Curtea de Apel București analizează în aceste zile când și dacă va fi trimis spre instanțe dosarul în care Traian Băsescu își recunoaște intervenția asupra magistraților din cazul Telepatia.

Când aceste înregistrări au apărut în spațiul public, domnul Băsescu a susținut că sunt “editate”. Ulterior, după ce a fost declanșată ancheta (în care au mai fost audiați, printre alții, Laura Codruța Kovesi, Camelia Bogdan și Florian Coldea) fostul președinte a trebuit să accepte că înregistrările sunt reale.

Și dacă atunci a ascuns adevărul (cum a mai făcut-o de atâtea ori), niciun om de bună credință nu îl mai poate crede acum, când susține că doar “s-a dat mare” cu influența sa asupra justiției. Inclusiv scuza are conotații penale: președintele în funcție la acea vreme “se laudă”, invocându-l și pe șeful de facto al SRI, că schimbă judecătorii și cunoaște sentințele înainte de a fi date! Cu ce scop?

Într-un context în care atâția oameni au fost trimiși în judecată pe presupuneri sau probe indirecte, poate fi ignorată o probă directă care conține recunoașterea explicită a intervenției politicului asupra justiției?

51 COMENTARII

  1. erade asteptat ca aceste interceptari nu sunt facute la comanda si chiar este vocea lui basescu el este cel care a instrumentat totul asa facea cu toti oamenii cinstiti care nu juca dupa cum canta el un betiv ordinar care a distrus multe vieti,sper ca dumnezeu sa aiba grija de le acum,ca si asa a ajuns o epava si nu il mai baga nici dracu in seama….imi este greata de un asa om si sper sa infunde puscaria sa ia el 20 de ani nu oameni nevinovati.

  2. fostul presedinte basescu este cel care a instaurat mafia la noi in tara amintiti va va rog ce sleahta de mafioti avea pe langa el si el le era seful toti faceau ce spunea asta jegul asta de om care nici in picioare nu mai poate sta de la atata bautura bagata in el el tragea sforile in orice inclusiv in dosarul telepatia,doamneeee ce nume de dosar,cum s abagi in puscarie un om cu un asa dosar?sincer in ce tara traim toti cei care au facut mendrele lui basescu merita sa mearga la inchisoare pe viata pentru ca au distrus la randul lor multe vieti astia nu sunt oameni sunt animale.

  3. ,,pai,ba bogdan eu te stiu cine esti,, cum le stii tu pe toate al dracu ce esti tu basescule meriti o moarte lenta si grea la cat rau ai facut acestui popor si mai mult decat atata pentru ca ai bagat la ordinul tau direct oameni nevinivati in puscarie cum este cazul domnului voiculescu….ca nu a vrut sa te slugareasca pe tine un idiot cu creierul cat o ceapa degerata.

  4. este un stat mafiot?pai cine l a intretinut cadavru umblator ce esti…nu ti si cu doamna blonda care fuge acum prin costa rica nu voi ranjeati fasolea pe tv si taiati salarii si lasati lumea muritoare de foame iar cine vi se impotrivea ii bagati la puscarie si inventati tot felul de dosare asa cum este si acesta dosarul telepatie toata lumea tot poporul stie ca tu ai fost in spatele acestui dosar si l ai masluit cu coldea si cu bogdan biciul vostru cu care distrugeati oamenii cinstiti.

  5. imi aduc aminte cum radea idiotul asat de basescu de toti cand era el la putere si cum isi batea joc de intelectualitate cu glumele lui de marinar de mana a doua si cum ordona el tot ….acum cred ca i a sosit randul sa intre si el la racoare si sa dea dumnezeu sa stea acolo 30 ani sa nu mai iasa sa mai vada lumina soarelui

  6. sa ne fereasca dumnezeu de un asa blestem ca si basescu l am avut 10 ani presedinte iar acesti ani au insemnat unii de teroare maxima pentru noi toti din inregistrare se aude clar ca este el cel care dadea ordine si care tragea itele prin tot ce vroia el cum numea el judecatorii cum baga lume la puscarie ooofff fereasca dumnezeu de un asa diavol cu chip de om.

  7. Marionetei Pinocchio cine-i trag sforile? O întrebare retorică. Răspunsul se regăsește în titlul postării dumneavoastră :statul mafiot.

  8. cel mai mare mafiot pe care la a avut romania afost traian basescu chiar el o recunoaste ca statul este unul mafiot si cu el in varful lui trebuie eliminat fizic sa nu fiu prea rea insa numai asa scapam de infectia asta care ne mananca pe interior si care nu isi vede in continuare de treaba lui.

  9. un om de cea mai joasa speta este traian basescu a fost este si va fi un vechi marinar rudimentar atat in limbaj cat si in comportament si din multele sale frustrari baga oamnei cinstiti si onesti la puscarie pentru ca nu voiau sa faca ceea ce ziceau el.este ceva patologic la el in sensul ca bautura excesiva combinata cu ura pentru fiecare om care isi vede treaba lui naste monstrii si noi am avut unul din asta am avut un minstru in persiana lui traian basescu timp de 10 ani de zile la carma acestei tari.

  10. fiecare dintre noi stim ca dosarul telepatia a fost unul politic hai sa nu ne mai ascundem si sa spunem lucrurilor pe nume basescu a fost cel care a vrut ca domnul voiculescu sa intre 10 ani in puscarie pentru ca nu i a servit interesele sale meschine de aceea a pus o pe camelia bogdan un judecator mediocru care nu mai anchetase mai nimic poana atunci si uite asa a fost ca si fabricat dosarul si pus pe rol.acum traian basescu trebuie sa plateasca pentru tot raul pe care l a facut tuturor oamenilor nevinovati.

  11. timp de 10 ani romania a fost condusa prin teroare inimaginabila de catre regimul basescu am fost pusi la zid si divizati sa ne uram intre noi sa ne dorim raul sa renuntam in a mai fi oameni asa a facut acest deseu toxic venit pe valurile marilor cu tot felul de obiceiuri neortodoxe pe care le a implementat pe noi am fost niste cobai in mana lui un experiment sau o distractie totala a marinarului si camarilei sale de nelegiuiti.sper sa putrezeasca in inchisoare ca asta merita cu varf si indesat.

  12. in timpul presedentiei lui am avut un dosar pe rol la o instanta din romania si asa de rau am fost tratata ca vezi doamne nu eram din sistem si sa astept ca erau alte dosare mai importante ca al meu….stateam impreuna cu sotul meu pe holurile tribunalului si plangeam iar magistratii sau asa zisii magistrati treceau pe langa noi fara sa ne bage in seama se vedea ca primeau ordine de sus ca prea erau porniti pe anumite fapte pe care eu le as numii ilegale.nici nu vreau sa imi mai amintesc de acele vremuri tulburi din viata mea.

  13. un stat mafiot condus de un marinar care a facut celel mai mari nenorociri din istoria romaniei poate fi comparat cu dictatorul cambogiei poll pott cel care a eradicat fizic 70 milioane de oamnei noroc ca populatia romaniei este mai mica ca betivanul asta asa facea ne omora pe toti prin masurile radicale impuse prin trompeta sa emil boc..taieri salariale si de pensii si cate si mai cate

  14. daca cineva are vreo indoiala ca basescu nu ne a vandut americanilor bucata cu bucata se inseala amarnic…asta nu are mama nu are tata si face totul inconstient de aceea el ne a dat ca pe niste sclavi la americani si a facut jocul lor prin ambasadorii lor aici cum zicea cineva cate ceva cum sareau ambasadorii si multinationalele in sus deci este limpede cine a condus la noi si acum cred ca merkel conduce prin sclavul ei de la bucuresti klaus iohannis

  15. impreuna cu videanu si cu berceanu acest infractor numit basescu a rupt romania in doua el a divizat o mare parte de oameni cei care ii joaca in struna cum se zice si cei care l urasc insa nu cred ca acum in anul 2017 cineva il mai iubeste pe acest betivan care a facut numai rau populatiei tarii sale facand dosare din pix cum se zice in popor cum este si dosarul telepatia fabricat in laboratorul de dosare de la cotroceni ca nu mai este o surpriza pentru nimeni ca basescu a vrut ca in mandatul sau sa se faca acest dosar sinistru din toate punctele de vedere.

  16. basescu sa folosit foarte mult de toporul sau de oase camelia bogdan se numeste care acesta sluga in cel mai adevarat sens al cuvantului a facut atrocitatile cele mai de neimaginat din romania,incepand cu dosarul telepatia si continuand cu cate si mai cate dosare false doar asa sa bage in inchisoare oameni nevinovati.

  17. facand o scurta analiza a regimului sau traian basescu se poate numi u mare infractor el nu a fost pus acolo sa ne fure si sa ne bage pe toti in piscarie dupa bunul sau plac ci sa ne reprezinte ca un om de stat in relatiile internationale pe care romania le are si in rapoartele comerciale incheiate de statul roman in interesul sau economic iar acest marinar nu a facut decat sa ne bage si mai rau in incertitudine ceea ce nu aveam nevoie noi in acele momente de cumpana de situatie grea si de temere cu privire la vecinii nostrii care numai bine nu ne vor,a mai venit si camelia bogdan un cerber de la portile iadului si au inceput sa curga dosare fluviu masluite si fabricate cum este si cel care se numeste telepatia.

  18. un orb care nu stie sa vorbeasca ci doar sa injure sa ne aducem aminte de injuratura lui tiganca imputita sau nesimtita mica asta este basescu cel care ne a comdus 10 ani de zile acest marinar venit cu pluta pe mare a ajuns sa fie presedintele unei tari frumoase pe care el a avut grija sa o defriseze si sa o vanda pe oriunde a putut iar oamenilor care au vrut sa faca ceva sa investeasca in tara asta le a facut dosare false de necrezut dar le a facut tot el este in spatele si dosarului telepatia.

  19. impreuna cu fratele sau traian basescu a furat bani din bugetul statului sa nu uitam de filmarea care rula pe toate posturile de tv cu mircea basescu si cu bercea mondialu cu mormanul de bani noi nu am uitat daca asta a crezut basescu noi nu am uitat nici cand ne a taiat pensia si salariile la copii care au muncit de dimineata pana seara sa intretina o casa asta nu o stie chiorul si alcoolicul de basescu doar sa joace geanparale cu tigancile lui imputite si infecte si sa ranjeasca fasolea pe la tv.

  20. cand i am auzit vocea din video mi s a facut pielea de gaina am recunoscut vocea unui mare tradator de tara si a unui mare mafiot cu state vechi ca si prin marinarie s au auzit vorbe ca a facut comert ilegal cu tot felul de materiale interzise chiar au disparut oameni de la bordul vasului condus de el deci are bube mari betivanul are de tras si merita sa le traga ca si el a nenorocit multe vieti omeneste

  21. basescu este un mare circar tineti minte faza cu lacrimile lui cu draga stolo este ceva de ininchipuit cum ne a facut asta a jucat un teatru ieftin care a prins in randul populatiei si noi l am crezut pe acest vanzator si tradator de tara pe acest om fara suflet care facea dosare dupa bunul lui plac impreuna cu camelia bogdan o magistrata neutra si absenta din toate punctele de vedere

  22. daca atilla era considerat biciul lui dumnezeu emil boc este considerat si acum biciul lui basescu cu toate ca timpul a mai trecut si acum este primar la cluj tot sluga este,deci oameni buni ce ar mai fi de spus despre o toaleta publica asa imi place mie sa ii spun lui basescu pentru ca toti si au facut nevoile in ea s au usurat si au mers mai departe,la multinationalele straine ma refer,ca de popor cine sa mai aiba grija?basescu i a intors spate inca din primele zile…in legatura cu dosarele penale…este stiuta treaba ca lucrau aia de la dna zi si noapte sa faca dosare deci pe ce probe?pe nimic doar asa sa fie basescu multumit.

  23. cine a facut afaceri cu interlopii din slatina?si anume cu bercea mondialul odiosul si temutul interlop din slatina cel care a furat aluminiu de si a facut acele palate cine a primit bani de la fiul lui bercea sa il scape pe interlop din puscarie?cui i a pus lantisor de aur la gat bercea la o chermeza cu tigani si cu lautari?toate astea s au invartit in jurul familiei basescu si a lui traian basescu ca el era capul conducerii statului mafiot in care tocmai se instalase si incepuse sa traga sfori peste tot ca mereu el sa cada in picioare.

  24. dosarul telepatia sa fie foarte clar pentru toti este unul politic totul s a facut la comanda odiosului presedinte traian basescu si ordinul a fost executat de si mai odioasa camelia bogdan o nulitate in domeniul magistraturii ajunsa mare cand a inceput sa linga pantofii plini de sange ai lui basescu si sa rada la glumele lui sadice misogine si nesimtite de cele mai multe ori.

  25. romania cat timp a fost condusa de basescu nu a fost privita ci ochi buni de cei din europa intotdeauna eram reprezentanti de o persoana nesuferita de marii presedinti ai lumii si sa ne amintim faza cu nicholas sarkozy cand basescu a stat ca milogu cu mana intinsa si ala nici nu l a bagat in seama si cand venea in tara dupa vreo vizita se dadea zmeu ca el a facut ca el a dres un jeg ordinar si un caracter infect.

  26. camelia bogdan,basescu,berceanu,videanu,blaga,turcanu si multi multi altii au fost partasi la sistemul implementat de basescu un sistem noduros si invechit din toate punctele de vedere un sistem represiv si totalitar in justitie in administratie in toate institutiile statului era semanata teroare de la mic la mare

  27. va mai aduceti aminte de blonda lui basescu cea care ii aducea prajituri la palatul cotroceni..ce ipocrizie ce grosolanie si impertinenta,stia ea udrea ca daca ii intra in gratie lui basescu are sa o duca bine de tot si are sa isi umfle conturile ca acum sa traiasca lejer in costa rica si referitor la puscarie nu cred ca sta acolo in conditiile alea sta undeva la hotel bine mersi plus ca este si insarcinata….odioasa femeie odios presedinte odios sistem..bine ca am scapat de el si poate ne fac vreo bucurie si se duc si pe lumea ailalta sa guverneze si pe acolo

  28. daca as fi procuror l as inchide pe tradatorul asta de tara in secunda doi fara sa il mai judec nu merita judecat ci direct carcera pe viata in conditii minine de viata un pat din fier fara saltea si o toaleta turceasca sa vada si el cum sa stai intr o celula rudimentara asa cum el trimitea pe altii nevinovati sa isi duca traiul de zi cu zi acolo.

  29. nu ne a fost invatatura de minte cu bativanul de basescu care a facut numai ce a vrut acum il avem pe plavanul de la cotroceni pe mutenia pamantului si cand deschide gura stie numai sa aduca jigniri in stanga si in dreapta …asa ne trebuie insa ar cam trebui sa deschidem dracu odata ochii pe cine votam ca cine stie ce lup imbracat in mielusel ne mai apare pe sticla si pare asa un ingeras cand el defapt este un diavol impielitat.

  30. o epava a societatii romanesti o fosila umblatoare ….basescu acum umbla si prin republica moldova chipurile sa puna bazele marii uniri se crede si asta vreu mihai viteazu insa pe acolo a fost izgonit si huiduit si a plecat ca un caine cu coada intre picioare..pe oriunde se duce asta face prapad parca ar fi anticristul

  31. daca as fi fata in fata cu basescu l as intreba si daca s ar eschiva l as forta sa imi raspinda cati bani a luat pe vanzare flotei romane?serios aici este vorba de nave de petroliere de nave de atac de crucisetoare nu de cutii de chibrite…omul asta a vandut o flota a unei tari care era mandria europei pai numai pe dosarul flota isi ia 10000 de ani de inchisoare si cred ca nici nu exista legislatie pentru asa ceva nu poti delimita frauda si infractiunea ca este muuuult prea mare.

  32. dragii mei…inregistrarea da fiori reci oricui o asculta va dati seama cu cate nonsalanta vorbea basescu de raul altora cu cata nepasare vorbea el cum gestiona dosare false si baga pe nedrept oameni in inchisoare pentru satisfacerea orgoliului propriu de debil mintal de scapat de la spitaluol noua?va dati seama ce om ne a condus timp de 10 ani?am fost sub papucul unui scelerat psihotic care a facut sa treaca sange prin noi la propriu.

  33. vi l mai amintiti pe basescu cel care era marginalizat pe toti presedinti pe la summit uri si mergea singur cu mainile in buzunar ca un naufragiat pe bordura era seful bordurilor ca tot de avea bine cu videanu tartorul din sectorul sase cel care a pus borduri peste borduri ca deh facea si el un ban cinstit din taxele si impozitele platite de noi cei care muncim de dimineata pana sera ca niste robi sa ii tinem pe ei in scaune si pe salarii astronomice.

  34. in urma analizelor facute ce specialistii din domeniu s a constatat ca regimul basescu a fost cel mai nociv pentru populatia romaniei prin masurile radicale pe care le a luat adica taierea salariilor si bagarea romaniei in criza financiara prin reducerea indemnizatiilor la mamele cu copii prin taierea de pensii la persoanele varstnice prin impozitatrea carburantilor foarte mult accize uriase pe care noi romanii le am platit din buzunarul nostru.

  35. suntem alaturi de dumneavoastra domnule voiculescu si va sustinem in continuare impotriva abuzurilor justitiei din romania si impotriva abuzurilor facute de procurorii basisti care inca mai raspund asa vag la ordinele date de marinar.

  36. va respect foarte mult domnule voiculescu pentru verticalitatea dumneavoastra si pentru rezistenta neintrerupta in lupa cu statul mafiot condus de traian basescu sunteti un bun exemplu de urmat pentru generatiile viitoare.

  37. basescu un nume care trezeste fiori de gheata si acum populatiei romaniei pentru ca stim prin ce am trecut in timpul regimului lui bolsevic dosare prelucrate si manevrate dupa bunul plac al stapanului oameni bagati la inchisoare nevinovati cum este cazul si domnului voiculescu,sper sa plateasca pentru ceea ce a facut acest individ periculos precum un sarpe

  38. basescu trebuie sa plateasca pentru nenorocirile pe care le a facut in acesta tara ca multa lume a ramas traumatizata de atunci si nu si au revenit nici acum deci trebuie facut cu asta ca nu se mai poate asa sa se plimbe liber si sa arunci iar cu venim

  39. sa avem mare grija cu acest imbecil de basescu sa nu il mai lasam sa umble liber pe strazi ca cine stie ce mai face cine stie cui ii mai ia telefonul mobil si o face tiganca imputita este capabil sa faca mult rau asta ca numai asa ne a tinut timp de 10 ani romania s a intors in timp cu basescu la conducere nu am progresat deloc si am devenit paria europei tot din cauza lui.

  40. mie mi se pare ca basescu si o cam cauta cu lumanarea iesind si facand tot felul de declaratii publice care nu au nicio legatura cu realitatea politica din zilele noastre dar cred ca este un lucru bun asta ca asa se expune si ies la iveala toata nenorocirile facute de regimul sau ca stiti cum se zice in popor apa trece dar piertrele raman.

  41. este de asteptat faptul ca basescu se intre in puscarie ca asa merita tradatorii de tara si infractorii care au furat si care au nenorocit un popor intreg

  42. sa ne spuna cum a chizitionat el acele terenuri de la nana cu ce bani?de unde a avaut atata banet?din salariul lui de bugetar?infractorul si pungasul sa plateasca sa ajunga in sapa de lemn ca sa merita

  43. regimul infect condus de basescu a fost pentru poporul roman cel mai dur si cel mai depravat regim in care au murit oameni nevinovati si au stat la puscarie pe dosare false asa cum este si dosarul telepatia

  44. nu trebuie uiat niciodata acest nume de basescu pentru ca el a facut multe rele acestui popor de oameni cinstiti si muncitori a facut dosare mincinoase doar ca sa bage pe nedrept niste oameni la inchisoare

  45. eu cred ca a avut in spate un intreg aparat d epropaganda basescu si o armata de oameni care faceau numai ce zicea el…sa faca dosare false sa bage la puscarie dupa ochi frumosi cum se zice in popor deci basescu trebuie sa plateasca si el si oamenii sai

  46. si elena udrea impreuna cu basescu au fost cei care dictau procurorilor bolsevici pe cine sa bage la puscarie acum se intoarce roata si pentru basescu

  47. tot regimul basescu la puscarie cu el ca sunt numai mafioti acolo care stau pe saltele de bani si conturi ascunde prin elvetia traiesc precum seicii din arabia saudita pe banii nostrii ai oamenilor cinstiti

  48. imi aduc aminte cum a lovit basescu pe acel copil care nu stiu ce a strigat si marele papusar nua fost de acord cu el pai daca ma intrebati pe mine basescu de atunci trebuia inchis pe viata cum s alovesti un copil drept in fata?este iandmisibil asa ceva

  49. dupa cum stim cu totii minunile in romania tin doar trei zile insa vreau ca marea minunea si aceea este ca basescu sa ia pe viata ani de inchisoare sa tina o vesnicie ar fi cea mai reusita minune pentru toata lumea

  50. gradul de indatorare al romaniei este extrem de ridicat datoria externa este uriasa si asta datorita unui regim care nu a fost deloc productiv si s a imprumutat in nestire de la fmi si banca mondiala pentru a face marele nimic ci doar sa isi umple buzunarele si conturile personale,acum cred ca venit vremea ca basescu si acolitii sai sa dea socoteala de cele facute

  51. orice regim are si bune si rele,nu poate fi perfect sa nu aiba lacune si totul sa functioneze ca un ceas elvetian insa regimul marinarului rudimentar a fost de cel mai jos nivel nici la piciorul broastei,vorba lui creanga,nu se putea ridica.au avut oameni manipulabili ,oameni prost pregatiti care au executat niste ordine venite de la un prost si mai mare decat ei pe care l considerau presedinte sau stapan.

Comentariile sunt închise.