Pe 20 martie, incurajam romanii care se simt apropiati de onestitate sa sustina cu propria semnatura candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare.

Ulterior, propaganda basista a incercat sa dezinformeze, sa invrajbeasca si sa murdareasca o valoare nationala.

In final, 4 decizii ale instantelor din Romania i-au dat dreptate lui Mircea Diaconu. In acest caz, cine calca in picioare ideea de justitie si se opune infaptuirii acesteia?

Aseara, justitia a demonstrat ca-si face treaba atunci cand este lasata. Justitia din Romania a fost cea care le-a dat raspunsul acestor domni pierduti in derizoriu, certati cu bunul simt si adevarul.

Justitia a facut dreptate. Propaganda Suspendatului si-a pierdut credibilitatea si a picat, inca o data, in ridicol.

PS: Formularea din titlu nu ma caracterizeaza. Insa cu siguranta este si pe intelesul pionilor de presa ai lui Basescu Traian.

14 COMENTARII

  1. Nu exista absolut nici un motiv pentru care domnul Diaconu sa nu candideze. O nedreptate care a fost sanctionata!

  2. stim cu totii ca presedintele basescu controleaza in cel mai josnic mod justitia din aceasta tara. este bine de stiut ca puterea acestui presedinte scade din ce in ce mai mult si lucrurile se indreapta spre directia mult dorita de toti

  3. Eu chiar cred ca tara asta si justitia de la noi ar merge bine pentru ca avem oameni competenti, dar daca vine un alcoolic de asta care are impresia ca o tara se conduce precum o salupa pe Marea Neagra, se inseala. Daca si-ar lua mana de pe justitie cu siguranta am asista la o revenire a Romaniei.

  4. Din pacate in Romania nu mai exista justitie, iar vinovatul principal se afla in acest moment la Cotroceni. Locul acestui specimen este la puscarie.

  5. Domnule Voiculescu,

    Cazul Mircea Diaconu nu are nimic de-a face cu valoarea domniei sale.

    Cazul Mircea diaconu este un caz tipic de inscenare mafioto-comunista prin care un individ (oarecare, nu neaparat o valoare nationala) este acuzat pe nedrept si pus sa plateasca greselile altora.

    Este o crima ce i s-a inscenat lui Mircea Diaconu. Este o crima pentru ca astfel de inscenari terorizeaza si distrug vieti. Cati romani integri au fost condamnati la o moarte lenta de ticalosi , cu astfel de inscenari? (In toate perioadele deci inclusiv cea predecembrista. )

    Acum ca Mircea Diaconu a fost exonerat, cineva trebuie sa plateasca pentru aceasta marsavie. Nu mai este lupta politica pentru ca o crima e orice altceva decat politica. Cineva trebuie sa fie pedepsit adica sa fie dat exemplu pentru ca astfel de inscenari sa nu se mai intample. Acest cineva, aparent este seful ANI.
    Acest individ trebuie pedepsit exemplar, trebuie tras pe roata justitiei !

    Cazul Mircea Diaconu este mult mai grav decat cazul Adrian Nastase.

    Horia Georgescu trebuie sa raspunda in fata legii penale.
    Nu-i face nimeni o plangere penala ? (incadrari juridice pot fi multe -probabil abuz in serviciu, fabricare de probe etc… juristii sigur pot gasi o multitudine de incadrari)

    PS. Nu cred ca justitia (de familie) a lui ponta il va pedepsi pe Georgescu atata timp cat ponta imparte terenul de baschet cu el.

  6. Eu tot nu pricep, cum poti sa mai ramai in functia de presedinte al unei tari cand poporul, cu atat bun simt ti-a spus ca nu te mai vrea. Este peste puterea mea de intelegere, doar nebunia/dementa m-ar multumi ca motiv.

  7. Asa tare ce m-as bucura sa vad cum Justitia controlata de marinarul acesta sa se intoarca la un moment dat impotriva lui si sa-l condamne la sange pentru fiecare lucru facut.

  8. Iluminatii s-au declarat oficial la sfarsitul secolului al XVIII-lea, in Germania. Familia Bauer, din care „s-au format” mai multi baroni de Rothschild, a fost la baza. Principalii locuiesc, in special, la Londra (la suprafata si in buncare), dar nu numai. A fost nevoie sa scufunde Titanicul (capitanul de vas, care a primit aceasta misiune, era iezuit) pentru a fi indepartati principalii oponenti ai vremii (Astor era cel mai bogat de pe glob, atunci), in ceea ce priveste infiintarea Rezervelor Federale ale SUA, structura „financiara” ce detine averea de secole a Vaticanului in pastrare si tipareste dolarii (din cantitatea tiparita, 20% este bonusul lor !!!). Astfel, nu e de mirare cum Evelyn Rothschild are (mai mult, „la negru”) 700 de trilioane de dolari, ceea ce reprezinta jumatate din averea globului (oficial, plus „la negru”). JFK voia restrangerea drepturilor RF SUA, dar aceasta nu a fost pentru mult timp. Inafara de Rothschild, cu 80%, mai este Rockeffeler, cu 20%. Detin secrete stiintifice, ezoterice, dar si spirituale, pe care insa nu le aduc in matca lor firesca, ci le indreapta spre (asa-zisa) doctrina luminata a lui Lucifer. Mai precis, urmaresc, dar si realizeaza anumite constructii spirituale, folosind cunostinte pe care medicina europeana nu le „acceseaza”; mai mult spre medicina chinezeasca… Pe Google, intrati pe materialul „Scrisoarea maestrului mason gr.33, A.Pike, catre Gp. Massini…” din „Fara secrete Romania”, apoi pe „Efemeride.ro”, „Secretele lui Lovendal”.

  9. Valiul , potronul , moșierul și mongolul traian băsescu lălăie încontinuu același cântec .
    Cântec tembel , specific repertoriului detracaților și sperjurilor . Cântec ce are acelasi refren idiot , hăulit și disonant . De-ți zgarie definitiv urechile și-ți vine să-l legi cu niște cârpe peste gură ; asta ca să nu-l mai auzi.
    Refrenul îl știți cu toții . El este : dunărea , dunărea ! voiculescu , voiculescu !
    Dar mutra lui dezgustătoare , ochii lui , tonul , repezeala cu care-și latră mincinile stupide vorbesc prea bine despre ce-l frământă pe acest moșier încolțit.
    E vorba de FRICĂ !
    Frica paralizantă , care nu-i dă pace , e cea care nu-l lasă nici o clipă să se bucure de bogățiile uriașe pe care le-a adunat ca un hârciog , furând poporul . Și-a îngramădit averile nu doar în cei 10 ani în care-a fost vladică și satrap peste români (de fapt valiu infect , pus de străini) . Averi și bogății hoțești adunate și dosite în vreo 42 de ani de „carieră” .
    Carieră ce-și are sorgintea în trădări de țară , turnătoreli , speculă ordinară , securism și comunism de nuanță Eleno-Ceaușistă . Doar e știut chiar de copiii mici ( și preșcolari) un lucru . Anume : analfabeta și „academiciana” i-a fost proptea și protectoare ! Dihania ceaușească e cea care l-a săltat în rangul mult visat de nomenklaturist lacom , satrap și ceaușist.
    În cin înalt , de unde jăpkărea și se îmbogățea cu sârg încă de-atunci .

    Dar anii au trecut ca fumul … iar azi băsescu zbiară , încercând să se încurajeze . Ca nebunii …
    Și tontoroiul , și urletele de sperietoare jalnică ale moșierului băsescu arată că este încolțit , că ȘTIE !
    Știe că nu mai poate ține îngropat la infinit ( sub lăcătul secretului de stat) „dosarul” vieții sale ordinare , calpe , trădătoare.
    Dosar ce cântărește cam cât vreo 200 de „Dunări”.
    Va fi o bucurie să ne uităm atent și pe-ndelete ce scrie-n el .
    Nu e nevoie să vă zic că vor exista și niscaiva răspunderi.
    Desigur , și niște pedepse.
    Curios de felul meu , mi-am consultat în mare taină Tipsia-cu-Nisip ( cea care știe viitorul) . Ca să aflu mai dedinainte despre cele ce le va păți Băsescu.
    Și iata ce-am aflat ; și-acum vă zic și vouă :
    Pedepsele respective vor fi mari . FOARTE MARI.

  10. VICTORIE

    Lui Mircea Diaconu, i-au turnat, în cap, lături
    Cozi de topor din preajma lui Băsescu ;
    Şi totuşi el a reuşit s-adune mii de semnături ,
    Căci are un mare merit … Voiculescu !

Comentariile sunt închise.