14 COMENTARII

  1. Dl. DAn Voiculescu insanatosire grabnica.Pe urma daca vreti sa luati legatura cu dr. CRina VEres,cunoaste metoda de autovindecare,Noua Mediicna GErmanica;nu exista boala fizica fara trauma emotionala,daca rezolvi trauma emotionala se vindeca si boala fizica singura,si asa zisele cancere. Oricand s ama sunati ;tel;0730532568

  2. sanatate multa. ati trecut prin ce nu ar trebui sa treaca nici un om si asta nu are cum sa nu lase urme

  3. multi oameni ies cu boli incurabile din inchisoare. am si eu un caz in familie. pt mai multe amanunte va rog sa ma contactati

  4. Nu m-ar mira prea tare ca statul in inchisoare sa va fi imbolnavit. Multa sanatate.

  5. citisem undeva ca si domnul Mencinicopschi si-a stricat sanatatea in inchisoare. e adevarat?

  6. D-le Dan Voiculescu,
    Ati stat in inchisoare 3 ani la comanda politica. Toti cei care au participat la condamnarea d-voastra se dovedesc acum a fi ei insisi corupti si santajabili. Dar abuzurile nu au incetat, chiar daca sunt acum si judecatori curajosi care se opun, din cand in cand, procurorilor. Va intreb si eu ca d-ul Gadea: A meritat sa stati atata timp departe de familie? A meritat sa va imbolnaviti? Ce schimba sacrificiul unuia ca d-voastra?
    Nu va cer sa imi raspundeti aici, mai ales ca sunteti suferind (Sanatate!). Va indemn sa va ganditi ce le spuneti nepoteilor despre cum stau lucrurile in tara noastra.

  7. Unii oameni care s-au opus in ultima perioada regimului nedemocratic au probleme de sanatate. Eu sper, totusi, sa fie o coincidenta… Modalitati diverse de „atac” au fost folosite si pana acum.

  8. Stimate domnule Profesor,

    Va doresc multa sanatate si Domnul sa va ocroteasca si sa va sprijine in toate demersurile viitoare. Cu stima, Dorel

Comentariile sunt închise.