Înțeleg că pe un site obscur a apărut informația că eu aș face parte dintr-o echipă care urmărește suspendarea președintelui României.

Este important ca toată lumea să știe că nu fac parte din nicio echipă.

Am fost cel care a inițiat prima suspendare a unui președinte în istoria României, lucru care nu a fost înțeles la timpul lui nici de români și nici de partenerii strategici ai României.

Acum nu am nicio implicare într-o probabilă inițiativă de suspendare a lui Iohannis.

Am înțeles că gen Stamatoiu (fost șef al Securității pe vremea lui Ceaușescu) și Mihai Răzvan Ungureanu folosesc un site insignifiant pentru a mă poziționa politic și pentru a mă antagoniza cu factorii de decizie din țară și din străinătate.

Am decis că se impune un apel public la o minimă responsabilitate a afirmațiilor.

ÎN CONCLUZIE: nu fac parte din nici un grup care vrea să-l suspende pe Președinte. NU este preocuparea mea.  Acum sunt preocupat de lupta împotriva abuzurilor, cu accent pe excesele celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri.

Deci dragă „comisarule”, fii deștept și caută-ți alte ținte!

NB: Apreciez profesionalismul celor care lucrează în instituții motiv pentru care nu instituțiile sunt cele vinovate, ci anumiți oameni care lucrează sau mai ales, care au lucrat în aceste instituții.

3 COMENTARII

  1. SUSPENDARE !!! A CUI ?!

    Un Președinte conștiincios și responsabil servește interesele poporului care l-a votat și pentru care a depus un jurământ.

    Am o întrebare care ar trebuii să pună orice român pe gânduri:

    România, de la evenimentele din Decembrie 1989 și până în prezent, a avut și/sau are Președinte ?

    Oameni de bună credință, am fost studiați, înțeleși și acum, prin diferite metode de manipulare, suntem stăpâniți. Mulți am înțeles situația dramatică în care ne aflăm, numai că, stresul și frica, din cauza neîncrederii, ne face să uităm de realitate și să acceptăm aproape orice.

    În mesajul precedent am scris că vom evolua când vom învăța ce înseamnă DEMOCRAȚIE.

    În opinia mea, conform Art.1, din Constituția României, DEMOCRAȚIA se definește așa:

    DEMOCRAȚIA, într-un stat de drept, democratic și social, național, suveran și independent, unitar și indivizibil, cere tuturor cetățenilor dragoste, sinceritate și respect, activitate psihică, fizică și spirituală, orice acțiune morală necesară progresului și bunăstării.

    Să ne amintim mai des că suntem cetățeni români, membri europeni, dependenți, până în prezent, de Terra și trăim în Infinitul Univers.

    Ar fi o cale să evităm manipularea, ne va motiva să fim uniți, recunoscători străbunilor noștri și responsabili pentru viitoarele generații.

    Conștiința este calea Vieții !

Comentariile sunt închise.