Am depus astazi la Parchetul General, dupa cum am anuntat, sesizarea prin care solicit anchetarea DNA pentru constituire de grup infractional organizat.

Cum nu cred in coincidente, consider ca ridicarea judecatorului Mustata exact la termenul dosarului Telepatia a avut ca scop alaturarea numelui meu de acuzatiile aduse acestuia. In caz contrar, de ce ar fi existat sincronizarea aceasta perfecta? Aceste acuzatii ar fi stat in picioare, la fel de bine, si cu o zi inainte sau dupa termen.

De altfel, asa cum reiese din comunicatul DNA, infractiunile la care fac referire procurorii in cazul Mustata nu au absolut nicio legatura cu persoana mea.

E impresionant modul in care DNA stie sa isi aleaga momentele, precum si modul in care reuseste sa creeze un spectacol din obiectul muncii, de altminteri menit sa se desfasoare discret.

Exista totusi o premiera care ma face sa ma simt special pentru aceasta institutie si pentru „coordonatorul din umbra”: insolitul felului in care au decis sa actioneze impotriva celor doi judecatori repartizati in cazul Telepatia, atat pe fond, cat si la apel, mizand pe amploarea scandalului mediatic in raport cu numele Voiculescu.

O „opera” demna de un departament de marketing competent.

18 COMENTARII

  1. basescu crede ca noi cetatenii de rand nu stim ca el este in spatele tuturor relelor ………………….dar asta nu o sa mai dureze mult timp

  2. Intr-o singura coincidenta mai ca ne-am increde, dar sa fie doua trase la indigo, asta e prea de tot. Intradevar o „opera” demna de un departament de marketing, insa nu prea competent daca ne gandim mai bine. Daca erau atat de competenti isi dadeau seama ca doua coincidente inseamna prea mult.

  3. sunt de acord cu dumneavoastra! nimic nu este intamplator si stim cu totii ca marsaviile presedintelui basescu nu au limite. va dorim rabdare si putere pentru a putea trece cu bine si peste acest hop

  4. Rusinos ce se intampla in cadrul acestei institutii..Nu mai putem avea incredere in Justitie deloc! Nici in filme nu se intampla asa ceva.

  5. este chiar alarmant ce se intampla in tara asta! nu inteleg de ce nu face nimeni nimic. mi se pare prea mult pana unde se merge. chiar nu mai exista nici un pic de interes pentru tara asta? totul este numai un joc pentru interesele personale ale sus-pusilor?

  6. DNA ar trebui desființat Băsescu a făcut din el un fel de câine de paza cum cineva nu ii mai asculta ordinele cum ii sare DNA în cap.

  7. cafteala intre securisti.dumneavoastra ati fost un securist scolit care a reprezentat la un moment dat interesele romaniei iar in urma conexiunilor avute v-ati pricopsit dupa revolutie(in ce fel nu am inteles foarte clar).basescu a fost genul de securist bolsevic,nu are rost sa mai detaliez.dumneavoastra ati creat un imperiu mediatic care i s-a opus ,a facut si multe lucruri bune dar si care va slujeste interesele.nu exista in romania televiziuni care sa prezinte o relitate impartial.da dnaúl este dirijat.da,justitia este dirijata.este foarte grav.dar asa a fost mereu.acum va deranjeaza asta foarte tare si se face mare tamtam la antena3 pt ca sunteti implicat direct ,nu pentru ca numai puteti de curatenia morala din tara asta.nastase a ajuns la puscarie pentru ca nu a facut justitia independenta.nu zic ca e nevinovat (personal cred ca are xista multe motive pentru care sa fie la puscarie) ,dar l-au bagat la puscarie fara probe.aceeasi situatie si la becali.si in perioada nastase au fost facute abuzuri inimaginabile .de ce nu se scandaliza atunci antena3.pentru ca nu va deranja nimeni atunci ,pentru ca va convenea.

  8. DNA-ul, asta, numai rau a facut in ultimul timp, a arestat persoane nevinovate fara nici un temei. Parerea mea este ca in spatele operatiunilor se afla interese importante. Cu siguranta, Basescu, nu-i strain de acestea. Pana cand il vom tolera?

  9. Ma intreb daca cei care posteaza aici stiu care e rata de succes ( a condamnarilor definitive in dosarale instrumentate) a DNA?

    Va zic tot eu, este 93%, asta arata ca in 93 din 100 de cazuri DNA-ul nu umbla cu soparlica ci chiar are dreptate. Daca prietenul Voiculescu e in aia 7% nu are decat sa o demonstreze.

    Va mai spun ceva, ca sa ma citati peste ceva timp. Mda, va intra :))

  10. p.s. antena3 nu exista pe vremea lui nastase.dar antena 1 exista.jurnalul national exista.
    xmas nu procentul de condamnari din numarul total de cazuri arata corectitudinea unei justitii.in coreea de nord cine e acuzat e si condamnat de cele mai multe ori la moarte-procent100%.nu acuzatul recte voiculescu trebuie sa demonstreze ca e nevinovat ci acuzatorul recte procurorul trebuie sa demonstreze ca e vinovat.la noi nu prea demonstreaza dar totusi unii judecatori condamna fara probe.

  11. SENZAŢII TARI

    Într-adevăr, extrem de bine regizată
    Asocierea mogulului cu Stan Mustaţă ;
    Codruţa a dovedit astfel, încă o dată ,
    Că-i atât de dulce…că produce greaţă .

  12. @Xmas, o puschea mare pe limba ta. Vezi ca blestemele se intorc catre cel ce le rosteste.

  13. @demonstene, de asta Romania nu se dezvolta deloc, pentru ca romanii, in mod gresit se uita doar la trecut. spre viitor deloc. Pacat.

  14. Demostene – E greu de sustinut ca justitia condamna fara probe. De cine vorbesti cand spui ca a fost condamnat fara probe? Cati dintre cei importanti au ajuns la CEDO? Niciunul. De ce? Pentru ca ei stiu ca nu are rost, isi recunosc tacit fapta.

  15. xmas , din cate stiu eu si becali si nastase au depus plangeri la cedo.mai este si ion ion tiriac din persoanele publice.
    problema este ca pana nu se epuizeaza absolut toate caile interne nu ti se admite dosarul la cedo.la noi motivarea deciziei vine dupa ce stai un an la puscarie.ia si cauta si ai sa vezi ca romania este pe primul loc in ceea ce priveste procesele pierdute la cedo.n-am stat sa caut foarte mult dar uite:
    http://stirileprotv.ro/stiri/social/anual-romania-este-pedepsita-in-90-de-cazuri-noi-de-catre-cedo.html
    acestea sunt cazurile in care oamenii au avut bani si au putut sustine un proces la cedo.sunt foarte multi care nu au posibilitatea asta.
    poate o sa intelegi si tu in ce tara traim.

  16. Xmas si demostene, voi vedeti ca vorbesc si eu cu voi sau sunteti obisnuiti sa-i ignorati pe cei din jur, crezand ca detineti adevarul absolut?

  17. Ati punctat perfect !
    Eu sper ca aveti inima sanatoasa sau cel putin, Va puteti detasa perfect de ceea ce e in jurul Dv. Nu uitati ca mai rau ca pe Terra nu ne poate fi. Mai bine da !

Comentariile sunt închise.