S-a săvârşit!

În următoarele trei luni, şase bloggeri tineri vor primi o bursă lunară de 300 de euro. Ceva mai lipsiţi de griji cotidiene, ei se vor putea concentra asupra „operei”. Dacă valoarea acesteia creşte, prelungim sau mărim bursa. Şi tot asa. Până îl batem pe Zoso. Orice ar însemna asta. (Mărturisesc că nu am înţeles prea clar despre ce e vorba; totuşi, aud că provocarea supremă a oricărui blogger din România e asta: ” să îl bată pe Zoso”. )

Bursele care vin direct din vânzarea celor 2 spaţii de publicitate merg la:

1. nenea.ro
2. codrinpaveliuc.finantare.ro (opţiunea sponsorului)

Bursele oferite de mine merg la:

1. canalia.wordpress.com
2. articolul30.blogspot.com
3. athenian-legacy.com/ro
4. allandalla.blogspot.com

Voi căuta sa promovez prin diferite mijloace:

1. bangkokdaily-dorian.blogspot.com
2. addsalu.wordpress.com
3. cemerita.blogspot.com
4. razicugura.wordpress.com
5. exasperat.wordpress.com

Mă voi întâlni, dacă acceptă invitaţia mea, cu autorii blogurilor:

1. mcgogoo.ro
2. sisokoki.wordpress.com
3. rubenbudau.wordpress.com
4. ralukiaro.blogspot.com

Se va întâlni, dacă acceptă invitaţia, cu consilierul meu:

1. skorpionblog.wordpress.com

Vor primi exact ceea ce au solicitat:

1. lamunculitza.blogspot.com

De-acum înainte, echipa mea se va ocupa de detaliile tehnice (contracte, bani etc).

Succes!

57 COMENTARII

  1. Va multumim pentru posibilitatea de a participa la acest concurs. In mod cert, aprecierea muncii noastre este o foarte buna motivatie pentru a continua. Felicitari, din parte-mi, castigatorilor dar si celorlalti participanti. Va urez o zi buna, a mea deja e :)

  2. veti dori ca pe viitor (in urmatoarea campanie) sa stabiliti de la inceput dimensiunea si pozitia bannerelor pe site. va recomand bannerele standard de 125x125px, asezate in sidebar (portinunea din dreapta a blogului), intre casutele „Arhive” si „Linkuri”. numai bine!

  3. de data asta am ratat startul,dar data viitoare raspund prezent,si daca oamenilor le place sa citeasca ganduri si suflete,sa iau si bursa!

  4. Foarte buna faza cu Zoso…!..promit sa folosesc bursa ca sa il bat….!!!…nu inteleg totusi faza cu „optiunea sponsorului”:-? ?…poate mi-o explica persoana care ma contacteaza…

  5. Vreo doua animalutze de casa spun ca „treaba cu Zoso este foarte buna”, „foarte tare”. Pot detalia de ce? Ca inca nu ma prind de ce.
    Deci „cool mogulul” a instituit” „bursele de bloggeri” doar ptr a-l invalui pe comanshul Zoso? Deprimant pentru un mogul! Pueril pentru un om in varsta, cu atata experienta.

  6. Felicitări celor care au câştigat !!!
    A şi felicitări şi pentru mine, :) am blogul de mai puţin de 2 luni iar faptul că mă clasez pe un loc chiar fie el şi 14 dintre finalişti asta imi dă curaj să privesc mai departe, într-o zi o să-l batem şi pe Zoso.
    Numai bine la toţi :)

  7. Sunt tare curios cine e sponsorul….!!!..poate aflu si eu..
    Acum astept mailul si/sau telefonul din partea echipei mogulului…..!!!..oricum..Zoso ar trebui sa se fereasca de noi de acum:))….

  8. Stati linistiti ca pe Zoso nu il bateti.A reusit frezatul-karatist ceva dar a facut-o cu aportul major al faptului ce e „vedeta” tv…nu a luat-o de la zero ca Zoso.

  9. Care sunt criteriile pe baza carora s-au acordat bursele? Noi de ce nu am putut sa votam?:( Ma bucur pentru castigatori dar nu-mi place arbitrariul… chiar si menit sa promoveze calitatea in locul popularitatii. Oricum nu ma obliga nimeni sa postez aici….e pana la urma „natural selection”:) Nu te poti supara pe asa ceva. O noapte frumoasa!

  10. In primul rand multumesc pentru nominalizare.
    doi: mi-ar placea sa ne intalnim. nu stiu insa daca voi avea timp pentru ca nu cred ca voi mai avea timp nici macar de blog. am sa incerc sa va dau detalii in email.
    trei: concursul a fost funny. m-a amuzat sa particip la el.
    patru: aveti un PR bun.
    cinci: v-am pus in blogroll. am glumit cand am cerut sa fiu si eu in blogrollul dv. v-am pus pentru ca imi place blogul
    sase: o sa va sterg. pentru ca am sa sterg intreg blogrolul. am sa pastrez un top cu cei mai tari comentatori pe blogul meu care se va reseta o data la 30
    zile.
    sapte: faza cu zoso (intra-devar cel mai citit blogger din .ro) nu e mare provocare. nu intotdeauna cantitate=calitate.

  11. Sunteti de cuvant!!! ati respectat intocmai ceea ce ati promis……nu ca astia de la PD-L….! ha ha ha …….!! Numai bine!

  12. Mărturisesc că nu am înţeles ce trebuie să faci ca să binemeriţi o întîlnire cu mogulul. Dar mi-ar plăcea. Cred că ar ieşi un post reuşit. Şi aici, şi la blogul meu. :) Lăsînd şaga la o parte, cred că e „coolă” ideea de a coborî din fotoliile pluşate pe rîndul cu scaune de carton al bloggerilor semi-anonimi. De fapt, care e scopul? Dar, asta va fi, probabil prima întrebare pe care i-o voi pune mogulului dacă voi avea ocazia…

  13. Domne, ce sa zic, bafta celor ce au castigat. Insa sunt un pic nedumerit. Se vorbeste despre 2 spatii de publicitate vandute si eu vad doar 1 singura publicitate. Doar daca… a doua publicitate nu este contextuala :-), drept pentru care de-acum inainte cuvantul ,,zoso” va fi cumva inserat in texte timp de trei luni.

  14. Alex, LOL. You’re a funny guy…Ieri eram putin dezamagita si am uitat sa ii felicit pe castigatori. Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aveti bani in timp de criza. Nu e putin lucru:) Cum spunea avocatul la care am facut practica: ” Uite ce-am stiut eu face…”:) Nu prea stiu exact ce-ati stiut voi face din moment ce nimeni nu ne spune de ce ati fost selectati, dar v-ati inscris si ati castigat….BRAVO!KISS

  15. Cred ca va ajuta si aceasta pentru campania electorala. Ce se compara cateva sutare aruncate „la mishto`” in comparatie cu grasimea ce va veni de la Parlamentul UE. Inca faceti investitii.. inca faceti afaceri…

  16. Foarte bine. Astfel vor reusi si alti bloggeri sa ajunga mai aproape de varful piramidei… cat despre zicala „Sa il bat pe Zoso” mi se pare o tampenie… blogul lui zoso pentru mine e doar un loc unde se ia diferit stiri si el pune link… are mult trafic pentru ca face SEO la articole…

  17. cred că le clocoteşte sângele în vine de atâta euforie. şi merg să bea o limonadă la terasă cu prietenii. numai la gândul că „îl bat pe zoso”.

    of, copii copii…

    cred că şi eu sunt mai matură.

  18. imi permit sa va prezint un blog de calitate si un om care face o munca deosebita (nu il cunosc decat din blog si l-am si descoperit relativ tarziu)

    http://art-historia.blogspot.com/

    Profit de ocazie pentru a va transmite si felicitari, indiferent de opiniile mele politice, nu pot nega profesionalismul cu care ati facut presa si felul in care comunicati cu oamenii pe acest blog. Pana la urma doctrina politica e un amanunt, calitatea de om, in toate acceptiunile, e mai importanta.

  19. As dori in primul rand sa felicit toti participantii pentru faptul ca gandesc, pentru ca au opinii si pentru ca au curajul sa le afirme.
    Multumim domnului Dan Voiculescu si echipei domniei sale pentru o initiativa excelenta.

    Felicitari + complimente castigatorilor primei editii a Burselor de Blogger !

    Zoso …watch out ! :D

  20. @mermaid: N-ai prins poanta. @thorhammer: Astept o lauda de la tine. @Paris si Nacio: Am inteles ca v-ati cam emotionat cand cu primitul premiului de populariate. @ Nici tu n-ai prins poanta. Insemna ca n-a fost buna.

  21. @ DV: A fost prezent la inmanare doar Nacio. Eu eram la munca! Repet: la munca nu munculitza… :)) Acum nu stiu cum s-a prezentat el. Am scris un post pe tema inmanarii… insa am ramas datori cu poze. Vor veni insa am fost amandoi cam ocupati in ultimul timp. „Succesuri” in realizarea noii idei cu planurile de afaceri… Fiti sigur ca veti primi un mail si de la noi.

  22. Buna seara,

    Domnule Voiculescu, va multumesc pentru invitatie si imi pare foarte rau ca am descoperit-o abia acum. Daca mai este valabila, spuneti-mi cum s-ar concretiza :). Va multumesc pentru incredere in numele meu, dar si in numele prietenului Dorian, autorul blogului bangkokdaily.
    Astept raspunsul dumneavoastra pe mailul de mai sus.
    Cu stima,
    Raluca U

  23. Domnule Voiculescu ma numesc CEL MARE DANsunt din Mangalia ,casatorit si am un copil ,am lucrat laD.M.H.I. Mangalia am obtinut o locuinta de serviciu (contract de inchiriere) mentionez caci eu am facut scoala profesionala aici,, am muncit aici pina in anul 2007 DARin 2006 am dat in judecata intreprinderea sa-mi vinda aceasta casa in baza legii 85/1992 dar nici un rezultat ,Am perdut la toate instantele… Acum ce ma sfatuiti sa fac?Credeti ca poate fundatia dumneavoastra sa ma ajute sa merg mai departe?MAI AM SANSE? Va multumesc ,,cu respect dancel mare (nr tel 0729133658)

  24. desi pierd bani de ani de zile pe bvb ,in fiecare trimestru fara exceptie,STATUL ROMAN ma obliga sa platesc impozit pe venitul din tranzactii bursiere pe anul 2010,pe motiv ca pierderea neta din primul semestru a acelui an pe tranzactii cu actiuni detinute de mai mult de un an nu se compenseaza cu castigul net (mult mai mic oricum) pe tranzactiile din aceeasi perioada cu actiuni detinute de mai putin de un an,urmand ca aceasta pierdere sa compenseze eventuale castiguri din 2011,ceea ce nu a fost cazul eu inregistrand pierderi in continuare.
    ce ma sfatuiti sa fac pentru a-mi recupera acest impozit perceput de statul roman care se presupune ca nu mai este „ticalosit” acum dupa 8 ani de cand preamaritul si preabunul este la putere ,pana de curand si impreuna cu „specialistii” lui care au putut inventa asemenea ineptii ,ADICA SA PLATESTI IMPOZIT PE PIERDERE ? !!
    Rog faceti ceva acum ca sunteti in situatia de a putea,sa corectati aceasta INEPTIE,si ca toti cei ca mine sa-si primeasca inapoi banii luati ilegal ca „impozit”

Comentariile sunt închise.