Azi s-au petrecut tot soiul de evenimente pasabile, tranzitorii – dar si un eveniment major: Iustin a împlinit 9 ani. Ocazie cu care a anuntat răspicat că vrea să devină politist, ca tata, nu profesor, ca mama.

Stiu asta pentru că Iustin tocmai si-a sărbătorit ziua la cabinetul meu senatorial din sectorul 4. Unde, pentru că dispunem de o sală ”sănătoasă” de evenimente, ne-am gândit să oferim tuturor copiilor posibilitatea de a se ”serba” cu tort, confetti si jucării. Basca magician (Mircea), Bugs Bunny (Loredana) si Minnie Mouse (Bianca) pe post de animatori.

E vorba, pe scurt, de un proiect lansat recent în colegiul senatorial 8. Unde puteti înscrie si voi, din vreme, un micut căruia doriti să-i faceti o surpriză de ziua lui. Efortul nu-i mare, iar bucuria copiilor acoperă toată zgura pe care trebuie s-o înghiti zilnic, în lumea precară a ”celor mari”.

17 COMENTARII

  1. LA multi ani Iustin!!!E de admirat gestul sincer…poate ca sunt multi copii care nu au mai mancat o felie de tort de ceva vreme…:)app. ne sunteti dator cu un raspuns daca v-au placut ideile noastre la rubrica anterioara.

  2. Poate cand se face mai mare si se mai desteapta isi da seama ca cea mai buna meserie e cea de senator,ca bunicu’.

  3. Sa ne ofere mogulul, oare , solutia imorala,
    Fixand ,aicea in BERCENI, aceasta Gala ?
    Nu cred desi ,in spate, parca simt pumnalul
    De balul il va deschide…BERCEA Mondialul !

  4. Daca Iustin seamana macar putin cu Alexia mea care TOT ASTAZI :) a facut 6 ani, atunci eu spun cu certitudine: e un copil special.

    La multi ani, sa ne traiasca.

  5. Stimabile,cei care au facut vilele sunt morti demult. „Mostenitorii” sunt nepotii verilor copiilor lor,care pot fi (sau nu) niste lichele carora le-a picat comoara-n cap,degeaba.
    „Bietii chiriasi” de pe Kisselev si din „Primaverii” sunt ori cei care le-au confiscat averiile,ori copiii lor.
    Nu statul Roman a confiscat averile,ci Statul Partid Comunist Roman,adica chiriasii de lux

  6. Vad ca unii au inteles gresit mesajul Dvs…..Probabil ar fi vrut Iustin sa fie nepotul Dvs….
    Loc de joaca pentru copii, unde sa-si serbeze ziua de nastere este ceva foarte frumos…..stiu din experienta fetitelor mele ….

    Imi creaza o stare de bucurie cand stiu ca le place copiilor si pe de alta parte tristete, pentru ca exista locuri, orase in care nu exista nici macar o singura sala de divertisment, doar expiratul Mc Donalds….
    Stiti la ce locuri ma refer….

  7. LA MULTI ANI !
    VA TRIMET PENTRU DESTINDERE UN TEXT APROAPE MONUMENTAL.

      TRECEREA DE HITLERISM LA MANELISM
    . 
 ( POSIBILA VIZITA A DICTATORULUI GERMAN LA ICR NEW YORK )
    HITLER nu a fost chiar un pictor fara talent. La Viena pasii sai sau incrucisat cu “degenerati” ca Freud, Gustav Mahler sau Egon Schiele. Incercand sa devina un artist ,el a incercat sa intre la Academia de Arte. A fost respins de doua ori. El dispretueste pe Klimt si Secesonisti, considerand arta lor, ca o insulta data idealurilor artei clasice. Mai tarziu ei sunt trecuti pe lista de respinsi a artistilor decadenti. Cu timpul arta lui HITLER inbratiseaza un stil simplu si elegant bazat pe abstractionismul geometric. In acest stil el realizeaza extraordinarul steag nazist cu zvastica la mijloc. La fel ca PATAPIEVICI el este fascinat de frumusetea estetica a acestui simbol asiatic.
Conceptul sau estetic este realizat prin patronajul unor reale talente ca cineasta
Leni Riefenstahl si arhitectul Albert Speer. La distanta de ani este greu de a face o disociere categorica intre estetica nazista si importantantele miscari moderniste in arhitectura si design including Bahaus . Ele au o radacina comuna in avangarda Vieneza.
Expoziitiile de arta nazista creiate sub ochiul atent a lui ADOLF HITLER au vrut sa corespunda idealurilor artei grecesti. Ele au vrut sa dea un raspuns virilitatii
demonice a raselor inferiore, felationism acceptat insa de domnul Patapievici.
Arta ariana pan germanica a primit un raspuns surprinzator in pan mioritism.
Expozitia antisemitica din vara trecuta organizata de ICR la New York renunta la idealul clasic prefarand un manelism deloc temperat. Renunta deasemenea la puritatea de rasiala ,lasand un cetatean arab sa se amestece cu niste artisti romi recrutati de la marginea canalului timisorean. Fara un plan estetic bine conturat mizgaliturile lor sugereaza un individualim nepotrivit cu linile clare si precise ale manifestatiilor naziste. Lucrarile lumpenilor sunt anti academice. Antisemitismul icerist nu este deloc rigid si puritanic. Intrebuintind un limbaj scatologic si antisocial el nu are nimic comun cu stilul oratoric preferat de estetica nazista. Idealul nibelug german este inlocuit cu vanitatea maidanului. Lucrarea cea mai vizionara, plasata pe un perete intreg poarta denumirea abjecta “Desecrarea Menorei”. Cuvantul Fuck cu rosu singeriu este plasat plasat grafic pe simbolul poporului ales. Trebue remarcat temeritatea simboica a gestului. Puntea de legatura intre doua spiritualitati fascizante, care se intalnesc peste timp si spatiu, este o lucrare unde niste evrei religiosi abia iesiti dintr-un lagar de concentrare sunt tatuati din nou pe brat cu insemnele SS. O lucrrare surprinzatoate prin prin lipsa de intelectualism, pentru niste degenerarati care traiesc din droguri, si dorm in cimitire sau saltele infestate de sobolani, este lucrarea “Patriarhii se pregatesc de un un sex strasnic”. Aici ca intr-o opera Wagneriana cu decorul si montarea de rigoare, se pruduce un schimb sacru. MOSES ai da lui DAVID steaua primind in schimb un penis. Expozitiile germane ca si cea organizata la centrul anticultural romanesc au fost au fost sponsorate de stat.
Sa ne imaginam cu ochii mintii o vizita a lui Hitler la expozitia de la Galeria Romana de pe 3 Avenue colt cu Ant Defamation League. La intrare va fi intampinat de Presedintele de Onoare ( si de facto )al Institutului Cultural Roman, Traian Basescu. Chelia dictatorului roman, care nu demult a descoperit nationalismul, se va reflecta in cizmele bine lustruite a delegatiei germane.
Vizita va fi scurta. La lucrarea unde rabinii care se reguleaza cu un elefant ,fata i se va inrosi de manie, Va ordona imediata deportarea intregului clan patapievici cu presedinte cu tot, intr-un lagar de concentrare german. La alegere. Motivul se pare lipsa de intelect si inbecilitate ereditara periculoasa. Se svoneste gazarea lui Patapievici si a Basescu si internarea directoarei Corina Suteu.intr-un lagar de femei. Singura actiune culturala la ICR Naw York de la inceputul anului, a fost prezentarea unui film in care Marlene Dietrich canta Lili Marleen in limba germana.
    Robert Horvath Deva Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

  8. Buna ziua.Va rog sa acceptati o scurta autobiografie:Ma numesc Voiculescu Ion din Jud Constanta comuna Chirlogeni.Fiind dintr-o familie de oameni sarmani,care tatal meu Voiculescu Stefan a mai avut doi frati pe nume:Voiculescu Radu din CASTELU jud Constanta si Voiculescu Constantin din Negru Voda.Va rog sa binevoiti de a recunoste aceasta familie VOICULESCU.eu fiind unul dintre copii lui voiculescu stefan.Daca este posibil as dorii sa intru in contact du Dumneavostra prin intermediul Internetului sau a telefonului sau direct.V-as mai ruga sa imi transmite-ti daca tatal dumneavoastra a fost VOICULESCU RADU din Castelu.Va urez multa sanatate si astept raspuns.

  9. Referitor la o lege problematica pt Romanica: as vrea sa inteleg de ce,dupa ce cresc, copii nu mai au importanta? Nici drepturile lor? si cei care asteapta de ani multi casele din aceea locatie de exceptie au fost copii, au drepturi, ei de ce nu pot fi iubiti? De ce ne impresioneaza un micut si un adult ne este indiferent?…….de ce din terenul detinut prin Domeniile Statului nu se fac blocuri noi? Cine nu ar vrea un apartament nou,mirosind a proaspat (eu stiu mirosul de casa noua), in care e minunat sa locuiesti. Constructiile in sine nici nu sunt atat de costisitoare.Corect si moral ar fi sa se construiasca pe un program real din care sa nu faca profit nimeni,nici statul,nici constructorul:doar costuri,atat,si renuntarea statului la TVA pt a se utiliza la maxim fondurile. Nu stiu daca ele ar putea sau nu veni din UE,dar preturile cerute pe acele minunate c-tii cerute sunt mult mai mari. Eventual, o parte bani (pe care nu stiu cine ii va da, suporta) si o parte apartamente pt casele minunate din Capitala, un art. de lege special pt locatiile de exceptie ale Bucurestiului, iar pt cei ce chiar sunt fara locuinta ,o locuinta noua, cu miros de proaspat si asa s-ar stinge niste datorii, sau ar mai avea ceva de plata in rate. Ideea e ca eu nu am citit legea, nu stiu amanunte pt.a putea analiza si gandi. As incerca, pe situatii, sa fac o lege, care sa ajute si sa compenseze cat mai bine cazurile: pe specific,insa nu pot fara info. Ma gandesc la mine, daca eu as fi in situatie, ce m-ar putea multumi pt. eventuala situatie ca nu pot recupera un imobil cu locatie de exceptie?Pai, o c-tie noua,mai spatioasa si bine gandita si o diferenta in bani.Poate ar trebui o lege speciala pt vilele exceptionale, sau o atentie pe noua locatie si spatietatea lor(strict pt. acestea), iar pt.chiriasii-cumparatori de oarece buna credinta, casute noi, si o parte din banuti pe noua c-tie de recuperat. Oricum, se stie ca ei achitat sume minore, ca sa nu spun modice, si cine sa suporte diferentele?Asa e viata, de stateau in ap. nerevendicabile, era pe bune si batut in cuie, acum, daca si-au aranjat case de case si nu se poate ca sa ramana asa,o parte din ce au achitat sa intre in c-valoarea costurilor noilor apartamente, si chirie pe teren statului. In Roma un apatament cu un oarece living si doua dormitoare cu 2 bai, dar fara toaleta de serviciu,langa Vatican costa 750.000 euro. Si e c-tie la a nu stiu exact cata generatie. Sa nu
    asteptam si noi sa se ajunga la asemenea preturi.Hai sa lasam asta, o sa vreau sa-i urez unui bun bun tata LA MULTI ANI, merci ca ai primit sugestiile mele, ai demo inca o data ca nu te dezminti,( nu vreau sa iti spun ca m-a facut sa-mi para rau, a incercat,nu imi pare,pt. ca acesta e adevarul si te inteleg, dar sa stii ca s-a razbunat, si inca o face:recent voia sa ajung eu pe la OTV cu o chestie care nu ma caracterizeaza, ea s-a adaugat unui nr. destul de mare de dragute si dragalase ca si ea si chiar nu mai era nevoie si de ea pe langa ele) ti-as spune mai multe.Poate,inainte de a pleca definitv din tara o sa stam de v-ba in plan fizic. Nu stiu cand, o sa citesti ce am scris, iar daca n-o fi sa se intample,as putea spune ca am pareri de rau pt. niste situatii pe care, eu, nu le-am generat,si care te-au amarat.Stii ca, am incercat sa ajut,stii ca mi s-a promis,dar nu cred ca au fost respectate acele promisiuni.Atat am putut face eu.In rest, ce sa-ti spun,ai grija de tine,sa nu te mai amarasca nimeni,sa fii sanatos si fericit si vibreaza inalt ca vine a 5a dimensiune in curand si nu ne asteapta de intram la categoria intarziati. Cand spun sa ai grija de tine, spun ca poti fi si „paranormal”cum te definea …stim cine. Te-as intreba ceva,daca ai facut pt. tine si cei dragi ai tai determinarea astrala a numelor voastre dinainte de experienta dualitatii,se face si determinarea cerului de provenienta,semnificatia numelor, atributele (asa se numesc in limbaj cosmic calitatile )sufletului, numele parintilor care au creat sufletul si ca „paranormal” sadea poti sa te bucuri de comunicare cu parintii tai astrali,sfaturi,fuziune energetica, sa nu uitam ca singuri, ne nastem si murim si obligatia ta e intai si intai (cum spune dictonul reiki )pt. tine din acest real motiv, iar apoi prin legaturile karmice fata de familie.Da, iti cer sa fii un pic egoist,e necesar,deci e intelepciune, si pt. ca e asa, o vei extinde si asupra dragilor tai.Adresa mea de internet nu mai e actuala, dar, cand o sa citesc pe blogul tau ca ai numele dinainte de dualitate, o sa ti-o comunic.Era sa uit, prin scoala Kryon din Germania se face comunicarea cu cerurile inalte de catre Sabinne S.,dureaza cam o luna si costa 40 euro pt. fiecare determinare si vei primi un plic incarcat energetic cu vibratia parintilor astrali, fiecare va primi, pe al meu mi l-a luat la Bucuresti cel din cerul7 pt care voiam sa stiu si sa il ajut astfel.Uite de ce merci beaucoup sunt capabili unii, vezi, de aceea, cu unii as sta de vorba de la suflet la suflet, nopti si zile la rand !si de altii as fugi mancand pamantul..As vrea sa pot sa imi rezolv problemele cat mai repede si sa pot pleca, cred ca iti dai seama si fara sa spun cat imi doresc sa se termine mai repede. Si ma gandesc cu groaza ca tot eu sunt intrebata unde e iubirea MEA neconditionata fata de acea persoana?cum mai indrazneste sa aiba de la mine vre-o pretentie si inca una practic devenita in context imensa si atat de nedreapta fata de mine… iresponsabiliitate? se agata pe un pai, e prea firav acum bietul pai.E pentru prima data in viata cand eu, fiica luminii simt ce e ura si e cumplit, eu nu am urat nimic si pe nimeni niciodata,am fost imuna,sau, incapabila, iar acum plang cand ma gandesc caat am coborat,noroc, ca e doar o adiere de sentiment negativ, ca nu are intensitate, si desi vine ca un refren ce ma colinda, nici nu-i dau voie sa creasca, pt ca sunt creata de Tatal meu din cer care e iubire si eu nu am voie sa il tradez, acum mi-e mila de ditamai (barbatul?), ce imatur e comparativ cu tine, si totusi vine din cerul 7, tu oare din care esti?Sa scrii si sa faci determinarea neaparat, prietene

Comentariile sunt închise.