susţinute de un scandal recent, în care este implicat chiar fostul şef al lui Dacian Cioloş, fostul preşedinte al Comisiei Europene José Manuel Barroso!
    Cităm din ştirea Agerpres din 26 septembrie 2016, comentată de PRO TV în articolul „Scandal la vîrful UE. José Manuel Barroso ar fi acceptat propuneri privind schimbări în politicile UE de la Goldman Sachs. Fostul şef al CE lucrează acum în bancă”: „José Manuel Barroso, aflat în centrul unei polemici în legătură cu angajarea sa la Goldman Sachs, a avut contacte strînse cu banca americană în timpul mandatelor sale de preşedinte al Comisiei Europene (2004-2014), conform unor documente dezvăluite sîmbată de ziarul portughez Publico, citat de AFP”! Precizăm că ziarul „Politico” apare în Portugalia, ţara de origine a lui Barroso.
    Dacă însuşi şeful Barroso este bănuit că ar fi putut face jocurile celor de la banca „Goldman Sachs” în timp ce era preşedintele Comisiei Europene, fiind acum plătit chiar de această bancă, atunci de ce nu ne-am întreba ce reprezintă „Indemnizaţia” lui Dacian Cioloş de la Banca Mondială, mai ales că lipsesc toate informaţiile despre vreo activitate a lui la această instituţie cu care România are încheiat un „Memorandum”, semnat chiar de Dacian Cioloş în ianuarie 2016, la numai cîteva zile de la investirea lui ca prim-ministru al ţării?
    Cel care trebuie să lămurească urgent situaţia indemnizaţiei primite de la Banca Mondială este însuşi prim-ministrul Dacian Cioloş, căci nouă, muritorilor de rînd, nu ne-au fost oferite informaţiile necesare! Altfel, atitudinea sa ostilă faţă de creşterea salariilor şi, mai ales, faţă de absorbţia „zero” a Fondurilor europene de către România în mandatul său pot fi interpretate ca fiind acea „muncă excepţională” în favoarea Bîncii Mondiale, care defineşte cuvîntul „Indemnizaţie”!
    P.S. 1. Pentru cei care înţeleg mai greu, facem precizarea că „Indemnizaţia” de 13.322 euro, primită de Dacian Cioloş de la Banca Mondială, este cu totul altceva decît cea primită de la Comisia Europeană, care este de circa 8.300 lunar!
    2. Chiar cînd încheiam redactarea acestui articol, am primit din partea Guvernului acest „Drept la replică”:
    Domnului Cornel Nistorescu – Director general Cotidianul,
    Doamnei Simona Popescu – Redactor șef Cotidianul,
    În ediția on-line a publicației Cotidianul, în articolul cu titlul “Alături de multe inadvertenţe, Dacian Cioloş nu şi-a declarat la învestire nici veniturile din 2015 de la Banca Mondială”, ați publicat informații eronate cu privire la declarațiile de avere depuse de prim-ministru Dacian Cioloș.
    Pentru o corectă informare a opiniei publice, vă transmitem următorul drept la replică.
    DREPT LA REPLICĂ
    Articolul cu titlul “Alături de multe inadvertenţe, Dacian Cioloş nu şi-a declarat la învestire nici veniturile din 2015 de la Banca Mondială” conţine informaţii false, bazate pe corelații incorect documentate și nefondate.
    Potrivit legislației în vigoare* (detalii mai jos), declarația de avere se completează cu venitul anual încasat în cursul anului fiscal anterior supus raportării.
    Respectând prevederile legale, declarația de avere depusă de prim-ministrul Dacian Cioloș în decembrie 2015, la preluarea mandatului, conține informații cu privire la veniturile obținute în cursul anului 2014, având în vedere că anul 2015 nu se încheiase și, prin urmare, nu se putea face o raportare completă. În declarația de avere completată și depusă la preluarea mandatului sunt menționate veniturile obținute de la Comisia Europeană în 2014, respectiv salariul de comisar european aferent perioadei de zece luni și indemnizația tranzitorie pentru două luni, pentru mandatul de comisar european încheiat la sfârșitul lunii octombrie 2014. În declarația de avere depusă în 2016 sunt menționate veniturile realizate în cursul anului 2015, respectiv indemnizația tranzitorie acordată de Comisia Europeană, precum și o plată a unor servicii de consultanță punctuale de la Banca Mondială, pentru pregătirea și participarea la trei evenimente: două dedicate agriculturii și dezvoltării rurale, în Kazahstan și în Bulgaria, precum și la Forumul economic internațional de la St. Petersburg. (Detalii, aici: http://gov.ro/fisiere/ministri_fisiere/DECLARATIE-DE-AVERE-DC-1.pdf)
    Pentru o informare corectă a opiniei publice, anterior publicării articolelor, puteți solicita Biroului de presă al Guvernului informații și puncte de vedere cu privire la activitatea premierului și a Executivului.
    *Potrivit Legii nr.176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, formularul Declarației de avere conține, la punctul VII. ”Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat (potrivit art. 41 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare)”
    Biroul de presă”
    Salutăm faptul că Dacian Cioloş a răspuns destul de repede după apariţia articolului nostru, însă atragem atenţia că erorile îi aparţin, întrucît în formularul „Declaraţiei de avere” din 7 decembrie 2015 apare foarte clar menţiunea că se referă la „Anul fiscal 2015”, nu 2014, cum se scrie în „Dreptul la replică”! De asemenea, formularul tip cere să se descrie „Serviciul prestat/Obiectul generator de venit”, ceea ce nu s-a întîmplat în „Declaraţia de avere”!
    Sa mai intrebam de ce consiliera lui Johannis (Pralong) este sefa retelei lui Soros in Romania ? Sa mai intebam de ce membrii din „Guvernul MEU” erau tot din reteaua Soros ? Oare Coldea conducea Romania sau era subordonatul unor sobordonati (CIA s.a.) ai celor amintiti anterior ? Oare „gajul” urmarit la imprumutul lui Ceausescu (Rosia Montana) nu este, in continuare, pe tapet ? E greu de ghicit cine ar trebui sa raspunda pentru mortii de la „Revolutia ‘ 89”, ca de altfel din toate evenimentele/conflictele create in ultimii zeci de ani ? Hackerii de la DC Leaks au spart email-urile din ultimii 20 de ani ale (ai) celor in cauza. Nu ramane decat sa le cunoasteti si sa obtineti confirmarea…

  2. Cu increderea populatiei sub 15%, Presedintele demonstreaza ca accepta solutii DIN AFARA. Dupa nerelationari legale (necunoastere sau sfidare), cum ar fi si tema referendumului, dupa incalcari ale Constitutiei (cate 3 pe saptamana), dupa infractiuni insumand peste 20-30 de ani de condamnare, producand gafe dupa gafe (unele fiind deliciul Internetului, desi Internetul nu e un criteriu, retelele de socializare spaland, in definitiv, creierul, iar „prietenii” stiu de ce), dupa toate acestea (si nu numai), un medic specialist ar putea spune ca avem de-a face (totusi, la limita; dar se poate agrava, la suprasolicitare) cu o afectiune ce provine din copilarie si se caracterizeaza prin lipsa de discernamant. Ceva asemanator cu o consiliera, sefa retelei celui ce conduce (si prin interpusi europeni) tara, din Manhattan. Asta, dupa 10 ani cu un bolnav mintal. Nota 10 domnului (si el subordonat altora) care a facut Revolutia’89 si i-a pacalit, in timp, pe Gorbaciov, Havel, Bush, Obama, Merkel si multi altii. Inteligenta de nota 10, dar, din pacate, nu si INTELEPCIUNE. Dar, trebuie sa o spunem, si INFRACTIUNE, la cel mai inalt nivel, impotriva statelor. Orice zi in plus cu Presedintele, un real pericol de a se indeplini scopul celui DIN AFARA mentionat si al retelei lui. Serviciile au fonduri marite, tocmai pentru a incerca noi „Bamboo”-uri. Bote, erou national ! Faceti toti ca el ! Asa, intr-adevar, se intareste preventia in situatii de urgenta…

  3. In 3 luni de zile, un numar de cetateni romani asteapta, doar simbolic fiind aceasta, returnarea celor 22 milioane de euro trimisi ca taxa de protectie pentru Clotilde Armand, cele 14 miliarde lei gaura de la buget de la tehnocrati (considerand aceasta ca fiind o compensatie la platile preferentiale ale „tehnocratilor”), numai transa de 35 miliarde de euro pentru evaziunea „europeana” (mentionati de avertizarea Irimescu), desecretizarea sumei (nu si restituirea, ca asta nu mai e posibil) de la Rapirea Jurnalistilor. Doar atat. Si asta, oficial, in bugetul statului roman. Ati observat ca am sarit foarte multe. Cum, se pare, ca nu va veti incadra in termen, veti avea de a face cu STRADA ADEVARATA, in care nu vor aparea oligofreni si imbracati in ROSU ! In schimb, se va deschide REFERENDUM pentru iesirea din UE !!! Miscati-va repede ! De NATO nu vorbim acum, in speranta ca veti intelege. Nu va jucati cu FOCUL ! Pentru a lua in serios cele prezentate, va oferim un ajutor: peste 55% din populatia tarii nu mai agreaza UE, 8% se abtin; in tarile UE, peste 60-70% dintre cetateni nu mai agreeaza actuala strategie UE si directia pe care o ia razna. Daca aveti argumente ca ramanerea in UE e avantajoasa, ceea ce nu e asa, aduceti banii, cei mentionati a fi adusi in mod simbolic !

  4. Ati putea intoarce raportruile de forte din Romania, in directia unei democratii adevarate, schimband tabara.

    Cred ca undeva constiintza va indeamna sa faceti asta si e doar o convingere personala.

    Nu lucrez la SRI, nu sunt basist si nici Johannist si nici nu sunt fan B1 ori Antena3. Cred ca doar ca nu e asta ordinea corecta a lucrurilor. Luma va va ierta ptr trecut daca veti schimba tabara si veti salva democratia cand nimeni nu se va astepta la asta.

    Puteti domnule Voiculescu sa deveniti cu adevarat cineva in istoria Romaniei.

  5. Florian Coldea a facut multe si marunte, cred ca nici el nu mai stie ce matrapaslacuri a facut. Multi ani a fost la butoane si nu l-a deranjat nimeni.

  6. 2012, partea a doua. Acum m-am prins ca OG deranjeaza sistemul de Politie Politica de tip stalinist (coordonat pentru noi, cu regim de colonie, nu si pentru ei, cei din Vest). Ar disparea mecanismul de a trage bani (tribut) mereu din tara, ca si posibilitatea instalarii globalizarii, in general. „Hotii striga: Hotii!” Numai ca, Olanda, Franta, Germania au alegeri in curand. SUA s-a prins, dar inca „tace”. Fabricarea de dosare la comanda e strategia de baza de conducere a tarii (creandu-se acesta noua Inchizitie, ce poate functiona fara probleme sub ochii europenilor). Demagogie, interese ascunse. Si ne mai miram ca peste 60-70% dintre europeni nu mai doresc aceasta directie pentru UE ? Inca o dubla masura: cei 6 ambasadori au incriminata in tarile lor prevederea de abuz in serviciu ?

  7. Johannis, cel care instiga (impotriva statului si pentru caderea Guvernului; si nu e prima data !), cel care dezbina si nu cel care uneste, cel care dezinformeaza, fiind cu dubla masura (la masuri similare ale ministrului Pruna si ale lui Grindeanu), cel ce nu e mediator (conform Costitutiei), ci partinitor si implicat numai intr-o parte a spectrului politic, cel care minte, cel care ascunde si este „ascuns” de Justitie pe motiv de imunitate (nu poate fi condamnat in mandat, dar cercetarea poate incepe). Daca ar fi plangeri penale, infractiunile pot duce peste 20-30 de ani. Declaratiile sale coincid cu masurile Justitiei, masuri care se dovedesc in numar mare nefondate ! Justitie la comanda politica ! Nenumaratele actiuni fara discesnamant ar putea fi explicate nu medical, ci prin apartenenta la grupul infractional international al lui Soros !
    Numele lui Iohannis apărea, încă din luna iunie 2015, pe lista oficială a membrilor Consiliului ECFR, din care fac parte mai multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe.
    Klaus Iohannis e însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă (mai precis, care a fost in functie 1 an si jumatate), el acceptând funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României. Și asta deși Constituția prevede că „în timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată” (art. 84, alin.1), dar și că „președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate” (art. 80, alin.2).
    După ce subiectul a luat amploare, iar la ANI a fost depusă o plângere prin care se solicită verificarea incompatibilității sale, Klaus Iohannis, întrebat fiind de reporterul România TV dacă este sau nu membru în Consiliul ECFR, a dat un răspuns surprinzător: „Nu sunt și nu este nicio incompatibilitate. Într-adevăr, mi s-a propus să fiu membru în consiliu (n.r – ECFR) și am spus că sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru după încheierea mandatului de președinte”, a declarat președintele.
    Cu alte cuvinte, președinte explică prezența sa pe lista oficială a Consiliului ECFR prin calitatea de… invitat. Dar figura pe lista oficială a Consiliului ECFR din iunie 2015.
    Alături de președinte, pe lista publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza. Din cei cinci membri români trecuți pe lista Consiliului ECFR, Iohannis e singurul care-și neagă azi apartenența.
    Contactat de Active News, Daniel Dăianu ne declara că este imposibil să apari pe acea listă, fără să fi membru în Consiliul EFCR. „Nu ești primit în acest consiliu decât dacă ai recomandări. Ți se propune să devii membru și accepți sau nu.”
    In sincron cu declarația președintelui, ECFR i-a șters acestuia numele de pe lista membrilor Consiliului. Operațiunea a fost efectuată în viteză, numele lui Iohannis apărând în continuare pe lista aferentă României, din harta alăturată (vezi Active News).

  8. Posturi manipulatoare, avand invitati diferite grade in retele masonice sau societati/agentii secrete, isi joaca la maxim rolul, dar balonul umflat exagerat se poate sparge. „Cine seamana vant, culege furtuna.” In ’89 toata tara a fost manipulata de ACEIASI. Nimeni nu recunoaste ca a fost manipulat. La fel si acum. Manipularea e atunci cand faci ce nu ti-ai propus si vezi ca nu castigi nimic, eventual pierzi. Castiga altii. Aceiasi care ne-au pacalit 27 de ani (de fapt, si mai inainte) ca o vom duce mai bine, asa cum cum prostesc tinerii de acum. Nicio organizatie pentru democratie nu a facut nimic, decat sa ne adoarma si sa-i lasam pe Baietii lor sa fure permanent tara, sa treaca dincolo valori si zeci de miliarde de euro/dolari, ajutati de institutiile de forta prin reteaua „masonica” infiltrata. Nu vor sa ne scoata din nivelul de colonie. Dimpotriva, speranta era in partea cealalta, cu infiintarea acelui Fond de Investitii. A mai vrut si Ceausescu. Istoria, se pare, se repeta. Mai multe, pe „DZR”. Manipularea lor e pe mecanismul: „Un nebun arunca o piatra in balta, iar 100 (eventual, de mii) de destepti o cauta.” Cand se satura de cautat piatra (prima, la alegerea cu Facebook a lui Klaus), o arunca pe a doua (Colectiv), apoi pe a treia (Bamboo) si acum pe a patra. Se creeaza o directie sau un traseu de urmat pentru fraieri. Nu inteleg de ce trebuie sa fortezi CSM sa faca ce nu are voie. Eu nu am votat niciodata PSD, chiar 12 ani nu am votat deloc, nu vreau comunism, dar nici nazism. Desi cei care au infiintat comunismul sunt si sefii actiunilor occidentale. „Scutul Rosu” (in germana) sunt si sefii lui Soros. Altii, simbolic, au doar geaca.

  9. Aceasta conspiratie impotriva Romaniei (inceputa de mult timp, dar adusa la varf acum) se va termina curand Nu ne veti mai pacali ! Regimul de Politie Politica care fabrica dosare si spune: „Tu esti hot, pentru ca vrem noi, dar NOI care furam de sute si mii de ori mai mult, cu institutiile de forta, care „scapam” bani din buget IN AFARA tarii prin diverse forme, nu suntem hoti !”. „Hotii striga: Hotii !” Trebuie trimis un MEMORANDUM la UE cu toate NEREGULILE „statului de drept”, cu Justitia la comanda din Romania, cu toate manevrele murdare in sensul calcarii in picioare a adevaratei DEMOCRATII si manipularile ordinare de pe retelele de socializare ! Este un ATAC CONCERTAT impotriva Romaniei, un atac ordinar, DEMAGOGIC si, bineinteles, INTERESAT al unor forte obscure ce simt ca au pierdut teren pe plan european si mondial ! Pana si organizarea unui REFERENDUM, pe o tema pe care UE nu recomanda a o decredibiliza, arata disperarea unui infractor acoperit de Polita Politica. S-ar putea multi sa voteze impotriva Presedintelui, nu Anti-Coruptie. Decredibilizare a procesului democratic, (iarasi) DIN INCONSTIENTA unui venetic ales prin manipulare Facebook !

  10. CCR a impus prag la Abuzul in serviciu ! Klaus a manipulat, adevaratul scop al balamucului creat este ca Politia Politica nu mai putea crea DOSARE LA COMANDA, fiind afectate mandatele de inregistrare si catusele ! 80% in directie gresita, dar adevarul arata din cauza cui. Un expert UE va ajuta la intocmirea legislatiei penale in Parlament. Intrati pe „DZR”.

  11. Democratia Participativa, partea a doua, cuprinde niste actiuni PRO si CONTRA, in completarea primelor:
    PRO: 1) pentru familia din barbat si femeie; 2) pentru Institutii Democratice, ALESE de POPOR, nu de strada; 3) pentru protejarea intereselor romanesti, la fel ca cele straine si invers; 4) instaurarea pentru prima data a Democratiei (reale) in Romania, incat sa primeze, cu adevarat, vointa poporului;
    CONTRA: 1) taierilor abuzive si ilegale de paduri si export de masa lemnoasa „fara numar”; 2) …tuturor imunitatilor; 3) …Coruptiei din Anticoruptie (peste 80% din total, inclusiv institutii de forta si parteneri, inclusiv FDGR), a justitiei si dosarelor La Comanda: tinerii care au demonstrat impotriva Coruptiei Mici sunt invitati si impotriva Coruptiei Mari; 4) …Referendumului pe o tema NERECOMANDATA de UE (ce poate fi decredibilizata astfel); adica se subintelege una din directiile UE, Lupta impotriva Coruptiei; 5) …vanzarilor a ce a mai ramas din pamanturi;

  12. DOCUMENTELE DESPRE EMMANUEL MACRON
    Două dintre aceste documente demonstrează faptul că Macron își tranfera banii dintr-o firmă în First Caribbean International Bank, o bancă devenită celebră anul trecut, prin dezvăluirea fondurilor imense depuse acolo de mai multe celebrități pentru a scăpa de impozitare. Și în cazul lui Macron, comentariile și materialele de pe internet vorbesc despre „o adevărată schemă a evaziunii”.
    Se întâmplă exact ca în Statele Unite, declară gruparea lui Macron, care s-a văzut dată în vileag pentru finanțări de la ONG-urile lui George Soros și de la persoane influente din lumea arabă. Florian Philippot, vicepreşedinte al Frontului Naţional, a postat un cometariu „#Macronleaks vor arăta lucruri pe care jurnalismul de investigaţie le-a trecut deliberat sub tăcere? Îngrozitor, acest naufragiu democratic”.
    Imediat autoritățile franceze au intervenit și au cerut ca aceste materiale să nu fie luate în seamă și să nu fie difuzate. S-a spus și că multe dintre materialele piratate sunt falsuri. Cu toate acestea, este de menționat că, la sfârșitul lunii ianuarie, s-a făcut o altă spargere a mail-ului și a computerelor lui George Soros de această dată. S-a extras o cantitate enormă de date, peste 2500 de documente, din care rezulta modul în care Soros încerca să țină sub control Franța și să influențeze Rusia.
    DC Leaks, cum a fost denumită operațiunea de piratare și dezvăluire, ar fi fost făcută de cetățeni americani, care ar fi dorit prin aceasta să demonstreze cum se iau deciziile în lume. Una dintre deciziile influențate de Soros, dezvăluită și asumată ulterior de Fundația pentru Societatea Deschisă, a fost votul din Parlamentul European pentru libera circulație în Europa a ucrainienilor. De altfel, într-un interviu acordat CNN, George Soros a recunoscut că a creat o fundaţie care a avut o contribuție majoră la căderea structurii de stat legal aleasă la Kiev şi, după revoltă, la instaurarea regimului Poroşenko.”[1]
    “Franța: Parchetul deschide o anchetă în urma plângerii lui Macron privind zvonurile că ar deține un cont în Bahamas
    Parchetul din Paris a deschis o anchetă în urma plângerii depuse joi de candidatul centrist în alegerile prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron, pentru ‘răspândire de știre falsă’, după ce rivala de extremă dreapta, Marine Le Pen, a insinuat că ar deține ‘un cont offshore în Bahamas’, transmite AFP.

  13. Fraudarea alegerilor din 2009, dupa cum aflase si Vadim, s-a facut printr-o aplicatie a STS si prin reteaua de satelit MONSAT a NATO pentru Europa. Mijlocitor a fost agentul CIA Giknavorian, prin care s-au inchiriat cele necesare pe 3 zile, inclusiv 500 de telefoane mobile antibruiaj prin care se avea permanent situatia din soft sau se transmiteau situatii de interes. Pe langa altele, s-au transferat voturile nule si cele din sectiile speciale catre Base.

  14. Cum a castigat Basescu alegerile din 2009
    Tiberiu
    on 23 august 2012 at 17:59
    “Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.
    Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază” accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.
    Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI.
    Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lîngă Traian Băsescu, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşina cu care se deplasează prin Bucureşti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, în special cu Traian Băsescu şi cu consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat şi fată, şi locuieşte în Băneasa, în Complexul ZODIAC; are un cîine labrador. America, prin rezidenţii CIA şi prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI şi DIICOT. Pentru a-şi pune planul în aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicaţii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul Naţional de Statistică şi agreat de BEJ şi BEC. Agentul CIA din România şi omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenţeze şi să centralizeze datele din secţiile de votare în timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE şi STS, deoarece aplicaţii ale acestui soft de la RASIROM sînt folosite şi în lupta împotriva terorismului şi a crimei organizate din Europa. Astfel, Traian Băsescu, prin acoliţii săi şi cu sprijinul guvernului american, foloseşte independent şi fără control parlamentar Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT.
    Acest sistem are la bază o serie de proiecte realizate în ultimele decenii în Statele Unite şi în Europa, iar sateliţii lansaţi în spaţiu sînt de provenienţă americană şi operează la joasă altitudine. Pentru a intra, cît de cît, în legalitate şi a-şi pune planul în aplicare, SUA au impus Guvernului Tăriceanu adoptarea unui cadru legislativ astfel încît românilor să le fie monitorizate toate convorbirile telefonice şi toate e-mailurile. Aşa a apărut subit Legea nr. 298/2008, promulgată rapid de Traian Băsescu, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţelele publice de comunicaţii. Legea se referă atît la persoanele fizice, cît şi la cele juridice. MAI, Parchetul General, SRI şi SIE au, astfel, oricînd acces la date pe baza unei simple ordonanţe semnate de orice procuror, fără a mai exista un mandat emis de judecător. Acest sistem MONSAT permite interceptarea poştei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. În timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat şi folosite de adversarii politici.
    CIA Cum a castigat Basescu alegerile din 2009
    Pregătirea pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a făcut în timpul campaniei europarlamentare. Apoi, terminale mobile ale STS au fost amplasate la sediul central SECI de la Bucureşti şi au fost folosite la monitorizarea comunicaţiilor şi a transmisiilor de date-voce tip SMS. Acest lucru a fost posibil pentru că RASIROM (regie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii) a proiectat un sistem care a putut fi folosit de către prefecţii PDL şi de către membri ai acestui partid, care ştiau numerele de telefon ale fiecărei secţii de votare, transmiţînd date în timp real la Bucureşti. Dispozitivul de ascultare a telefoanelor mobile are un sistem de funcţionare destul de simplu şi poate fi introdus, cu uşurinţă, într-o valiză de voiaj. Agentul trebuie să scaneze codul personal al telefonului care urmează să fie ascultat. Pentru acest lucru, el se apropie de posesorul telefonului mobil, la o distanţă mai mică de 25 de metri, în timp ce acesta are o convorbire. Fiecare celular are un mod de identificare, denumit IMEI, care poate fi aflat tastînd pe telefon steluţă diez 06 diez (*#06#). Rezultă un cod format din 15 cifre. Acesta este personalizat pentru fiecare telefon celular în parte şi nu poate fi acelaşi pentru două aparate. La sediul central al PDL, în noaptea alegerilor, a fost instalat un dulap cu routere. Numărul posturilor ocupate a fost de aproximativ 500; acestea au fost instalate pentru conexiuni interne cu secţiile de votare din ţară, iar la secţiile din afara României nu au fost distribuite terminale STS, deoarece nici măcar Băsescu şi acoliţii săi nu pot transporta aceste terminale fără a atrage atenţia autorităţilor din Uniunea Europeană.
    În ţară, STS, împreună cu prefecţii şi subprefecţii, ajutaţi de membrii PDL, au fost cei care au condus operaţiunile de centralizare a alegerilor (întrucît cele 500 de aparate telefonice mobile ale STS au fost în custodia membrilor PDL), iar aceştia au trimis SMS-uri cu mesaje electorale pe telefoanele speciale. SMS-urile au fost expediate de pe cartele preplătite doar de la nivel judeţean spre centrul din Aleea Modrogan. De altfel, euroalegerile şi Referendumul pentru introducerea votului uninominal au permis Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, să monitorizeze, prin intermediul telefoanelor mobile şi al cartelelor prepaid pe care le-a pus la dispoziţia Biroului Electoral Central şi preşedinţilor secţiilor de votare, întreg procesul de transmitere a rezultatelor şi a prezenţei la vot.
    Conducerea PDL şi Traian Băsescu au avut timpul necesar să întoarcă rezultatul alegerilor cu voturi fictive din străinătate. Aceste voturi nu au putut fi niciodată numărate. Generalii numiţi de Traian Băsescu la conducerea STS au primit sarcina să rezolve această problemă. Este vorba de 3 generali care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor: Marcel Opriş (director STS), Corneliu Grigore (prim-adjunct al directorului STS, managerul liniei de urgenţă 112) şi Ioan Balaure (directorul adjunct pe probleme economice al STS). După executarea ordinelor primite de la Cotroceni, generalul cu două stele Corneliu Grigore a mai primit o stea şi a fost trecut în rezervă.
    Au fost concepute planurile de protecţie contrainformativă prin care Traian Băsescu a dispus demararea operaţiunilor de bruiaj online, pe bani publici, încă din luna septembrie a anului 2008. Consilierii loiali au fost însărcinaţi cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii miniştrilor PDL şi a preşedintelui, pe Internet. Angajaţii acestui serviciu privat, plătit din banii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, trebuie să pornească o campanie agresivă împotriva celor ce îl blamează pe Traian Băsescu, sau să posteze pe Internet tot felul de comentarii, care să schimbe sensul informaţiilor negative despre acesta din articolele de presă. Sînt vizate în principal marile ziare cu domenii de Internet, agenţiile de presă, blogurile de atitudine care înregistrează trafic etc. Serviciul nu se află în clădirea Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, dar de el se ocupă direct unul dintre consilierii personali ai Elenei Udrea, respectiv Ana Maria Topoliceanu.
    În 2009, am asistat la o fraudă prefabricată, cu CNP-uri inventate, cu voturi ale morţilor, cu semnături în fals, cu Procese Verbale falsificate, cu rezultate inversate, cu mită în sediile electorale şi un proces electoral dirijat. Agenţii STS, SRI şi SIE ai lui Băsescu, ajutaţi de americani şi de agenţii SISROM din afara ţării, au cumpărat, au furat şi dirijat sute de mii de voturi, pentru ca rezultatele să corespundă cu cele din softul comandat de Traian Băsescu, cu 4 minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii. Autoritatea Electorală Permanentă, din obedienţă faţă de stăpîn, a muşamalizat informaţia că au fost aproape 14.000 de votanţi multipli, sau că au existat numeroase Procese Verbale măsluite, cu rezultate inversate în favoarea lui Traian Băsescu.
    Referitor la agentul american Harry Giknavorian, acesta are relaţii strînse cu Mafia ţigănească şi cu Serviciul Secret al romilor, pe care îl finanţează din fondurile de stat americane ale CIA. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).
    Serviciul Secret al ţiganilor are, în principal, menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe”. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii. Îşi desfăşoară activităţile „în paralel cu serviciile secrete existente şi dă raportul către U.M. 0215 (Serviciul de informaţii şi protecţie a cadrelor din Ministerul de Interne)”. Ca structură informativă, SISROM se ocupă de culegerea de informaţii din domeniile social, politic, cultural şi economic, cu accent pe următoarele problematici: emanciparea socială şi formele de dialog cu organizaţiile non-guvernamentale. Are constituite reţele de informatori, care culeg date şi informaţii din teritoriu. Acestea sînt transmise, apoi, sub formă de Note informative, dar şi de informaţii brute, direct lui Traian Băsescu. ,,Părinţii” acestui sistem sînt Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş, care au înţeles rostul SISROM, permiţînd înfiinţarea lui fără a-i crea probleme. Administraţia Prezidenţială a lui Traian Băsescu a acordat girul membrilor acestei structuri.
    Spionajul Ţigănesc SISROM – Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu.
    Tot agentul Harry Giknavorian este cel ce controlează SIPI – Serviciul de Supraveghere Operativă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
    SIPI, Serviciul Independent de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, folosit şi de către americani, şi de către Traian Băsescu, este beneficiarul unor informaţii ale sistemului MONSAT. Acest serviciu captează ilegal informaţii, operaţiuni care se pot realiza fără probleme de către unii angajaţi politici ai sistemului, dar şi de către beneficiarii legali ai acestuia. Interceptările ilegale se pot efectua de către operatorii MONSAT, care au libertatea aproape totală de a accesa pachete de date transmise prin zecile de sateliţi ce asigură comunicaţiile dintre utilizatorii serviciilor specifice. Acest lucru se datorează tehnologiei avansate şi posibilităţilor reduse de exercitare a unui control pertinent asupra sistemului. El funcţionează după principiile de interceptare a comunicaţiilor clasice, precum telefonia în sistemul naţional. Astfel, operatorii MONSAT pot interveni pentru captarea unor informaţii, imediat după emiterea semnalului antenei de emisie, sau pot să capteze semnalele satelitului de comunicaţii folosit de operatorii de astfel de servicii din România ori din ţara de origine a utilizatorului.
    Cei aproape 2.000 de angajaţi ai SIPI răspund instituţional numai în faţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.
    Sistemul MONSAT are aprobarea CSAT şi utilizează informaţii şi aplicaţii americane KOFAX, Microsoft şi XEROX.
    Sateliţii americani sînt rezervaţi pentru situaţiile în care victima iese din raza în care acţionează grupările criminale, deplasîndu-se în afara oraşelor, în campinguri, la ţară etc.
    Reţeaua de sateliţi la care SRI şi SIE au acces este folosită, într-adevăr, în mod ilegal, de către personalul Administraţiei Prezidenţiale, cu acordul deplin şi sub îndrumarea Serviciilor Secrete româneşti, aflate sub comanda serviciilor străine care le-au pus la dispoziţie tehnologia. Elemente corupte din conducerea acestor Servicii Secrete româneşti şi din fruntea Statului Român utilizează, de cîţiva ani buni, în mod ilegal, această tehnologie împotriva propriilor cetăţeni.
    Comunitatea Naţională de Informaţii, din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, deci şi Traian Băsescu, are acces la un Sistem Informatic Integrat, racordat la toate Serviciile Speciale, şi unde sînt stocate informaţiile secrete de importanţă strategică, inclusiv cele obţinute în urma interceptărilor legale sau ilegale pe care le efectuează Serviciile de Informaţii din România.
    Această bază de date, care este permanent actualizată, este pusă la dispoziţia preşedintelui României, iar serverele în care sînt stocate datele se află într-un Centru de Management al Sistemului Informatic Integrat, care, potrivit celor stabilite printr-un document secret (Hotărîrea nr. 0216/27.10.2004, emisă de CSAT), ocupă două spaţii: unul principal, aflat în Bucureşti, şi altul de rezervă. Potrivit unor informaţii neoficiale, Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este administrat de Serviciul Român de Informaţii.
    Această bază de date în format electronic, aflată în serverele Centrului de Management al Sistemului Informatic Integrat, permite Serviciilor Secrete din România să obţină, în timp real, orice informaţie despre o persoană fizică sau juridică, în funcţie de interesele urmărite.
    Funcţionarea Centrului de Management al Sistemului Informatic a fost reglementată prin Hotărîrea de Guvern nr. 952 din 14/08/2003, contrasemnată de directorul SRI. Accesul operatorilor la date este permis în funcţie de Certificatul de securitate (eliberat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat). Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este stabilit, printr-un document secret (Hotărîrea 0216/27.10.2004, emisă de CSAT) în două sedii: unul principal, aflat în Bucureşti – Centrul SECI, şi cel de rezervă, în cadrul Biroului de Informaţii Militare (BIM) din cadrul DGIA (o structură departamentală formată din Direcţia de Informaţii Militare şi Direcţia Siguranţă Militară, din cadrul MApN). Brigada de Informaţii Militare (BIM) reuneşte, sub comandament unic, cele trei batalioane care funcţionaseră şi pînă acum, respectiv HUMINT, IMINT şi SIGINT.
    Brigada de Informaţii Militare a fost constituită în urma unei Hotărîri a CSAT, din 31 martie 2010, şi este subordonată direct ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Serviciile Secrete ale Armatei au primit undă verde pentru înfiinţarea Brigăzii de Informaţii Militare de la directorul Comunităţii de Informaţii a Statelor Unite ale Americii (DNI), James R. Clapper. Beneficiarii acestui Serviciu Secret al Armatei Române sînt: fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, actualul ministru al aceleiaşi structuri, Traian Igaş, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota, preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. Chiar dacă, oficial, singura autoritate naţională în domeniul interceptărilor este Serviciul Român de Informaţii (SRI), se ştie că Statul Român, printr-o Hotărîre strict secretă, a autorizat Serviciul de Informaţii Externe (SIE) să îşi procure şi să folosească cele mai sofisticate echipamente pentru ascultarea telefoanelor românilor şi a tuturor comunicaţiilor pe Internet, prin sistemul MONSAT.
    Serviciul de Informaţii Externe face parte din Sistemul Naţional de Apărare al României şi funcţionează în baza Legii nr.l din 6 ianuarie 1998. La 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a adoptat Hotărîrea nr. 0063, clasificată STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informaţii Externe să desfăşoare activităţi de tip SIGINT (SIGINT – SIGnal INTelligence reprezintă informaţii obţinute din surse care acţionează în spectrul electromagnetic şi constau din mai multe subdomenii), pentru interceptarea comunicaţiilor efectuate prin satelit. Din acest moment, SIE dispune de baza legală pentru a-şi procura cele mai performante dispozitive necesare interceptărilor de voce şi date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemiţător).
    SIE se ascunde în spatele unor legi care îi permit să asculte pe oricine şi oricînd, chiar şi fără mandat.
    DGIA şi DGIPI îşi prezintă rapoartele doar miniştrilor de resort şi nu sînt controlate de Parlament.
    Atît SRI, SIE, cît şi STS, prin Marcel Opriş, au folosit în campania electorală baza sistemului MONSAT, aflat la Centrala Regională SECI de la Bucureşti, condusă din umbră de agentul Harry Giknavorian. MONSAT poate monitoriza orice convorbire telefonică sau transmisie de date-voce care se realizează printr-un terminal cu acces la satelit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru telefonia fixă sau tehnologia GSM. Datele centralizate la sediul de campanie din Aleea Modogran au fost, astfel, operate şi trimise, cu ajutorul STS, din Centrala SECI.
    Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. De aceea, toate sondajele de la ieşirea din secţiile de votare care dădeau cîştigătoare PRM sau alte partide din Opoziţie nu au corespuns, deoarece au fost făcute prin luarea în calcul a unei opţiuni reale de vot, de 70%, a populaţiei, cînd în fapt aceasta nu a depăşit cota de 20%.
    Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.
    NOTE:
    * Drug Enforcement Administration (DEA) este o agenţie federală de aplicare a legii în Statele Unite, din cadrul Departamentului de Justiţie American, însărcinată cu combaterea traficului şi consumului de droguri în Statele Unite. De asemenea, DEA, împreună cu alte agenţii americane de investigaţii, are ca responsabilitate exclusivă coordonarea şi urmărirea de către SUA a investigaţiilor legate de droguri – şi nu numai – în străinătate.
    * DGIA- Direcţia Generală de Informaţii a Armatei, se ocupă cu culegerea de date şi informaţii în vederea informării factorilor de decizie asupra fenomenului militar şi politico-militar din zonele de interes pentru România. Totodată, are ca obiect extinderea cooperării cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, precum şi cu Serviciile de Informaţii militare ale statelor membre NATO. Se ocupă şi de îmbunătăţirea reprezentării militare externe (este vorba despre ataşaţii militari) şi de identificarea acţiunilor care ar putea aduce atingere capacităţilor operaţionale, personalului şi patrimoniului Armatei. Are ca sarcină şi descoperirea şi prevenirea actelor de corupţie şi altor activităţi ilegale în care ar fi putut fi implicat personalul Armatei.
    * MONSAT – Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit.
    * RASIROM – Regie autonomă aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, avînd ca principal obiect de activitate proiectarea, realizarea şi instalarea sistemelor de pază şi de alarmare la efracţie şi început de incendiu, stingerea automată a acestuia, controlul accesului persoanelor şi autovehiculelor, controlul biometric şi autentificarea identităţii, TVCI, CATV. Firma mai oferă instalaţii şi echipamente de protecţie fizică şi electronică a incintelor şi a perimetrelor, cu centralizarea informaţiilor în dispecerate specializate, precum şi reţele de comunicaţii voce-date. RASIROM deţine o tipografie proprie.”

  15. Serviciile continua sa faca prostii. Nu se linistesc. Inteleg ca trebuie sa cream un „echilibru” (in ceea ce ne priveste pe noi) intre fortele mondiale, pentru ca noi nu putem sa ne decidem soarta singuri. Dar, pana la a vinde mai mult decat pierderile suferite de romani in ultimii 2.000 de ani, este PREA MULT ! Incopetenta unora se plateste. Complexele de inferioritate se platesc ! Faceti o selectie competenta, nu bagati toti ghertoii care ne vand cu totul ! Specialistii din Servicii unde sunt ? De ce vindeti fara rost ? Cehia, Slovacia, Polonia, Bulgaria… fac tot la fel ? De ce nu dati poporului sansa de a respira ? De a putea supravietui, fara a fi striviti de canaliile pe care le serviti si pe care nici macar nu-i cunoasteti ! Executati ordine fara sa ganditi pentru ca asa va cer regulamentele. Si nu numai ale noastre, ci si ale partenerilor. numai ca unii s-au trezit. Nu va luati dupa Franta. Acolo, vrand sa oreasca ruperea UE, au facut tocmai opusul, cu acelasi rezultat. Iesind pe balcon, iar ceasca cu cafea fiind pe balustrada (pe bara de sustinere), protejand-o mai mult decat trebuie, se va rasturna catre interior. Nucleul dur, Franta – Germania, va trece pe cele 2 viteze (incet si foarte incet), iar separarea nu se va mai face pe Nord, Sud, Est, ci pe Vest – Est. Privind Rusia in campaniile din SUA, M.Britanie, in deturnarea loviturii de stat din Turcia, NU O SUPRAAPRECIATI ! Hackerii de la DC Leaks din SUA au contribuit de sute de ori mai mult decat niste site-uri de 2 lei (2 ruble) ale rusilor. Si vor contribui si mai mult daca atentia este indreptata gresit ! Dar, si daca prindem originalele lor, vom ramane pe ganduri, in cel mai bun caz…

  16. Confuzii si neadevaruri privind pensiile militare de stat, singurele existente in tot sistemul NATO. Modelul acestora din NATO a fost luat la noi doar de magistrati, care n-ar fi trebuit sa aiba pensii de stat, precum si celelalte categorii in afara de militari. Banii cuveniti militarilor, daca era sa respectam „regula jocului” NATO, trebuie sa se duca in alte parti. Irimescu stie de ce, de asemenea, cei cu scanerele de la vama, tehnocratii cu sefii lor s.a.m.d. S-au introdus categorii aiurea cu pensii de stat, tocmai pentru a le stica pe toate… Prietenii stiu de ce.

  17. Am urmarit cateva zile situatiile prezentate in presa. Concluzia mea e ca se musamalizeaza adevaratul motiv al loviturilor primite la Fondurile de Pensii. Astfel, magistratii apar in tot felul de situatii si clasamente primii, dar evitandu-se a se spune ca ei au cele mai mari pensii, mai mari decat salariile si sunt si singurii care au si beneficiat de acele indexari dupa evolutia salariilor. Sunt si singurii care nu pot primi corectii, conform Constitutiei si CCR. Deci, tot ce se face se face aproape degeaba. Faceti o simulare numai cu magistratii, civili sau militari, cum or fi ei. Nu-i mai puneti in situatiile militarilor, din moment ce au statut SPECIAL. Si sunt singurii, desi in NATO, doar militarii au statut special. In Romania, „modelul” NATO a fost luat de magistrati, iar militarilor taindu-se baza de calcul la 65%, iar acele indexari dupa salariile activilor nu au avut loc pana acum. Daca scoateti magistratii militari din situatiile militarilor veti vedea ca asa e !

  18. Oamenii au votat ceva si, dupa cum „anticipa” si Presedimtele, conduc altii. Mai precis, directiile actuale economice (si nu numai) sunt de tip PDL (Dragnea, Valcov), desi s-a luat de peste tot cate ceva, unele bune, dar cu probleme in legarea lor. Cat timp PSD a avut rezultate, s-a mers pe planurile economice de cate 10 ani ale lui Gabriel I. Nastase si Mihai Ionescu (impreuna, avand facultati si doctorate, mai multe decat degetele de la doua maini). Cum a venit Luceafarul mafiei romanesti, nu i-a mai bagat in seama. Doar Ponta a mai preluat ceva. Prim-ministrii sunt ai Serviciilor, Servicii ce slujesc Globalizarea, adica nimic altceva decat distrugerea natiunilor (aceasta, uneori brutala; vezi momentul Soros – Merkel – migranti, moment finantat de adeptii Globalizarii si New Age, nu intamplator prin Soros). Distrugerea valorilor, a tot ce a construit omenirea pana acum, nu este un plan inteligent, ci numai o metoda de a prelua conducerea/puterea pentru gestionarea resurselor, bimeinteles, cu concursul fraierilor. Concomitent, se creeaza conflictele de pe glob, artificial, deoarece starea de pace nu aduce bani si nu produce schimbarile necesare, Baietilor…

Comentariile sunt închise.