Nimeni nu se mai îndoiește, azi, că avansul tehnologic, inovația reprezintă factori cheie pentru progresul economic.

Lumea de mâine e – vedem de pe acum – strict legată de noile tehnologii, iar viteza de înnoire e una cu adevărat uimitoare. Telefonul mobil pe care ieri îl credeam „de ultimă generație” e azi depășit și leneș.

Inovația tehnologică nu mai poate fi socotită ca un proces facultativ sau o simplă oportunitate de a căpăta un oarecare avans tehnologic, a devenit o condiție obligatorie pentru orice companie care vrea să rămână relevantă. Iar aici, o spun cu mândrie, avem și noi, românii, contribuția noastră.

Astăzi am fost prezent la SAB tocmai pentru a vedea câțiva tineri inventatori descoperiți și susținuți de FDVDR, care sunt prezenți acolo laolaltă cu cele mai mari nume ale industriei auto globale.

Și un element de culoare, pe care îl împărtășeam uneori și studenților: respectul pentru capacitățile noastre inovative este o formă a respectului pentru viitorul nostru și al copiilor noștri.

Am mers la SAB însoțit de mezinul familiei :) pentru că am nevoie de un tânăr „specialist” care să îmi arate noutățile.

 

3 COMENTARII

  1. Viitorul apartine tehnologiei…care avanseaza cu o repeziciune de neimaginat, cred ca toata lumea cunoaste sustinerea de catre dumneavoasta a tinerilor inovativi,inventivi(micilor genii i-as numi eu)iar cel mai bun exemplu este tanarul cu o inteligenta magnifica valceanu Ionut Budisteanu-descoperit si sustinut de fundatia care va poarta numele,defapt cred ca singura fundatie care face exact ceea ce fac occidentalii mai precis americanii si nu numai adica..descopera creiere le cultiva le sustine investeste in viitorul tarii,in viitorul acela sumbru pe care ni-l prezentau acum ceva vreme unele persoane…viitor exista si va exista datorita unor oameni ca dumneavoastra.

  2. Bianca Rusu……………….sunt perfect de acord cu tine,acest tanar Ionut Budisteanu sustinut de FDVR a adus mari merite Romaniei si romanilor…insa….as pune o intrebare aici.Cu ce l-a sprijinit statul roman pe acest tanar inovativ, inventiv,cu viziune?…..sa-mi fie cu iertare pt intrebarea mea insa chiar vreau sa stiu,ca poate l-a sustinut si nu stiu.Intotdeauna materia cenusie a fost la mare cautare si asa va fi mereu.

  3. Intotdeauna in pas cu tehnologia care face parte din viata noastra a tututror.Iar daca imi permiti ,Andreea Georgescu, sa iti raspund eu la intrebare …statul roman nu l-a ajutat cu absolut nimic pe tanarul Ionut Budisteanu,sustinerea masiva a venit din partea FDVR.

Comentariile sunt închise.