Apasa aici (format: Zip, 21.5Mb) pentru a descarca o arhiva cu imagini de rezolutie mare.

10 COMENTARII

  1. poate ca nu aici e locul pentru a spune asa ceva, dar nu ma mai pot abtine: tip bine dl Voiculescu!!! bine de tot. pacat ca e luat.

  2. Sa fiti sanatos si sa aveti putere.
    Sunteti un roman adevarat.
    Ce ati cladit prin propriile puteri e admirabil si salvator.

  3. Nu numai de aceea, rămân un veşnic admirator al dvs. Important în viaţă, este ceea ce rămâne după tine. Restul… VORBE.

  4. buna ziua

    sunt o colega a Cameliei de facultate. Vreau sa iau legatura cumva cu ea. Ma intereseaza o adresa de mail.:). Sunt bucuroasa ca am gasit cumva o modalitate de a comunica cu ea. Sper sa se poata acest lucru. multumesc. :). Sigur voi ajunge si cu copiii la fundatia dvs.:).

  5. Buna ziua,

    Codrutza, are printre sarcinile principale acuzare si defaimare d-voastra. Faptul ca judecatorii se pensioneaza sau sunt arestati de catre DNA in ziua procesului va sunt puse in carca.

    Trebuie sa va aparati impotriva acestul santaj mediatic. Cu sigurantza nu ai nimic cu care sa va incrimineze, motiv ptr are aresteaza, schimba sau pensioneaza judecatori. Pentru ca A3 le este ostila, d-voastra sunteti tinta perfecta.

    Nu cred ca trebuie sa va lasati murdarit de domnitza-basista-codrutza

  6. felicitari , asta da familie ! un sondaj de opinie facut in italia 2004 ,arata ca 95% frumusetea este in corelatie cu bunatatatea , s.a.m.d. Eu zic ca Dumnezeu l-a lasat pe om ,dupa infatisare sa-i cunosti sufletul . felicitari !!! felicitari !!! felicitari !!!

  7. Farte bine domnule Voiculescu , tineti-o tot asa
    basescu care este un dictator si nu prea are creier ,
    vecini romaniei buni sau rai trbuiesc tratati bine si respectati daca se vrea stabilitate in regiune
    pe basescu atata i-l duce mintea sa se i-a gura in p””””a cu Putin

  8. Sa va ajute DOMNUL ,sa trece-ti peste toate si stiu ca o sa reusiti ,ave-ti o familie frumoasa si nu numai ,vorbesc de caracter si calitati APRECIEZ GESTUL LOR

  9. DOMNULE DAN VOICULESCU DUPA CUM SE AUDE LA TV.SA DEA DUMNEZEU SA AVETI ESIREA . =DUPA CUM SE AUDE LA TOATE TELEVIZIUNELE -ARESTAREA LUI TRAIAN BASACU=DUPA UDREA.TOTUSI SA MERGEM INAINTE SI SA SE FACA SHIMBUL-OMENESC.SI IN FINAL ASA TREBUE.DOAMNA CAMELIA AM NR-DE TELEFON -0757544721-DACA PUTETI SI AVETI TIMP ,CU TOT RESPECTUL VA MULTUMESC.FILIP.

Comentariile sunt închise.