Nu am abandonat niciodată proiectul umanist. Doctrinei umaniste, așa cum am gândit-o, i-am dedicat mai multe lucrări, conștient fiind că orice nouă doctrină are nevoie de timp pentru a fi acceptată și pentru a reuși, apoi, să se impună. Istoria va nota dacă ceea ce am propus, prin doctrina umanistă, a convins și dacă societatea de mâine va găsi în ideile mele răspunsuri la întrebările sale.

Dincolo de construcția teoretică, am creat un partid, Partidul Umanist din România, menit să devină un vehicul al acestor idei noi.

Mă bucură că, ieri, acest partid a redevenit ceea ce trebuie să fie! Oamenii care au construit acest partid se reîntorc în el, iar cel care l-a fondat și i-a formulat o doctrină e alături de el, atât cât este posibil, în condițiile de acum.

Cred că va deveni o forță politică importantă, pentru că oferă soluții autentice la probleme reale.

România are nevoie de o forță politică în stare să propună o altă abordare, fundamentată pe o solidă construcție doctrinară !

4 COMENTARII

  1. Romania are nevoie de oameni capabili,pregatiti,profesionisti,cinstiti si onesti pentru a scoate acesta tara frumoasa ,,la lumina,, sa folosesc un termen din popor…..va doresc succes in tot ceea ce doriti sa faceti

  2. Sunt ferm convinsa ca viitorul acestei tari va fi mai bun descoperirea si punerea in valoare a tinerilor care ne fac mandrii in fiecare ca suntem romani reprezinta sa zic asa o prioritate majora pentru acest stat.

  3. Romania are nevoie de schimbare asa cum ati spus,are nevie de ceva care sa o puna pe roate si sa mearga in directia corecta.Succes in continuare va doresc si suntem alaturi de dumneavoastra.

Comentariile sunt închise.