Această Sărbătoare este despre Înviere. Nu a unei ființe, nici a unei divinități, ci a unui sentiment numit Speranță.

În campania DESTINE a FDVDR eu am deja 4 prieteni: Loredana din Iasi, Marius din Tulcea, Andrei din Ocna Sibiului, Loredana din Teleorman.

campania-destine

În România, sărăcia poate nărui DESTINE! Însă, acolo unde neputinţa statului persistă, este de datoria noastră, a tuturor, să dăm şansa oricărui copil să aibă acces la educaţie.

Alți 225.000 de copii precum Loredana, Marius sau Andrei au nevoie de prieteni.

Stă în puterea noastră să facem miracole. Și nu doar astăzi sau în aceste zile.

Hristos a Înviat pentru Toți, nu doar pentru unii.

6 COMENTARII

  1. Fie ca Miracolul Sfintei sarbatoari a Invierii Domnului sa va aduca domnule profesor Dan Voiculescu multa speranta in suflet, puterea de a depasii nedreptatile facute de ceilalti, linistea sufleteasca, forta si energia necesara de a face in continuare miracole pentru cei care sunt la deznadejde. Hristos a Inviat!

  2. Stimate domnule profesor,

    Asa cum v-am cunoscut inca de cand eram mic, niciodata, pentru Dumneavoastra, dorinta de a face bine, daruirea de a sprijini destine si speranta in ce e bun si frumos in oameni, v-au fost Calauză.

    Din altruismul Dvs. am preluat si eu si doresc sa ma alatur Campaniei „Destine”, oferind unui copil, fara posibilitati materiale, care doreste sa paseasca in tainele muzicii, o bursa constand in pregatirea de specialitate.

    Va doresc ca Sfintele Sarbatori de Pasti, sa va aduca sanatate, liniste si speranță!

    Cu deosebita consideratie si gratitudine,
    Matei B. Mihaescu

  3. Domnule Dan Voiculescu, ma numesc Cristinel C. Popa si sunt reporter la Jurnalul National de 13 ani. Am avut nenumarate subiecte interesante si articole foarte bine scrise care au contribuit la prestigiul trustului Intact.
    Inteleg ca in societatea romaneasca au aparut de ceva timp probleme, trustul nu avea cum sa evite asa ceva. Sa ajung direct la subiect. Am fost 13 ani ca fratii. In diferite momente Jurnalul era fratele care avea nevoie de mine. Ei bine, acum eu sunt fratele care are nevoie de ajutor. Pentru ca stiu ca mai obisnuiti, fire evlavioasa si buna la suflet, (fara a dori sa epate), sa ii ajutati pe colegii mei aflati la nevoie: ii imprumutati! Nevoia mea stringenta in acest moment este de un imprumut de 10000 de lei pentru a obtine un post bun in strainatate, da, situatia ma impinge sa emigrez din tara, la 50 de ani. Va rog, stiu ca mesajul ajunge in stand by, nu lasati asa, fara niciun raspuns! E pacat de la Dumnezeu, mai ales acum, cand urmeaza sa sa scapati de chinul prin care treceti si prin astfel de acte milostive. Cu cele mai bune intentii si respect, Cristinel C. Popa, [email protected], tel. 0741564324
    http://jurnalul.ro/autor/cristinel-c–popa.html
    https://ro-ro.facebook.com/people/Cristinel-C-Popa/100000850198328

  4. Stimate Dl. DAn Voiculescu
    FElicitari,pt. proiectele dvs. d e a sprijinii talente.Si eu as face,daca cineva ar putea sa-mi vanda la licitatie picturiiel mele cu emsifera dreapta a creierului.Acum ca iarasi sunteti Liber,poate reluati intalniriile dvs. cu oamenii,tocmai vroiam s amerg la Bucuresti sa iau parte la o astfel de intalnire,dar ntre timp aintervenit justitia nedreapta……….VEdeti picturiile mel pe; urkonelemerblog.wordpress.com

  5. Dl. DAn Voiculescu
    FElicitari ca faceti multe pt. copiii cu talent.Am si eu o propunere,va dau si eu din picturiiel emle cu emsifera dreapta a creierului,acum nu pot sa le dau chiar ca dar,ca traiul meu depinde de vanzarea lor.Si Fundatia DVs. le pune la LICITATIE,defapt am mai scris despre asat.PIcuriile pot fi vazute la albumele mele foto de pe facebook; URkon Elemer urkonelemerblog.wordpress.com
    tel;0730532568

Comentariile sunt închise.