Salut decizia instanței judecătorești de a aproba returnarea sumelor care mi-au fost reținute abuziv (link către știre).

Cu toate că suma recuperată este absolut irelevantă, raportat la cuantumul confiscărilor îndreptate împotriva mea și a familiei mele în ultimii ani, consider că această hotărâre judecătorească reprezintă o victorie simbolică a unui cetățean român confruntat cu abuzurile anumitor instituții.

Este deja de notorietate că estimarea prejudiciului din dosarul “Telepatia” n-a ținut seama de nicio evaluare obiectivă. Dar niciun argument cinstit nu a contat pentru că miza a fost “Voiculescu trebuie oprit”.

Deși am primit o lovitură dură, nedreaptă, și eu și grupul de presă pe care l-am fondat “am supraviețuit”. Existăm, deranjăm și uite că, demonstrăm că sistemul abuziv poate fi învins. Pasul e mic, dar direcția e corectă: avem drepturi, luptăm pentru ele.

9 COMENTARII

  1. Justitia din acea vreme facea jocurile cotrocenilor si aici ma refer la basescu pentru ca el era in spatele la tot ceea ce se facea el a fost in spatele ordinului deva se face dosarul telepatia numai prin titlul dosarului iti poti inchipui ca este o manarie grosolana facuta la comanda.

  2. O picatura intr-un ocean asa as numi-o trebuie facute cercetari masive pentru a scoate la lumina toate faradelegile si abuzurile facute in epoca basescu.

  3. Sistemul abuziv cel implementat de fostul presedinte a fost in comparatie cu cel comunist muuuult mai nociv si distrugator,astfel de decizii luate impotriva unor persoane nevinovate trebuie sanctionate dur,in continuare trebuie luptat impotriva unui asa sistem si nu trebuie slabita lupta si indarjirea impotriva abuzurilor.

  4. Si eu salut decizia instantei si cred ca este un semnal de trezire din a mai merge in continuare cu fabricarea de dosare pe genunchi,este o speranta ca justitia incearca sa intre pe un fagas normal.

  5. Tin minte ca ma uitam la tv si cand auzeam cum se numeste dosarul mi se facea pielea de gaina niste aberatii asa de mari credeti-ma ca nu au auzit in viata mea,totul a fost un abuz totul era cusut cu ata alba iar croitorul principal era fix comandantul de vas.

  6. In continuare pe baricade impotriva sistemului ticalos,iar sortii de izbanda nu vor incerca sa apara deja fisura s-a produs.felicitari domnule voiculescu.

  7. Exista o veche vorba romaneasca care spune asa:nu mor caii cand vor cainii,si se potriveste perfect,cred ca multi isi baga unghia in gat insa asta este viata.

  8. Cred ca si serviciile au avut o mare contributie la respectarea ordinelor date de linsare si de manipulare a informatiilor cu privire la dosarul telepatia eu raman la concluzia ca dosarul si masurile care decurg din el sunt facute politic.

Comentariile sunt închise.