Noi 23

lansare-lupta-politica

delicious | digg | reddit | facebook | technorati | stumbleupon | savetheurl

Legaturi (via Technorati):
Niciuna deocamdata.

9 Responses to “Lansare carte”

 1. 1
  Geta Says:

  Felicitari !

 2. 2
  ursu Says:

  Felictări!

 3. 3
  S-o ros... Says:

  GEROGE SOROS, condamnat PENAL DEFINITIV. Cum a FRAUDAT afaceristul o bancă din FRANŢA. PREJUDICIU IMENS
  Autor: Andrei Arvinte | duminică, 26 noiembrie 2017 | 6 Comentarii | 9428 Vizualizari
  ONG-urile din România finanţate de George Soros ascund faptul că acesta a fost condamnat penal definitiv în Franţa pentru o fraudă bancară de milioane de euro.
  George Soros a fost condamnat pentru infracţiuni financiare comise în anii ‘ 80 în Franta, precum Sorin Ovidiu Vîntu , ispravă după care afaceristul a ajuns să finanteze reţele de ONG-uri, cu predilecţie în statele sud-est europene, imediat după căderea comunismului în această zonă, care au parazitat funcţionarea instituţiilor statului, promovând constant mesaje false şi antinaţionale, scrie Luju.
  În mai multe state europene, inclusiv în Rusia şi Ungaria, ONG-urile lui Soros au fost etichetate în afara legii şi demascate sau obligate să-şi declare sursele de finanţare.
  În Romania, aceste ONG-uri şi-au întins tentaculele în special în zona Justiţiei, unde au făcut scut în jurul DNA şi Laurei Koveşi şi se opun oricăror modificări ale legislaţiei care să instaureze legea răspunderii magistraţilor şi să pună capăt abuzurilor procurorilor şi judecătorilor care au abdicat de la obligaţiile lor profesionale.
  CEDO a parafat condamnarea. Cu toţi banii din lume, Soros nu a putut evita eticheta de infractor
  Statul francez l-a trimis în judecată la 20 decembrie 2000, în faţa Tribunalului Corecţional din Paris, pe George Soros, pentru folosirea de informaţii privilegiate pentru specularea pieţei bursiere, dovedind că afaceristul ştia cum vor evolua titlurile bancare pe piaţă.
  La 20 decembrie 2002, Tribunalul Corecţional din Paris l-a condamnat pe infractor la o amendă penală de 2,2 milioane euro.
  La 24 martie 2005, Curtea de Apel Paris a respins apelul lui George Soros, confirmând sentinţa de la fond. Sentinţa a rămas definitivă şi a fost trecută în cazierul lui Soros.
  George Soros s-a plâns la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de violarea articolului 7 din Convenţie, potrivit căruia: „Nimeni nu poate fi condamnat pentru o acţiune sau o omisiune care, în momentul în care a fost săvârşită, nu constituia o infracţiune, potrivit dreptului naţional şi internaţional”.
  După un proces care a durat aproape 6 ani, prin Hotărârea din 6 octombrie 2011 (Dosar nr. 50425/2006) Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg a statuat că nu a existat nicio violare a articolului 7 din Convenţie, şi că statul francez l-a condamnat temeinic pe infractor în baza unor legi clare şi previzibile.
  DNA, sa vina sa te ia ! „La inceput, a fost cu Vantu…” MoniKa MaKOvei, de mana sa ma iei ! Soros e PENAL ! Dar Base, Gitenstein, Giknavorian, Udrea, Boc, Videanu, Berceanu, Blaga, MaKOvei, MRU, Ciolos, Dragnea, Ponta, Tariceanu, Johannis, Kovesi, Coldea sunt ?

 4. 4
  S-o ros... Says:

  Bucuria unora la victoria lui Trump nu este pe masura, la mesajul Departamentului de Stat transmis recent. Un regim DEFECT, al ultimilor (14) ani in Romania, in care intalnim Justitie la comanda si implicarea Serviciilor precum in vremuri de trista amintire (pe care le confirma si cel ce a stat in frunte 10 ani, Base) nu poate fi REFORMAT din cauza dezinformarilor permanente ale unui mecanism international, prezentat de altfel si de Trump, in campania electorala. Sa spunem numai faptul ca Soros este si el implicat (nementionand si fortele care il sustin), astfel incat (si) la nivelul conducerii Justitiei si Serviciilor se regasesc oamenii acestuia. Daca Trump este „ocupat” cu problemele cu rusii, aparatul „din umbra” ce a preluat SUA de pe vremea lui Eisenhower (dupa infrangerea lui Hitler), sa fim realisti, nu poate fi reformat sau macar redirectionat de un nou Presedinte si de o mana de oameni adusi. Insa, sfidarea actualului Presedinte de catre „SISTEM” cred ca e prea mult ! Chiar daca unii informatori se numesc (ambasadorii) Klemm sau Maior, chiar daca un Coldea sau Kovesi (grad 33), dupa spusele lui Ghita, sunt agenti americani. Se poate si sa se cedeze in acest moment, sa vedem pana unde se poate merge. Avem experienta regimului comunist in domeniul suportabilitatii. Numai ca cetateanul de rand va sti cum sa voteze (daca mai conteaza si votul). Si, tocmai din acest motiv, asa-zisa dreapta pierde alegerile mai tot timpul.

 5. 5
  S-o ros... Says:

  SCANDAL în SUA! Rex Tillerson, secretarul de stat, va fi DEMIS: CIA oferă înlocuitorul
  Autor: Cristi Șelaru, Redactor
  Publicat: 17:48
  Casa Albă a elaborat un plan prin care secretarul de stat Rex Tillerson ar urma să fie înlocuit cu Mike Pompeo, actualul director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA). Acest lucru ar urma să se întâmple în interval de câteva săptămâni, a relatat joi New York Times, citând înalţi oficiali americani, transmite Reuters.
  Potrivit aceluiaşi plan, senatorul republican Tom Cotton l-ar înlocui, la rândul său, pe Mike Pompeo în fruntea CIA, scrie agerpres.ro.
  The New York Times menţionează că nu este deocamdată clar dacă preşedintele Donald Trump şi-a dat aprobarea finală acestui plan, iar Reuters nu a putut deocamdată confirma informaţiile în acest sens.

 6. 6
  G. Rotschild Says:

  Baietii pacalesc oamenii prin cei 23.000 de persoane din cele 600 de ONG-uri ale lui Soros, prin cei 40.000 de masoni (cei mai multi, raportati la populatia tarii; e drept, si cu cele mai mici grade), prin zecile de mii din Servicii (cu tot cu informatorii din retea), prin miile cu functii mai bune din Multinationale, si sutele „intrati” pe Facebook (dar unii nu au mai fost platiti, desi ei activeaza cumva, chiar si pe conturi false), deci, prin toti cei amintiti, Baietii manipuleaza la greu. Unii nici nu stiu ca se subordoneaza celor care au infiintat „Ciuma Rosie” (pentru a da jos Tarul Rusiei; e vorba de „Scutul Rosu”, in germana), dar care, tot ei, nu mai stiau cum sa mai distruga comunismul, insa, pana la urma, au reusit (si cu „unelte” precum Soros). E adevarat ca sunt si 2 retele mai importante de „capuse” infiltrate in Vest si in Est, dar subordonate, in final, tot „Ochiului care vede tot” (in special, societati secrete si loje masonice coordonate de „anumiti” cetateni, de o anumita origine care nu conteaza, pentru a fi si noi corecti). Astfel, se sustrag sume mari, prin diverse metode, „mana in mana’ cu Insitutiile de forta ale statului de drept (avertizarea Irimescu pentru evaziune, „Tigareta”, „Rapirea jurnalistilor”, Retrocedari frauduloase, defectarea celor 12 scanere din Vami si neintrarea in Schengen, trafic de tot felul, contracte fictive sau denaturate). Baietii, daca ar fi obiectivi, ar recunoaste ca Germania are cele mai bune relatii (in special, economice) din UE… cu Rusia (cu ‘Ciuma Rosie”). Noi avem cele mai bune relatii cu Germania, iar pentru a fi credinciosi principiului, ar trebui sa incetam aceste relatii cu Merkel. Creearea de conflicte permanente (care ii ajuta economic, financiar pe Baieti) nu trebuie sa ne deruteze, trebuie sa avem puterea de discernere si sa nu ne mai lasam prostiti, precum am acceptat aceasta de secole.

 7. 7
  S-o ros... Says:

  Oamenii lui Soros fac ce vor in tara asta. Sunt smecheri. Ei CER o CONTRADEMONSTRATIE. Daca pana acum au facut greseli si de o parte si de cealalta a taberelor politice, din acest moment se trage LINIE ! Atentie, la neatemtie !

 8. 8
  Gogu Says:

  Justitia este sub comanda (Politie politica). Daca traim in Romania, nu ne-am mira. E vorba de interese si modalitati de a deturna vointa poporului (democratia). Cand unii nu pot conduce tara, o varianta sigura ramane aceea de a juca dosarele celor care ar putea conduce. De ce penalii prezentati NUMAI LA MOMENTUL POTRIVIT nu au beneficiat de judecata dosarelor in timp util si real, iar dosarele (majoritatea, la comanda) sunt scoase DE LA SERTAR cand „trebuie” ? Romanii sunt chiar atat de prosti ? Chiar daca sunt prostiti cu tot felul de manipulari media, virtuale, romanii vad, dar majoritatea sanctioneaza numai la 4 ani, Insa, cred, nu si pentru multa vreme de acum incolo. Daca faceti un sondaj, din electoratul celor contra Globalizarii, nu toti sunt cu PSD, ci impotriva Politiei Politice si Marilor Furturi facute de/cu Institutiile de forta (in ultimii 14 ani, de 1.000 de ori mai mari decat cele dinainte, care incorect, pot deveni uitate datorita MATEMATICII).

 9. 9
  S-o ros... Says:

  „George SOROS. PUTEREA din UMBRĂ”. În decembrie, la Editura Contra Mundum, CARTE-EVENIMENT, cu Evenimentul zilei
  Autor: Iuliu Vlădescu | luni, 11 decembrie 2017 | 602 Vizualizari
  Editura Contra Mundum și Evenimentul Zilei lansează prima carte din România care tratează modul în care George Soros și rețeaua sa de ONG-uri infiltrează și acaparează partidele politice și instituțiile guvernamentale ale statelor, impunând, astfel, ideologia corectitudinii politice și politicile care decurg din aceasta.
  Prefațată de publicistul Adrian Pătrușcă, „Soros. Puterea din umbră”, cartea lui David Horowitz și Richard Poe, este, până, în prezent, singura documentare serioasă, contrasă într-un volum, care dezvăluie, cu istorii incontestabile, informații oficiale și declarații publice, metodele prin care magnatul George Soros acționează, prin care și-a construit rețeaua globală cu ajutorul căreia influențează politic, fără să fie mandatat de nimeni, viețile a miliarde de oameni.
  Volumul, opera a doi cercetători americani, a fost scris în urmă cu zece ani, atunci când nu se știau prea multe despre mașinăria „puterii din umbră”, iar numele miliardarului abia dacă era menționat. Cartea are, așadar, meritul de a devoala un mecanism subversiv de influențare a politicii și a statelor, pe care îl vedem, astăzi, la lucru și în România.
  Cartea este cu atât mai relevantă, cu cât cei doi cercetători americani studiază un caz-școală: acapararea de către George Soros a Partidului Democrat din SUA, prin intermediul protejaților săi, în principal Hillary Clinton. Partidul Democrat a devenit practic principalul vehicul de promovare a ideologiei globaliste a lui George Soros, așa cum o confirmă cei opt ani de mandat la Casa Albă ai lui Barack Obama. De aici, mai departe, este descris traseul milardarului spre cele mai înalte și ascuse coridoare ale puterii, cu ajutorul manipulărilor, șantajelor, intimidărilor și campaniilor de presă, parte integrantă din arsenalul „puterii/partidului din umbră”.
  Multe dintre numele care apar în carte nu vor spune mare lucru publicului român, după cum nu au spus la momentul apariției nici celui american, însă tocmai aici constă relevanța cărții. Ea descrie centrele ascunse de putere și decizie, oamenii aflați în afara reflectoarelor, păpușarii nevăzuți ai vieților noastre.
  Horowitz și Poe nu neglijează nici expansiunea mondială a „imperiului Soros” concretizată în demolarea unor regimuri legitimate prin vot, prin aceeași rețetă a ONG-urilor infailibile, a protestelor de strădă controlate ocult și a „revoluțiilor colorate”.
  Cartea dezvăluie, de asemenea, aspectele mai puțin cunoscute din biografia lui Soros, pe care „filantropul” a încercat să le ascundă. De la colaborarea cu ocupația nazistă din Budapesta și rememorarea acestei perioade ca fiind „cea mai frumoasă” din viața sa, trecând prin condamnarea din Franța pentru escrocherii financiare, Horowitz și Poe analizează fără teamă parcursul celui care se doreștește a fi, după propria-i mărturisire, „Dumnezeu”.
  „George Soros. Puterea din umbră” reprezintă o carte extrem utilă tuturor celor care vor să decripteze cum s-a construit și cum funcționează cea mai puternică, bine ascunsă și toxică rețea de putere globală.

Leave a Reply