Emil Boc a inventat azi Penultimatumul. Ramane de vazut daca se arunca si la brevetarea Raspenultimatumului.

46 COMENTARII

  1. trebuia sa iesiti de la guvernare acum ceva timp., sa-si rupa Base gatul singur. Acum deja e prea tarziu…alegatorul poate sa intrebe…dar de ce ati stat cu ei atata timp? Curios ce ar raspunde prezidentialul Geoana la aceasta intrebare….
    Consider ca ce se intampla in prezent in economie si politica trebuie sa raspunda solidar „toti asociatii” aflati la putere., desigur in limita aportului la K social…Ati vazut dl Rosca in Moldova cum a fost faultat, daca nu s-a asociat cu cine trebuie si a vrut obligatoriu OSUL……a fost trimis in ISTORIE!
    nici cu PNL-ul n-ar fi mers alianta, doctrinele sunt prea diferite.
    Unul vrea sa ia de la cei ce muncesc si cate 14 ore pe zi , avand si salariul corespunzator si sa dea la cei cu venituri mici.(am vazut cu ceva ani in urma cum rupeau usile angajatii de la TRACTORUL la sfarsitul programului de lucru – alegatorii preferati ai dlui ILIESCU)
    …celalalt vrea sa micsoreze impozitul unic pe venit, sa creasca cota parte la pensiile private in detrimentul pensiei de stat etc…..Oricum totul depinde de abilitatile de negociere a participantilor, de notorietatea acestora, de dorinta de a munci si nu de a trage sforile .Oare exista asa ceva la noi?
    De ce nu vrea un partid politic din Romania sa astepte cuminte in Opozitie 20-30-40 de ani (exemplul Japoniei) si apoi sa revina puternic in prim plan – exemplul din zilele noastre

  2. Ramai fara cuvinte la ceea ce se intampla in tara asta.Oamenii o duc din ce in ce mai rau,somajul creste in mod alarmant….si Boc ce face?RAZBOI.Se gandeste el oare la populatia acestei tari pe care a bagat-o in rahat pana peste cap?Nu,el vrea sa se razboiasca cu adversarii lui Basescu cu sau fara acordul papusarului.Am ajuns rusinea UE.Tare curios as fi dupa alegeri,daca Basescu va pica,ce se va scoate la iveala din aceasta perioada sumbra din istoria Romaniei(guvernarea lui Basescu).As fi curios de flota,de fratele presedintelui anchetat cum trebuie,de fetele sclipitoare care isi permit sa isi cumpere imobile de lux.Vom ajunge aceste vremuri sau va castiga din nou Basescu cu voturile survenite in ziua alegerilor dupa ora 7 seara!!

  3. printre altele: vad ca se practica in prezent acest sport – dea-pronosticul – cat estimati ca va fi un EUR la 31 dec 2009?

  4. Ii sugerez domnului Vanghelie sa constate ca e timpul sa faca niste precizari necesare. Altfel rateaza niste ocazii de a da gol cu poarta goala. :)

    Azi imi pare rau ca nu am televizor.

    Ce deschideri are Basescu azi?

    1. Alegeri anticipate
    2. Referendum pentru schimbarea constitutiei
    3. Remanierea completa a guvernului
    4. Platforma solida pentru o campanie demagogica fara precedent.

    Geoana mi s-a parut foarte slab. Scrisoare deschisa? Cu o scrisoare deschisa ii dai replica lui Basescu?

    Nu. Eu m-as fi dus in Parlament a doua zi si l-as fi dat jos pe Boc. As fi preluat eu controlul crizei, as fi preluat eu platforma demagogica. Poate ca Mircea Geoana va face si asta. Altfel, nu prea are sanse sa ajunga presedinte in toamna asta.

    Si inca ceva.
    Din pacate nici nu se mai pune problema competentei sau incompetentei unui ministru. Aspectul asta iese din discutie complet. Ramane doar chestiunea sprijinului politic. Cu alte cuvinte, pe fotoliile din Palatul Victoria pot sta si niste saci de cartofi, numerotati. Nr. 6, de la PSD. Nr. 1 de la PD-L. Si fiecare partid tine la sacul lui, ca oricum nu se pune problema sa faca ceva, ca ministru.

  5. Parca-l vad asa, ca la Cluj: ” No, acuma daca astia iar nu m-or lua in serios pai ma supar…si ma supar tare pe ei!. Si indata o sa ii dau eu afara, eu nu dl. presedinte, si apoi o sa ii zic ca am facut ce mi-o zis.” :-)

  6. …si Geoana a inventat razganditul.Ah pardon,nu l-a inventat el…el nu inventeaza nimic spune doar ce il imping altii de la spate.
    Acum declara ca nu are ce discuta cu Basescu pe tema Nica,peste o jumate de ora e in fotoliu langa Boc de vorba cu acelasi Basescu.
    Nici unii nici altii nu sunteti mai breji,nu incercati decat sa prostiti…prostimea.

  7. Eu nu pricep care e faza. Nu prea imi vine sa dau vina pe Base ca el a facut din umbra si sa-mi doresc sa moara sau ceva. In gura lui M. Geoana nu prea ma uit, ataca ori de cate ori are vreo mica oportunitate deci nu ma surprinde.

    N-am inteles ce i-a venit lui E. Boc sa-l remanieze pe D. Nica. Dar indiferent care ar fi fost motivul, bine ca a facut-o. Nu pentru ca Nica ar fi un ministru prost, ci pentru ca vreau sa functioneze naibilor odata coalitia asta si sa nu-si mai dea la gioale ca tu esti prost si eu destept, ba nu, ba da, ba e taman invers, ba sa moara maica-ta, ba sa moara toata familia ta, ba nustiuce. Asa m-au acrit certurile astea de nu va puteti imagina. Mai ales cand ii vad pe doi PSD-isti, pe unul il cheama Robert Negoita si pe celalalt nu stiu cum (are o suvita cam asa cum avea presedintele inainte sa fie ales). Acestia doi urla si cam atat. Alta treaba sa vad o discutie intre R. Berceanu si I. Sarbu, parca, ministrul agriculturii. S-au contrat, au discutat, dar nu cu ba pe-a ma-tii, nu cu sa-ti moara si partidul si familia si alte asemenea cum vad la alte discutii cand sunt invitati niste isterici.
    Apropo, la ce post TV se intampla nenorocirile sau discutiile decente nu conteaza deloc.
    Domnule Voiculescu, mi-ati ramas dator cu o explicatie de pe messenger: ce fac politicienii ca sa refaca prapastia (de fapt canionul) intre ce spun ei si ce cred cetatenii? Tineti minte, sper, ca ati declarat ca politicienii stiu ca nu mai sunt ascultati. Cand sa va intreb ce fac sau ce idei au in aceasta directie, n-ati mai avut timp, din pacate.

  8. @codrin.
    doctrine ce sunt urmate de niste actiuni.
    Niciodata nu mi-a placut idea de a lua de la cel ce munceste si a da la cel ce nu munceste calitativ. Asta a facut V.I. Lenin cu Revolutia lui…..cam astea-s si ideile lui Iliescu.,Geoana…
    Exista o lege a pensiilor private obligatorii….De ce trebuia Guvernul actual sa inghete % catre aceste fonduri.? Ca sa dispuna el de bani asa cum stie mai bine….Sa le dea pensii grase la tot felul de securisti ce toata viata au luptat impotriva poporului (pana in 89 – vedeti si voi ce pensii au acesti colonei… – sau calanei….)., pensii ce le primesc din impozitele achitate de oamenii liberi,tineri, cu parintii carora au luptat astia o viata intreaga.

    Are dreptate Patriciu cand zice ca e exagerat aparatul birocratic din Romania..,cand compara Romania cu Georgia……, dand exemplu pozitiv in acest sens/ aparat ce se tine si pe impozitele mele, normal e ca vreau si servicii de calitate de la stat pentru asta.
    Vezi tu Codrine…diferentele cam astea sunt …..PSD-ul nu prea vrea sa auda de scaderea birocratiei, de reducerea numarului de birocrati, de scaderea impozitelor. El daca ar putea ar adauga…..Degeaba cere dl Voiculescu TVA la alimentele de baze si medicamente redus….Nu are sustinatori puternici (nici chiar in interiorul aliantei PSD-PC).
    Degeaba cere dl Patriciu reducerea birocratiei in administratie, impozitari etc….nu are sustinatori. Nu se vrea.
    Impozitul unic nu prea a fost primit cu bratele deschise de catre PSD. -EI VOR IMPOZITARE PROGRESIVA…..de parca cel ce munceste 14 ore pe zi ar fi obiect de lux care trebuie accizat mai mult.

  9. Boc e un aiurit … adica se vede din actiunile lui. Ce barbat sanatos la cap se duce la amanta cu un urs gigant cadou? Unde sa si-l puna aia fara sa dea de banuit sotului, in masina pe bord! Vai de mama noastra daca stim doar sa dam la coasa si nu la rame!

  10. Cu privire la propunerea facuta de BASESCU pentru desemnarea ministrului M.A.I. din OPOZITIE ,adica a lui AURELIAN PAVELESCU -promisa lui MILUT din ziua cand acesta a fost ales PRESEDINTE PNTCD
    PANA ATUNCI,INFRACTORUL BLAGA RAMANE INTERIMAR(45 DE ZILE)
    IATA PLANUL DIABOLIC PREGATIT DE BASESCU PENTRU FRAUDAREA ALEGERILO\R IN SCOPUIL REALEGERII LUI BASESCU
    DACA snt analizate textile constitutional ede mai jos ,ne dam seam ace se pregateste de BASESCsi PDL-ul care foloseste drogatii si prostituatele pentru a fi reales PRESEDINTE
    BASESCU si-a incalcat JURAMANTUL depus prevazut la art.82:” JUR SA-MI DARUIESC TOATA PUTEREA SI PRICEPEREA“PENTRU PROPASIREA SPIRITUALA SI MATERIALA A POPORULUI ROMAN,SA RESPECT CONSTITUTIA SI LEGILE TARII,SA APAR DEMOCRATIA , DREPTURILE SI LIBERTATILE FUNDAMENTALE ALE CETATENILOR ,SUVERANITATEA,INDEPENDENTA ,UNITATEA SI INTEGRITATEA TERITORIALA A ROMANIEI.ASA SA-MI9 AJUTE DUMNEZEU”
    SE DORESTE REVIZUIREA CONSTITUTIEI PENTRUN CA STATUL SA NU M,AI GARANTEZE DREPTURILE SI LIBERTATILE FUNDAMENTALE=-prevazutein CAPITOLUL II IN LEGEA FUNDAMENTALA!
    ARTICOLUL 152
    (1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.
    (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora.

    BASESCU vrea sa fie reales PRESEDINTE debarcand intai pe DAN NICA,apoi pe ANDRONESCU ,ulterior pe ministrii SARBU!
    Conform Constitutiei Romaniei, Cap. VII Revizuirea Constitutiei, art. 150 si art. 151, INITIEREA modificarii Constitutiei NU se poate face prin referendum.
    Prin referendum se poate aproba proiectul de revizuire aprobat de Parlament cu 3/4 din numarul parlamentarilor, art. 151, alin. 1 si alin.3. din Constitutie.
    Conform legii referendumului nr. 3/2000 art.12, alin(1) modificarea Constitutiei NU se poate face prin referendum.
    Cele 8 domenii definite de interes national pe care se poate consulta poporul prin referendum NU includ si revizuirea Constitutiei.

    ROMANIA ESTE O REPUBLICA PARLAMENTARA !ACEASTA SE POATE DEDUCE CEL PUTIN DIN FAPTUL CA PRIMA INSTITUTIE PUBLICA la care se refera CONSTITUŢIA ROMÂNIEI este PARLAMENTUL ROMANIEI.
    TITLUL III Autorităţile publice CAPITOLUL I Parlamentul
    Conform Constitutiei Romaniei, Cap. VII Revizuirea Constitutiei, art. 150 si art. 151, INITIEREA modificarii Constitutiei NU se poate face prin referendum.
    Prin referendum se poate aproba proiectul de revizuire aprobat de Parlament cu 3/4 din numarul parlamentarilor, art. 151, alin. 1 si alin.3. din Constitutie.
    Conform legii referendumului nr. 3/2000 art.12, alin(1) modificarea Constitutiei NU se poate face prin referendum.
    Cele 8 domenii definite de interes national pe care se poate consulta poporul prin referendum NU includ si revizuirea Constitutiei.

    CEAUSESCU a avut DREPTATE cu privire la AGENTURILE STRAINE!

    CEI CARE AU TRADAT PRIMII,AU FOST CEI CARE SE AFLAU IN AFARA GRANITELOR TARII,SI CAREA AU FOST CUMPARATI DE CATRE OMOLOGII LOR DIN C.I.A.,F.BI..,ALTE SERVICII SECRETE
    BASESCU A FOST UNUL DINTRE ACESTIA,MOTIV PENTRU CARE A FOST PROMOVAT PERMANENT IN FUNCTII CHEIE IN STATUL ROMANESC
    BASESCU ESTE UN REPREZENTANT AL AGENTURII STRAINE(EVREIESTI)care doreste majorarea extrema a preturilor si tarifelor la bunuri si servicii –PRIN INLOCUIREAcu CU EURO,O PAINE, VA COSTA CAT COSTA IN present in FRANTA,adica 45 d e LEI
    Art.137Sistemul financiarSE DORESTE INLOCUIREA LEULUI CU EURO

    BASESCU TREBUIE DEMIS si anchetat pentru ca a mintit electoratul 19 ani si jumatate in primul rand cu calitatea sa de AGENT AL SECURITATII!
    P.D.L. –ul trebuie scos in afara legii,pentru ca violeaza si desfiinteaza drepturile fundamnentale ale omului!
    PENTRU CA AFOST CURAJOS SI ASPUS ADEVARUL ,DAN NICA P[LATESTE CU FUNCTIA.
    DUPA CE ASCHIMBAT DOI MINISTRI DE LA M.A.I,.BASESCU A CREZUT CA NICA VA FI PE PLACUL LUI

  11. Domnule,credibilitatea Dvs. este mai mult decat indoielnica pentru ca nu problemele crizei tarii va intereseaza ci doar lupta politica. Ca si cum in ultimii 20 de ani s-ar fi pus bazele unei Romanii prospere si cu perspective de viitor. Clasa politica s-a compromis,v-ati infruptat din ce a lasat Ceausescu si acum veniti pe Bloguri sa ne dati lectii si cugatari filozofice. Ce mi-e Basescu,ce mi-a Geoana? Cat despre Iliescu si garda batrana care au sarutat talpa gorbacioviana numai dispret.

  12. mai exista ROMANIA ?
    … tara asta a ajuns o groapa cu nisip miscator in care ne scufundam pe masura ce incercam sa facem miscari …si le facem ca sa supravietuim … dar tot murim incet incet … Romania a ajuns o manea generalizata in care concursul de smecherii e tot ceea ce conteaza ..cu Basescu in frunte ca tartor unde e Romania ? la televizor ?? eronat … il scot pensionarii (si nu numai) din priza pentru ca de banii economisiti sa reziste pana luna urmatoare apropo de masurile anticriza… imi e scarba …sila … pentru asta mi-am tocit coatele zeci de ani pe bancile scolilor si universitatilor de stat ? daca iese din nou Basescu ma duc unde vad cu ochii …imi iau copii si nu ma mai uit in urma …. va respect calitatea si competenta profesionala dar ce e prea mult e prea mult .. nu pentru asta m-am pregatit … va faceti direct raspunzator daca mai iese asta inca 5 ani … tineti minte cu ce mesaj dur iesea el castigator in 2004 ?la tepe in piata Victoriei ? nu cred ca i-ar strica si lui un asemenea tratament … pentru tot raul care l-a facut Romaniei …cu respect

  13. Romania nu mai exista de mult timp.

    Apropo, varianta cea mai buna pentru a bloca toata cacealmaua lui Basescu pare a fi in momentul de fata numirea unui ministru de interne din partea PNL….trebuie negociat bine cu Crin Antonescu…nu stiu cat de dispus ar fi Base sa cedeze un minister atat de important pentru campania sa!
    Cred ca se va razgandi dintr-o data si Boc si il va pastra pe Dan Nica!

  14. @nondu

    interesant…oare se va duce nea Iliescu la intalnirea cu Gorbacev? sa-si revada vechiul prieten? sau se va face ca nu-l cunoaste asa cum s-a prefacut si cand era la putere ca nu prea se uita in EST, avand relatiile comerciale inghetate cu Rusia, sa nu cumva sa dea la cineva de banuit., pierzand astfel Romania una din principalele piete de vinuri, mobila si alte minuni….

  15. Sunt inventatori perfecti. Pavlov a inventat efectul conditionat( chestia cu cainele). Baietii acestia destepti, tot ceva asemanator au inventat: cand il vad pe Boc sau Base im-i vine sa fac pe ei.

  16. dar de unde pana unde „mogul”? dl voiculescu va credeti ceea ce nu sunteti. aveti putere datorita posturilor tv si ziarelor, dar e urat din partea dvs sa va implicati in politica cu aceste arme.
    eu cred ca indiferent cum a fost ales basescu sau boc, trebuie sa le dam credit. adica cu alte cuvinte sa ne fure tara sau sa o faca mai bine. dar nu sa ne plangem ca am ales prost, pt ca optiuni nu aveam. toti isi urmaresc interesele. dvs plecati din tara daca mai iese basescu, dar noi astia saracii ce facem ? suportam ? la dvs e orgoliu ca unul cu idei proaste face legea. e normal si va inteleg. si eu sunt suparat ca seful meu direct are mai putina carte ca mine. mi se pare deplasat sa afirmati ca plecati unde vedeti cu ochii. adica noi suntem mai fraieri ca ramanem ? suportam si asta e. per total base e un hot dar mie imi este simpatic. si boc si geoana. cam atat. dar stati linistit eu nu votez. nu am facut-o si nici nu o sa o fac.

  17. @ concluzia . nu sunt dl Voiculescu …sunt un alt user . am acest nick din clasa a 6-a …. nu am mai scris cam de 2 luni pentru ca am avut alte preocupari.. daca cititi mai bine cred ca o sa vedeti diferenta . cat despre continut tin sa va contrazic de doua ori .
    1. sunteti fatalist ? va resemnati ? si totusi va plangeti ca „noi astia saracii ce facem” …noi astia mai fraieri ramanem … va contaziceti in idei … va e simpatic Basescu si totusi nu aveti cum sa plecati din tara … base e un hot da va e simpatic …. trist …sau poate aveti dubla personalitate
    2. eu nu votez …. de ce ? daca va e simpatic Base iesiti si puneti stampila pe el …sau daca nu iesiti tot il votati ?… dar apoi va plangeti ca o duceti rau … asta se numeste iresponsabilitate … va place cum am dus-o in ultimii 5 ani ? mie nu
    m-am saturat sa fiu prostit in fata saptamanal , m-am saturat ca un individ conflictual pus ca exemplu in cea mai inalta functie in stat sa arunce in aer de fiecare data cand are ocazia echiblibru , normalitate , scara de valori , principii morale etc … cum spunea un eminent profesor intr-o emisiune … ne place sau nu ne place ce vedem ….daca da votam ..daca nu la fel ..votam … daca nu „sa traiti bine” inca 5 ani cu el … eu plec ca m-am saturat de un tip care a facut prozeliti in toate paturile societatii care la randul lor se manifesta dupa chipul si asemanarea marinarului …si dureros e ca au functii publice de conducere ceea ce ne afecteaza pe noi toti …. a inlocuit o mafie profesionista si care avea totusi valori ..cu alta mafie de cea mai joasa speta si mai rapace… m-a pacalit o data cu praful lui aruncat in ochii nostri pentru ca eram tanar si nu aveam minte …nu o mai face si a 2-a oara … IESITI LA VOT !

  18. Scuze pentru off topic….. As dori sa vad si momentul din emisiunea Marius Tuca Show din ’97 sau ’98 cred, in care Traian Basescu spune ca Romania nu are nevoie de autostrazi pt ca nu avem destul trafic rutier. Trebuie sa existe in arhiva Antenei 1.

  19. de ce sa fie trist faptul ca base, hot fiind, imi este simpatic ? nu e nimeni perfect. e vreunul care sa nu fie hot ? toti au furat in trecut, unii mai fura si acum. am zis ca imi este simpatic ca om, cum vorbeste etc. nu vad nimic rau in asta. modul asta al meu de a gandi nu ma afecteaza. pt ca eu nu votez. daca voi ati votat dupa asemenea criterii pana acum poate de aia nu o ducem mai bine. sunt curios cu cine veti vota : iliescu, nastase, mitrea, voiculescu, gigi, vadim, orban, tariceanu ? mai e cineva ?

  20. BEC :Hermina Ana Iancu, Gheorghiţa Luţac, Georgeta Teodorescu, Maura Olaru şi Dănuţ Cornoiu. Dintre cei cinci judecători desemnaţi astăzi urmează să fie ales, în termen de 24 de ore, preşedintele BEC. De asemenea, până vineri, componenţa BEC trebuie completată cu preşedintele şi vicepreşedintele Autorităţii Electorale Permanente şi cu câte un reprezentant al fiecărui partid parlamentar.
    Până la 1 noiembrie, BEC trebuie completat cu reprezentanţii formaţiunilor politice care nu sunt în Parlament şi care au propus candidaţi pentru prezidenţiale.
    Hermina Ana Iancu este judecător la Secţia penală, Gheorghiţa Luţac, la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, Georgeta Teodorescu şi Maria Olaru sunt de la Secţia comercială, iar Dănuţ Cornoiu la Secţia Civilă.
    Judecătoarea Maura Olaru a mai făcut parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile Parlamentului European, din 2007, când a fost locţiitor al preşedintelui BEC. În componenţa aceluiaşi Birou Electoral, pentru alegerile europarlamentare din 2007 a făcut parte şi Gheorghiţa Luţac, nominalizată din nou într-un BEC.
    Dat afară din magistratură
    Dănuţ Cornoiu a fost judecătorul care a făcut parte din completulcare a dat câştig de cauză, în 30 septembrie 2005, familiei ministrului Justiţiei, Monica Macovei, şi unei alte persoane, în dosarul privind revendicarea imobilului naţionalizat în care locuiesc părinţii fostului ministru şi actualului europarlamentar Monica Macovei. La sfârşitul lui noiembrie 2005, DNA a declanşat verificări sub aspectul comiteri unor fapte de corupţie, legat de modul în care părinţii ministrului Justiţiei au obţinut apartamentul în care locuiesc.
    În urma acestei anchete, în martie 2006, judecătorul Dănuţ Cornoiu – la momentul respectiv şeful secţiei civile a instanţei supreme – a fost exclus din magistratură de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), decizia CSM fiind anulată de Curtea Supremă, în urma unei decizii definitive, care a înlocuit sancţiunea excluderii cu diminuarea indemnizaţiei de încadrare cu 15 la sută pentru o perioadă de trei luni.
    Anchetă fără final
    În paralel cu acţiunea disciplinară declanşată de CSM împotriva lui Cornoiu (care s-ar fi implicat în transferarea unui dosar de la un complet de judecată la altul, pentru a intra un judecător care avea interes în cauză), procurorii anticorupţie au început verificări legate de modul de repartizare a cazului.
    La câteva luni de la demararea cercetărilor, procurorii şi-au declinat competenţa în favoarea Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, întrucât au constatat elemente constitutive ale infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi nu fapte de corupţie.
    Ulterior, procurorii Secţiei de Urmărire penală şi Criminalistică au stabilit că judecătorul Dănuţ Cornoiu nu a avut nici o implicare în repartizarea dosarului respectiv, nesemnând nicio rezoluţie în acest sens.
    “Nu este nici o fericire să fi în BEC”
    Conform legii, la tragerea la sorţi au participat toţi magistraţii activi din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu excepţia şefilor de secţie şi a purtătorului de cuvânt. Conform tabelului nominal de pe situl Consiliului Superior al Magistraturii, la Înalta Curte sunt 115 magistraţi judecători. Pentru participarea la BEC magistraţii primesc 50 de lei pe zi.
    Magistratul Vasile Alexandri, cel care a fost preşedintele BEC la ultimele alegeri, cele din iunie 2009, a declarat pentru evz.ro: “Magistraţii fug de participarea în BEC. Nu este nici o fericire să fi în BEC, plăcere, iar la alegerile de acum, probabil că va fi şi foarte greu, pentru că au altă încărcătură. Nu pot să-mi explic cum două judecătoare care au fost împreuna în BEC în 2007 sunt din nou împreună. Tragerea a fost transparentă şi publică”.
    Referitor la desemnarea lui Dănuţ Croitoru în BEC, magistratul Vasile Alexandri a spus: “Eu aş cere să fiu retras din BEC, ca să nu existe nici un fel de suspiciuni”.

  21. pai imi cer scuze daca s a inteles gresit. eu ma adresam dlui voiculescu ca si dansul isi zice mogul. nu ma refeream la userul „mogul” :D

  22. mie-mi place cu ce viteza se misca BOC in a demite functionarii neloiali…….mama ce stire – „a stat pana la 2 dimineata semnand ordine de demitere.”….Si eu care-l credeam lipsit de energie….Exista totusi minuni in lumea asta….I-o fi dat Base un coctail cu telina si alte radacini chinezesti….
    De ce nu a stat pana la 2 dimineata zilnic sa ia masuri anticriza?
    De ce nu tranteste cu pumnul in masa in fata bancilor comerciale sa ajusteze dobanzile la credite in urma micsorarii dobanzii de referinta BNR…?
    Ma uitam la poza lui Blaga….sub Irisul ochilor mult spatiu alb al globului ocular…..ce denota ceva carente psihice…, asta asa doar la o mica analiza…..

    Cu cine mai dialogheaza noua conducere a R. Moldovei in viitorul apropiat, dialog extrem de necesar exact acum.? Iarasi fratii romani vor zice: „avem problemele noastre mult mai importante, le rezolvam apoi vorbim si cu voi….”?

  23. Motane ai cazut de fraier!!!

    Badea e omul lui Basescu chiar daca, l-a criticat cel mai frecvent pe acesta in emisiunea ” In gura Presei” iar mogulul Voiculescu, ala rau, incalzeste un sarpe tinar la sin din prostie.
    Badea e un mare prost, cum o fi terminat Facultatea de Informatica cu care se lauda nu stiu, deoarece la logica este un Mare Zero Barat? Si pe linga ca, e un Mare Zero Barat la logica, mai si inoculeaza cetatenilor ideiea cum ca, de atit lehamite pentru clasa politica, nu se va duce la vot. Avind in vedere ca, poanta asta de a sta acasa sau a vota cu buletine in alb sau anulate, este o gaselnita aruncata de psihologii securistii ce fac parte din stafful lui Basescu tocmai ca, Traian sa cistige inca un mandat la Cotroceni. Basescu avind electoratul sau de 5-6 milioane care il sustin si care in mod sigur voteaza cu el, ducindu-se efectiv la vot. Mai ramin celelalte 12-13 milioane de alegatori care nu sunt fani Basescu dar care o mare parte dintre ei nu se vor duce la vot pe baza lehamitei inoculate de ani de zile si de Badea (in Gura Presei si la emisiunile lui de radio) cum ca, e mai bine sa stai acasa ca, tot una e, indiferent cu cine votezi chiar daca nu-ti place Traian. Daca 70% dintre acestia a votantilor lehamisiti de imbecilitatile cre..ti..ne ale lui Badea vor sta acasa, Basescu Traian va iesi presedinte indiferent de candidatul cu care acesta va ajunge in turul 2. Basescu avind votantii lui de 5-6 milioane iar candidatul opus lui Basescu va fi votat de cei 30% din restul electoratului care nu-l doreste pe Traian ca, presedinte si care reprezinta in final 3,6-3,9 milioane de votanti anti-Basescu care au votat in primul tur cu ceilati candidati. Deci singura modalitate ca, Traian sa nu mai cistige inca un mandat este o prezentare masiva la vot si votarea in turul doi al oricarui candidat opus lui Traian Basescu. Deci daca Basescu Traian va cistiga turul doi al prezidentialelor se datoreste si formatorilor ca, Badea care de ani de zile inculeaza lehamitea in urechile electoratului cum ca, de ce sa ma mai duc al vot daca toti sunt candidatii sunt la fel, mai bine stati acasa. Acum v-ati prins de ce Badea a fost lasat sa-si bata joc de toata clasa politica dar mai ales de Basescu Traian la Sinteza Zilei? Sa-i asigure prin munca lui de latrator la luna covorul rosul pentru al doilea mandat in fruntea tarii? Daca a facut-o din prostie sau din interese banesti, asta e o alta problema, dar ceeace ramine este faptul ca, Badea il va ajuta pe Traian Basescu sa ajunga presedinte daca prezenta la vot nu va fi mai mare de aproximativ de 70% din totalul electoratului cu drept de vot al Romaniei. DECI LA O PREZENTA LA VOT DE SUB 70% TRAIAN BASESCU COSTIGA AL DOILEA MANDAT LA COTROCENI. MOTANE AI CAZUT DE FRAIER.

  24. Semidictatorul Basescu, cine-l mai opreste!!!

    Prin lovitura de stat, marca Carol al II, Traian a reusit sa-si subordoneze si MAI cu care sa controleze total procesul electoral in favoarea lui de a fi ales din nou la Cotroceni. In acest moment are asternute la picioare toate intitutiile statului: CSAT, SRI, SIE, DNA, MAP, MAI, ANI si guvernul Boc, ramindu-i doar o Mica Adunare Unicamerala pentru a se transforma in dictator pe viata avind astfel posibilitatea sa schimbe si numarul mandatelor ce pot fi detinute de un presedinte de 2 la 3 dar si durata acestui de la 5 la 7 sau 9 ani tocmai pentru a ajunge direct la loc de racorea fara sa mai treaca prin etapa intermediara a imbracatului si dezbracatului de zeghe, rutina zilnica care-l asteapta daca va rata al doilea mandat de presedinte.

  25. @Alexandru Marin: Poti fi mascul – dar nu mascul ”alfa”.
    @andron: Japonia are ritmul eternitatii.
    @andron: Nu vreau sa panichez pe cineva.
    @Alex L: Tot ce poti face este sa stai cat mai mult ”pe strada”.
    @nondu: Sunt simple opinii, nu lectii.

Comentariile sunt închise.