Vă provoc la un concurs în urma căruia va fi desemnat autorul, cel care va face un așa-numit rechizitoriu public al celor care au transformat România, după 2004, într-un stat poliţienesc, o țară în care relațiile interumane au fost degradate fără precedent.

Se dorește a fi o carte document despre anii 2004-2014 și evolutiile din perioada 2014-2018 care va intra, cu siguranță, în istoria scrisă a României postdecembriste.

Toate cheltuielile vor fi acoperite de Fundația împotriva abuzurilor.

Înscrierile pentru preselecție se vor face până pe 28 februarie 2018.

Revin cu detalii.

6 COMENTARII

  1. Se poate spune si in cateva fraze. Daca, pana in 2004, se infruptau toti sacalii care au „aranjat” asa-zisa Revolutie, din 2004 (cand s-a intrat in NATO), odata cu infiintarea axei „Washinton – Londra – Bucuresti”, structurile de pe axa au preluat controlul (printre care, CIA, ANS si multe altele). In paralel, PPE, unealta a Iluminatilor (in care unii au trecut peste noapte, ca hotii) si Soros (o alta anexa a Iluminatilor) au turat la maxim. Deci, prinderea in „chingi” a Romaniei si insamantarea pana la 600 de ONG-uri (cu 23.000 de oameni), pentru a adormi lumea in prima faza, ca apoi, sa pregateasca detasamentele de STRADA (ca si in SUA acum, cand e Trump, care ne face sa credem ca nu e in tabara anexelor Bush, Clinton, Obama; apoi ca si in Catalonia s.a.m.d). PPE si-a facut treaba de nota 10 cu Base, stiti mai bine cate s-au facut in Justitie (cu Makovei), Retrocedari, Transport (autostrazi, vagoane, fier vechi, armament, flota…), Rapirea Jurnalistilor, Servicii de/pentru Politie Politica (in sprijinul Justitiei, pentru a se crea dosare LA COMANDA si inlaturarea adversarilor politici), evaziune dirijata in/prin Vami, Alegeri aranjate cu Giknavorian/Petreuss etc. Nu s-au urmarit directiile economice ale lui Gabriel.I. Nastase si Mihai Ionescu de pana atunci, cu care s-a dublat PIB, ci numai furtisaguri, aduse la rang de politica de stat. Cat mai multi oameni din ONG-urile lui Soros au capatat functii cheie, inclusiv de consilieri prezidentiali. Acelasi fapt se manifesta si acum cu Johannis. Dranea si Valcov (PDL) si SRI-istii prim-ministri de pana acum combina cate ceva din vechiul PSD/USL cu directii intrate in sange de tip PDL/PPE. Un lucru bun ar fi schimbarea legilor staliniste ale M. Makovei (care asigura regimul de Politie Politica si care ajuta inlaturarea adversarilor politici), dar modul in care au inceput, fara diplomatie si haotic, e deranjant pana si pentru PSD-isti. De remarcat, Alianta Internationala (in planuri de Justitie, Politica, Media, Servicii, Economic, Financiar, Administrativ) pentru mentinerea Romaniei „sub papuc”.
    A fost o perioada istorica grea si e posibil sa fi uitat foarte multe…

  2. A început mai devreme … cu privatizările ( 1997 ) făcute de convenția democrată și pd ( monstruoasa coaliție ) care a vândut efectiv INDUSTRIA ROMÂNIEI aproape pe nimic , tot atunci punând pe butuci și MINERITUL !!
    Aceiași sau aproape aceiași au impus în 2005 restituțion in intergrum ( altă monstruozitate ) care a dus la retrocedări aberante .
    Ambele au fost posibile cu acordul autorităților statului , străinilor revenindu-le dificila misiune de a se înfrupta din ce li se oferea pe tavă .
    Modificările la Codul Penal și la Constituție de după 2005 au tranformat Justiția în superputere odată cu eliminarea RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR . Bomboana de pe coliva JUSTIȚIEI fiind trecerea procurorilor în rândul magistraților .
    Cele două evenimente , cumulate cu schimbările din Justiție , au adus România în starea în care era în 2014 cu ambasade care se amestecă în politica internă , cu comisia europeană care dictează ce și cum să se facă în justiție și nu numai .
    Politica României sa schimbat , un pic , după alegerile din 2016 fiind în prezent o șansă pentru REVENIREA LA NORMALITATE deși se află sub presiunea foțelor care vor să se revină la vechea politică !
    Oamenii NU SE URĂSC !!
    Relațiile interumane NU sunt degradate . Se vrea asta și , aproape toată mass-media ” lucrează ” propagând ura între clase profesionale , zone geografice , naționalități conlocuitoare , evenimente nefericite între și dintre acestea .

    …mai important decât un rechizitoriu este calea de urmat acum când există și posibilitatea de a face ceva …

  3. … o analiză amănunțită ?? După preluarea puterii , cdr , sub presiunea unor aliati din parlament și nu numai , a modficat Legea privatizării , pe care a făcut-o accesibilă pentru clientelă . În forma inițială legea respectivă nu lăsa loc de interpretări . ” Făptuitorii ” sunt cdr și aliații șantajiști din pd . Multe din acele privatizări au fost făcute cu prejudicierea Statului Român . Un rechizitoriu este inutil pentru că faptele sunt prescrise și doar pentru statistică , nu mai cheltuie nimeni banii .
    … a fost prologul la ce a urmat după alegerile din 2004 când PSD a pierdut alegerile prezidențiale . Atunci Năstase sa lăsat adormit de sondaje , lăsând baltă activitatea preelectorală cu alegătorii și cu membrii de partid loiali la secțiile de vot care ,spun unii , au fost cumpărați ( același lucru la pățit și Geoană ) . Tot atunci a început războiul româno-român . Combatanții fiind parlamentul versus președinte . De acest conflict a profitat UE care , la aderare , au impus României ( la cererea …

  4. Am renunțat .
    Nu vreau să fac rechizitoriu unor oameni care au lucrat în interesul românilor dar , în anumite momente istorice , au făcut și alegeri greșite . Ar însemna să îi alătur cu ticăloșii și , nu merită asta .
    ( Când vrei să ataci un inamic , este obligatoriu să nu ai alte războaie în curs și , nu trebuie subestimat nimeni . )
    Repet : Mai importantă decât un rechizitoriu este calea de urmat acum când există și posibilitatea de a face ceva !!!

    Ps.
    Nu trebuie publicat comentariul ăsta .

    .

Comentariile sunt închise.