În curând va fi ziua mea de naștere.

Sunt încă afectat de modul în care mi-am petrecut ultimele 3 aniversări.

Colegii de celulă și funcționarii din pușcărie îmi urau ”mulți ani afară” – așa se spune acolo – în timp ce eu muream încet.

Seara vorbeam la telefon cu familia, dar nicio vorbă despre aniversare.

Acum sunt cu cei dragi, dar nu am puterea să mă bucur. Știți ce greu este să vrei să te bucuri și să nu poți?

Este la fel de greu ca atunci când ești singur de Paște sau de Crăciun. Doare al dracului de tare!

35 COMENTARII

  1. Pentru ziua de 25 septembrie, va doresc sincer, sa aveti sufletul plin de bucuria de a fi langa familie. Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate si dreptate!
    Ma bucur pentru ca sunteti acasa, ma bucur pentru Liana si pentru copilele dumneavoastra, pentru nepoti, ca au bucuria de a va putea strange in brate. Pe langa toate lucrurile lumii, consider ca acesta este nepretuit!
    …. Pe 27 septembrie ar fi fost ziua tatalui meu, pe care mi as fi dorit sa l mai fi avut aici, langa mine, doar ca este plecat ….ma vegheaza din cer…
    La multi ani, VA DORESC SA FITI BINE !!!! Va pup si va imbratisez!

  2. Nu va cunosc pacatele si nu e treaba mea sa vi le cunosc . Ma uit intai la ale mele si observ ca nu mai am timp sa-i analizez pe altii.
    Bine ati venit acasa ,d-le Voiculescu.
    Bucurati-va ca in trustul d-stra aveti o echipa de MILIARDE . Mai rar asa ceva,o echipa unita care sa puna mana de la mana ca sa invinga mafia.
    Mereu am cautat o cale de comunicare directa cu toti cei din trust. Cateodata ,unii mi-au raspuns…altii nu.
    Va admir en-gross si en-detail. Pot intelege ca oamenii sunt diferiti dar mor de dragul lor cand sunt uniti si FIDELI.
    Se vede treaba ca ati scapat de infiltrati,altfel „monilitul ” trustului n-ar mai fi fost posibil.
    Va admir pentru tot ce faceti ,intorcand romanilor ,un ajutor nesperat de multe ori. Cate o picatura adaug si eu acolo,la ajutorul d-stra. Asa ma simt eu bine,cand stiu ca si cu ajutorul meu,un om a reusit ceva formidabil.(o fac prin sora mea din tara careia ii las banii mei ca sa trimita )
    As putea sa va coplesesc cu vorbele dupa admiratia enorma pe care o am…dar nu vreau sa devin suspecta.
    Nici sa nu va treaca prin cap ca as avea interese. Traiesc in Germania,dupa o casatorie cu un neamt,(raposat,acum )…si raman aici unde am si pe singurul meu fiu.
    ASTEP CEVA IMPORTANT DE LA D-STRA…dar spre interesul Romaniei. Acum,cand il cunoasteti mai bine pe Dan Diaconescu de ce este in stare (sa piarda tot de dragul romanilor )…VA IMPLOR sa treceti peste toate problemele anterioare (daca au fost ) si sa va uniti .Romania nu are prea multi patrioti ca d-stra.
    Sunteti GENIALI si CURAJOSI amandoi. Eu nu vad alta sansa pentru tara decat in d-stra,ambii…impreuna cu cei fideli din jur .
    Ce parere aveti ? Dati-mi un semn !
    Va doresc sanatate maxima si Dumnezeu sa va ocroteasca ,impreuna cu toti cei dragi.
    Catrina Ludwig
    (un fel de Mircea Badea ,mai batran si mai feminin ,ha ,ha ) n.27.02.1956…
    Pastrati si pentru mine din ceea ce ati scris .
    La fel voi dori si de la DD,tot ce a scris si el.

  3. Indiferent de ceea ce se spune, răzbunarea este cel mai dulce lucru, nu as fi închis un ochi, pana nu-i vedeam pe toți prăbușiti.

  4. Să ne trăiți, domnule profesor! Să nu vă mai doară, să nu iertați și să nu uitați! Să vă vindecați doar! Știu că este nevoie de timp și vă doresc din suflet să vi-l dea Bunul, atât cât este nevoie pentru asta și pentru toate celelalte pe care le mai aveți de făcut. La mulți ani, cu bine!

  5. Îmi pare așa de rău de suferința dumneavoastră si a familiei. Cuvintele sunt bune dar uneori sunt goale si nu îndeajuns .

    „Don’t get mad , get even”
    Joseph P. Kenned

    Să vă spun drept eu prefer următorul îndemn :

    „Don’t get mad. Don’t get even. Do better. Rise above….”

    Cu respect,
    Nusha Oprescu

  6. la multi ani cu sanatate domnule profesor. ati trecut prin niste experiente groaznice, va inteleg. poate facem ceva sa-i platim chiombaliului pentru toate ce ne-a facut.
    sanatate Dvs si familiei!

  7. Universul sa „conspire ” si sa va impliniti toate dorintele ! Sa traiti sanatos impreuna cu cei dragi si buni !

  8. Avand in vedere perioada foarte grea prin care ati trecut, cred ca neputinta de a va bucura de aniversare e doar o stare intermediara, omeneasca, de refacere. Chiar daca linistea sufleteasca si puterea de a va bucura vor reveni doar atunci cand vi se va face cu adevarat dreptate, va doresc cat mai aproape acest moment si va urez multa sanatate!

  9. Dumnezeu și Maica Domnului să vă apere și să vă ajute pe dvs. și întreaga familie. Sunteți un om deosebit. Vă doresc mulți ani fericiți cu împliniri.
    Cu stimă,
    Iordache Marilena

  10. Stimate Domnule Voiculescu,
    ma bucur sa am ocazia sa va urez un călduros
    „La multi ani”!!!!
    Nu va cunosc Personal dar fiind de
    la Mare departare un fan al Antenei 3 si găsind
    astazi pe fb mesajul in legatura cu aniversarea
    D-voastra lăsat de M. Gâdea, am îndrăznit sa scriu
    Cunosc ce inseamna sa nu poti sa te bucur de ceva ce iti
    doresti de mult si vine momentul!
    Cu timpul se ameliorează si asta ca toate celelalte!
    Va doresc mult noric, sanatate si numai bine impreuna
    cu familia D-voastra!
    Cu Mare stima,
    MS

  11. Ce nu te omoara te face mai puternic!Si as mai zice nu mor caii cand vor cainii!Va veni si vremea sa plateasca si ei pt toate faradelegile lor!

  12. Cred ca Va este foarte greu sa treceti peste momentele umilitoare prin care Ati trecut si tot ce aveti acum de facut ar fi sa incercati sa traiti cei 3 ani condensat intre cei care vin. Traiti intens fiecare clipa si nu lasati trecutul recent sa Va intunece clipele Dumneavoastra si familiei Dumneavoastra ! Ati fost atras intr-un razboi nedrept si asta doar fiindca Ati indraznit sa doriti binele romanilor si, in special datorita faptului ca promovati si Ati promovat libertatea gandirii si a exprimarii creeand Trustul Intact si luptand impotriva sistemului instaurat de t.basescu. Si satisfactia Dumneavoastra trebuie sa fie si faptul ca I.C.A. , cu pretul libertatii Dumneavoastra si a celorlati distinsi oameni atrasi in capcana legislativa romana din acest proces, EXISTA SI ESTE RECUNOSCUT SI PE PLAN INTERNATIONAL si are un sediu modern si este dotat la cele mai inalte standarde !
    Nu Va lasati infrant sufleteste chiar daca aveti aceasta rana numita inchisoare in memorie ! Trupul sufera mai mult cand ranile sufletului nu incercati sa le ameliorati, sa le vindecati. Sunteti un barbat puternic si un OM care nu are ce sa-si reproseze, asa Va consider eu. Cartile scrise in perioada restrictiva a vietii Dumneavoastra trebuie traduse si in engleza. Si nu doar acelea. Toata bibliografia Dumneavoastra trebuie facuta cunoscuta lumii intregi, chiar daca se adreseaza unui public restrans datorita temelor abordate !
    Va Doresc liniste sufleteasca si sanatate ! Carpe diem !

  13. La multi ani sunteti un om care ati fakut mult bine acestui popor dar nu toata lumea au ochi sa vada sant apreciati doar cei ce fak rau

  14. Stiu cat de greu este, chiar daca nu am fost arestata. Locuiesc in sectorul 4, sector unde ati fost ales de doua ori in Senatul Romaniei. Astazi 25 sept v-am facut urare pe facebook. In 2008 am fost invitata, chiar de dumneavoastra la Casa Voicu. Am 63 de ani, voi pastra seara aceea printre amintirile frumoase.

  15. La multi ani! si multa sanatate, domnule profesor Dan Voiculescu.
    Va urez sa regasiti, sa recuperati si sa traiti din plin, linistea si bucuria in mijlocul frumoasei dumneavoastra familii.

  16. Am citit urarile pe care vi le-au facut cei dinainte.eu o sa va ofer o alta viziune.v-as riga, ca atunci cand va simtiti nefericit, sa mergeti intr-un Hospiz si sa tineti de mana un muribund.sa ii cititi ceva si sa il incurajati cum puteti mai bine.imi scrieti in Email cum va simtiti dupa.stiu ca faceti unele actiuni caritabile….f frumos din partea Dvs.de apreciat!eu va doresc doar intelepciunea de a trece peste!

  17. Sau, si mai bine, nu mai priviti niciodata in trecut.ideea mea de mai sus era sa nu ca plangeti de mila.si, cand ca simtiti rau (d.p.d.v.sufletesc) mergeti personal si incercati sa incurajati pe cineva, de pilda dintr-un Hospitz.si o sa vedeti si simtiti altfel lucrurile.trecutul rate trecut, a fost, a trecut.ce a fost freu trecem la categoria
    „un vis urat” si mergem inainte.ce este inainte conteaza.reveniti printre oameni, cu toate problemele lor.cu bucurii si necazuri.ideea este sa nu ca izolati si sa nu ca plangeti de mila.aveti o varsta ,si, nu va aduce nimic bun izolarea.
    Nici razbunarea nu cred ca e o solutie.necesita multa Energie si se acumuleaza multa Energie negativa.nu as merge pe acest drum.
    Fiecare fapta rea isi primeste bumerangul din Univers candva.fara doar si poate.
    Va doresc multa intelepciune si rabdare.???

Comentariile sunt închise.