Ian 12

Am cerut avocaților mei să depună plângere penală împotriva lui Florian Coldea prin care să solicite anchetarea rolului pe care acesta l-a avut în execuția celor 12 persoane condamnate în dosarul Telepatia.

În plângerea depusă, voi solicita secției Parchetelor Militare cercetarea penală a fostului șef operativ al SRI cu consecința trimiterii sale în judecată, luând în calcul și degradarea sa militară.

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

Legaturi (via Technorati):
Niciuna deocamdata.

14 Responses to “Plângere penală pe numele lui Florian Coldea”

 1. 1
  Gica Haiducul Says:

  Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării (Art. 80, alin.1 – Constituția României).
  În timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată (Art. 84, alin.1 – Constituția României).
  Președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate (Art. 80, alin.2 – Constituția României).
  Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.
  Din consiliul ECFR fac parte multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. Klaus Iohannis este însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă. Mai mult decât atât, așa cum vom vedea, Klaus Iohannis a acceptat funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României.
  Pe site-ul ECFR, președintele României se învecinează cu George Soros și cu fiul acestuia, Alexander Soros, care apar pe lista Ungariei.
  Un think-tank fondat și finanțat de Soros
  ECFR este, conform registrului Comisiei Europene, primul think-tank pan-european. A fost lansat în octombrie 2007 și are ca obiective:
  „organizarea unor activități de cercetare și promovarea unor dezbateri în toată Europa cu privire la dezvoltarea unei politici externe coerente și eficiente, bazată pe valori europene. Activitatea ECFR se bazează pe trei elemente distinctive:
  1) Consiliu pan-european. ECFR a reunit, într-un distins Consiliu, peste 280 de membri (n.r. – 285) – politicieni, factori de decizie, experți și lideri de afaceri din toată Europa – care se reunesc o dată pe an. Membrii furnizează staff-ului ECFR consultanță și feedback și asistă activitățile ECFR în cadrul țărilor din care provin. Acest Consiliu este prezidat de Carl Bildt, Emma Bonino și Mabel van Oranje.
  2) O prezență fizică în principalele state membre ale Uniunii Europene. Lucru unic printre think-tank-urile europene, ECFR are birouri în Berlin, Londra, Madrid, Paris, Roma, Sofia și Varșovia. Birourile sunt platforme pentru cercetare, dezbatere și advocacy.
  3) Un proces distinct de cercetare și elaborare de politici. ECFR a reunit o echipă de cercetători și de practicieni recunoscuți din toată Europa, pentru a-și atinge obiectivele grație unor proiecte inovatoare, cu accent pan-european.”
  Anul trecut, ECFR a avut un buget total de 7.207.827 de euro. De unde vin banii? Pe site-ul Comisiei Europene se precizează că 1.234.062 euro provin din „surse naționale”, 14.162 euro – un grant al Comisiei europene, 11.408 euro – „surse locale/regionale”, iar 5.948.195 euro „din alte surse”. Ce fel de „alte surse”?
  Ȋn 2007, anul înființării, pe site-ul oficial al think-tank-ului se preciza că „ECFR este susținută de Soros Foundations Network, Sigrid Rausing, FRIDE (La Fundación para las Relaciones Internacionales y el Dialogo Exterior), Fundația Communitas și Dr. Hannes Androsch.”
  ActiveNews/ Adriana Oprea-Popescu: S-A REZOLVAT INCOMPATIBILITATEA! Astăzi, Klaus Iohannis a fost ȘTERS din lista membrilor consiliului ECFR, think-tank fondat de George Soros
  Active News v-a dezvăluit, în exclusivitate, că președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: European Council of Foreign Relations (Consiliul European de Relații Externe), un think-tank fondat de George Soros.
  Numele lui Iohannis apărea, încă din luna iunie 2015, pe lista oficială a membrilor Consiliului ECFR, din care fac parte mai multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe.
  Klaus Iohannis e însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă, el acceptând funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României. Și asta deși Constituția prevede că „în timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată” (art. 84, alin.1), dar și că „președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate” (art. 80, alin.2).
  Din respect pentru instituția pe care Klaus Iohannis o reprezintă oficial, Active News a solicitat Președinției, încă din data de 8 octombrie, să confirme sau să infirme informația potrivit căreia domnia sa este membru al ECRF. În caz afirmativ, am solicitat Președinției, în baza legii privind accesul la informațiile de interes public, să ni se comunice data de la care președintele României a dobândit calitatea de membru al ECFR. Nu am primit niciun răspuns de la Cotroceni. Iar ieri, când am publicat dezvăluirea, nu am avut nicio reacție din partea Președinției.
  Astăzi însă, după ce subiectul a luat amploare, iar la ANI a fost depusă o plângere prin care se solicită verificarea incompatibilității sale, Klaus Iohannis, întrebat fiind de reporterul România TV dacă este sau nu membru în Consiliul ECFR, a dat un răspuns surprinzător: „Nu sunt și nu este nicio incompatibilitate. Într-adevăr, mi s-a propus să fiu membru în consiliu (n.r – ECFR) și am spus că sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru după încheierea mandatului de președinte”, a declarat președintele.
  Cu alte cuvinte, președinte explică prezența sa pe lista oficială a Consiliului ECFR prin calitatea de… invitat. Le-o fi zis celor de la EFCR că e bucuros să spună că-și dorește să li se alăture după încheierea mandatului de președinte, numai că el a devenit membru un pic mai devreme. Pentru că figurează pe lista oficială a Consiliului ECFR nu de săptămâna trecută, ci din iunie 2015.
  Alături de președinte, pe lista publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza.Daniel Dăianu și Monica Macovei și-au declarat apartenența la ECFR, în declarațiile lor de interese, Alina Mungiu-Pippidi a menționat acest fapt în biografia sa, iar Ion Sturza dezvăluie, pe pagina sa de facebook, amănunte de la întâlnirea anuală a Consiliului ECFR.
  Din cei cinci membri români trecuți pe lista Consiliului ECFR, Iohannis e singurul care-și neagă azi apartenența.
  Contactat de Active News înainte de publicarea materialului de ieri, Daniel Dăianu ne declara că este imposibil să apari pe acea listă, fără să fi membru în Consiliul EFCR. „Nu ești primit în acest consiliu decât dacă ai recomandări. Ți se propune să devii membru și accepți sau nu”, a precizat Dăianu pentru Active News.
  Astăzi, în sincron cu declarația președintelui, ECFR i-a șters acestuia numele de pe lista membrilor Consiliului. Operațiunea a fost efectuată în viteză, numele lui Iohannis apărând în continuare pe lista aferentă României, din harta alăturată.
  A avut președintele României ghinion și a fost trecut fără acceptul său pe lista ECFR? A fost declarat „din oficiu” ca fiind membru al Consiliului, fără ca el să fie? Puțin probabil. Cum spuneam, din Consiliul ECFR fac parte foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe. E think-tank pan-european care pune mare preț pe credibilitatea sa. Prin urmare, e greu de crezut că ECFR și-ar fi permis să folosească numele și imaginea unui președinte de țară, fără știința sau acordul acestuia.
  Faptul că președintele a recunoscut legătura dintre el și ECFR, coroborat cu graba în care think tank-ul a încercat să șteargă urma lui Iohannis de pe site nu sunt deloc indicii de nevinovăție. Ci dimpotrivă.
  Cotidianul/ Ion Spanu: Este obligatoriu să aflăm imediat. Ce reprezintă indemnizaţia primită de Dacian Cioloş de la Banca Mondială?
  „Declaraţia de avere” din 2016 a lui Dacian Cioloş naşte o întrebare care îi poate distruge cariera! Este vorba despre suma de 13.322 euro primită ca INDEMNIZAŢIE DE LA BANCA MONDIALĂ, deşi, din CV-ul său, rezultă că nu a fost niciodată angajat la Banca Mondială! Şi atunci de ce îi dă Banca Mondială această indemnizaţie?
  Această situaţie ciudată în care se află Dacian Cioloş a fost descoperită de cotidianul.ro, într-o analiză a propriilor sale „Declaraţii de avere”. Iată unde apare această informaţie:
  În declaraţiile sale de pînă acum, Dacian Cioloş s-a referit DOAR la „Indemnizaţia” de la Comisia Eurpeană după încheierea mandatului de „Comisar european pe agricultură”, însă nu a scos nici un cuvînt despre „Indemnizaţia” primită de la „MISIUNE BANCA MONDIALĂ”!
  În CV-urile sale, Dacian Cioloş nu are vreo activitate la Banca Mondială
  Am analizat în aceste zile toate CV-urile publice ale lui Dacian Cioloş şi nu am găsit în nici una vreo referire la vreo activitate desfăşurată în viaţa sa de pînă acum la Banca Mondială. Iată, de pildă, ce scrie în CV-ul depus pe site-ul oficial al Guvernului:
  Oricare dintre cititori poate vedea că nici una dintre activităţile lui Dacian Cioloş nu s-a desfăşurat la Banca Mondială! Reluăm cronologic activitatea lui Dacian Cioloş, aşa cum singur o prezintă în propriul CV:
  – între 1984-1989 a urmat Facultatea de Horticultură din Cluj
  – între 1995-1996, specializare la ENSAR, Rennes, Franţa
  – între 1996-1997, master la ENSAM, Montepelier, Franţa
  – din 1991-1997 a lucrat în Franţa, la FRAE Bretagne, CJAA Aveyron (cu o pauză de două luni, cînd a lucrat la un proiect în judeţul Argeş).
  – cîteva luni din 1997 şi o lună în 199 a fost stagiar la Bruxelles
  – martie 1998-octombrie 1999, a lucrat la un proiect comun Argeş (România)-Savoia (Franţa)
  – noiembrie 1999-decembrie 2001 a lucrat în Franţa la „Agenţia Naţională de Dezvoltare Agricolă”.
  – între ianuarie 2002-ianuarie 2003 a lucrat în Bucureşti pentru Comisia Europeană
  – între februarie 2003-noiembrie 2004 s-a întors în Franţa, la Montpelier
  – între ianuarie 2005-mai 2007 a fost Consilier al Ministrului Agriculturii
  – între mai-octombrie 2007 a fost secretar de stat la Ministerul Agriculturii
  – între octombrie 2007- decembrie 2008 a fost Ministru al Agriculturii
  – între iunie-octombrie 2009 a fost preşedintele Comisiei prezidenţiale pentru agricultură sub comanda lui Traian Băsescu
  – între februarie 2010-noiembrie 2014 a fost Comisar European pe Agricultură
  – între iunie-noiembrie 2015 a fost consilier special al preşedintelui Comisiei Europene
  Şi, evident, din noiembrie 2015 pînă în prezent, este prim-ministrul României.
  Deci, iată că nu apare nicăieri măcar o zi lucrată pentru Banca Mondială! Şi atunci, mai întrebăm o dată: CE REPREZINTĂ INDEMNIZAŢIA PRIMITĂ DE DACIAN CIOLOŞ DE LA BANCA MONDIALĂ?
  Poate că unii dintre cititori nu ştiu ce înseamnă „indemnizaţie”, motiv pentru care prezentăm definiţiile acestui cuvînt, aşa cum se găsesc în principalele „Dicţionare” ale limbii române:
  – DEX, 2009: „1. Sumă de bani care se acordă cuiva în afara salariului, destinată să acopere cheltuielile făcute de un angajat în scopul îndeplinirii unei sarcini de serviciu; indemnizare. ♦ Despăgubire pentru un prejudiciu, pentru o pagubă suferită etc.; indemnitate. ♦ Contravaloarea în bani a unei plăți în natură. 2. Alocație bănească care nu are caracter de salariu. [Var.: îndemnizáție s. f.] – Din fr. indemnisation”.
  – DLRLC, 1955-1957: „Sumă de bani acordată cuiva pentru a acoperi cheltuieli ocazionale. ♦ Sumă de bani acordată cuiva în mod periodic sau o dată pentru totdeauna, pentru retribuirea unei munci excepționale sau ca echivalent al unei pagube suferite; despăgubire. În urma acestor acte [de eliberare] se hotărî un număr de scutelnici și poslușnici, spre indemnizația proprietarilor. BĂLCESCU. O. I 141. ◊ (Și în forma îndemnizație) Pe timpul exercitării mandatului de asesor popular, acesta va fi retribuit cu o îndemnizație zilnică, egală cu cîștigul mediu zilnic. B. O. 1953, 46. ♦ Retribuție în bani, în loc de plată în natură. [Ofițerii] cereau avans din soldă, indemnizație de lemne. CAMILAR, N. II 375. – Variantă: îndemnizație s. f.”
  – DICŢIONAR DE NEOLOGISME, 1986: „Sumă de bani care se acordă cuiva pentru acoperirea unor cheltuieli excepționale; (spec.) sumă acordată cuiva pentru o muncă excepțională sau pentru a face față anumitor cheltuieli. ♦ Despăgubire pentru un prejudiciu, pentru o pagubă suferită. ♦ Sumă plătită salariaților pe timpul concediului sau al unei deplasări. [Gen. -iei, var. indemnizațiune s.f. / cf. fr. indemnisation]”.
  Principala definiţie se referă la o „Sumă de bani care se acordă cuiva în afara salariului, destinată să acopere cheltuielile făcute de un angajat în scopul îndeplinirii unei sarcini de serviciu”, avînd şi alte variante, precum „despăgubire”, „echivalentul plăţii în natură” sau „alocaţie”.
  Atrage însă atenţia definiţia din „Dicţionarul de neologisme”, care spune că „indemnizaţia” este o „Sumă de bani care se acordă cuiva pentru acoperirea unor cheltuieli excepționale; (spec.) sumă acordată cuiva pentru o muncă excepțională sau pentru a face față anumitor cheltuieli”! Ce „muncă excepţională”, ţinută la secret, a desfăşurat Dacian Cioloş pentru Banca Mondială, din moment ce în CV-ul său sau în datele publice nu apare faptul că, înainte de a deveni prim-ministru, ar fi a avut vreo tangenţă cu Banca Mondială?
  Dacă analizăm şi „Declaraţia de avere” a lui Dacian Cioloş de la învestire, depusă în 7 decembrie 2015, lucrurile devin şi mai grave, căci în aceasta nu apare indemnizaţia de la Banca Mondială, ceea ce ne determină să presupunem că ea i-a fost acordată cînd era deja prim-ministru, ceea ce înseamnă, în cel mai bun caz, incompatilitate, dacă nu cumva intră în zona penală sau chiar a trădării naţionale! Iată ce apare în „Declaraţia de avere” din 7 decembrie 2015, unde nu exista „Indemnizaţia” de la Banca Mondială:
  „Indemnizaţia” de 13.322 euro apare abia în „Declaraţia de avere” din 7 iunie 2016 (vezi facsimilul de mai sus), deci a fost primită după ce Dacian Cioloş a devenit prim-ministru! Oare pentru ce?
  Ştim că aceste cuvinte sînt deosebit de grele, dar legitimitatea afirmaţiei vine din faptul că este de neimaginat ca prim-ministrul unei ţări să primească bani de la un organism internaţional care impune României o anumită politică, mai ales financiară! Cu atît mai mult, cu cît Dacian Cioloş nu a spus niciodată ce treabă are cu Banca Mondială! Mulţi dintre adversarii lui Cioloş deja vorbesc despre lipsa de independenţă a prim-ministrului în deciziile sale, din moment ce este plătit de organismul în faţa căruia ar trebui să suţină exclusiv interesele României!
  Scandalul Barroso – Banca Goldman Sachs
  Oricît de dure ar fi supoziţiile noastre, ele sînt susţinute de un scandal recent, în care este implicat chiar fostul şef al lui Dacian Cioloş, fostul preşedinte al Comisiei Europene José Manuel Barroso!
  Cităm din ştirea Agerpres din 26 septembrie 2016, comentată de PRO TV în articolul „Scandal la vîrful UE. José Manuel Barroso ar fi acceptat propuneri privind schimbări în politicile UE de la Goldman Sachs. Fostul şef al CE lucrează acum în bancă”: „José Manuel Barroso, aflat în centrul unei polemici în legătură cu angajarea sa la Goldman Sachs, a avut contacte strînse cu banca americană în timpul mandatelor sale de preşedinte al Comisiei Europene (2004-2014), conform unor documente dezvăluite sîmbată de ziarul portughez Publico, citat de AFP”! Precizăm că ziarul „Politico” apare în Portugalia, ţara de origine a lui Barroso.
  Dacă însuşi şeful Barroso este bănuit că ar fi putut face jocurile celor de la banca „Goldman Sachs” în timp ce era preşedintele Comisiei Europene, fiind acum plătit chiar de această bancă, atunci de ce nu ne-am întreba ce reprezintă „Indemnizaţia” lui Dacian Cioloş de la Banca Mondială, mai ales că lipsesc toate informaţiile despre vreo activitate a lui la această instituţie cu care România are încheiat un „Memorandum”, semnat chiar de Dacian Cioloş în ianuarie 2016, la numai cîteva zile de la investirea lui ca prim-ministru al ţării?
  Cel care trebuie să lămurească urgent situaţia indemnizaţiei primite de la Banca Mondială este însuşi prim-ministrul Dacian Cioloş, căci nouă, muritorilor de rînd, nu ne-au fost oferite informaţiile necesare! Altfel, atitudinea sa ostilă faţă de creşterea salariilor şi, mai ales, faţă de absorbţia „zero” a Fondurilor europene de către România în mandatul său pot fi interpretate ca fiind acea „muncă excepţională” în favoarea Bîncii Mondiale, care defineşte cuvîntul „Indemnizaţie”!
  P.S. 1. Pentru cei care înţeleg mai greu, facem precizarea că „Indemnizaţia” de 13.322 euro, primită de Dacian Cioloş de la Banca Mondială, este cu totul altceva decît cea primită de la Comisia Europeană, care este de circa 8.300 lunar!
  2. Chiar cînd încheiam redactarea acestui articol, am primit din partea Guvernului acest „Drept la replică”:
  Domnului Cornel Nistorescu – Director general Cotidianul,
  Doamnei Simona Popescu – Redactor șef Cotidianul,
  În ediția on-line a publicației Cotidianul, în articolul cu titlul “Alături de multe inadvertenţe, Dacian Cioloş nu şi-a declarat la învestire nici veniturile din 2015 de la Banca Mondială”, ați publicat informații eronate cu privire la declarațiile de avere depuse de prim-ministru Dacian Cioloș.
  Pentru o corectă informare a opiniei publice, vă transmitem următorul drept la replică.
  DREPT LA REPLICĂ
  Articolul cu titlul “Alături de multe inadvertenţe, Dacian Cioloş nu şi-a declarat la învestire nici veniturile din 2015 de la Banca Mondială” conţine informaţii false, bazate pe corelații incorect documentate și nefondate.
  Potrivit legislației în vigoare* (detalii mai jos), declarația de avere se completează cu venitul anual încasat în cursul anului fiscal anterior supus raportării.
  Respectând prevederile legale, declarația de avere depusă de prim-ministrul Dacian Cioloș în decembrie 2015, la preluarea mandatului, conține informații cu privire la veniturile obținute în cursul anului 2014, având în vedere că anul 2015 nu se încheiase și, prin urmare, nu se putea face o raportare completă. În declarația de avere completată și depusă la preluarea mandatului sunt menționate veniturile obținute de la Comisia Europeană în 2014, respectiv salariul de comisar european aferent perioadei de zece luni și indemnizația tranzitorie pentru două luni, pentru mandatul de comisar european încheiat la sfârșitul lunii octombrie 2014. În declarația de avere depusă în 2016 sunt menționate veniturile realizate în cursul anului 2015, respectiv indemnizația tranzitorie acordată de Comisia Europeană, precum și o plată a unor servicii de consultanță punctuale de la Banca Mondială, pentru pregătirea și participarea la trei evenimente: două dedicate agriculturii și dezvoltării rurale, în Kazahstan și în Bulgaria, precum și la Forumul economic internațional de la St. Petersburg. (Detalii, aici: http://gov.ro/fisiere/ministri_fisiere/DECLARATIE-DE-AVERE-DC-1.pdf)
  Pentru o informare corectă a opiniei publice, anterior publicării articolelor, puteți solicita Biroului de presă al Guvernului informații și puncte de vedere cu privire la activitatea premierului și a Executivului.
  *Potrivit Legii nr.176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, formularul Declarației de avere conține, la punctul VII. ”Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat (potrivit art. 41 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare)”
  Biroul de presă”
  Salutăm faptul că Dacian Cioloş a răspuns destul de repede după apariţia articolului nostru, însă atragem atenţia că erorile îi aparţin, întrucît în formularul „Declaraţiei de avere” din 7 decembrie 2015 apare foarte clar menţiunea că se referă la „Anul fiscal 2015”, nu 2014, cum se scrie în „Dreptul la replică”! De asemenea, formularul tip cere să se descrie „Serviciul prestat/Obiectul generator de venit”, ceea ce nu s-a întîmplat în „Declaraţia de avere”!
  Sa mai intrebam de ce consiliera lui Johannis (Pralong) este sefa retelei lui Soros in Romania ? Sa mai intebam de ce membrii din „Guvernul MEU” erau tot din reteaua Soros ? Oare Coldea conducea Romania sau era subordonatul unor sobordonati (CIA s.a.) ai celor amintiti anterior ? Oare „gajul” urmarit la imprumutul lui Ceausescu (Rosia Montana) nu este, in continuare, pe tapet ? E greu de ghicit cine ar trebui sa raspunda pentru mortii de la „Revolutia ‘ 89”, ca de altfel din toate evenimentele/conflictele create in ultimii zeci de ani ? Hackerii de la DC Leaks au spart email-urile din ultimii 20 de ani ale (ai) celor in cauza. Nu ramane decat sa le cunoasteti si sa obtineti confirmarea…

 2. 2
  Bunea Haiducul Says:

  Cu increderea populatiei sub 15%, Presedintele demonstreaza ca accepta solutii DIN AFARA. Dupa nerelationari legale (necunoastere sau sfidare), cum ar fi si tema referendumului, dupa incalcari ale Constitutiei (cate 3 pe saptamana), dupa infractiuni insumand peste 20-30 de ani de condamnare, producand gafe dupa gafe (unele fiind deliciul Internetului, desi Internetul nu e un criteriu, retelele de socializare spaland, in definitiv, creierul, iar „prietenii” stiu de ce), dupa toate acestea (si nu numai), un medic specialist ar putea spune ca avem de-a face (totusi, la limita; dar se poate agrava, la suprasolicitare) cu o afectiune ce provine din copilarie si se caracterizeaza prin lipsa de discernamant. Ceva asemanator cu o consiliera, sefa retelei celui ce conduce (si prin interpusi europeni) tara, din Manhattan. Asta, dupa 10 ani cu un bolnav mintal. Nota 10 domnului (si el subordonat altora) care a facut Revolutia’89 si i-a pacalit, in timp, pe Gorbaciov, Havel, Bush, Obama, Merkel si multi altii. Inteligenta de nota 10, dar, din pacate, nu si INTELEPCIUNE. Dar, trebuie sa o spunem, si INFRACTIUNE, la cel mai inalt nivel, impotriva statelor. Orice zi in plus cu Presedintele, un real pericol de a se indeplini scopul celui DIN AFARA mentionat si al retelei lui. Serviciile au fonduri marite, tocmai pentru a incerca noi „Bamboo”-uri. Bote, erou national ! Faceti toti ca el ! Asa, intr-adevar, se intareste preventia in situatii de urgenta…

 3. 3
  MR Says:

  In 3 luni de zile, un numar de cetateni romani asteapta, doar simbolic fiind aceasta, returnarea celor 22 milioane de euro trimisi ca taxa de protectie pentru Clotilde Armand, cele 14 miliarde lei gaura de la buget de la tehnocrati (considerand aceasta ca fiind o compensatie la platile preferentiale ale „tehnocratilor”), numai transa de 35 miliarde de euro pentru evaziunea „europeana” (mentionati de avertizarea Irimescu), desecretizarea sumei (nu si restituirea, ca asta nu mai e posibil) de la Rapirea Jurnalistilor. Doar atat. Si asta, oficial, in bugetul statului roman. Ati observat ca am sarit foarte multe. Cum, se pare, ca nu va veti incadra in termen, veti avea de a face cu STRADA ADEVARATA, in care nu vor aparea oligofreni si imbracati in ROSU ! In schimb, se va deschide REFERENDUM pentru iesirea din UE !!! Miscati-va repede ! De NATO nu vorbim acum, in speranta ca veti intelege. Nu va jucati cu FOCUL ! Pentru a lua in serios cele prezentate, va oferim un ajutor: peste 55% din populatia tarii nu mai agreaza UE, 8% se abtin; in tarile UE, peste 60-70% dintre cetateni nu mai agreeaza actuala strategie UE si directia pe care o ia razna. Daca aveti argumente ca ramanerea in UE e avantajoasa, ceea ce nu e asa, aduceti banii, cei mentionati a fi adusi in mod simbolic !

 4. 4
  Razvan Says:

  Ati putea intoarce raportruile de forte din Romania, in directia unei democratii adevarate, schimband tabara.

  Cred ca undeva constiintza va indeamna sa faceti asta si e doar o convingere personala.

  Nu lucrez la SRI, nu sunt basist si nici Johannist si nici nu sunt fan B1 ori Antena3. Cred ca doar ca nu e asta ordinea corecta a lucrurilor. Luma va va ierta ptr trecut daca veti schimba tabara si veti salva democratia cand nimeni nu se va astepta la asta.

  Puteti domnule Voiculescu sa deveniti cu adevarat cineva in istoria Romaniei.

 5. 5
  Mircea Ionascu Says:

  Florian Coldea a facut multe si marunte, cred ca nici el nu mai stie ce matrapaslacuri a facut. Multi ani a fost la butoane si nu l-a deranjat nimeni.

 6. 6
  Bunea Haiducul Says:

  2012, partea a doua. Acum m-am prins ca OG deranjeaza sistemul de Politie Politica de tip stalinist (coordonat pentru noi, cu regim de colonie, nu si pentru ei, cei din Vest). Ar disparea mecanismul de a trage bani (tribut) mereu din tara, ca si posibilitatea instalarii globalizarii, in general. „Hotii striga: Hotii!” Numai ca, Olanda, Franta, Germania au alegeri in curand. SUA s-a prins, dar inca „tace”. Fabricarea de dosare la comanda e strategia de baza de conducere a tarii (creandu-se acesta noua Inchizitie, ce poate functiona fara probleme sub ochii europenilor). Demagogie, interese ascunse. Si ne mai miram ca peste 60-70% dintre europeni nu mai doresc aceasta directie pentru UE ? Inca o dubla masura: cei 6 ambasadori au incriminata in tarile lor prevederea de abuz in serviciu ?

 7. 7
  Johannis, demisia ! Ajunge ! Says:

  Johannis, cel care instiga (impotriva statului si pentru caderea Guvernului; si nu e prima data !), cel care dezbina si nu cel care uneste, cel care dezinformeaza, fiind cu dubla masura (la masuri similare ale ministrului Pruna si ale lui Grindeanu), cel ce nu e mediator (conform Costitutiei), ci partinitor si implicat numai intr-o parte a spectrului politic, cel care minte, cel care ascunde si este „ascuns” de Justitie pe motiv de imunitate (nu poate fi condamnat in mandat, dar cercetarea poate incepe). Daca ar fi plangeri penale, infractiunile pot duce peste 20-30 de ani. Declaratiile sale coincid cu masurile Justitiei, masuri care se dovedesc in numar mare nefondate ! Justitie la comanda politica ! Nenumaratele actiuni fara discesnamant ar putea fi explicate nu medical, ci prin apartenenta la grupul infractional international al lui Soros !
  Numele lui Iohannis apărea, încă din luna iunie 2015, pe lista oficială a membrilor Consiliului ECFR, din care fac parte mai multe personalități internaționale, foști premieri și foști președinți de stat, comisari europeni, ambasadori și miniștri de externe.
  Klaus Iohannis e însă SINGURUL șef de stat în funcție din această listă (mai precis, care a fost in functie 1 an si jumatate), el acceptând funcția de membru în consiliul ECFR după ce a devenit președintele României. Și asta deși Constituția prevede că „în timpul mandatului, Președintele României (…) nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată” (art. 84, alin.1), dar și că „președintele exercită funcția de mediere (…) între stat și societate” (art. 80, alin.2).
  După ce subiectul a luat amploare, iar la ANI a fost depusă o plângere prin care se solicită verificarea incompatibilității sale, Klaus Iohannis, întrebat fiind de reporterul România TV dacă este sau nu membru în Consiliul ECFR, a dat un răspuns surprinzător: „Nu sunt și nu este nicio incompatibilitate. Într-adevăr, mi s-a propus să fiu membru în consiliu (n.r – ECFR) și am spus că sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru după încheierea mandatului de președinte”, a declarat președintele.
  Cu alte cuvinte, președinte explică prezența sa pe lista oficială a Consiliului ECFR prin calitatea de… invitat. Dar figura pe lista oficială a Consiliului ECFR din iunie 2015.
  Alături de președinte, pe lista publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află, din partea României: Daniel Dăianu, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi și Ion Sturza. Din cei cinci membri români trecuți pe lista Consiliului ECFR, Iohannis e singurul care-și neagă azi apartenența.
  Contactat de Active News, Daniel Dăianu ne declara că este imposibil să apari pe acea listă, fără să fi membru în Consiliul EFCR. „Nu ești primit în acest consiliu decât dacă ai recomandări. Ți se propune să devii membru și accepți sau nu.”
  In sincron cu declarația președintelui, ECFR i-a șters acestuia numele de pe lista membrilor Consiliului. Operațiunea a fost efectuată în viteză, numele lui Iohannis apărând în continuare pe lista aferentă României, din harta alăturată (vezi Active News).

 8. 8
  Gica Rotschild Says:

  Posturi manipulatoare, avand invitati diferite grade in retele masonice sau societati/agentii secrete, isi joaca la maxim rolul, dar balonul umflat exagerat se poate sparge. „Cine seamana vant, culege furtuna.” In ’89 toata tara a fost manipulata de ACEIASI. Nimeni nu recunoaste ca a fost manipulat. La fel si acum. Manipularea e atunci cand faci ce nu ti-ai propus si vezi ca nu castigi nimic, eventual pierzi. Castiga altii. Aceiasi care ne-au pacalit 27 de ani (de fapt, si mai inainte) ca o vom duce mai bine, asa cum cum prostesc tinerii de acum. Nicio organizatie pentru democratie nu a facut nimic, decat sa ne adoarma si sa-i lasam pe Baietii lor sa fure permanent tara, sa treaca dincolo valori si zeci de miliarde de euro/dolari, ajutati de institutiile de forta prin reteaua „masonica” infiltrata. Nu vor sa ne scoata din nivelul de colonie. Dimpotriva, speranta era in partea cealalta, cu infiintarea acelui Fond de Investitii. A mai vrut si Ceausescu. Istoria, se pare, se repeta. Mai multe, pe „DZR”. Manipularea lor e pe mecanismul: „Un nebun arunca o piatra in balta, iar 100 (eventual, de mii) de destepti o cauta.” Cand se satura de cautat piatra (prima, la alegerea cu Facebook a lui Klaus), o arunca pe a doua (Colectiv), apoi pe a treia (Bamboo) si acum pe a patra. Se creeaza o directie sau un traseu de urmat pentru fraieri. Nu inteleg de ce trebuie sa fortezi CSM sa faca ce nu are voie. Eu nu am votat niciodata PSD, chiar 12 ani nu am votat deloc, nu vreau comunism, dar nici nazism. Desi cei care au infiintat comunismul sunt si sefii actiunilor occidentale. „Scutul Rosu” (in germana) sunt si sefii lui Soros. Altii, simbolic, au doar geaca.

 9. 9
  Taiati-o ! Says:

  Aceasta conspiratie impotriva Romaniei (inceputa de mult timp, dar adusa la varf acum) se va termina curand Nu ne veti mai pacali ! Regimul de Politie Politica care fabrica dosare si spune: „Tu esti hot, pentru ca vrem noi, dar NOI care furam de sute si mii de ori mai mult, cu institutiile de forta, care „scapam” bani din buget IN AFARA tarii prin diverse forme, nu suntem hoti !”. „Hotii striga: Hotii !” Trebuie trimis un MEMORANDUM la UE cu toate NEREGULILE „statului de drept”, cu Justitia la comanda din Romania, cu toate manevrele murdare in sensul calcarii in picioare a adevaratei DEMOCRATII si manipularile ordinare de pe retelele de socializare ! Este un ATAC CONCERTAT impotriva Romaniei, un atac ordinar, DEMAGOGIC si, bineinteles, INTERESAT al unor forte obscure ce simt ca au pierdut teren pe plan european si mondial ! Pana si organizarea unui REFERENDUM, pe o tema pe care UE nu recomanda a o decredibiliza, arata disperarea unui infractor acoperit de Polita Politica. S-ar putea multi sa voteze impotriva Presedintelui, nu Anti-Coruptie. Decredibilizare a procesului democratic, (iarasi) DIN INCONSTIENTA unui venetic ales prin manipulare Facebook !

 10. 10
  Bunea Haiducul Says:

  CCR a impus prag la Abuzul in serviciu ! Klaus a manipulat, adevaratul scop al balamucului creat este ca Politia Politica nu mai putea crea DOSARE LA COMANDA, fiind afectate mandatele de inregistrare si catusele ! 80% in directie gresita, dar adevarul arata din cauza cui. Un expert UE va ajuta la intocmirea legislatiei penale in Parlament. Intrati pe „DZR”.

 11. 11
  DP 2 Says:

  Democratia Participativa, partea a doua, cuprinde niste actiuni PRO si CONTRA, in completarea primelor:
  PRO: 1) pentru familia din barbat si femeie; 2) pentru Institutii Democratice, ALESE de POPOR, nu de strada; 3) pentru protejarea intereselor romanesti, la fel ca cele straine si invers; 4) instaurarea pentru prima data a Democratiei (reale) in Romania, incat sa primeze, cu adevarat, vointa poporului;
  CONTRA: 1) taierilor abuzive si ilegale de paduri si export de masa lemnoasa „fara numar”; 2) …tuturor imunitatilor; 3) …Coruptiei din Anticoruptie (peste 80% din total, inclusiv institutii de forta si parteneri, inclusiv FDGR), a justitiei si dosarelor La Comanda: tinerii care au demonstrat impotriva Coruptiei Mici sunt invitati si impotriva Coruptiei Mari; 4) …Referendumului pe o tema NERECOMANDATA de UE (ce poate fi decredibilizata astfel); adica se subintelege una din directiile UE, Lupta impotriva Coruptiei; 5) …vanzarilor a ce a mai ramas din pamanturi;

 12. 12
  Gica Says:

  Intrati pe „Departamentul Zamolxe Romania”…

 13. 13
  Gogu Says:

  DOCUMENTELE DESPRE EMMANUEL MACRON
  Două dintre aceste documente demonstrează faptul că Macron își tranfera banii dintr-o firmă în First Caribbean International Bank, o bancă devenită celebră anul trecut, prin dezvăluirea fondurilor imense depuse acolo de mai multe celebrități pentru a scăpa de impozitare. Și în cazul lui Macron, comentariile și materialele de pe internet vorbesc despre „o adevărată schemă a evaziunii”.
  Se întâmplă exact ca în Statele Unite, declară gruparea lui Macron, care s-a văzut dată în vileag pentru finanțări de la ONG-urile lui George Soros și de la persoane influente din lumea arabă. Florian Philippot, vicepreşedinte al Frontului Naţional, a postat un cometariu „#Macronleaks vor arăta lucruri pe care jurnalismul de investigaţie le-a trecut deliberat sub tăcere? Îngrozitor, acest naufragiu democratic”.
  Imediat autoritățile franceze au intervenit și au cerut ca aceste materiale să nu fie luate în seamă și să nu fie difuzate. S-a spus și că multe dintre materialele piratate sunt falsuri. Cu toate acestea, este de menționat că, la sfârșitul lunii ianuarie, s-a făcut o altă spargere a mail-ului și a computerelor lui George Soros de această dată. S-a extras o cantitate enormă de date, peste 2500 de documente, din care rezulta modul în care Soros încerca să țină sub control Franța și să influențeze Rusia.
  DC Leaks, cum a fost denumită operațiunea de piratare și dezvăluire, ar fi fost făcută de cetățeni americani, care ar fi dorit prin aceasta să demonstreze cum se iau deciziile în lume. Una dintre deciziile influențate de Soros, dezvăluită și asumată ulterior de Fundația pentru Societatea Deschisă, a fost votul din Parlamentul European pentru libera circulație în Europa a ucrainienilor. De altfel, într-un interviu acordat CNN, George Soros a recunoscut că a creat o fundaţie care a avut o contribuție majoră la căderea structurii de stat legal aleasă la Kiev şi, după revoltă, la instaurarea regimului Poroşenko.”[1]
  “Franța: Parchetul deschide o anchetă în urma plângerii lui Macron privind zvonurile că ar deține un cont în Bahamas
  Parchetul din Paris a deschis o anchetă în urma plângerii depuse joi de candidatul centrist în alegerile prezidențiale din Franța, Emmanuel Macron, pentru ‘răspândire de știre falsă’, după ce rivala de extremă dreapta, Marine Le Pen, a insinuat că ar deține ‘un cont offshore în Bahamas’, transmite AFP.

 14. 14
  Gica Says:

  Fraudarea alegerilor din 2009, dupa cum aflase si Vadim, s-a facut printr-o aplicatie a STS si prin reteaua de satelit MONSAT a NATO pentru Europa. Mijlocitor a fost agentul CIA Giknavorian, prin care s-au inchiriat cele necesare pe 3 zile, inclusiv 500 de telefoane mobile antibruiaj prin care se avea permanent situatia din soft sau se transmiteau situatii de interes. Pe langa altele, s-au transferat voturile nule si cele din sectiile speciale catre Base.

Leave a Reply