lansare-lupta-politica

36 COMENTARII

  1. GEROGE SOROS, condamnat PENAL DEFINITIV. Cum a FRAUDAT afaceristul o bancă din FRANŢA. PREJUDICIU IMENS
    Autor: Andrei Arvinte | duminică, 26 noiembrie 2017 | 6 Comentarii | 9428 Vizualizari
    ONG-urile din România finanţate de George Soros ascund faptul că acesta a fost condamnat penal definitiv în Franţa pentru o fraudă bancară de milioane de euro.
    George Soros a fost condamnat pentru infracţiuni financiare comise în anii ‘ 80 în Franta, precum Sorin Ovidiu Vîntu , ispravă după care afaceristul a ajuns să finanteze reţele de ONG-uri, cu predilecţie în statele sud-est europene, imediat după căderea comunismului în această zonă, care au parazitat funcţionarea instituţiilor statului, promovând constant mesaje false şi antinaţionale, scrie Luju.
    În mai multe state europene, inclusiv în Rusia şi Ungaria, ONG-urile lui Soros au fost etichetate în afara legii şi demascate sau obligate să-şi declare sursele de finanţare.
    În Romania, aceste ONG-uri şi-au întins tentaculele în special în zona Justiţiei, unde au făcut scut în jurul DNA şi Laurei Koveşi şi se opun oricăror modificări ale legislaţiei care să instaureze legea răspunderii magistraţilor şi să pună capăt abuzurilor procurorilor şi judecătorilor care au abdicat de la obligaţiile lor profesionale.
    CEDO a parafat condamnarea. Cu toţi banii din lume, Soros nu a putut evita eticheta de infractor
    Statul francez l-a trimis în judecată la 20 decembrie 2000, în faţa Tribunalului Corecţional din Paris, pe George Soros, pentru folosirea de informaţii privilegiate pentru specularea pieţei bursiere, dovedind că afaceristul ştia cum vor evolua titlurile bancare pe piaţă.
    La 20 decembrie 2002, Tribunalul Corecţional din Paris l-a condamnat pe infractor la o amendă penală de 2,2 milioane euro.
    La 24 martie 2005, Curtea de Apel Paris a respins apelul lui George Soros, confirmând sentinţa de la fond. Sentinţa a rămas definitivă şi a fost trecută în cazierul lui Soros.
    George Soros s-a plâns la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de violarea articolului 7 din Convenţie, potrivit căruia: „Nimeni nu poate fi condamnat pentru o acţiune sau o omisiune care, în momentul în care a fost săvârşită, nu constituia o infracţiune, potrivit dreptului naţional şi internaţional”.
    După un proces care a durat aproape 6 ani, prin Hotărârea din 6 octombrie 2011 (Dosar nr. 50425/2006) Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg a statuat că nu a existat nicio violare a articolului 7 din Convenţie, şi că statul francez l-a condamnat temeinic pe infractor în baza unor legi clare şi previzibile.
    DNA, sa vina sa te ia ! „La inceput, a fost cu Vantu…” MoniKa MaKOvei, de mana sa ma iei ! Soros e PENAL ! Dar Base, Gitenstein, Giknavorian, Udrea, Boc, Videanu, Berceanu, Blaga, MaKOvei, MRU, Ciolos, Dragnea, Ponta, Tariceanu, Johannis, Kovesi, Coldea sunt ?

  2. Bucuria unora la victoria lui Trump nu este pe masura, la mesajul Departamentului de Stat transmis recent. Un regim DEFECT, al ultimilor (14) ani in Romania, in care intalnim Justitie la comanda si implicarea Serviciilor precum in vremuri de trista amintire (pe care le confirma si cel ce a stat in frunte 10 ani, Base) nu poate fi REFORMAT din cauza dezinformarilor permanente ale unui mecanism international, prezentat de altfel si de Trump, in campania electorala. Sa spunem numai faptul ca Soros este si el implicat (nementionand si fortele care il sustin), astfel incat (si) la nivelul conducerii Justitiei si Serviciilor se regasesc oamenii acestuia. Daca Trump este „ocupat” cu problemele cu rusii, aparatul „din umbra” ce a preluat SUA de pe vremea lui Eisenhower (dupa infrangerea lui Hitler), sa fim realisti, nu poate fi reformat sau macar redirectionat de un nou Presedinte si de o mana de oameni adusi. Insa, sfidarea actualului Presedinte de catre „SISTEM” cred ca e prea mult ! Chiar daca unii informatori se numesc (ambasadorii) Klemm sau Maior, chiar daca un Coldea sau Kovesi (grad 33), dupa spusele lui Ghita, sunt agenti americani. Se poate si sa se cedeze in acest moment, sa vedem pana unde se poate merge. Avem experienta regimului comunist in domeniul suportabilitatii. Numai ca cetateanul de rand va sti cum sa voteze (daca mai conteaza si votul). Si, tocmai din acest motiv, asa-zisa dreapta pierde alegerile mai tot timpul.

  3. SCANDAL în SUA! Rex Tillerson, secretarul de stat, va fi DEMIS: CIA oferă înlocuitorul
    Autor: Cristi Șelaru, Redactor
    Publicat: 17:48
    Casa Albă a elaborat un plan prin care secretarul de stat Rex Tillerson ar urma să fie înlocuit cu Mike Pompeo, actualul director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA). Acest lucru ar urma să se întâmple în interval de câteva săptămâni, a relatat joi New York Times, citând înalţi oficiali americani, transmite Reuters.
    Potrivit aceluiaşi plan, senatorul republican Tom Cotton l-ar înlocui, la rândul său, pe Mike Pompeo în fruntea CIA, scrie agerpres.ro.
    The New York Times menţionează că nu este deocamdată clar dacă preşedintele Donald Trump şi-a dat aprobarea finală acestui plan, iar Reuters nu a putut deocamdată confirma informaţiile în acest sens.

  4. Baietii pacalesc oamenii prin cei 23.000 de persoane din cele 600 de ONG-uri ale lui Soros, prin cei 40.000 de masoni (cei mai multi, raportati la populatia tarii; e drept, si cu cele mai mici grade), prin zecile de mii din Servicii (cu tot cu informatorii din retea), prin miile cu functii mai bune din Multinationale, si sutele „intrati” pe Facebook (dar unii nu au mai fost platiti, desi ei activeaza cumva, chiar si pe conturi false), deci, prin toti cei amintiti, Baietii manipuleaza la greu. Unii nici nu stiu ca se subordoneaza celor care au infiintat „Ciuma Rosie” (pentru a da jos Tarul Rusiei; e vorba de „Scutul Rosu”, in germana), dar care, tot ei, nu mai stiau cum sa mai distruga comunismul, insa, pana la urma, au reusit (si cu „unelte” precum Soros). E adevarat ca sunt si 2 retele mai importante de „capuse” infiltrate in Vest si in Est, dar subordonate, in final, tot „Ochiului care vede tot” (in special, societati secrete si loje masonice coordonate de „anumiti” cetateni, de o anumita origine care nu conteaza, pentru a fi si noi corecti). Astfel, se sustrag sume mari, prin diverse metode, „mana in mana’ cu Insitutiile de forta ale statului de drept (avertizarea Irimescu pentru evaziune, „Tigareta”, „Rapirea jurnalistilor”, Retrocedari frauduloase, defectarea celor 12 scanere din Vami si neintrarea in Schengen, trafic de tot felul, contracte fictive sau denaturate). Baietii, daca ar fi obiectivi, ar recunoaste ca Germania are cele mai bune relatii (in special, economice) din UE… cu Rusia (cu ‘Ciuma Rosie”). Noi avem cele mai bune relatii cu Germania, iar pentru a fi credinciosi principiului, ar trebui sa incetam aceste relatii cu Merkel. Creearea de conflicte permanente (care ii ajuta economic, financiar pe Baieti) nu trebuie sa ne deruteze, trebuie sa avem puterea de discernere si sa nu ne mai lasam prostiti, precum am acceptat aceasta de secole.

  5. Oamenii lui Soros fac ce vor in tara asta. Sunt smecheri. Ei CER o CONTRADEMONSTRATIE. Daca pana acum au facut greseli si de o parte si de cealalta a taberelor politice, din acest moment se trage LINIE ! Atentie, la neatemtie !

  6. Justitia este sub comanda (Politie politica). Daca traim in Romania, nu ne-am mira. E vorba de interese si modalitati de a deturna vointa poporului (democratia). Cand unii nu pot conduce tara, o varianta sigura ramane aceea de a juca dosarele celor care ar putea conduce. De ce penalii prezentati NUMAI LA MOMENTUL POTRIVIT nu au beneficiat de judecata dosarelor in timp util si real, iar dosarele (majoritatea, la comanda) sunt scoase DE LA SERTAR cand „trebuie” ? Romanii sunt chiar atat de prosti ? Chiar daca sunt prostiti cu tot felul de manipulari media, virtuale, romanii vad, dar majoritatea sanctioneaza numai la 4 ani, Insa, cred, nu si pentru multa vreme de acum incolo. Daca faceti un sondaj, din electoratul celor contra Globalizarii, nu toti sunt cu PSD, ci impotriva Politiei Politice si Marilor Furturi facute de/cu Institutiile de forta (in ultimii 14 ani, de 1.000 de ori mai mari decat cele dinainte, care incorect, pot deveni uitate datorita MATEMATICII).

  7. „George SOROS. PUTEREA din UMBRĂ”. În decembrie, la Editura Contra Mundum, CARTE-EVENIMENT, cu Evenimentul zilei
    Autor: Iuliu Vlădescu | luni, 11 decembrie 2017 | 602 Vizualizari
    Editura Contra Mundum și Evenimentul Zilei lansează prima carte din România care tratează modul în care George Soros și rețeaua sa de ONG-uri infiltrează și acaparează partidele politice și instituțiile guvernamentale ale statelor, impunând, astfel, ideologia corectitudinii politice și politicile care decurg din aceasta.
    Prefațată de publicistul Adrian Pătrușcă, „Soros. Puterea din umbră”, cartea lui David Horowitz și Richard Poe, este, până, în prezent, singura documentare serioasă, contrasă într-un volum, care dezvăluie, cu istorii incontestabile, informații oficiale și declarații publice, metodele prin care magnatul George Soros acționează, prin care și-a construit rețeaua globală cu ajutorul căreia influențează politic, fără să fie mandatat de nimeni, viețile a miliarde de oameni.
    Volumul, opera a doi cercetători americani, a fost scris în urmă cu zece ani, atunci când nu se știau prea multe despre mașinăria „puterii din umbră”, iar numele miliardarului abia dacă era menționat. Cartea are, așadar, meritul de a devoala un mecanism subversiv de influențare a politicii și a statelor, pe care îl vedem, astăzi, la lucru și în România.
    Cartea este cu atât mai relevantă, cu cât cei doi cercetători americani studiază un caz-școală: acapararea de către George Soros a Partidului Democrat din SUA, prin intermediul protejaților săi, în principal Hillary Clinton. Partidul Democrat a devenit practic principalul vehicul de promovare a ideologiei globaliste a lui George Soros, așa cum o confirmă cei opt ani de mandat la Casa Albă ai lui Barack Obama. De aici, mai departe, este descris traseul milardarului spre cele mai înalte și ascuse coridoare ale puterii, cu ajutorul manipulărilor, șantajelor, intimidărilor și campaniilor de presă, parte integrantă din arsenalul „puterii/partidului din umbră”.
    Multe dintre numele care apar în carte nu vor spune mare lucru publicului român, după cum nu au spus la momentul apariției nici celui american, însă tocmai aici constă relevanța cărții. Ea descrie centrele ascunse de putere și decizie, oamenii aflați în afara reflectoarelor, păpușarii nevăzuți ai vieților noastre.
    Horowitz și Poe nu neglijează nici expansiunea mondială a „imperiului Soros” concretizată în demolarea unor regimuri legitimate prin vot, prin aceeași rețetă a ONG-urilor infailibile, a protestelor de strădă controlate ocult și a „revoluțiilor colorate”.
    Cartea dezvăluie, de asemenea, aspectele mai puțin cunoscute din biografia lui Soros, pe care „filantropul” a încercat să le ascundă. De la colaborarea cu ocupația nazistă din Budapesta și rememorarea acestei perioade ca fiind „cea mai frumoasă” din viața sa, trecând prin condamnarea din Franța pentru escrocherii financiare, Horowitz și Poe analizează fără teamă parcursul celui care se doreștește a fi, după propria-i mărturisire, „Dumnezeu”.
    „George Soros. Puterea din umbră” reprezintă o carte extrem utilă tuturor celor care vor să decripteze cum s-a construit și cum funcționează cea mai puternică, bine ascunsă și toxică rețea de putere globală.

  8. Donald Trump, discurs fulminant împotriva mișcării #RESIST: „Știți la ce rezistă, de fapt? Rezistă la voința poporului american”
    Într-o înregistrare video a transmisiunii Fox News, Donald Trump ia peste picior mișcarea devenită celebră sub numele de #RESIST, preluată, după cum se știe și în România.
    „La Washington există multi lobbiști, birocrați și politicieni care nu vor ca lucrurile să fie schimbate. Au făcut averi! Mai mult, aceste averi se bazează pe spolierea contribuabililor. Zonele din jurul Washingtonului sunt cele mai bogate din țară”, a afirmat Trump.
    Contestat în stradă încă din ziua în care a fost învestit la Casa Albă, atacat de presa americană din toate direcțiile și pentru fiecare decizie, acuzat că a fost ales datorită implicării Rusiei în campania prezidențială, Donald Trump a comentat astfel acțiunile celor care îl contestă sub lozinca „rezistenței”:
    „Ei își spun rezistență. Ați văzut acele semne rezist, rezist”, a spus Trump, gesticulând și imitându-i pe cei din mișcarea rezistenței. „„Eu îi iubesc pe acești tipi, ia uitați-vă la ei: „Negri pentru Trump!” – vă iubesc!”, a spus președintele, referindu-se la câteva persoane aflate în publicul ce asista la discurs și care aveau pancarte cu acest slogan.
    „Acești rezistenți rezistă. Și Hillary a rezistat și știți ce s-a întâmplat? A pierdut alegerile cu brio!”, a spus președintele american, în aplauzele și ovațiile audienței.
    „Dar știți la ce rezistă? Ei sunt cei care rezistă în fața progresului. Ei rezistă în fața schimbării. Pentru că le pasă doar să protejeze ceea ce au reușit ei să facă, și anume să controleze țara și nu în avantajul vostru”, a continuat Trump.
    „Știți la ce rezistă, de fapt? Rezistă la voința poporului american. La asta rezistă, de fapt”, a acuzat președintele american, denunțând sistemul corupt și bolnav din care, spune el, provine acest fenomen.

  9. Sigur am să citesc cartea în curând. Momentan cred că politica e murdară și plină de o oameni fără șira spinării. Un răufăcător (imi este greu să îi pronunț numele și nu merită menționat) a ajuns președinte și ne-a tras în jos cu cel puțin 100 ani înapoi în doar 10 ani. Nu ar fi reușit sigur singur dacă nu găsea și cozile de topor, care sunt numeroase iar opera îi este continuată de orbi. Va rog nu vă mai comparați cu acest neom. Nu merită menționat discutat amintit investit energie într-un personaj atât de sumbru. Viitorul e mult mai prețios și cu cât trece timpul, timpul de recuperat se scurtează. Domnule Prof. Dr. Voiculescu, vă mulțumesc pentru tot ce faceți și ați făcut. Vă sacrificați pentru un neam cu cele mai multe cozi de topor pe metru pătrat. Sper din tot sufletul că a meritat. Sper să putem valorifica și aprecia ceea ce ați construit și întreprindeți în continuare pentru viitorul acestui neam zbuciumat.

  10. Cei din Vest, care mai cunosc cate ceva, rad de noi, cam in acest sens: „Astia care dau periodic zeci de miliarde de euro, ies in strada pentru cateva milioane ?” „Tigareta”, „Rapirea jurnalistilor”, Evaziunea permanenta (economia neagra), din care „Avertizarea Irimescu” se referea la 35 miliarde de euro cu camioanele, ca o recenta transa, e facilitata de defectarea intentionata a celor 12 scanere din Vami (intrarea in Schengen presupune stoparea acestei evaziuni, ceea ce nu doresc cei cu statul de drept din Vest), ca sa nu mai vorbim de traficul de armanent si droguri, pe care nu numai Institutiile noastre de forta le supravegheaza (e o deprindere a Serviciilor celor mai puternice state, ceea ce asigura tragerea din economia neagra a sumelor necesare, dupa ce si comunismul si capitalismul clasic au clacat). Conflictele permanente create sunt sub observatia Acelorasi care conduc „din umbra” si Vestul si Estul („Ciuma Rosie” a fost inventata tot de cei care va scot acum in strada, pentru a da jos, candva, Tarul Rusiei; mai apoi, nu au stiut si nu stiu ce sa mai faca pentru STERGEREA urmelor lasate de asa-zisul comunism, comunism care are acelasi mecanism si aceiasi tatici precum si fascismul). Manipularea e, momentan, la cel mai inalt grad, conforma cu sumele cheltuite si scopurile propuse, dar mult intarziate de poporul roman („cel” intreg la minte). Foarte multi bani s-au scurs IN AFARA, pe tot felul de cai oculte, in ultimii 28 de ani si nu numai. Retele oculte (si masonice) asigura acest „tribut” permanent pe multiple cai. Suntem pacaliti ca vom avea „o tara ca afara”, dar fostele imperii, Serviciile lor, au ca obiectiv mentinerea noastra, a Bulgariei, Poloniei etc la distanta. Macar de ne-am informa, chiar si de pe Google, dar nu de pe Facebook, unde ni se serveste portia de „prostire”..

  11. Modul cum intervine UE pentru a se reveni cu legile justitiei este suspect. In primul rand, nici nu stiu ce contin ultimele variante, variante ce sunt tocmai pe linia europeana in domeniu si in urma observatiilor CCR. Ca sa vorbim direct, se vrea inlocuirea legilor staliniste ale M. MaKovei, cum si ea a inlocuit legile lui Stanoiu. Regimul de Politie Politica instaurat, acela de a face Justitie LA COMANDA trebuie incheiat. De ce UE are interes sa pastreze aceasta modalitate de a conduce ILEGAL, OCULT Romania ? De ce recidiveaza, dupa interventiile din Referendumul de suspendare a lui Basescu, cand Democratia a fost ARUNCATA LA COS ? Intrebari retorice. Daca, acum un an jumatate, 55% din romani nu mai agreau UE, 8% se obtineau, ne intrebam care ar fi situatia acum. In tarile UE, 60-70% dintre cetateni nu agreaza UE. Chiar nu se trezesc cei ce ar putea sa schimbe ceva ? Problema e ca nu pot, ei doar executa. Credeti ca manipularile cu Piata Victoriei, cu aceeasi autori ca in ’89, i-a miscat pe cei cu atentionarea UE ? Nu, ei sunt parte din plan. Ceilalti cetateni, de 40-100 de ori mai multi, care stau acasa, vor sanctiona aceste incercari, cel tarziu, la urmatoarele alegeri. Si multi care n-au treaba cu „stanga” ii vor sanctiona. Se incalca regulile jocului. Si eu pot fi unul dintre ei.

  12. Ioan Burculet vrea sa se stabileasca in Romania, dupa ce s-a intors din Marea Britanie. Doreste sa incheie un contract pentru o rubrica de astrologie, cu o societate media. Contact: tel: 0771 057 088; Facebook: „John Burfix”.

  13. Burculeţ-Burfix a fost cel care a prezis şi câştigarea alegerilor de Klaus Iohannis dar şi iminenta cădere a Guvernului Ponta (vezi AICI – Astrologul Burfix: Guvernul Ponta cade în câteva săptămâni!), stârnind la acel moment reacţiile supărate ale unor fani, activişti PSD care au tratat subiectul cu autosuficienţă şi aroganţă. Drept că Ponta a devenit ex-premier nu în câteva săptămâni cum a prezis Burculeţ ci în câteva luni… Dar, cu o oarecare întârziere, şi această predicţie a lui Burculeţ s-a adeverit.

  14. UE conditioneaza fondurile europene de statul de drept ? Care stat de drept ? Cel care sustine ocult un anumit tip de justitie, justitie care face dosare LA COMANDA, justitie care tine la sertar dosare pentru a santaja adversarii politici intr-un anume moment (cu tot tacamul::cu media, cu o anume societate civila, manipulata, scoasa in strada), in concluzie, pentru a face Politie Politica ? Statul de drept e cel care a aruncat la cos DEMOCRATIA (cu ajutor extern), cu ocazia Referendumului de suspendare a lui Basescu ? Statul de drept e cel care sustine RAMANEREA legilor staliniste ale M. Makovei, legi care (numai ele) permit unei tabere sa conduca macar Serviciile si sa le foloseasca abuziv in „sustinerea democratiei”. Dar oare, Democratie nu inseamna vointa poporului? Poporul care voteaza, cel de 40-100 de ori mai mare decat cei din strada (acestia, pacaliti in diverse moduri), dar care vor fi si mai multi la alegeri. Sau vointa lor nu mai conteaza, ci numai Corporatistii, Iluminatii, Mafia internationala a unor „capuse” ce nu pot sa reprezinte vointa popoarelor europene „adormite”. Culmea e ca cei care reprezinta in sondaje majoritatea nu se reegasesc in conducerea Europei, Sa fie, cu alegerile, la fel ca la noi ?

  15. S-a informat ca M.Ap.N. are pensia medie 3.700 lei, cu 500 lei mai mult ca anul trecut. Dar se evita sa se spuna ca media pentru muilitarii de cariera este mult sub 3.000 lei. Neavand Casa de Pensii, magistratii militari, consilierii si secretarii de stat civili (numiti pe criterii politice) intra tot in aceasta situatie, DEFORMAND-O MULT ! Ca ofiter, iesit de mult timp la pensie, si care am jumatate din pensia mwedie, ma deranjeaza oarecum la ureche, ceea ce nu poate fi vorba si despre colegii mei de cariera. Cei care au iesit de mult timp, aveau un venit cat jumatate (in dolari) fata de functiile corespondente de acum. Asta e. Un colonel, un maior iesit acum 20 ani are mai putin decat un plutonier major iesit acum. Nu tot timpul s-a acordat indicele de inflatie (perioada Boc), iar actualizari dupa activi la MApN nu au fost niciodata dupa ’89. Numai la magistrati. De asta spun ca nu ar trebui bagati in aceeasi situatie cu militarii de cariera. Cei de la Casa de Pensii MApN nu pot face asta. Nici macar recalcularea dupa ultima lege nu au facut-o REAL la toti, neavand timp. Mai trebuie spus ca militarii au contribuit foarte mult, dar nu direct la buget, ci indirect, prin MApN !

  16. Intrati pe Evz.ro, la: „Cercetarile puteau duce la Monica Macovei. Faptele care arata ca L. C. Kovesi era direct interesata de inchiderea dosarului Microsoft.”

  17. Mamaliga cu mujdei, / La „Strasburg” te uiti cand vrei. / Iar, o doamna cu cercei / Ar dori un ceai de tei. / Si o cheama M_k_v_i. / Are un palton poros, / Oare, inca nu S-o ros ? / Frunza verde de cicoare, / De la ea, vin, cu ardoare, / Mandatele de-ascultare. / De 16 ori mai mult, mai frate, / Cat FBI poate „strabate” ! / Uite-asa va spun, copii: / Avem doua Romanii. / Una e-n desfasurare, / Una sta in ascultare. / Una iese mult in Strada, / Mai ceva ca la parada, / Una sta mai mult in casa, / Neavand ceva pe masa. / Asta, ca mai mult „pe sest”, / Se trimit bani catre Vest.

  18. Mamaliga cu mujdei, / La „Strasburg” te uiti cand vrei. / Iar, o doamna cu cercei / Ar dori un ceai de tei. / Si o cheama M_k_v_i. / Are un palton poros, / Oare, inca nu S-o ros ? / Frunza verde de cicoare, / De la ea, vin, cu ardoare, / Mandatele de-ascultare. / De 16 ori mai mult, mai frate, / Cat FBI poate „strabate” ! / Si mai are inca-un moft, / S-ocoleasca Microsoft. / Uite-asa va spun, copii: / Avem doua Romanii. / Una e-n desfasurare, / Una sta in ascultare. / Una iese mult in Strada, / Mai ceva ca la parada, / Una sta mai mult in casa, / Neavand ceva pe masa. / Asta, ca mai mult „pe sest”, / Se trimit bani catre Vest.

  19. Miliardarul George Soros a donat peste 400.000 de lire din veniturile sale către un grup numi ”Best for Britain”, al cărui scop este să convingă membrii parlamentului să inverseze rezultatul Brexitului.
    George Soros a donat 400.000 de lire sterline unui grup de campanie pro-UE, numit Best for Britain, prin intermediul Fundatiei pentru o Societate Deschisa, scrie The Sun.
    Lansarea unei campanii publicitare la nivel național în această lună are ca scop subminarea doamnei May și să forțeze un al doilea referendum.
    Aceasta vizează deputații pentru a-i convinge să voteze împotriva acordului final de Brexit și să declanșeze un alt vot sau chiar alegeri generale.
    Un document de strategie scurs de la o întâlnire a grupului spune că trebuie să „trezească țara și să afirme că Brexit nu este o afacere încheiată. Că nu e prea târziu să oprești procesul.

  20. Acea doamna cu cercei / Cu breton „a la Mireille”, / Ce lucreaza pentru EI ?
    MaKOvei si Malin Bott, / Ei, mai mult de-atat, nu pot. / Recomand un Rudotel, / „Pentru calm”. Ca Tudorel…

  21. Cea mai buna solutie e sa ramana in continuare Kovesi, ca, altfel, s-ar pune batista pe tambal. Nu e problema ca s-ar decredibiliza continuu DNA si Kovesi (trendul fiind puternic negativ), ci aflarea MULTOR alte probleme si mai grave decat Microsoft, Alro. O victorie de moment e prea putin pentru poporul roman…

  22. KOvesi a mintit referitor la expertizele inregistrarilor cu afirmatiile/ordinele despre ministri si primul minidtru, precum si despre e-mail. Nu stiu, legal, ce inseamna aceasta, dar sunt lucruri de DEMISIE, in prima secunda de dupa. Chiar daca as vrea (si eu) sa mai ramana, pentru a primi INTREGUL ce i se cuvine, la cele spuse mai inainte, nu pot sa am vreo reactie. Inmixtiune in Puterea Politica ! Si nu e prima data !

  23. Dupa ce un an au iesit in Strada cei cu Coruptia Mica, a venit si timpul celor cu Coruptia Mare. Dar, nu-i nici o problema, acum pot veni si cei cu cea Mica. Tactica binecunoscuta a Baietilor, de a acoperi Coruptia Mare, cu acea „momeala” a Coruptiei Mici, nu mai functioneaza. Acea „momeala” pentru fraieri i-a ajutat si in ultimul an, EI lucrand mai departe pentru indeplinirea obiectivelor trasate.

  24. Trecutul exploziv revine! RELAŢIE DE DRAGOSTE între Iohannis şi Kovesi? În zona Sibiului a apărut scenariul care explică multe
    Autor: Ionut Gogean | duminică, 18 februarie 2018 | 2 Comentarii | 2207 Vizualizari
    Ziariştii de la flux24.ro amintesc că omologii lor de la ziare.com şi-au schimbat radical opiniile în ceea ce-l priveşte pe preşedintele Klaus Iohannis. Dacă în 2009, cei de la ziare.com scriau că Iohannis era acuzat pentru neglijenţă în serviciu, în legătură cu retrocedarea în 2005 a unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condiţiile, în prezent situaţia este alta.
    Advertisement
    „Site-ul azi pro Iohannis făcea dezvăluiri explozive despre relația Klaus Iohannis-Laura Codruța Kovesi.
    Iohannis mai are si un dosar de pe vremea cand in Sibiu, inspectorul scolar Iohannis era acuzat de trafic cu copii, despre care se zice ca ar fi ajuns in bancile cu organe, potrivit AIM. El ar fi fost, insa, pus la adapost de fosta lui iubita, Laura Codruta Kovesi, acum procuror general. In zona Sibiului se spune ca la inceputul anilor ’90 intre baschetbalista Kovesi si tanarul profesor Iohannis ar fi fost o relatie de dragoste, iar mai apoi, ca procuror, Codruta l-a protejat pe actualul primar si l-ar fi scos din tot felul de incurcaturi, ajutandu-l in ceea ce priveste cercetarea penala sub acuza traficului de copii, mai scria ziare.com.
    Klaus Iohannis a fost cercetat de DNA pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in legatura cu trei dispozitii de primar prin care s-a dispus restituirea a trei terenuri, fara sa se mentioneze si constructiile de pe acele terenuri, mai spunea siteul astăzi pro Iohannis”, au notat cei de la flux24.ro.

  25. Lasa de doit DEMAGOGIA reprezentantilor europeni. Am crezut, la un moment dat, ca sunt dezimformati de maKOvisti si sunt nevinovati, chioar daca erau obligati sa verifice incalcarile INCREDIBILE ale drepturilor omului si Politia Politica instaurata pe legile MaKOvei. Nu, EI sunt parte a diversiunilor. Stiam asta de peste 10 ani, dar credeam ca e vorba de Teoria Conspiratiei. Acum, m-am convins definitiv. Episoadele cu Piata Universitatii 2010-’11, Referendumul cu Base, Colectiv, Bamboo, #rezist si multe altele sunt probe. In 2010-’11 nu ne-au mai pus cipurile cu 666 (fiind redirectionate prin Obamacare la cei cu dizabilitati din SUA). De #rezist stiam inainte de alegerile din SUA si s-a adeverit ca si in SUA si la noi, pierzandu-se alegerile, s-au pus planurile in functiune. Ar mai putea fi ceva, tot in SUA si la noi, prin martie, dar poate vor avea surprize pana atunci. Ati vazut filmarea cu Juncker si Soros (CONDAMNAT PENAL DEFINITIV, de 3 luni), pupandu-se, la sfarsitul anului trecut. Johannis a mintit, gasindu-se pe site-ul ECFR, langa Soros si fiul lui, timp de 1 an si jumatate, incalcand iarasi Constitutia. Incalcarea GRAVA a democratiei in Romania, sustinuta de liderii europeni, trebuie sa ne dea de gandit daca ne mai trebuie o UE a minciunii. Cei care conduc acum UE nu au majoritate in sondaje, dar manipularile sofisticate inlatura, demobilizeaza pe unii, ca sa iasa cine trebuie. 60-70% din populatia europeana nu agreeaza actuala conducere UE. Mass-media lor propaga numai neadevaruri, doar un exemplu ar fi minciunile lui KOvesi despre inregistrarile cu ministri si email, fata de cele inscrise in Raportul Inspectiei Judiciare, care arata CONTRARIUL !

  26. Anchetă făcută în SUA care demască propaganda. Fantomele lui Soros în România.
    Andreea Sava a prezentat la emisiunea „Descoperiți” o anchetă făcută în SUA care arată cum a căpătat George Soros putere în România.
    „Capital Research Center” a publicat joi episodul 7 din serialul despre influența lui George Soros în România.
    „Absolventă a Universității Central Europene și fostă activistă de ONG, Monica Macovei ne oferă un exemplu de prim rang despre cum activiștii aliniați la Soroș au preluat puterea în Estul Europei”, scrie capitalresearch.org.

  27. Tabara cu „statul de drept”, ce a confiscat statul roman ca si parghii, a ramas cu cartoful FOARTE FOARTE FIERBINTE ! Teatrul chinezesc din mass-media nu prosteste pe toata lumea, acesta putand fi luat si ca o jignire la adresa inteligentei poporului roman. Daca ar vrea doar sa bage gunoiul sub pres, nu ar fi prea grav pentru Romania, tara rezistenta la regimuri autoritare. Problema e ca nu recunosc nimic, ceea ce inseamna DEZASTRUL pentru ei si cei care ii sustin din afara tarii. S-ar intelege actiunea lor, daca n-ar exista ODIOASELE PRACTICI din Justitie sau daca ar exista numai un loc izolat, unde si-ar anihila adversarii politici. Spectacolul abia incepe. E regretabil pentru Romania la 100 de ani, dar tocmai aceasta poate insemna aducerea pentru PRIMA DATA a Democratiei Reale pe aceste pamanturi. Documentele media cu evenimentele in curs trebuie pastrate, pentru a se revedea, in timp, la ce nivel INCREDIBIL poate ajunge MINCIUNA, FALSUL, MANIPULAREA.

  28. Reset Romania este o operatiune de bine prin care un numar de Ambasade finanteaza de cativa ani tineretul roman (140.000 de tineri), mai ales, in domeniul IT. Ca evenimente, in Romania, in aceasta perioada, se remarca plecarea unui numar de peste 4 milioane de oameni in afara tarii, apoi instaurarea regimului de Politie Politica, santaj si fabricarea de dosare pentru adversarii politici, practici odioase indreptate impotriva drepturilor omului. UE chiar sustine aceste nereguli si le promoveaza. Ironia sortii face ca si tarile celor care sustin Reset Romania sa fi avut parte si ele de resetari. Astfel, Reset SUA = Trump; M. Britanie = Brexit; Spania = Catalonia; Austria = Guvernare Extremista; Germania = „Guvern Merkel” 2018; Italia = Sardinia, Veneto; Belgia = Flamanzii /Valonii. Chiar si Reset Soros = Condamnat penal Definitiv din nov. 2017. Si Reset UE = Migranti + Terorism. Cauza: Accentuarea directiilor gresite pe care se merge, cu planuri oculte, nedemocratice, sfidand pana la urma Legile Universului, de dragul imbogatirii si puterii. Apoi, intrepatrunderea acestor planuri, care au ajuns sa se sape reciproc, creand „gaurile” din cascavalul in cauza. Razboaie si conflicte create artificial, distrugerea voita a mediului si climei. Nevalorificarea pungii imense de apa de sub Sahara, pentru a da hrana Africii. Nerecurgerea la programe tip China de stagnare a populatiei, in concordanta cu religiile si cultele. Cercetarea, spre salvarea omenirii, nu spre distrugerea ei. Din variantele: „Asa, DA / Asa, NU”, noi le-am ales numai pe ultimele.

  29. Jean- Claude Juncker este implicat într-un proces penal din Luxemburg unde judecătorii investighează un Stat Paralel și Binomul “din dotare”: pe mandatul lui Juncker, serviciul secret SREL a efectuat interceptări telefonice și spionaj ilegale, și a menținut o arhivă de dosare secrete (fișe) pentru opozanții politici.

    Ce autoritate morală mai are conducerea CE în a cere “explicații” la București, când DNA este acuzat de asemenea că alimentează un Stat Paralel- cel din România?
    În 23 februarie 2018, presa dâmbovițeană
    … prelua integral “îngrijorările” conducerii Comisiei Europene (CE) privitoare la propunerea ministrului Justiției, Tudorel Toader, de revocare din funcție a procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) , Laura Codruța Kovesi. Cei doi lideri ai CE, Jean Claude Juncker și Frans Timmermans, insistau că “sunt urmărite cu atenţie şi îngrijorare ultimele evoluţii, iar independenţa sistemului judiciar din România şi capacitatea sa de a lupta efectiv împotriva corupţiei sunt elemente fundamentale pentru o Românie puternică în cadrul UE”. Comunicatul în sine, dincolo de esența sa de vorbe goale, se constituia într-un evident instrument de presiune politică asupra guvernului de la București, în apriga încleștare pe menținerea lui Kovesi la conducerea DNA. Chiar dacă, de ani buni, ceea ce “îngrijorează” Comisia Europeană nu mai este “îngrijorător” pentru românul de rând (și viceversa), presa favorabilă entității denumită generic Binomul SRI-DNA, a reluat conștiincios “îngrijorările” de la Bruxelles.
    Știrea era, însă, incompletă
    … fiindcă, în economia cazului, faptul că Jean- Claude Juncker este el însuși implicat într-un proces penal deschis la o Curte din Luxemburg, care investighează un “Stat Paralel” și Binomul “din dotare” ar fi fost util pentru “sănătatea” subiectului: mai precis, pe mandatul prim-ministrului Jean Claude Juncker, serviciul secret luxemburghez SREL a efectuat interceptări telefonice ilegale și spionaj, și a întocmit dosare secrete pentru opozanții politici. Mai mult, potrivit unor magistrați independenți, “a fost acordat unui serviciu secret mijloace de investigație la care Poliția Ducală și Curțile judecătorești- a căror muncă este transparentă- nici nu au avut acces”. Un veritabil Stat Paralel, păstorit cu Juncker. Pe legislația luxemburgheză, un prim-ministru putea autoriza monitorizarea unor persoane doar cu aprobarea unui Comitet format din magistrați. Cercetarea judecătorească va stabili concret partea de responsabilitate a tuturor părților din proces (Claude Juncker, prietenii săi din Parlament și foștii șefi ai SREL) cu privire la supravegherea de masă din Luxemburg. Deocamdată, Juncker a evitat procesul, pretextând că este ocupat cu negocierile Brexit.
    În ceea ce îl privește pe olandezul Timmermans
    … care este “umbra” lui Juncker și prim vice-președinte al CE, acesta s-a manifestat de timpuriu ca un vocal suporter al controversatului miliardar nord-american George Soros- cel acuzat că finanțează entități non-guvernamentale ale unui “Deep State” în România sau în alte state europene, membre UE. Să amintim aici doar faptul că, în Ian. 2018, Grupul de Investigații Politice (GIP) a dezvăluit cum au finanțat guvernul olandez și George Soros “campaniile publicației Rise Project îndreptate împotriva guvernului României, alimentând protestele “rezist” din februarie 2017″. Tot prin intermediul Rise Project ar fi fost plătit și unul dintre liderii manifestațiilor, un anume Bădiță- fan Kovesi și deținătorul paginii de Facebook “Corupția Ucide”. Devine discutabil, în acest context, ce autoritate morală mai are conducerea CE în demersul său de sprijinire politică a procurorului-șef Kovesi și a unei instituții (DNA) acuzate, de asemenea, în presă că alimentează Statul Paralel din România.
    În decembrie 2017, un judecător luxemburghez
    … deschidea o investigație penală într-un caz de spionaj și interceptare ilegală a telefoanelor în Luxemburg, care îl implica și pe actualul președinte al Comisiei Europene, Jean- Claude Juncker: noul proces debuta la puțin timp după ce mii de dosare întocmite ilegal de serviciul secret luxemburghez SREL, erau scoase la lumină și predate avocaților. Procesul în sine descindea dintr-o cauză mai veche care în 2013 produsese demisia lui Juncker din funcția de prim-ministru al Marelui Ducat de Luxemburg, dar și un mic cutremur pe structura serviciilor speciale locale. La vremea respectivă, o Comisie parlamentară descoperise abuzuri incredibile în activitatea serviciului secret luxemburghez SREL (original- Service de Renseignement de l’État Luxembourgeois, SREL): mai mult de 10.000 de cetățeni și rezidenți din Marele Ducat Luxemburg avuseseră convorbirile telefonice interceptate sau aveau întocmite dosare secrete, iar SREL ajunsese să înființeze firme pentru efectuarea unor plăți mascate între magnați ruși acuzați de corupție și ofițeri de informații din alte state-membru UE (Spania). Este de menționat faptul că printre cei vizați de acțiunile ilegale ale SREL Luxemburg se aflau mulți opozanți politici. Un raport de 140 de pagini al Comisiei parlamentare de anchetă îl găsea vinovat pe Juncker (existând și o mențiune că știa de monitorizarea politică locală), în contextul operațiunilor ilegale desfășurate de SREL pe parcursul mai multor ani.
    Ca responsabil direct pentru legalitatea
    … acțiunilor serviciilor secrete, Jean- Claude Juncker a fost nevoit să demisioneze din funcția de prim-ministru al Luxemburgului, după ce aliații de guvernare i-au retras sprijinul politic. Lepădat de țara-mamă, Juncker s-a “transferat” din 2014 la șefia Comisiei Europene. La finele anului 2017- începutul lui 2018, scandalul reizbucnea, însă, cu o forță sporită: de data aceasta, magistrații susțineau că apropiați ai lui Juncker au ascuns sau modificat probe de la dosar, în încercarea de a-l face scăpat pe actualul șef al Comisiei Europene, Juncker. Procuratura luxemburgheză a comunicat că plângerile inițiale către Curte ale fostului director al SREL, Marco Mille și șefului de operațiuni Frank Schneider sunt îndreptate împotriva unei persoane căreia (temporar) nu i s-a scris numele. Public, se știe, însă că Juncker va fi citat cel puțin ca martor în proces, după ce Mille a acuzat anterior că Juncker a cunoscut (și implicit aprobat) existența înregistrărilor ilegale.

  30. Doi pensionari se intalnesc dupa o perioada mai lunga de timp:
    – Iti mai aduci aminte cand eram tineri si alergam dupa fete ?
    -Imi aduc aminte. Dar tu iti aduci aminte de ce alergam ?

Comentariile sunt închise.