Am gatit pere williams in vin rosu ?

2 COMENTARII

  1. Buna seara, D-le Profesor!

    Va felicit pentru revenirea in forta de care dati dovada si intocmai precum se spune in limbajul universitarilor, cum ca pe langa studiu, intotdeauna trebuie sa rezervam un strop de timp si pentru micile placeri ale vietii, Dvs. demonstrati, din plin, acest lucru.
    Va rog sa considerati randurile de mai sus, o realitate sincer exprimata si constatata pe propria-i piele de catre unul care, asemenea Dvs., a trecut printr-o interventie medicala si care si-a intarit mentalul si prin activitati, altele decat cele destinate cercetarii si studiului.
    Desi am avut initiativa de a ma adresa Dvs., acum o luna sau doua, pe calea e-mail-ului, eu nestiind, la vremea aceea, ca veti fi operat (aflasem, ulterior din presa), m-as bucura sa pot folosi, constructiv, acest moment si sa va intreb daca ati agrea sa-mi acordati o intrevedere cu Dvs., chiar si pentru o jumatate de ora, macar, in vederea expunerii punctelor mele de vedere, a considerentelor mele, referitor la modalitatea prin care fiecare dintre noi ne-am putea aduce contributia la ceea ce inseamna o Romanie mai performanta, insa, din pacate, nu suntem bagati in seama.
    Vreau sa mentionez ca, indiferent de pozitia Dvs., eu nu ma voi dezice de opiniile postului Dvs. de televiziune (mai mult ca in timpul studiilor de Master, la Cluj, am fost angajat, un timp, la Antena 1 Cluj – Jurnalul de Cluj) si voi aprecia, in continuare, initiativele fundatiei Dvs., precum si tot ceea ce faceti, alaturi de colaboratori.

    Radu Moldovan

Comentariile sunt închise.