Nu pot să nu consemnez aici regretul meu sincer pentru moartea lui Valeriu Lazarov. L-am cunoscut, am urmărit colaborarea sa rodnică cu fiica mea, Camelia, și pot depune mărturie: era un profesionist. Unul din acei profesioniști atât de rari și atât de necesari pentru România, precum profesorul Dan Setlacec – și el dispărut dintre noi în această vară.

Dumnezeu să-i odihnească.

51 COMENTARII

  1. Păcat că trebuie să facem şi ştiri aşa … De moartea domnului Lazarov trebuia să afle lumea. Pentru că aşa cum spunea Dan Negru aseară la Antena 3, citez:” Lazarov a adus pentru mine televiziunea în culori…” şi nu numai pentru el a fost posibil acest fenomen. Ci pentru mulţi! Chiar dacă televizorul color, are zeci de ani de când s-a inventat. Dar, cum să afle o lume întregă că cel care a invăţat imaginea să râdă, s-a dus?! Cum altfel să faci ca lumea să ştie, că imaginea care a învăţat să râdă de la Lazarov, acum plânge după el!? Cum altfel dacă nu faci o ştire!? DUMNEZEUL SA-L IERTE!

  2. Domnule Voiculescu,
    asa cum reiese si din „nume” ,
    ma cheama BIRSAN BRINDUSA, si intradevar , am fost filmata de televiziunea dumneavoastra , aseara, la sectia de politie 10 ,INSA , filmarea a fost truncheata si ma vad obligata sa va dau in judecata, CHIAR DACA SUNTETI DAN VOICULESCU,pentru ca , ati dovedit inca odata, ca sunteti cel mai mare IMPOSTOR DIN ISTORIA ROMANIEI si nu, un umanist, asa cum va scremeti sa ne obligati sa credem, ca sunteti !!!
    A cazut el capul MARELUI IMPARAT CHINEZ d-apoi a unui criminal al poporului sau !!!
    V-as acorda O SANSA daca ,din timpul d-stra pretios si scurt, m-ati chema macar din curiozitate sa vedeti care a fost adevarul si …de partea mea .

    AM FOST LUATA CU FORTA DE SAPTE POLITISTI SI TINUTA CU FORTA DE LA ORA DOUA NOAPTEA PANA LA ORA 10;00 DIMINEATA , DOAR PT CA AM AVUT CURAJUL SA II INTREB CARE ESTE MOTIVUL „JUSTIFICAT „PT. CARE AU OPRIT TAXIUL SI M-AU SCOS SAPTE POLITISTI DIN EL SI M_AU BAGAT IN MASINA DE POLITIE .TELEVIZIUNEA DUMNEAVOASTRA A MINTIT CAND A INFORMAT TARA GRESIT CA MI S_A DAT DRUMUL DUPA „O ORA” , PT CA , MI S_A DAT DRUMUL DUPA OPT ORE .

    CE NU STITI ESTE CA EXISTA SI O FILMARE PARTICULARA PE CARE O VOI FOLOSI LA PROCES DIN CARE REIESE CA V_AM FACUT CRIMINALUL ACESTUI POPOR .
    DACA ATI VRUT SA VA RAZBUNATI ,dand la stiri numai ce ati crezut in prostia d-stra ca o sa ma afecteze si o sa-mi stice imaginea , nu ati facut decat sa dovediti ca nu sunteti numai UN IMPOSTOR VERITABIL dar, SI CEL MAI MARE CARAGHIOS !!!

    NU DAU NICI UN SCUIPAT PE „PUTERNICI”CA DUMNEATA, PT CA ATUNCI CAND O FI SA MURIM, DIN MINE ASA, OM SIMPLU, O SA IASA „UN ABUR” IAR DI DUMNEATA ,CARE ESTI UN GUNOI, O SA IASA UN FUM INECACIOS!!!

    cu toata scarba care o poate simti o fiinta care nu a gresit cu nimic sa fie terfelita de o televiziune cladita pe sagele poporului , de catre unul din cei mai periculosi criminali .

    Am spus si asta la reporterita dumitale, si am mai spus ca mai mare infractor esti dumneata care, ai insultat INSTITUTIA TARII, MINISTRUL JUSTITIEI, in direct, TI_AI TRADAT RUDELE , SECURIST NEMERNIC , CE ESTI !!!

  3. un singur lucru pt. doamna isterica de mai sus… va rog mult imaginativa ca nu va fost postat comentariul si va rog eu mult sa-l trimiteti „pe toate adresele care exista in romania” chiar sunt curios cum ar decurge aceasta ‘operatiune’. A da si mai sunt curios, dak va referiti aici doar la adresele electronice sau va referiti si la adresele postale??? Oricum sa stiti ca sunteti o doamna cu adevarat puternica in care multi barbatii cred ca tremura, chiar si domnul Voiculescu care nu a putut face fata amenintarilor si a aceptat postarea comentariului…..nu stiu ce i sar fii intamplat daca doamna lar fii trimis tuturor adreselor din romania. Stimata Doamna va recomand un tratament cu Xanax, dar aveti grija sa nu luati prea multe, de nervi, ca riscati sa va iasa din dumneavoastra „un abur” .

  4. @brandusa barsan
    nu era mai simplu sa dai in judecata televiziunea si sa decida „INSTITUTIA STATULUI ” asa cum zici tu cine are dreptate si cine nu, sau Politia Romana, decat sa te cobori asa de jos, cu un limbaj de Ferentari….
    Te cred ca esti suparata….se intampla la multa lume sa fie suparata in zilele noastre….Multe clase nu-ti dau…dar de fapt vad ca stii ce-i ala un calculator…poate ma gresesc…..
    Femei cu gura sparta! uah…..mai stiu una din show business – Zavoranca…sa nu dea domnu’ sa intri in gura ei…..Feminitate zero barat!

  5. Promit sa nu parasesc aceasta lume , cu abur fara abur, pana nu va „intalnesc”
    d-le „marian”, „andron”, adica voiculescule, sa te intreb direct in ochi , cum ai facut rost de banii cu care le-ai cuparat fetitelor dumitale catelul cel frumos din prezentare si , apoi , trusturi de presa…?

    si da ! imi cer scuze pentru cuvintele urate din postare !

    chiar daca stiu, binenteles ca acest comentariu nu mi-l veti posta .

    cat despre dreptatea din justitie, doar pe mine , sa nu ma intrebe , nimeni…

  6. Dumnezeu sa-l odihneasca!
    A avut norocul sa-si elibereze imaginatia,gandirea pe un pamant neimbacsit de prejudecati si sapatori de biografi si a putut apoi sa faca si in tara de origine lucruri originale, frumoase, inspirate.

  7. Vise ucigase sau….catastrofale .

    Pentru mine, spre deosebire de “pentru altii “( si aici ma refer la jurnalistii de la antena si militieni), tragedia de la Iasi nu este doar o stire ci, o durere incomensurabila dimpreuna cu o spaima de moarte .In primul rand, pentru ca, oricand puteam (as mai putea, inca…) sa fiu unul din cadavrele fotografiate si prezentate in scarba de antene, doar pentru reting si, in al doilea rand, pentru ca eu, in aceasta ecuatie, il gasesc ultimul vinovat pe conducatorul auto .
    Vinovatii pentru mine, sunt urmatorii :
    1. POLITIA ROMANA ;
    2. miron mitrea –hotul si distrugatorul c.f.r.-ului;
    3. Autoritatea Rutiera Romana , a carei/caror functionari cersetori, corupti, mituiti elibereaza licente, atestate firmelor cu pricina, mai abitir decat Universitatea S.H . licente –prin telefon ;
    4. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (fostul O.P.C.) ;
    5. Patronul acestor malaxoare de suflete.Doamne !, am cunoscut cativa astfel de indivizi , a caror simple aparitii, iti poate provoca hepatita;
    6. calatorul grabit si inconstient si nesimtit ce-i va sari in cap celui care indrazneste sa acuze neregulile si nu, celui/celor care le savarsesc;
    7. si da! abia pe ultimul loc ,soferul . visatorul sofer, care se si vedea “patron” daca, facea mai multe curse peste cele programate si, lua mai multi calatori, fara sa le dea bilete…

    De aproape cinci ani calatoresc cu astfel de malaxoare, destul de des, pe ruta :Bucuresti –Ploiesti-retur ,in conditii inumane, de cosmar , obligata de profesie si de lipsa curselor din cadrul c.f.r. , la orele respective .
    Problemele debuteaza cu :
    – ora de plecare, pentru ca, chiar daca este afisat un orar, nu se respecta niciodata, fiind mai multe firme licentiate, autorizate pe aceeasi ruta (?)
    – mijlocul de transport, un rebut adus de la cimitirul de fiare vechi, care este imbunatatit de catre patron, atasandu-I cateva locuri in plus (scaune luate de la second-hand) de nici nu poti sa ajungi decat strecurat, stors, la vreunul, daca nu vrei sa calatoresti 60 min. in picioare .
    – soferul care, de fiecare data, pare un client al politiei. Ai intotdeauna senzatia ca abia cu o ora inainte de cursa, a iesit de la un penitenciar . Cum se adreseaza, bombaneste, imbulzeste sa incapa tot mai multi, iti smulge banii din mana…
    – plecarea, indiferent de orar, se face numai si numai daca masina este “capsata” cu vre-o 7-10 calatori in plus , care-ti vor fi asezati ori pe spatele tau ,ori chiar in brate din lipsa de spatiu (maxi-taxiul trebuie sa fie micut-micut ca sa nu consume mult combustibil). Si plin , ca un sac de cartofi…. iar daca intrebi ceva,“grabitii”, iti vor sari la propriu in cap si…vor cere comandantului navei, sa te arunce peste bord .
    Nu de putine, ori mi s-a intamplat sa cobor din maxi-taxi doar, ca sa nu calatoresc in astfel de conditii dar, daca si pe mine ma preseaza neinduratorul timp, neinvinsul adversar al tuturor, accept la randu-mi , “croaziera Groazei” care, se traieste cu emotii la maxim, astfel :
    Cu autovehicolul rebut, scaunele miscatoare, tabla rugenita, urme de plus pe ici pe colo,ca in filmele lui Emir Custurita, geamurile toate murdare si lasate. Usa la fel, din lipsa de aer conditionat. Calatorul din picioare, de langa tine, isi va lasa obosit greutatea toata pe spatele tau si, bagajele urat mirositoare, in brate.
    Iar soferul ,tanar si nelinistit , va da drumul la aparat care-ti va sparge timpanele cu smiorcaelile lui salaam, si va incepe discutia aprinsa cu amanta, pe tf. mobil ,referitoare intotdeauna la …bani si numai la bani…
    (Mi s-a intamplat deseori, sa asist la asemenea discutii jenante si interminabile, aflandu-ma pe scaunul din spatele soferului si, sa tremur, la fiecare viraj ,speriata de moarte).
    Si, depasind cu bravura tot ce intalneste in cale (“si tot vine,vine,vine/calca totul in picioare…” ), cu o viteza de raliu, rabla noastra avand un motor turat, va scoate un fum ca la locomotivele pe carbuni si miros ,de zici ca, deja, te-ai apropiat de…iad .
    Cam in atare conditii calatoresc, indreptandu-ma, de fiecare data, catre o adresa a doamnei cu nemiloasa coasa pe care, doar cu ingaduinta Celui de Sus , nu am intalnit-o…desi, conditiile au fost …optime .
    Dar, dar niciodata, ABSOLUT NICIODATA, nu a fost oprita vre-o astfel de “ mesagera a mortii” in toti acesti ani , de vre-o P (puncte, puncte..) de politist .
    De aceea, revolta mea fata de tragedia de la Iasi, se indreapta,
    nici catre gropile din “de veghe in lanul de secara”, despre care scrie Vicor Ciutacu ,dand toata vina pe Udrea,
    nici catre miron mitrea,ce –l doare drept in lichidul seminal pe care il imprastie risipindu-l cand e beat de faptul ca, a furat si a distrus transportul Romaniei,
    nici asupra cersetorilor de la A.R.R.,
    nici impotriva patronului, care-si desfata burta plina de mate, cu mangaierile vreunei studente la medicina de 20 de ani, el avand 70 (vezi ucisul de la T.M. si bocitoarele-i),
    nici catre soferul caruia i-a ajuns andrenalina la cercelul din ureche, facandu-I sa-i vibreze tulpina de jad la auzul urletelor lui salaam si la numaratoarea banilor calatorilor luati …in plus . ISUSE !!! .
    ci la POLITIA ROMANA care, OBLIGATA FIIND, nu opreste acest mijloc de transport catre cimitir cu capul inainte, PENTRU :
    – a-i cere conducatorului auto actele la control, stabilindu-se daca are voie sa conduca astfel de autovehicule (asa cum o fac dragii nostri militieni numai cand sunt sapte impreuna ,si e noapte, si zaresc vre-o femeie singura care-I intreaba de ce pretind mita de la soferii de taxi, care nu au incalcat nici o regula de circulatie …) ;
    – sa controleze daca firma respectiva are autorizatie pentru transport persoane ;
    – daca sicriul mergator din tabla rugenita, corespunde din p.d.v. tehnic;
    – daca fraierii de calatori au conditii minime pentru suma platita, daca sunt in plus fata de locurile existente si premise de lege ,daca au primit billet cu serie si nu, din cotoare dinainte de revolutie;
    – daca viteza cu care se deplaseaza este legala, si nu pune in pericol calatorii .
    Dar nu ai sa vezi asa ceva .de ce ? pentru ca Politia Romana este inscrisa la concursul de vanatoare”cel mai mare porc mistret” unde , de fiecare data, apare dupa ce s-a INCHEIAT CONCURSUL si, dupa toate celelalte echipaje, cu un iepuras tremurand , mai mult mort decat viu, pe care continua sa-l loveasca si in fata juriului , urland toti sapte politisti si o politista la el : RECUNOSTI CA ESTI CEL MAI MARE PORC MISTRET ???pentru ca iepurasul nu are pe nimeni pe lume si nici bani pentru mita !!!
    Asta face Politia Romana !!!
    Si atunci, se naste legitima afirmatie-constatare , oricat ai fi de scolit, sobru, elevat, treaz, calm, rabdator, intelegator : “ DE CE, NICIODATA, NICI O P (puncte,puncte..) DE POLITIST, NU SE AFLA ACOLO ,UNDE, ARE NEVOIE CETATEANUL CARE-L PLATESTE ???
    Intrebare pentru care , persoana care a pus-o , datorita si contextului in care a pus-o, a fostcondamnata la pedeapsa cu moartea, fie prin decapitare, fie la a fi arsa pe rug sau ,de ce nu ,rastignita de intraga lume perfecta si morala, care se afla de partea cealalta de…sticla, fiind neinteleasa, in primul rand, de cei pe care-I credea …prieteni.
    Dar ea, il iubea prea mult pe Dumnezeu (desi, cred ca-I prea mult sa spui ca cineva il iubeste prea mult pe Dumnezeu care, niciodata, nu poate fi iubit prea mult.Adica, nu e in stare nimeni, sa-l iubeasca…in exces ), ca sa-si piarda credinta si dragostea, fata de semeni .
    Isi mai rataceste …uneori…sufletul dar, de pierdut, niciodata…

    Cu toata dragostea pentru ….calaiii mei !!!

    p.s. Chiar asa betiva, scandalagioaca si….fara clase multe cum am fost descrisa de televiziunea dumneavoastra, trebuie sa recunosc pentru ca sunt o fiinta libera ce asista din cand in cand la nasterea stelelor si odata,a asistat chiar la nasterea lunii ca, sunteti UN LORD , fara ghilimele ,in cazul in care dumneavoastra m-ati postat, din proprie initiativa, si nu, vre-o „consiliera”

    cu respect, doar pentru acest gest !

    „Pentru restul, va trec la …verificari”
    replica preluata din „Toamna Bobocilor” .

  8. @ scumpetea brandusa birsan.
    Incepi sa-mi placi…doar ca faza e ca nu m-ai convins ca merita sa ma intalnesc cu tine…:) :)
    sefa..intr-adevar eu am 2 fetite, intr-adevar m-ai nimerit cu catelul: un Rottweiler cu care nu ti-as recomanda sa te intalnesti…nu mai nimerit la banet si la trusturi de presa….daca ai fi fost aici de mai mult timp ti-ai fi dat seama ca la faza asta gresestti.
    De la tine un miel…pentru catelul meu. La fel trebuie sa mai dai un miel si lui Marian…
    Din descrierile tale m-am simitit un pic oligarh. Ti-au spalat astia creerul de tot vad…..imi pare rau pentru tot ce ti se intampla.

  9. eu, nu aveam cum sa-l cunosc pe Valeriu, dar se pare a produs nu numai oameni de calitate, ci si tarfe de pe strazi adiacente oraselor/pt. si in acelasi mod de plata in natura.Eu ca fiinta morala nu sunt deacord sa mi se prezinte o mizerie drept ceva inocent,poate meritau sa fie afisate public daca li se facea si spalarea mentalului,pt ca altfel,iar nu e bine:de ce inselaciune? si de ce sa ma uit la tv. sa vad depravate pe post de femei de cariera.Domnia ta care esti tata de fete,chiar nu ai scrupule? in a-ti lasa fetele sa se tutuiasca, bea cafea, respira acelasi aer cu exprostituatele lui acest V.,o fi comod sa ai „specialiste” pe undeva printr-un birou,dar sa le promovezi public… mai cu perdea ar fi putut sta pe undeva, dar de ce trebuie s-o vad pe „unica” talentata,(una morala, precis nu avea asemenea calitati) capabila sa conduca o emisiune ani ba la tvr,ba la domnia ta, si chiar se si pupa cu fetele d- tale pe care stiu ca le iubesti mult?de ce voi barbatii de azi promovati promiscuitatea pe calea undelor? voi ar trebui sa fiti mai morali si mai responsabili cei ce aveti atatea obligatii prin aceste mijloace mass-media ce va apartin,stiu ca e concurenta, dar de ce nu luati fete cu studii,aplomb,testati-le,investiti in ele dar sa nu fie de pe centuri, totusi nu coborati atat de jos stacheta, aveti si obligatii,nu numai beneficii sau /numai banii conteaza?si sa fim si jucausi putin sa fiu eu prea „conservatoare”?… mai conservatoare decat d-ta, tocmai seful conservatorilor? sau din greseala „conservati” neconservabilul?…ati gresit continutul din cauza ambalajului si apoi … mai stiu eu pe alt Cccccccccineva (om politic,amic cu dv.) merge si asa !

  10. imi place surasul, nu-i asa ca un suras se suprapune zambetului larg? felicitari, chiar ai fericire in ochi,in plan fizic zambesti mai frumos,esti real.Te rog sa continui -ma refer la foto – si pt ca azi e o zi speciala spun tuturor d0amnelor cu nume exacte sau derivate din Maria multa bucurie cu sanatate si iubire adevarata si asa sa aveti cat mai multi ani, tot o Maria.

  11. Si totusi, Stimabile,
    acestia va sunt toti prietenii : „oligarhul marturisit marian” ,proprieter de caini-arme de razboi kkb-iste si mariana ,suparata ca nu a ajuns vedeta de tembeli, cum au ajuns anumite fetite ???
    atunci, asa inchisa in casa de o saptamana pt a-mi ascunde drama generata de d-stra (copii mei inca sunt socati, IAR MAMA CARE ESTE UN OM SIMPLU DE LA TARA ,PARALIZATA, INCA NU A INTELES DE CE AU MERS LA EA „VECINE” CARE, NU AU VIZITAT-O ANI DE ZILE SA-I SPUNA CUM AM APARUT EU LA TELEVIZIUNEA D-STRA -POATE DUREREA MEA CEA MAI MARE),
    si tot, ma pot declara mai fericita si mai implinita asa, cu putinii prieteni nedeclarati , necumparati .
    apropo de „nu impart oamenii in prieteni si dusmani, ci in oameni care ma cunosc sau care nu ma cunosc”, nu credeti ca toti avem dreptul de a fi cunoscuti asa cum suntem cu adevarat si nu, PREZENTATI PE REGIM DE „STIRI” CU TRUCAJE PREFABRICATE DE O TELEVIZIUNE IN DECLIN , DISPERATA DUPA RETING ???
    V-ati pus vreodata intrebarea, cati din romani va judeca gresit, datorita televiziunilor care v-au prezentat, doar cu scopul de-a obliga cetateanul de rand sa vada in dumneavoastra „un criminal” ???
    De ce ucideti suflete ?a unei mame a sapte copii care sta de ani la pat si a copiilor mei , prezentand o stire trucata, prefabricata, repet PE REGIM DE STIRI, de unde reise ca sunt ultima persoana jalnica din tara asta,si nu pomeniti nimic de abuzul politiei savarsit asupra mea, mintind cu multe alte informatii, doar ca sa faceti reting ??? de cand „o stire” este transformata in parodie si pusa pe muzica ???
    Va spun tot eu de cand !!! de cand persoane ca dan voiculescu, vantu, patriciu, becali, tantareanu, prigoana, au ajuns atat de bogati prin tot ce au furat , incat CRED ca au dreptul de viata si de moarte, asupra cetatenilor acestui popor .

    Nu stiu cat de profesionist a fost lazarov dar eu, care am mancat la viata mea pe paine la propriu film si teatru , stiu ca a existat odata UN REGE al televiziunii, care s-a numit TUDOR VORNICU .
    S-ar rasuci in mormant de ar vedea unde au ajuns televiziunile …care-isi platesc politisti corupti ce se folosesc de prostituate pe care le santajeaza , obligandu-le sa dea declaratii false, sa creeze situatiuni si cazuri, pt a avea tv.antena….ce filma si ce truca….Am declaratia unui politist care a recunoscut ca este platit de antena pt a-i da ” cazuri”.Niciodata, dar absolut niciodata, T.V nu ar fi acceptat sa dea „o astfel de stire trucata” , fara sa cunoasca si adevarul acelei femei ce „pretinde ca este avocata”. Asta este deosebirea : una este sa te joci cu un catelus si cu fetitele tale si alta sa te joci cu trusturi de presa , doar pentru ca te-ai aflat la momentul oportun in locul oportun de unde ai putut sa furi o particica din sufletul poporului tau , furandu-i demnitatea si ..niste milioane de dolari .

    Ca sa nu mai vb de umilinta la care este supus poporul cu emisiunile lui dan negru, cu emisiunile lui mircea radu,saliva si scarba lui mircea badea care, ca si soferul de microbuz se si vede patron de trusturi…,saliva sclavului victor ciutacu, si cu tot ce mai „produce”,prefabrica antena.
    Singura persoana pe care am indragit-o si care v-a facut cunoscuta antena, a fost MIHAELA RADULESCU , pe care ca UN LAS ce sunteti, nu ati aparat-o !

    Mi-am promis sa fac tot ce-mi sta in putinta, ca niciodata sa nu mai fie maltratata, perchezitionata corporal de cinci politisti, retinuta cu forta dezbracata in frig 8(opt) ore o persoana de genul feminin, pentru simplu fapt ca a indraznit in naivitatea ei (era prima noapte de cand am venit in Bucuresti cand ieseam la o terasa…tocmai de aceea am reactionat ca o fraiera , pt ca nu cunosteam regulile mafiei…) sa intrebe pe d-l politist mardare sectia 10 politie, de ce pretinde mita de la soferul de taxi care nu a incalcat nici o regula de circulatie .

    ASTA ESTE ADEVARUL ! nu pe care-l cunosc eu si-l afirm ci, cel pe care-l stie si DUMNEZEU !

    Iar televiziunea dumneavoastra mi-a calcat cu CIZMA RUSEASCA pe sufletul meu si al copiilor mei !!!

  12. Cred ca era cazul sa va exprimati opinia cu privire la ultima postare,si anume moartea unui om,care printre altele nu a trecut prin viata fara sa lase ceva in urma.Un simplu:”Sa-l odihneasca Dumnezeu” sau”Condoleante familiei” era potrivit ca si comentariu.Razboaiele media puteau sa astepte o alta postare,sau se pot continua pe e-mailul dl.Voiculescu.Vietile fiecaruia dintre noi,poate a fost calcata cu cizma ruseasca,doar ca bunul simt,nu trebuie uitat.Pana acum,stimata Brindusa Birsan,nu ati stiut ca televiziunea este un miraj,care ne amageste si prezinta totul dupa cum creste sau scade ratingul?Nu stiati ca nu dl.Voiculescu realizeaza emisiunile de stiri,ci redactorii si producatorii de stiri.Ei nu asteapta acceptul mogulului,pentru astfel de stiri.Credeti ca l-ati lezat pe Voiculescu?Sa fim seriosi.

  13. @brandusa
    esti tare! nici macar la caini nu te pricepi…d-apoi in ale kkb-ului…..
    cred ca ai coborat undeva de pe Luna acum si nu prea stii regulile vietii. Viata e dura, oriunde ar fi ea, ca e Romania, Serbia sau Italia….ori o accepti ca atare, ori te lupti cu morile de vant …ori te retragi in satucul natal si stai in liniste , fara TV, intenet , si alte minunatii de propaganda CIA (daca tot m-ai facut kgbist), ca sa nu te uiti la filmele holywoodiene sau stirile trucate BBC…
    un om cu cap…poate sa mai filtreze unele informatii…
    Hai sa-ti dau o teme de gandire si cu asta facem pace!:
    In timpul razboiului din Georgia (de anul trecut) cand presedintele Saakashvili a ordonat Foc, orasului Tshinval de la sters de pa fata pamantului, kapitala Osetiei de Sud…BBC arata orasul Tshinval dar in comentariu zicea ca e orasul georgian GORI, atacat de rusi….cu copii omorati si mame ranite de obuze de artilerie…Pe un canal de stiri TV american se prezentau toate acestea si la un moment dat au luat legatura in direct cu o familie georgiana ce locuieste in SUA sa comenteze…Cand a inceput mama sa zica ca de fapt georgienii au atacat primii …..comentatorul a solicitat pauza pentru reclama., pentru ca nu era conform cu pozitia oficiala a administratiei…
    La fel in momentul deplasarii presedintelui Poloniei prin Georgia s-a inscenat pentru opinia internationala un atac asupra cortegiului, unde era si Saakashvili, cica rusii atacau….iar apoi serviciile speciale poloneze au declarat ca nici o secunda presedintele lor nu a fost in pericol si ca de fapt era o facatura.(pentru prostime).
    Fata de aceste lucruri, tot ce vezi tu in Romania e floare la ureche crede-ma.: Badea, Ciutacu, Raduleasca…..
    Sa nu mai vorbim de motivele reale ale demisiei procurorului Carla Del Ponte pentru ce s-a intamplat in Yugoslavia, tara prietena si vecina cu Romania…..(a scris si o carte se pare)
    Si acolo e cu mult mai grav decat rusinea ce ai patit-o tu la politie.
    Sa le fie tarana usoara tuturor acelor copii ce au murit acolo nevinovati, si rusine celor ce manipuleaza masele in acest hal. Iar ce se intampla in Romania e floare la ureche.

  14. un adevărat mogul, lazarov ăsta. mogulinho! îmi pare rău că nu l-am cunoscut, aş fi devenit şi eu un mogul respectabil, cu nepoţi.

  15. 1. daca dan voiculescu ar fi scris un comentariu despre Stefan Iordache, Anca Parghel , Florian Pitis, Tatiana Stepa, sau pt amaratii din Iasi, va rog sa ma credeti ca nu m-ati mai fi suspectat de lipsa, sau uitare de bun simt .
    pt mine insa , lazarov nu inseamna televiziune, ci CIRC .
    toate emisiunile care au fost aratate ca fiind produse de el sunt cu un public drogat,femei dezbracate, f.f.f.f mult sclipici .
    sa nu mai vb de emisiunea lui dan negru care obliga romanul sa se uite la invitatii sai pe care ii pune sa-si manance excrementele…
    daca asta inseamna ceva pt educatia, cultura, sufletul fiintei amarate din acest spatiu mioritic inseamna ca eu ,una , inca nu am descoperit frumosul si merituosul…din televiziunile lui dan voiculescu…
    2. aici aveti dreptate : sunt cea mai naiva persoana din lume !!!
    niciodata nu mi-as fi putut imagina ca o fetita din Panciu este in stare de asa ceva, doar pt ca este sigura de faptul ca mogulul o va felicita, premia, pt ca ,in complicitate cu politia , a confectionat o stire cu care si-au salvat o zi intreaga…
    o sa ajunga reporterii sa ucida ca sa-si obtina material, doar ca sa intre in gratia mogulului…,pt ca asa le da el de inteles, ca se FAC AFACERILE !!!
    3. dan voiculescu nu este singur ! el mai inseamna si tatic, bunic…

    vezi „CAINTA” regizat de Tengiz Abuladze .

    de ce sufletul copiilor mei ar conta mai putin decat sufletul nepotilor lui ?

    istoria, nu eu, este cea care intr-o zi lezeaza, iar in alta, reaseaza ADEVARUL pe locul lui .

    de asta nu m-am indoit, NICIODATA .

  16. @brandusa.
    cat de repede te-ai schimbat….intr-o zi balacaresti ca la usa cortului, iar in alta „Sunteti un LORD”…..
    Sa traiti bine!

  17. Am o idee, o spun aici, poate dl. Voiculescu o va considera si trimite mai departe, sau poate cineva legat de media, productii tv vor aprecia ideea si aplica.
    Este legata de articlole gen: http://www.jurnalul.ro/stire-special/cum-au-furat-banii-de-la-inundatii-518059.html
    aici este destul material si info pentru un Documentar, nu un articol, multi nu citesc ziare seioase, ca nu au poze cu x si y la o cafea sau cu shunca afara, dar un Documentar, ce nu ar fi greu de realizat, puse cap la cap, montat niste imagini de la inundatii, poze cu cei implicati si relatarea faptelor, desii se poate mai mult si difuzat la ore decente, seara, nu noaptea sau amiaza. In fine, ideea este ca se poate si in televiziunile noastre, nu numai la cele din vest.
    D-le Voiculescu, daca intr-adevar va ocupati de blog si nu un angajat sau niste angajati, va rog considerati ideea! Oamenii s-ar uita, ar afla mai multe, cativa poae vor si reactiona. Tara asta se duce d***** repede, se inglodeaza in datorii si nivelul de trai scade, atat.

  18. Ma mir ca a fost acceptat, aici, in curtea virtuala a mogulului, protestul ( destul de contondent) scris de BB. Mie mi-au cenzurat un text absolut neutru. Deh nu toti mogulii sunt pregatiti sa auda si lucruri inconfortabile.

  19. @antisauprodanvoiculescu: Nu se cenzureaza niciun text, in afara acelora care contin injuraturi explicite. In ultima vreme am avut probleme cu mesajele tip spam, motiv pentru care din erori regretabile au fost sterse si mesaje perfect valabile. Ne cerem scuze si invitam la o noua postare.

  20. Stimata doamna Birsan, continuati sa postati o multime de lucruri fara sens pentru majoritatea cititorilor ai acestui blog. Va dau un sfat si va rog tot odata sa continuati acest razboi in alta parte, in justitie daca doriti, dar nu cred ca are rost sa scrieti comentariile dvs, interminabile, si greu de umarit si de inteles de majoritatea cititorilor ca si mine de altfel, care nici macar nu stiu care este povestea dumneavoastra, si daca vreti sa il contactati pe donul Voiculescu cred ca exista metode mult mai potrivite decat pe blogul sau. Daca chiar tineti neaaparat puteti merge la OTV sau la vreun tabloid si puteti sa spuneti acolo ce vreti dumneavoastra asta in cazul in care chiar doriti sa fiti auzita de toata lumea. Si asa se pare ca aveti atat de mult timp liber incat scrieti intregi articole despre Voiculescu despre antene si RATING (sau AUDIENTE pe romaneste dar nu „RETING”.) Si sper ca macar acum vati convis ca va sunt postate toate comentariile…nu de alta dar sa nu uitam ce se intampla daca nu.

  21. Nu sunt schimbatoare ci dreapta .gestul de a posta comentarii si nu doar”contondente”ci ,chiar pline de furie si rautate de moment la adresa ta, pe pagina ta, astazi, cand toti suferim de …., personal, il consider un gest demn de un lord .
    Si, ce sa inteleg din sfaturile”de prieten” ce mi le oferiti : mai bine il ucid pe dan voiculescu, copilul lui , un nepot caruia sa-i vand organele , dau foc familiei fetitei uratele si cam nespalata din Panciu,… ca televiziunea si politia abia atunci …NU O SA MA BAGE IN SEAMA ???si nu , cand indraznesc sa-i intreb de ce percep TAXA DE PROTECTIE , de la taximetristi ???

    si totusi, daca nu sunteti dan voiculescu, de ce va simtiti obligat sa-mi raspundeti la tot ce postez si sa ma jigniti ?

    p.s. exista anumite rase de caini care au fost folosite in timpul razboiului, pt a ucide si nu, salva . la asta m-am referit .

    cat despre ierarhia nedreptatilor si a durerii : da ! si Isus care a insemnat iubire si adevar , a fost rastignit ! asta nu inseamna ca , daca nu esti rastignit, nu trebuie sa gandesti, simti, aperi.., chiar si in satucul tau natal .

  22. Doamna Brandusa daca tot aveti dreptul la replica ce ce nu va duceti in alta parte sa va plangeti puteti face chiar si un protest in fata sediului antenelor sau in fata casei domnului voiculescu daca sunteti asa pornita, ca doar daia e democratia, si din cauza asta exista televisiuni comerciale care fac bani din reclame in urma RATING-ului asa ca dak va accepta vreo televisiune puteti sa va razboiti acolo cat vreti doamna sa stie tot poporul povestea dumneavoastra.

  23. @ brindusa birsan

    Nu cred ca ar trebui sa va spalati rufele in public. Facand aceasta cititorii isi dau seama ce fel de persoana sunteti din limbajul care il folositi, calitatea scrisului si a gramaticii, frazele si ideile expuse, din toate acestea cititorii mai abili isi pot da seama de caracterul dumneavoastra si apoi, asa cum voi face eu – sa va ignore. Apoi daca va ignora nu ati irosit atat timp scriind? Timpul este foarte pretios si nu cred ca trebuie folosit in a scoate penibilul la suprafata, isteria, lipsa de cultura si de educatie.
    Daca vreti sa va sfatuiesc cum puteti ataca o persoana civilizat si elegant voi incerca sa-mi fac timp pentru dumneavoastra; iar aceasta se va intampla pe privat, bineinteles.
    Reminder: vorba multa saracia omului!

  24. pt marian : nu pot avea pretentia de la oricine, sa gandeasca daca si de ce i-a intrat o pietricica in pantofi. fiecare poate alege in a o arunca sau a o purta in nesimtirea lui, pana i se va amputa piciorul . nu vreau sa-mi cunoasca toata lumea problema, nici macar dan voiculescu, am facut un exercitiu de „promisiune”.
    beneficiarul acestei pagini a promis ca va posta orice comentariu. si uite ca s-a tinut de cuvant .
    de aceea, o sa incetez sa mai scriu atunci cand BENEFICIARUL ACESTEI PAGINI IMI VA CERE ASTA sau, daca moderatorul va gasi de cuviinta sa nu-mi mai posteze comentariile.
    faptul ca sunteti atat de disperat ca s-ar putea sa scriu mai multe tampenii decat d-stra si sa devin mai”extremista” asa cum ati dovedit cand, ba va parea rau pt mine; ba ma injurati (?); ba ma jigneati,recunoscand singur de fapt si de drept , ca nu intelegeati nimic (?) si totusi ..continuati (sac !) sa va aruncati ca broasca cu burta de mate in beton (ATENTIE, am drept de autor asupra acestei replici) , nu o sa ma impiedice, daca doresc sa mai scriu pe aceasta pagina, in conditiile aratate mai sus , sa mai scriu .
    am timp liber pt ca sunt in vacanta judecatoreasca si ,detest sa merg si sa fac ceea ce face tot romanul : sa-si ia costum de baie, sa se imbete si…sa-l asculte pe salaaam .
    prefer sa-mi sacrific din vacanta si sa-i scriu lui dan voiculescu ! SAC !!!

    pt antisau …de ce ati ramas atat de surprins ca ma si cheama ,nu doar sustin, birsan brindusa ???
    sa fie pt ca toti , dar absolut toti , de cand a aparut internetul apareti feti -frumosi si zmei numai sub pseudonim ???
    eu nu „folosesc” vb lui victor din „Morometii”,pseudonim si nici n-am folosit .
    nu am aparut niciodata sub pseudonim, pt ca asa cum am mai sustinut pe singurul blog unde am aparut „PELERINUL” : atata timp cat DUMNEZEU stie cine sunt (si nu datele mele din buletin), de ce m-as ascunde de tine ?
    CERUL este singurul fata de care ma raportez si care stiu ca pot comunica simplu si curat fara intermediari, moderatori, cuvinte sofisticate, sterile si artificiale , ci doar prin fapta . si nu prin fapta simpla ci, prin radacina ei .adica nu e suficient sa dai de pomana daca ce ai dat, este din furat . cerul primeste doar faptele din inima si nu pe cele DIN MOFTURI .
    spre deosebire de dumneata care , este las chiar sub pseudonim ,spre limita ridicolului , si iti este frica sa-mi postezi comentariile .
    uite vezi, la acest capitol dan voiculescu , prin moderatorul sau, ti-a dat o lectie postandu-mi comentariile . acum , ramane sa „probam” de ce a facut-o ? !
    fie este intradevar un umanist si ,poate, chiar a si citit ce am scris.
    fie are constructia „diabolica” prin care-l descria vlas pe sorinovidiuvantu si, nu-i mai pasa de nimeni si de nimic .
    eu, asa , nu prea desteapta ca ceilalti comentatori sub pseudonim , recunosc ca am luat in calcul de la primul comentariu postat , ambele ipoteze .
    pt ca naivitatea mea de care faceam vorbire la un moment dat , nu se referea exclusiv la „necunoastere” ci , mai mult la credinta ca semenul meu nu poate sa fie ,intratat posedat de diavol, incat sa-l intreaca …
    mai cred INCA, desi
    deseori ma intreb daca INSUSI DUMNEZEU, a prevazut un iad, pentru atata ratacire…

  25. Marius,
    in ignoranta dumitale nu ai inteles ca, mai bine prefer sa fiu ignorata in penibilul meu de cititorii mai „abili”, decat sa ATAC???
    Isuse !! dar ce sunt eu : hiena patata din africa ?
    cainele pitbul cu gena modificata doar pentru a ataca ??
    si totusi, si totusi , daca sunt atat de pasibila de ignorat , de ce ma bagi atat de mult in seama incat, ma inviti pe „privat”??
    De ce sunt atat de importanta ,cu „portretul” pe care mi l-ai jugravit ???,
    pentru a te cauta „doar pe dumneata’??
    uite ca prefer sa raman penibila decat sa devin unealta unui „maiestru” in atac !
    nu mi-am propus sa concurez pt cel mai „literat” comentator de pe aceasta pagina .nici sa castig dragostea, respectul, lui marius jugaru ,despre care am parerea mea , dar in demnitatea parerii mele , el nu o va afla niciodata,pt ca : NU MA INTERESEAZA MARIUS JUGARU !!!

  26. Buna tuturor,

    Dumnezeu sa-i odihneasca

    In afara subiectului:
    Nu pot sa nu observ comentariile Dnei Birsan si raspunsurile celorlalti, dar totusi ma abtin de la comentarii, nefiind in cunostinta de cauza. Pot doar sa apreciez fair-play-ul de care da dovada proprietarului prezentului blog (D.Voiculescu) acceptand comentariile sau mai bine zis epistolele doamnei mai sus numite.
    Apropo de asta , Dnle Voiculescu, un angajat al dumneavoastra ar avea nevoie de putin coaching din partea dvs sau putina terapie, cu un specialist, data fiind paranoia care il stapaneste, stare care il face sa vada in fiecare vizitator ( ca si mine care posteaza un comentariu ironic si neofensiv legat de vestimentatie, tocmai de asta reactia sa e hilara) un dusman de la gsp sau stie Dumnezeu ce. Cert si sigur e ca m-am ales cu ban, interdictie de a mai comenta pe blogul personal al mai jos numitului. Acum surad…putin amar ce-i drept, cum o fac atunci cand ma simt jenat in locul persoanelor care nu simt asta cand ar trebui.
    Probabil Dnul Mircea Badea vrea sa se faca mogul cand va creste mare pentru ca sa aiba putere de a face si drege cum vrea el. Sincer cred ca ar trebui sa se destinda putin, sa zambeasca putin si sa raspunda la fel de ironic comportandu-se astfel ca un om mare. Dat fiind ca nu sunt un mitocan nu am avut ocazia sa fiu cenzurat in precedent si sentimentul pe care il incerc e nou.
    Multumesc pt timpul si spatiul acordat cititorilor si Dnlui Voiculescu.

  27. Stimata,Brindusa Birsan,ai optiunea de ati face un blog personalizat,unde poti sa scrii ce vrei,sa injuri pe cine vrei,sa postezi ce vrei,sau esti o”animatoare” de blog,ptr.ca ”boss”-ul e in concediu? Ii faci un favor ocupandu-te sa ne tii ocupati pe noi”anonimi”ascunsi sub pseudonime.Sau poate esti anonimul din staff-ul sefului,care se ocupa de blogul lui.Ce-mi mai place teoria conspiratiei!! Nu te lasa! You can do’it!

  28. Brînduşa Bîrsan(ă) – cea calofilă (şi năzdrăvană) – a lăsat şi pe blogul meu câteva expectoraţii bolborosite. E clar că tipa suferă de un deficit de atenţie şi că se chinuie ( penibil, după opinia mea) să trezească interesul mogulului ( ca noi toţi). Îi recomand să citească câteva manuale de logică ( eventual şi câteva romane) şi – abia apoi- să clompăie aici şi aiurea.

  29. Lazarov este fondatorul Tele 5 Spania. Aceasta televiziune ii datoreaza multe celebrului om de televiziune roman.
    Acum, Maestrul Valeriu LAZAROV sigur este in Paradis, inconjurat de ingeri si camerele sale, lucrand la grile de progrme TV si distrandu-se la maxim, asa cum a facut intreaga sa viata.
    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !

  30. parafrazandu-l pe constantinescu,intreb:d.le voiculescu,va este frica de Dumnezeu?Fata in fata cu EL…v-ati gandit vreodata?De ce cenzurati partide politice?Nu sunt numai simpatizanti pdl,psd,pnl….exista si prm,va place sau nu

  31. domnu’ felix, angajaţii ăia ai fiicei dumneavoastră, băieţii ăia doi simpatici, care v-au făcut o farsă nu de mult, morar şi buzdugan, ştiţi de ce sînt aşa simpatici, nu?
    vă spun eu un secret. pentru că ieri, de pildă, la observatorul de dimineaţă, au citit o postare a unei angajate de la trustul altui mogul. partea proastă este că băieţii au uitat să citeze sursa. aşa că v-o spun eu: simona tache o cheamă. postarea este asta:
    http://www.simonatache.ro/2009/08/24/dam-legatura-la-dispensar/
    dacă află fiica dumneavoastră de tărăşenia asta şi nu ia măsuri, o priveşte, dar să ştiţi că nu e frumos ce fac. şi să mai ştiţi că noi, ascultătorii şi telespectatorii, ştim că ignoraţi, sau vă faceţi că ignoraţi acest furtişag. nu este prima oară, au mai citat de la ea de pe blog, din caţavencu, de unde au apucat şi ei.
    vedeţi că în ultima postare, simona tache povesteşte despre cum se îmbracă o femeie, cum îşi aplică oja pe picioare şi alte minuni care ţin de intimitatea unei femei. să nu vă miraţi dacă, în curînd, buzdugan va veni într-o dimineaţă îmbufnat la lucru pe motiv că s-a ars cu ceara de epilat, că nu i-a ieşit tapajul, sau că, pur şi simplu, este în perioada aceea sensibilă.

  32. vreau sa va intreb cum a ramas cu oferta celor de la daily cotcodac, nu de alta dar mi-ar face placere sa va regasesc si acolo.

  33. Buna ziua, domnule Voiculescu. Ma bucur ca aveti o vacanta prelungita, dar sper ca in septembrie sa va intoarceti pe blog. Va astept ca pe un cires copt, doresc sa va transmit un mesaj ref. fundatia dvs, iar aici sunt sigura ca veti citi.

  34. @Brandusa Barsan: Nu stiu despre ce e vorba.
    @mariana costin: Libertatea presei.
    @EDY, Andron: Absente motivate.
    @vaioge: Nu inteleg la ce va referiti.
    @simona: Painea si cutitul sunt la patronat.
    @NCB: Astept mesajul.

  35. DV Says:
    septembrie 15th, 2009 at 2:20 pm
    @Brandusa Barsan: Nu stiu despre ce e vorba.
    @mariana costin: Libertatea presei.
    @EDY, Andron: Absente motivate.
    @vaioge: Nu inteleg la ce va referiti.
    @simona: Painea si cutitul sunt la patronat.
    @NCB: Astept mesajul.

    Despre asta este vorba :

    Curtea de apel BUCUREŞTI
    BUCUREŞTI
    Dosare
    Informaţii detaliate despre dosar

    Numãr unic dosar:
    (Numãr în format vechi) 2979/2/2010 (844/2010)
    Înregistrat în data de: 02.04.2010
    Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
    Materia juridicã: Penal
    Stadiu procesual: Fond
    Părţi: Bîrsan Brînduşa : Petent
    DINU NICOLAE ADRIAN : Intimat
    MARDARE EDUARD : Intimat
    Petrescu Valentin : Intimat
    Costache George : Intimat

    CĂI DE ATAC:
    Tip acţiune Data declarare Cine declara
    Pagina 1

    TERMENE DE JUDECATÃ:
    Data Detalii
    20/04/2010 Încheiere
    Solutie: Lipsă procedură intimaţi.
    18/05/2010 Amânat
    Solutie: pt a da posibilitatea petentei sa depună înscrisuri la dosar
    15/06/2010 Încheiere
    Solutie: Amână pronunţarea la 18.06.2010/ Constată îndeplinite condiţiile de admisibilitate a excepţiei invocate. Sesizează Curtea Constituţională în vederea soluţionării excepţiei. Suspendă judecarea cauzei până la soluţionarea excepţiei.
    12/04/2011 Amână cauza
    Solutie: viciu procedură
    10/05/2011 Amână cauza
    Solutie: pt depunerea de inscrisuri
    07/06/2011 Soluţionare
    Solutie: Amână pronunţarea la 15.06.2011. Sp. 287/-

    În temeiul art.278 ind.1 al.8 lit.b Cpp., admite plângerea petentei BÎRSAN BRÎNDUŞA. Desfiinţează rezoluţia din 11.12.2009 dată în dosarul 1850/P/2009 al Parchetului de pe lângă C.A.B. şi rezoluţia 313/II-2/2010 din 10.03.2010 a Parchetului de pe lângă C.A.B. şi trimite cauza procurorului în vederea începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev.de
    art.189
    Art. 189. – Lipsirea de libertate în mod ilegal
    Lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani.
    În cazul în care fapta este savârsita prin simularea de calitati oficiale, prin rapire, de o persoana înarmata, de doua sau mai multe persoane împreuna sau daca în schimbul eliberarii se cere un folos material sau orice alt avantaj, precum si în cazul în care victima este minora sau este supusa unor suferinte ori sanatatea sau viata îi este pusa în pericol, pedeapsa este închisoarea de la 7 la 15 ani.
    art.246,
    Art. 246. – Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor
    Fapta functionarului public, care, în exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu îndeplineste un act ori îl îndeplineste în mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o vatamare intereselor legale ale unei persoane se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
    art.250,
    Art. 250. – Purtarea abuziva
    Întrebuintarea de expresii jignitoare fatã de o persoanã, de cãtre un functionar public în exercitiul atributiilor de serviciu, se pedepseste cu închisoare de la o lunã la un an sau cu amendã.
    art.211
    Art. 211. – Tâlharia
    Furtul savârsit prin întrebuintare de violente sau amenintari ori prin punerea victimei în stare de inconstienta sau neputinta de a se apara, precum si furtul urmat de întrebuintarea unor astfel de mijloace pentru pastrarea bunului furat sau pentru înlaturarea urmelor infractiunii ori pentru ca faptuitorul sa-si asigure scaparea, se pedepseste cu închisoare de la 3 la 18 ani.
    art.266
    Art. 266. – Arestarea nelegala si cercetarea abuziva
    Retinerea sau arestarea nelegala, ori supunerea unei persoane la executarea unei pedepse, masuri de siguranta sau educative, în alt mod decât cel prevazut prin dispozitiile legale, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
    şi 267 al.1 C.p.
    Art. 267. – Supunerea la rele tratamente
    Supunerea la rele tratamente a unei persoane aflate în stare de retinere, detinere ori în executarea unei masuri de siguranta sau educative, se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.
    cu privire la faptele din 12.08.2009. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă.
    Pagina 1

    Ultima actualizare: 16.06.2011

    ________________________________________

Comentariile sunt închise.