Voluntar sau nu, Robert Horvath îmi trimite comentariul săptămânii. Si, la drept vorbind, surprinde corect situatia:

„Domnule Voiculescu

Citesc cu mult interes tot ce se intampla in tara pe plan politic. Din pacate nu se intampla nimic.”

38 COMENTARII

  1. Mogulule,au baietii astia din PSD si PNL o foame de bani,ca i-ar face si sex oral Basescului numai sa amusineze putin la cascaval,mi-e o scarba,ieachhhh:-(

  2. @DV: Apropo de asta….toti politicienii, in ultima vreme, apar la tv, isi fac bloguri si se declara interesati de ceea ce vor cu adevarat cetatenii…dar atunci cand cetatenii vor sa le imparta parerea, interesul nu se mai manifesta!!!.. ce se intampla?!?…
    Cu ceva timp in urma, un anumit politician pe care il vom numi de acum „mogul” :-) a lansat un blog interesant si intalnirile de joi, promitand ca acestea vor fi un mod de a tine cont de parerile oamenilor „de rand”….sa zicem…!
    Au reaparut „raspunsurile pe stil vechi” (multumesc pentru ca ati tinut cont de parerea mea), dar intalnirile au disparut (probabil din lipsa de timp <-sincer inteleg)…
    Am tot incercat, de fiecare data cand am avut drum in Bucuresti, sa iau legatura prin dna Ofelia sau adresa coolmogul@…, poate ma intalnesc si eu cu cel intitulat "mogul"…
    Sunt curios daca macar au ajuns mesajele mele la destinatie…

    P.S.: marti, 02 februarie, sunt iar in Bucuresti…o ora-doua aveti disponibile?!?

  3. restul comentariilore distinsului domn le-ati citit? din cateva zeci de comentarii a nimerit si el unul mai reusit…

  4. Domnule Voiculescu

    Am primit cu speranta solutia Johannis si,desi sunt un simpatizant de stanga,am fost”cucerit”de flexibilitatea liderilor PSD care au accepat sa renunte la pozitia de partid dominant(prin structura si numar de mandate in parlament).Atunci s-a prefigurat pentru prima data o solutie social liberala manita sa ne indeparteze de modelul Basescu!Din pacate electoratul (si poate nu numai electoratul) a hotarat ca nu este inca momentul!Sper inca sa se realizeze aceasta alianta cu tot „nefirescul”aparent.Orice pare preferabil actualului regim Basescu!

    Cu stima,

    Lungu Mircea

  5. Exact. NU se intampla nimic din ce ar trebui sa se intample. O lupta oarba de zeci de mii de minute pe spatiul media pe impartit saracia si pe gestionat imprumuturi, ca sa avem ce manca. Sintem prea saraci sa avem un sector public „de Mercedes”, corect, dar in acelasi timp sintem prea saraci sa ne imprumutam asa, adica sa cumparam bani cu un pret care se numeste dobanda. Asta a uitat sa mentioneze mister de la FMI. Daca ne imprumutam ca sa mancam din ce ii dam inapoi fratilor +3.5% sau cat e dobanda. Mancatul produce numai rahat.
    Nimeni nu se ocupa de creat bogatie, de folosit putinele, totusi, resurse pe care le are tara asta. Niste pamant fertil care ar trebui utilizat inteligent (vezi Brazilia) si niste creiere care ar trebui puse sa lucreze nu fortate, ori sa plece, ori sa se tampeasca si ele ca sa se integreze si sa poata supravietui.
    Romania are o singura solutie reala, sa-si lase privatii sa foloseasca resursele de aici in mod inteligent si eficient si nu sa-i oblige sa devina corupti printr-o concurenta falsificata si o birocratie excesiva.
    Trist e ca se poate, uitati-va la Brazilia, o natie de petrecareti smecherasi care vindea boabe de cafea si acum unde a ajuns, cu ritm de crestere peste Rusia.

  6. P.S.: se pare ca ziua de miercuri, 03 februarie, ar fi mai buna pentru mica noastra incursiune…
    Se pare ca autoritatile publice nu sunt prea serioase in ceea ce priveste programarile…:-)….
    Deci, coolmogul…ne intalnim pe 3 februarie la o cafea sau un ceai?!

  7. @andron. E concurs de comentarii? Răule!
    Pentru ca topicul Scrisoare deschisă: Alianţa Social Liberală. Acum! a fost părăsit, repostez aici.
    Am trecut de câteva ori pe la blogul Adrian Nastase. Am nimerit într-un moment nepotrivit, cred că era şedinţă de partid pentru oblojirea stângii, postările erau demne de referate.ro aşa că am şters-o.
    Aici se discută tot de oblojire, dar a dreptei de la stânga. Chiar nu sesizaţi mirosul? E moartă de mult nu are rost să mai oblojiţi. Sau e vorba doar de odorizare?
    Am postat la coment 18 nedumerirea mea şi mă bucur că şi alţii spun că nu mai ţin scamatoriile astea.
    Mai am o nedumerire adresată domnului Dan Voiculescu. Văd că pe acest blog mulţi cer câte ceva, în principal o pziţionare în PC mai ales după anunţul despre putera dumneavoastră “cu căciula în mână”. Eu deocamdată merg singur la oliţă, dar aş putea să vă iau în calcul pentru viitor?

  8. Cum nu se intampla nimic? Politic se duc pe apa sambetei 100 de milioane de euro nerambursabili catre cetatenii Republicii Moldova(nu intelegeti gresit,nu am nimic personal cu moldovenii),iar cetatenilor romani li se cere intelegere si plata la zi a datoriilor catre stat.Nimic?Traim dupa 6 decembrie intr-o pseudo-dictatura,dar asta e un nimic,camuflat in spatele asa ziselor scandaluri politice.
    Nimic?Profesori nu stiu daca vor mai avea loc de munca,invatamantul se”comaseaza”,spitale sunt in colaps,in Romania nu mai exista”cercetare”doar la DNA,sau asta e treaba mediului privat sau al statului? Nimic! Stau cu termostatul reglat la 15grade,nu-mi permit mai mult,oare de ce? Pentru ca politicul face ce stie mai bine-sa taie frunza la caini,cand e vorba de prostime,si sa incheie afaceri avantajoase cand e vorba de ei ca persoane.Si cel mai important se pregateste”livada” cu fructe proaspete(mere,pere in panere) si cine stie poate urmeaza si „gradina” cu legume ecologice.Toate politice.Oups! Sunt oare rea?!Cred ca de frig.

  9. ps

    Romania ar aprox 10 mil ha teren arabil,
    10,000eur la ha anual este perfect realizabil (se poate mult mai mult daca se foloseste pt ce trebuie)
    asta inseamna 100 mld euro anual, adica +60% la PIB-ul din 2009
    este perfect realizabil.
    trist

  10. @Lungu Mircea. Acolo a fost vorba de “calicia” PSD. În turul doi (nu umblam pe bloguri) comentam la servici indignat, de ce nu renunţă la soluţia Johanis şi să iasă de mână cu Antonecu ca viitor prim ministru? Personal credeam că asta ar fi fost soluţia de al bate pe Băsescu. Acum sunt convins.
    Nu am priceput URL asociat numelui.

  11. care e problema cu promisiunea de a acorda R. Moldova 100 mln in cativa ani pentru educatie ca nu prea am inteles….
    In primul rand sunt sceptic ca se vor da….Basescu a promis multe si nu a respectat.
    Chiar si daca se vor da – nu creaza gaura si nici nu se simte cu nimic in bugetul Romaniei (intrucat sunt impartiti in cativa ani)…
    E datoria morala a Romaniei de ai ajuta in clipe grele….(La fel poti sa zici de ce trimite Romania ajutoare in Haiti…)..Daca Romania nu va ajuta Moldova…politica de dezradacinare a neamului romanesc de acolo va fi dusa la bun sfarsit de cei ce au inceput – o , intrucat cei nou veniti nu prea vor avea rezultate….
    Niciodata nu am inteles aceasta politica mono orientata – doar la controlul cheltuielilor …cand rezultatul final poate fi influientat si prin cresterea realizarilor…..adica:
    -vedem ce tari mai au datorii la noi…..si ce putem lua in contul datoriei….
    -vindem cota ecologica, care insumeaza peste 1 mld de dolari…..
    -facem ca % piata gri in Romania sa iasa la suprafata si sa achite impozite…..si nu invers…..
    -facem proiecte pentru a atrage bani europeni pentru dezvoltare – multi din ei nerambursabili…., intrucat suntem un stat ce plateste mai mult UE decat atrage….

    Si sa nu uitati ca multi din cei ce vor beneficia de educatia din Moldova, apoi bursieri ai sttului roman – vor ramane in Romania si vor crea valoare adaugata, achitand taxe si impozite.

    Prefer sa se duca acesti bani in educatia din Moldova decat in gropile fara fund din Romania.
    Istroric vorbind si bunicii mei au contribuit la dezvoltarea Romaniei actuale.
    Nu crezi ca e moral sa fie ajutati cand au cea mai mare nevoie?
    Sunt cu mult subdezvoltati decat Romania…..

    Daca ar fi avut aceas gandire si germanii din Germania Federala fata de cea Estica?
    Vrobim de solidaritate…de datorie morala de a ajuta la nevoie…
    Basescu a facut in Moldova ceea ce altii trebuie sa faca in Romania – Sa trezeasca neamul din adormire! si sa dea o speranta!
    Mai departe faptele vor arata.
    Prefer sa se duca banii acolo decat la pensii „nesimtite” celor ce au lutat impotriva libertatii pana in 89 (gen raposatul plesita etc) si la tot felul de sporuri de zambet, de stres…etc.

  12. Dragi membri, sunt in acord cu voi in majoritatea opiinilor, sunt un tip de 41 de ani, lucrez in marketing si publicitate, sunt destul de lucid si critic la ce se intampla in Romania.
    Personal, cred ca perioada smecherilor se apropie de final, ca cei care nu pot aduce o valoare reala pentru ceilalti voi iesi din scena incet-incet. Sunt convins ca organismul Romaniei se va autocurata de nonvalori si de forme fara fond.
    Pentru ca masa critica a oamenilor onesti, inteligenti, creativi creste inevitabil si va ajunge sa contrabalanseze restul, masa manipulata si naiva.

    Am cateva idei si proiecte foarte concrete si as dori sa intru daca se poate in lista aceasta de oameni destupati la minte.
    Imi poate spune cineva cum pot sa devin membru pe acest blog?
    Multumesc mult!

  13. Domnule Voiculescu
    Multumesc pentru atentie. Am plecat ( schimbat ) direct din ancheta securitatii. Am fost acuzat de trimiterea in occident a unor materiale filmate despre Ceausescu. Singurul lucru care ma facut sa rezist a fost Speranta. La New York am inceput „visul american ” spaland vase, vanzand ingetata etc. Primii zece ani
    nu mi-am facut meseria de cineast si doar am visat la ea. Singurul lucru care ma facut sa nu clachez a fost Speranta. Fara speranta un om intr-o asemenea situatie este pierdut. Am urmarit reactia oamenilor dupa alegeri, inclusiv a mea.
    Propunerea dumneavoastra pe langa aspectul practic, readuce ceva fara de care viata devine insuportabila. Va multumesc domnule Voiculescu.

  14. Domnule Voiculescu
    Probabil ca comentariul anterior este prea lung. Trimit unul scurt. Romanii au dreptul sa afle adevarul.

    RACHETELE LUI BASESCU UCID MILITARI AMERICANI IN AFGANISTAN
    ( UN URIAS SCANDA INTERNATIONAL)
    Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )
    CITITI ARTICOLUL:” BASESCU SE INDREAPTA SPRE SCAUNUL ELECTRIC”
    BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
    SITE http://devanewyork.blogspot.com/
    ROBERT HORVATH ZIARIST NEW YORK

  15. EXPOZITIA PATAPIEVICI DESCHISA DUPA DOI ANI DE ZILE !
    ULUITOR, INCREDIBIL,SENZATIONAL, DEMENT
    Scandalul ICR creiat prin chemarea de catre mine a politiei americane la expozitia din NEW YORK ramane actual. Expozitia este deschis si azi dupa aproape doi ani. Articolul scris acum doi ani ramane valabil ,cu singura deosebire fiind faptul ca bugetul ICR sa marit cu 4 milioane $ peste bugetul din anul trecut.
    Probabil Presedintele de onoare al ICR ,Traian Basescu consindera ca in mijloc de
    criza, cand se taie pensile, oamenii sunt dati afara si copii nu au ce manca ,trebue furat mai mult !

    MANDAT PENTRU ARESTAREA LUI BASESCU LA NEW YORK
    Astazi 12 Noiembrie publicatia New York Magazin a spart cenzura. Redactorul Culian , jurnalist al curajului si adevarului a publicat articolul „Morminte la Bucuresti, Menore la la New York”. El desvalue fapte noi, incendiare ,despre scandalul ICR ,New York: Expozitia antisemita nu a fost una romanaeasca, ci una araba. Mana care a desecrat menore manjind, cu sange cuvantul Fuck, este al arabului OMAR MARWAN AMBAKI.( romanii au fost doar decorul si diversiunea).. . Acesta expozitie de si oficial a fost inchisa la 15 August, este deschisa si azi dupa trei luni de zile….probabil pana la intoarcerea presedintelui din Siria …. Rezultatul anchetei americane incepe sa-si faca loc in media americana….. Profanarea mormintelor este legata de desecrarea menorelor…Se profileaza un scandal international….. Culmea ironiei, face ca.Anti Defamation League cea mai puternica asociatie evreiasca , se se afle cu sediul, la doua minute de galeria ICR. Articolul descrie in amanunt, descinderea in noaptea de 29 octombrie a unei unitati speciale in Hate Crime, pentru a lua probe. Faptul ca presedintele Basescu deschide,sponsorizeaza si refuza sa inchida ,un eveniment extremist care promoveaza teroarea si si ura de rasa in mijlocul celui mai mare oras american, la doi pasi de sediul ONU,creiaza o situatue fara precedent. Aceasta provocare cere un raspuns pe masura . Baza penala o reprezinta „plangerea”adresata politiei, in care subsemnatul cer deschidera unei anchete si dezamorsarea unei bombe a terorismului ideologic islamic. Aceast document oficial impreuna cu probele adunate, pun bazele Mandatului de Arestare in U.S., a cetateanului roman Traian Basescu. Copia acestui document ,cu antetul politiei americane si numar de inregistrare sta la dispozitia celor interesati . Robert Horvath New York 14 noiembrie 2008 ( cititi nymagazin nr 593 )
    http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

  16. domnule voiculescu, nu va suparati dar propunerea dvs mi se pare hilara; decat sa va lansati in astfel de proiecte de tip “profetie tip esec” cred ca ar fi mai nimerit ca pana la gestionarea curtilor altora sa vedeti ce mai puteti (daca mai puteti!!!) repara la PC;
    la Neamt , de exemplu, aveti o filiala de doi lei; pardon, de doi bani; nu aveti niciun primar (nu vi i-a rapit nimeni, dar pur si simplu, la alegerile locale, nici un conservator nu a pupat nici victorie din prima nici accedere in turul 2), consilieri locali nu stiu daca aveti cati degete la o mana (din aproximativ 1400) etc…
    de cand cu alegeri uninominale nu ati mai putut urca – tot la neamt ma refer – nici un conservator in caruta parlamentului (in 2004, traiasca votul pe lista si alianta cu psd, alta situatie, i-ati facut rost de coledzi si de mandat domnisoarei Ciornei);
    chiar daca nu sunt un fan al PC (se vede, nu?… !!!), cred ca intre fortele politice romanesti mai e loc si mai e nevoie de vreo 2 care sa mai echilibreze raportul de forte; din pacate, avem viziuni diferite aici:
    – eu vreau partide mici dar puternicce si cat de cat independe (cu un 7-8 la suta)
    – dumneavoastra v-ati obisnnuit sa fiti a cincea roata la caruta psd; va multumiti cu putin sau nu puteti mai mult?
    mai sunt, teoretic, peste doi ani pana la viitoarele confruntari, deci aveti timp sa recladiti partidul de la zero (unde, din pacate este acum); daca vreti insa sa-l tineti (ca pe o firma) in conservare, cu cheltuieli mici), e pacat de unii conservatori din teritoriu care totusi au pus suflet;
    Bineinteles ca nu cred ca ar fi benefic ca doar dvs sa bagati bani in partid; daca insa nu reusiti sa aduceti si oameni cu bani (ca, apoi, de stiinta faceti rost) inseamna ca aveti o problema: ori nu prezentati destula credibilitate ori unii nu vin spre PC pt ca au impresia – buna ori rea – ca tratati partidul ca pe o firma proprie.
    Eu, oricum, va urez succes, nu in proiecte din astea gen superalianta (care, ati vazut, la tv au fost tratate la zona de ridicol gen “flacara violet”) ci in recladirea PC macar la nivelul si rezultatele PURului de altadata!

    P.S. Cred ca v-am mai spus-o si cu alta ocazie; promovarea tinerilor in partid nu se poate rezuma doar la scoaterea la rampa a fostilor angajati, gen Seres sau Ciornei.

  17. Domnule Andron.
    -Spamurile mele au creiat scandalul ICR
    -Memoriile despre mafia armamentului au dus doi directori FBI nu demult
    la Bucuresti.
    – Scisoarea mea catre Sarkozy despre incendiul de la Rouen a dus la deschiderea anchetei franceze
    -Denuntul meu la Serv de Emigratie il va trimite pe Tismaneanu direct in Cuba sau Venezuel
    -etc….
    Comentariile dumneavoastra sunt ca o frectie la un picior de lemn. Ale mele rup piciorul, chiar daca apartine unui marinar chior.
    Sa auzim de bine.

  18. oare nu se intampla chiar nimic?eucred ca se pregateste urmatorul epizod din filmul de groaza care-l traim sub acest regim.

  19. Stilu’ vechi,cotoi-mogul,
    Nu mai are …….priza buna !
    Pe stil nou cre’ca-i mai cool
    S’ai cu ce,la indemana…

    Astazi,nu mai e ca ieri :
    Uita-te la bietu’ Geoana!
    Parasit de parteneri,
    Cu…cotoaiele’n capcana!

  20. Domnule Voiculescu
    Am postat pe blogul dumneavoastra un document exploziv dar a intervenit cenzura serviciilor. Sunt interesat daca a putut sa fie deschis. Trimit din nou.
    Multe multumiri. RH
    MAFIA BASESCU SE PRABUSESTE !
    ATENTIE ! ATENTIE ! ATENTIE !
    FOSTUL DIRECTOR AL AEROPORTUL OTOPENI A FOST INVITAT
DE ORGANELE DE INVESTIGATII AMERICANE IN USA. EL VA ADUCE CU EL
INREGISTRAREA IN SECRET A MINISTRULUI TRANSPORTUTRILE TRAIAN BASESCU.
-VA FI ADUS SI DOCUMENTUL – RACHETE ROMANESTI PENTRU ORGANIZATIA TERORISTA FARC.
- ACEST DOCUMENT A FOST INTRODUS IN ACUZAREA LUI BOUT ( CELEBRUL TRAFICANT DE ARME ). Documentul implica direct pe cetateanul roman Traian Basescu. Conform legislatiei americane EXPORTUL DE RACHETE AER SOL CATRE TERORISTI DUCE AUTOMAT LA 60 DE ANI INCHISOARE.

    DESCHIDETI DOCUMENTELE CARE VOR
    INGROPA DEFINITIV MAFIA ARMELOR SI VOR SCURTA MANDATUL PREZIDENTIA DE LA 5 ANI LA 5 LUNI !
    http://www.myspace.com/val2002

    ARTICOLUL DESPRE VIZITA LUI VASILESCU LA NEW YORK VA PUTEA FI URMARIT PE ROBERT HORVATH -DEVA BLOG SI VA FI PRELUAT DE
    MAJORITATEA AGENTIILOR INTERNATIONALE.
    Robert Horvath ziarist USA
    DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com/

  21. Ultimele mele comentarii nu au aparut. Ori nu au placut, ori s-a intamplat ceva cu ele. Primim pe mail detalii pt intalnirea din 7 februarie, sau macar un numar de telefon? Nu as vrea sa merg la Bucuresti degeaba si nici nu pot astepta pana in ultima zi, fiindca trebuie sa plec cateva zile din localitate.

  22. Cum nu se intampla nimic pe plan politic? Dupa parerea mea, se intampla ceva. Desigur, de prea mult timp si spre disperarea multor romani, dar ceva se intampla: Traian Basescu. Odinioara, in Romania nu se intampla decat Nicolae Ceausescu. Astazi, nu se intampla decat Traian Basescu. Problema, prin urmare, nu este ca nu se intampla ceva, ci ca nu se intampla NIMIC ALTCEVA!

  23. REDUCEREA MANDATULUI PRESEDINTELUI ROMAN BASESCU DE LA 5 ANI LA 5 LUNI !

    Vasilescu a fost scos pe sest din Romania sub nasul servicilor secrete. Vizita fostului director al aeroportilui Otopeni (Romania )la New York fost extrem de scurta, se pare de cateva ore. Marturiile date sub juramant fac parte din noul dosar de acuzare prin care autoritatile judiciare americane spera sa obtina extradarea celebrului traficant de arme din Tailanda.
    „Bout partner a friend of Romanian president Traian Basescu, connected Viktor Bout to Arsenal and Romtehnica, companies of Romanian DoDefense. Cigarettes in cargo manifest of Air Sofia aircraft, in fact rifle guns amunitions loaded on board at Bucharest-Otopeni Romanian AFB for a destination under embargo in 1998 ( Sierra Leone )”.
    In total Vasilescu a documentat vreo 200 de transporturi de armament
    violand santiunile ONU depe aeroportul Otopeni.
    Un aspect inedit reprezinta vanzarea pe un pret de nimic a flotei aeriene romane de catre Ministrul Transporturilor Traian Basescu actualul Presedinte al Romaniei catre contrabandisti de arme. ( un avion Iliusin la pretul unui Jeep )
    „Vasilescu testifies a few Romanian intelligence agencies covered the import-export firms and were involved in arms smuggling on the Bucharest airport and in the free trade zone of Agigea, in the Constanta Sea Port (new and old), to make money for support of the military training of Islamic organizations.”
    Vasilescu a parasit USA dupa cateva ore de sedere la New York fara sa viziteze orasul. In aceste ore el a reusit sa arunce in aer mafia de arme si politica a Romaniei in frunte cu actualul presedine Traian Basescu.
    Corespondenta speciala pentru Nipon PRESS by Robert Horvath
    VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
    Vasilescu | MySpace – myspace.com/val2002

 In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: 
 http://www.myspace.com/val2002
    URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  24. Corectare pt 27

    O sigla cat mai reusita
    Vor sa-i dea PDL-ului.
    Eu propun una potrivita:
    Pinocchio sau doar …NASUL LUI.

  25. @antoaneta, 28

    PeDaLand contra furtunii,
    Bocu-si distruge rozeta:
    Chiar cu nasu’ lu Pinocchio,
    Banuieste Antoneta !

    Lasa-l bre, ca-i baiat-mare
    Si ce vrea el, aia face !
    Sau,….i-o fi cerut jupanu’ ?!?
    Drace !!!

  26. „NEGUTATORII MORTII” TANDEMUL BASESCU -BOUT
    „Robert Horvath , a veteran journalist, has been continuing a series of articles in Nipon Press, describing about the DEA sting operation against Viktor Bout, Russian arms dealer, who for 15 years has run guns to African warlords and Islamic militants, and also on some events from the past, involving him.” Desvaluirile facute la New York de catre Valentin Vasilescu autoritatilor americane aduc dezvaluiri noi explozive despra traficul ilegal de arme conectate cu „Romanian military inteligence ” In declaratiile sale Vasilescu arata cum autoritatiile in frunte cu ministrul transporturilor Traian Basescu au pus pe piciore un caz fals de contrabanda de tigari. De fapt nu erau tigari in avionele IL-76 apartinand companiei Air Sofia. O noapte intreaga in prezenta ministrului Basescu militarii au incarcat rachete sol-aer fabricate in Romania cu destinatii aflate sub embargoul ONU. Menagementul intregii operatii a fost facut sub acoperirea unei firme conduse de colonelul George Dumitrescu un ofiter superior al Brigazii Antiteroriste al (the Romanian Homeland Intelligence Service),” which coordinated the activities of the Arab citizens and their Muslim brothers in Romania.” In all operations with cigarettes this network was supported by a general and the head of the Economic Counter Intelligence Division of the SRI. Personnel of the SIE (Foreign Intelligence Agency of Romania) based in the Romanian embassies was responsible for preparing the fake documents necessary for commercial operations of the arms smugglers network. Vasilescu a predat autoritatilor americane banda de magnetofon in care actualul Presedinte al Romaniei ( inregistrat in secret ) recunoaste ca este
    cunoscator al operatiunilor ilegale depe aeroportul Otopeni. Aceste inregistrari extraordinare ar fi dus la o ancheta parlamentara si la trimiterea la puscarie imediata a unui presedinte, umbrela pentru contrabanda si sprijin pentru terorismul international. Sa vedem ce se va intampla in Romania dupa declaratile fostului director al aeroportului Otopeni ,sub juramant la New York.
    Nu cred ca este ” fair „ca Bout sa zaca inca pentru timp in inchisoare in Tailanda ( pana la expulzarea in USA ) iar Traian Basescu sa fie reales presedinte. Dumneavoastra ce parere aveti ?
    Corespondenta speciala pentru Nipon PRESS by Robert Horvath
    VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
    Vasilescu | MySpace – myspace.com/val2002

 In cazul in care intervine cenzura serviciilor puneti pe yahoo Web Search: 
 http://www.myspace.com/val2002
    URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  27. Domnule Voiculescu, va scriu in speranta ca ne puteti ajuta.
    http://ioanaspahiu.blogspot.com/
    Pe 15 Ianuarie 2010, Ioana, a fost diagnosticata cu o formatiune tumorala mai mare de 4 cm, foarte grava care din pacate s-a dezvoltat rapid si fulminant in nasofaringe.
    A fost operata de urgenta la Spitalul Militar Central Bucuresti si tumoarea a fost extirpata.
    Greul insa abia acum incepe: vor fi necesare multe sedinte de chimioterapie si radioterapie pentru a stopa revenirea acestei cumplite boli.
    Tratamentul Ioanei costa aproximativ 80.000 Euro, un efort material mult prea mare pentru familia unei invatatoare si a unui tata pensionat pe caz de boala, cu diabet zaharat si hipertensiune arteriala.
    Este vecina prietenei mele. E un caz care ne-a inlemnit pe toti. Mediatizat, cazul poate avea un succes garantat. E dureros sa stii ca viata unui om atarna de o suma de bani pe care unii poate o cheltuiesc intr-o luna in cluburi. Parintii sunt distrusi. Faceti-l public. Va rugam!

  28. Apropo de disputa din PD-L privind schimbarea siglei partidului:

    In loc de ROZA VANTURILOR pe care o vor sigla,
    Ce e mai greu de desenat ,de n-au macar o rigla,
    Mai bine un super logo ce n-a vazut Pamantu’,
    Sa-i placa si lui Base : ROZETA LUI S.O.VANTU

  29. Eu zic ca omu asta impinge vantul si-atat.
    Prea incearca sa demonstreze ceva…prea mult.
    Ii era mai usor daca incepea sa fluture din urechi si sa scrie:
    „UuUuUu….sunt si eu pe-aici, si uitati stiu si multe chestii, adica niimic….UuUuUu……
    Dupa ce i-am citit posturile, cred ca primele 4-5, m-am lasat, si-i dau skip. Este prea evident.
    Impinge vant…..

Comentariile sunt închise.