O pierdere mare astăzi pentru familia liberală.

Un om care a crezut cu toată fiinţa lui în doctrina liberală. De astfel de oameni, care să creadă cu adevărat într-o ideologie, are nevoie România.

Doctrina umanistă nu este departe de doctrina liberală deoarece în centrul amândurora stă omul, cu capacităţile şi limitele sale.

În semn de omagiu pentru Mircea Ionescu-Quintus sper că Partidul Naţional Liberal îşi va găsi calea în politica românească.

Conferinta de presa PNL/ In imagine : Mircea Ionescu Quintus/ Fotografii : Ovidiu Radu / MEDIAFAX FOTO/ Data : 21.09.1999

Fotografie Dan Voiculescu şi Mircea Ionescu-Quintus

Regret că au fost unii care au îndrăznit să îi umbrească ultimii ani calomniindu-l.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

4 COMENTARII

  1. Cursul Vieții,
    Ne naștem, ne trezim, învățăm, clădim, mulțumiți sau nu, într-o bună zi murim. Din păcate, majoritatea dintre noi, se nasc și mor fără a se trezii, măcar să se întoarcă de pe o parte pe alta. Oricine poate spune orice, dar situația dramatică în care am adus Terra, nu mă va contrazice niciodată.

    Pacea fie cu Mircea Ionescu-Quintus !

  2. O Doamne!D-l Quintus a fost un cunoscut epigramist.avea un special si rafinat simt al umorului.a fost un campion, si un mare domn.un campion al vietii.stia sa primeasca cu mare umor toate loviturile pe care le-a primit.un om cu un obraz extrem de fin!imi pare rau ca nu mai este!si va recomand sa ii cititi epigramele.unele sunt fantastice de-a dreptul!
    D-le Voiculescu, am tot cautat articolul „pact cu diavolul” si nu il gasesc.va rog sa mi-l trimiteti si mie pe email.va multumesc.

Comentariile sunt închise.