In fiecare rau există, intotdeauna, si un bine, oricat de greu ar fi de identificat, initial.

In legatura cu mine s-au spus, in timp, multe neadevaruri. Unele au fost generate din rea-credinta, altele – din prejudecati pur omenesti sau necunoastere.

Mai mult, la inceptul anilor ’90,  Petre Mihai Bacanu a alimentat constant, timp de 7 ani, ca o picatura chinezeasca, mitul ca eu as fi administrat conturile secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Se spunea, nici mai mult, nici mai putin, ca eram mana dreapta a dictatorului, “omul din umbra”, “eminenta cenusie” a vechiului regim.

Ulterior, o comisie guvernamentala condusa de Mugur Isarescu, o comisie parlamentara si o instanta de judecata au concluzionat ca aceste conturi nu au existat. M-am ales cu nevinovatia pronuntata de justitie, conform hotararii 531/08.04.1997 si cu scuzele publice ale domnului Bacanu, insa acest mit a ramas.

Afirm in fata lui Dumnezeu ca tot ce am realizat in viata, am realizat prin munca, multa si cinstita.

Suspiciunea nu s-a spulberat insa, bazata partial pe povestea lui Bacanu, pe infinite interpretari dar si pe ideea comuna ca oamenii de afaceri obisnuiesc sa isi plaseze banii in conturi bancare din strainatate.

In incercarea de a clarifica aceasta suspiciune  solutia mi-a fost oferita, nesperat, de judecatoarea Camelia Bogdan.

In decizia sa istorica scrie, referitor la confiscarea averii mele:

“……… asupra bunurilor mobile si imobile, inclusiv asupra conturilor societatilor comerciale la care acesta figureaza ca imputernicit, beneficiar real, asociat sau administrator, situate in tara sau in strainatate, care se vor identifica in cursul punerii in executare a prezentei dispozitii de indisponibilizare.

Organele de cercetare penala ce vor fi desemnate de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie si Administratia Finantelor Publice a Sectorului 1 Bucuresti care vor colabora cu:

a. Biroul pentru Prevenirea Criminalitatii si de Cooperare cu oficiile de recuperare a creantelor din statele membre ale Uniunii Europene din cadrul Ministerului Justitiei in calitate de oficiu national pentru recuperarea creantelor in domeniul urmaririi si identificarii produselor provenite din savarsirea de infractiuni sau a altor bunuri avand legatura cu infractiunile;

b. Agentia nationala de Administrare Fiscala;

c. Oficiul National al Registrului Comertului;

d. Oficiul National de Prevenire si Combatere a spalarii banilor;

e. Autoritatea Nationala  a Vamilor;

f. Garda Financiara;

g. Banca Nationala a Romaniei;

h. Inspectoratul General al Politiei;

i. Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate imobiliara;

j. orice alta autoritate sau institutie publica, inclusiv cele responsabile de gestionarea, administrarea si valorificarea bunurilor asupra carora au fost instituite masuri asiguratorii precum si a celor care fac obiectul confiscarii speciale si va incunostiinta Curtea de Apel Bucuresti sectia II penala, rezultatul verificarilor”

In continuare, Camelia Bogdan scrie ca dupa identificarea bunurilor urmeaza inghetarea acestora, comisii rogatorii etc.

Cu alte cuvinte, toate autoritatile sau institutiile cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lume, vor cauta bunurile mele mobile sau imobile in tara si in strainatate.

 Decizia Cameliei Bogdan raspunde astfel la o intrebare care m-a preocupat ani la rand:

CUM SA II INCREDINTEZ PE ROMANI CA NU AM SOCIETATI, CONTURI, BUNURI MOBILE SAU IMOBILE IN TARA SAU STRAINATATE?! SAU CA LEGENDARELE CONTURI ALE LUI CEAUSESCU CARE AU AJUNS LA VOICULESCU NU AU EXISTAT ?

Nadajduiesc ca rezultatul cercetarii ample va confirma acest lucru si va face lumina asupra acuzatiilor nedrepte din ultimii 25 de ani. Atunci vom vedea cine minte : Voiculescu sau camarila lui Basescu.

Pentru mine e foarte important ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt, si nu asa cum doresc sa ma prezinte adversarii mei politici in serialul “Defaimarea lui Voiculescu”, regizat de ambitiosul domn Basescu.

Voi  solicita Curtii de Apel rezultatul cercetarilor extraordinare si le voi pune la dispozitia opiniei publice. Sper ca atunci se vor clarifica,  pentru toata lumea, acuzatiile nedrepte pe care le duc pe umeri de 25 ani.

Credeti-ma, nu e usor sa lupti cu neadevarurile timp de doua decenii.

Nu am tratat cu indeajunsa atentie aceasta constructie care a capatat proportii fabuloase in timp  si care i-a determinat, pe unii dintre voi, sa se indoiasca de mine.  Am crezut ca faptele sunt cele care ar trebui sa vorbeasca despre oameni.

Celor care nu ma cunosc si ma insulta la ordin sau din razbunare (cazul lui Sorin Oancea), le urez sanatate, putere de munca si capacitatea de a se bucura de lucrurile rele sau nedrepte care se petrec in jurul lor.

Acelor care ma cunosc, le multumesc pentru sustinere si incredere necurmata. Ii asigur ca ii pretuiesc in aceeasi masura.

75 COMENTARII

  1. Unii dintre noi stim de ce sunteti acolo:

    Aceasta va este pedeapsa pentru ca v-ati incalcat juramantul.
    Lucru care ma duce cu gandul la urmatoarea idee:

    Tocmai de aceea este bine sa nu intri in organizatii supra-statale deoarece aceastea se ingrijesc in marea majoritate a cazurilor, sa zicem in proportie de 99,99 % NUMAI de propriile interese.

    Interese care in proportie de 99,99 % sunt impotriva statelor din care toti facem parte.

  2. Azi 22 august 2014 –
    Maine este data de 23 AUGUST 2014……..

    COMUNICAT DE PRESA IMPORTANT PENTRU TARA

    CITESTE SI DA MAI DEPARTE

    Va fi război între Rusia şi NATO?
    Intrarea Romaniei in razboi de partea NATO si impotriva Federatiei Ruse…???

    In calitate de membru al PSD si in calitate de roman, denunt intrarea Romaniei in razboi de partea NATO, daca, sau mai bine zis…cand acest lucru se va intampla.

    Romanii sa nu uite ca multumita Federatiei Ruse si Chinei avem inca o tara intreaga numita Romania.

    Pe langa incercarea de rupere a Transilvaniei de Tara Muma, s-a incercat reeditarea Declaratiei Balfour din 1017, o declaratie prin care romanii sa fie alungati de pe pamantul stramosesc iar Israelul sa se mute efectiv in locul Romaniei.

    Romani, nu uitati ca Federatia Rusa a impiedicat ca romanii sa aibe aceeasi soarta ca si Palestina si poporul palestinan.

    Intrarea Romaniei in razboi de partea NATO si a celor care ne-au jefut tara de 25 de ani incoace ar fi cea mai mare prostie istorica intamplata vreodata in istoria omenirii.

    Avem Caderea Troiei, sfarsita cu distrugerea acesteia si cu imprastierea poporului troian pana in Insulele Britanice.

    Avem Caderea economica a Romaniei, care nu s-a terminat la fel ca in cazul Troiei MULTUMITA Federatiei Ruse si Chinei.

    Romani, NU UITATI ACEST LUCRU !!!!
    Romani, NU UITATI cine este dusmanul vostru adevarat !!!!

    IN NICI UN CAZ FEDERATIA RUSA SAU CHINA…..
    Ganditi cu capul vostru si actionati asa cum va ndeamna inima!!!!

    Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu.
    Amin !
    ––––––––––––––––
    Va fi război între Rusia şi NATO?

    de Gaiane Hanova, Astăzi, 13:04
    http://romanian.ruvr.ru/2014_08_22/Va-fi-razboi-intre-Rusia-Si-NATO-9656/

    După cum a remarcat cineva pe Facebook, „despre război vorbesc, în prezent, chiar şi blondele în metrou”. Sentimentul de nelinişte nu te părăseşte nici când citeşti ştiri care din care mai îngrijorătoare.

    „În Cehia încep manevre militare ample la care participă 12 ţări membre ale NATO, de asemenea sunt sporite cheltuielile pentru apărare”.

    „La summit-ul NATO din Ţara Galilor se va analiza modernizarea alianţei”.

    „Ţările baltice şi Polonia insistă pe dislocarea permanentă la ei de trupe ale NATO”.

    Nu va duce această isterie la un conflict militar real în Europa? Şi ce putem înţelege prin „modernizarea NATO”, care se va examina la summit-ul din Ţara Galilor? La aceste întrebări încearcă să ne răspundă general-locotenentul Evgheni Bujinski, vicepreşedintele Centrului de Studii Politice din Rusia.

    Evgheni Bujinski: Nu pot să spun exact ce se are în vedere prin „modernizare”, este posibil să se presupună modificarea strategiei. Ei consideră că au trecut cu vederea creşterea bruscă a eficienţei trupelor ruseşti. Probabil se va decide creşterea contingentului trupelor de reacţie rapidă, consolidarea detaşamentelor cu destinaţie specială.

    Vocea Rusiei: Se poate examina în Ţara Galilor şi înfiinţarea unei brigăzi comune Ucraina – Polonia – Lituania?
    Evgheni Bujinski: Ucraina nu este membră a NATO, deci la summit nu se va vorbi despre niciun „mini-maxi”. Deşi o brigadă poate fi înfiinţată. Ce-i drept, experienţa a dovedit că astfel de brigăzi nu sunt eficiente, fie ele germano-franceze, polonezo-germano-franceze sau polonezo-lituaniano-ucrainene. Caracterul acestor proiecte este mai degrabă de rit politic, de aceea rămân doar pe hârtie.

    Vocea Rusiei: S-a anunţat că în preajma summit-ului NATO în Cehia vor începe manevre aeriene de amploare la care vor participa 12 ţări. Premierul ceh a anunţat creşterea cheltuielilor alocate apărării. În octombrie, SUA vor trimite în Polonia şi Lituania detaşamente de elită pentru manevre comune. Atunci când Rusia desfăşoară astfel de exerciţii, începe o adevărată isterie, cum că ea vrea să intimideze. Trebuie şi noi să devenim isterici?
    Evgheni Bujinski: Ţările NATO au redus nivelul şi intensitatea pregătirii de luptă şi observă că Rusia le dezvoltă. Şi au decis că nu trebuie să rămână în urmă, iar acest lucru este normal. Fireşte, putem să ne îngrijorăm din acest motiv, „să facem zgomot” în presă, deşi nu cred că în sens militar îşi are rostul o isterie.
    Vocea Rusiei: Dumneavoastră sunteţi calm, dar în Europa şi Rusia se discută doar despre pericolul unui mare război. Secretarul general al NATO ameninţă „să lovească dureros” Moscova pentru Doneţk şi Lugansk.

    Evgheni Bujinski: Pot spune sigur: între Rusia şi NATO nu va fi război, deoarece nimeni nu este pregătit pentru o distrugere reciprocă. Orice conflict al Rusiei cu alianţa din care fac parte SUA poate duce la folosirea armei nucleare. Declaraţiile lui Rasmussen sunt iresponsabile, dar el pleacă, deci n-are nimic de pierdut. Nu observ o îngrijorare reală în rândul politicienilor şi militarilor serioşi.
    În lume, NATO, Ucraina, summit, NATO-Rusia, razboi, Rusia, Politică


    Marian Nicolae

  3. Domnule Profesor, stiu ca spuneti adevarul si imi pare nespus de rau ca nu va pot ajuta si eu la randul meu, cum m-ati ajutat Dumneavoastra. Sper din toata inima, ca avocatul sa gaseasca o solutie cat mai rapida prin care sa demonstreze tuturor ca acuzatiile ce vi s-au adus nu au fost decat niste jocuri de culise basiste. Multa sanatate si putere de rezistenta !

  4. Glumeşti, nu? Dacă administrai matale conturile lu’ Ceauşescu, România nu era aşa cum e acum! Pentru că era imposibil ca Ceauşescu să nu stea de vorbă între patru ochi cu cel care se ocupa de aşa ceva! :D

  5. Stimate domn,
    Pe zi ce trece mi se releva tot mai clar ceea ce aveti in comun cu Adrian Nastase. Si a spune ca acel numitor comun ar fi lupta impotriva basescului (sau a lui impotriva dvs) mi se pare corect, dar superficial si incomplet. Sint convins, tot mai convins ca este mult mai mult decit atit.
    Sint, insa, la fel de convins ca nu va mai trece mult si lucrurile vor putea fi spuse raspicat, in prime time, cu subiect si predicat.
    Daca schimbarile majore in cursul istoriei se petreceau, la inceput, la 1000 de ani, acum citeva secole la 150 de ani, in secolul trecut la 20-30 de ani, in secolul nostru e incredibil de greu sa prevada cineva ce va fi peste 5 ani! Sau miine …

  6. Voiculescu este printre singurii politicieni din Romania care consider ca poate fi un reper de cinste si competenta pentru politicienii tineri.

  7. O SCRISOARE DESCHISA PENTRU VARAN !

    (Copie a acestei scrisori este remisa Ambasadei SUA , Bucuresti )

    Joci pe carte gresita.
    O carte periculoasa, iar in cazul tau terminala, din cauza
    varstei.
    Speri constient sai subconstient ca Ponta te va gratia.
    Citeste cu atentie si sper cu consideratie.

    Am realizat ca Ponta nu va fi pedepsit pentru sinuciderea tanarului procuror
    Panait. Si atunci l-am bagat sub auspiciile legii americane.
    Cum ?
    -Sa atentionez unde trebuie despre o uriasa operatie de spalare de bani
    al unei organizatii criminale in SUA
    – O mare parte din bani provin dela terorismul international mai precis
    via Haysam si Victor Bout.
    – Pentru a pastra secretul operatiunii se merge pana la crima.
    Ucidera unui procuror roman.

    ORGANIZATIA DE CRIMA ORGANIZATA A FOST CONDUSA DE FOSTUL
    PRIM MINISTRU NASTASE ….CONDUCEREA EI FIIND PRELUATA DE ACTUALUL PRIM MINISTRU VICTOR PONTA

    PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI INTRODUS IN DOSARUL
    HAYSSAM ! CRIMA , SPALARE DE BANI SI LEGATURI
    CU HAYSSAM SI VICTOR BOUT !
    Teroristul Haissam se afla in puscarie in Romania iar partenerul sau Victor Bout cel mai mare contrabandist de arme din istorie a-si ispaseste pedeapsa de
    25 de ani intr-o inchisoare americana. Ei sunt cu catuse la mana dar banii circula
    liber alimentand organizatiile teroriste. Sume colosale sunt depozitate in SUA prin intermediul mafiei guvernamentale romane avand sprijinul logistic si umbrela
    serviciilor secrete romanesti.
    Locul preferat de plasare banilor este Chicago orasul lui Al Capone. Gangsterii tineri cu nume romanesti cumpara zgarie nori fara numar.
    Pe langa banii personali ai mafiei PSD ( partidul de guvernamant ) si al fostului
    prim ministru Nastase aproape un miliard de dolari apartin lui Hayssan. Iar un sfert din actiuni lui Victor Bout.
    Este un caz unic in care un terorist sa fie condamnat pentru 20 de ani si banii sai sa nu fie preluati de statul care al condamna.
    Varful de lance al afacerii este un anume Tarau baiatul perfectului de Bihor ( o regiune din Transilvania aproape de granita cu Ungaria ). El conduce retea multinationala de contrabanda, prin care s-au spalat sume imense de bani negri, proveniti din operatiuni suspecte, inclusiv din trafic de droguri, sustine Alexandru Lele cel care s-a ocupat de caz. Asupra acestui caz s-a concentrat ancheta Haysan
    de catre agentii americani. Ancheta franceza concentrandu-se asupra legaturii acestuia cu serviciul sirian si organizatiile teroriste.
    Adrian Tărău, fiul ex-prefectului PSD de Bihor, a fost acuzat şi arestat pe 20 aprilie 2001, într-o vineri, pentru operaţiunea de contrabandă cu produse petroliere şi spălare de bani.
    După două zile de la arestare, Adrian Tărău a fost eliberat în urma intervenţiei lui Adrian Năstase. Tărău şi-a dezvoltat afaceri profitabile în SUA cu banii scoşi din România. Prima clădire cumpărată de Adrian Tărău se află pe strada Devon, nr.500, din localitatea Burr Ridge, una din suburbiile cele mai luxoase ale oraşului Chicago. Preţul plătit de Tărău pentru imobilul compus din 400 de metri pătraţi locuibili şi peste 6.000 de metri pătraţi de teren a fost de 730.000 USD. La un an dupa uciderea procurorui Panait care refuza arestarea lui Lele actualul prim ministru devine seful organizatiei criminale. La ora actual organizatia controleaza 27 de cladiri in SUA.
    Alexandru Lele, procurorul care l-a arestat pe Adrian Tărău în anul 2001, a declarat autoritatilor americane că, potrivit cercetărilor sale, fiul ex-prefectului a scos din ţară 110 milioane USD prin diverse transferuri bancare. In curand procurorul Lele va fi invitat in SUA pentru a da declaratii sub juramant in fata procurorilor americani.
    In momentul arestarii sale Haysam avea o avere de mai mult de un miliard de
    dolari. Cea mai mare din bani a fost plasata in SUA printr-o o rganizatie de crima organizata care are in frunte pe fostul prim ministru Adrian Nastase.
    Este o organizatie extrem de periculoasa. Cand un procuror tanar a ajuns aproape
    de adevar , descoperind o uriasa operatie de frauda si de spare de bani el a fost lichidat fizicde actualul prim -ministru

    ATENTIUNE !
    Operatia de spalare de bani se desfasoara in SUA. De aceia crima
    infaptuita de actualul prim ministru care l-a aruncat depe balcon pe procurarul
    Panait intra in perimetrul legislatiei americane.

    Hayssan stie ca s-a deschis un dosar al crimei Panait de catre serviciul Interpol.
    El a detailat investitiile care s-au facut in SUA si ampoarea lor. Deasemenea a vorbit in detaliu despre amestecul celui mai important contrabandist de arme din istorie Victor Bout si legatura companiei sale Intersis Corporation,

    SFARSITUL REGIMULUI PONTA !
    Iata un raport declasificat al serviciului U.S.
    Our investigations into the case found that Nastase, Ponta, Tarau was involved in a multinational oil smuggling ring through which huge sums of dirty money from suspect operations, drug trafficking included, were laundered in USA. Our ….. also found that American company Intersis Corporation, the supplier of all oil importers in northeastern Romania, was not found in the records of the US Internal Revenue Service.
    Intersis Corporation’s southeastern European . Sources with the secret services said Intersis Corporation was allegedly controlled by Russian trafficker Victor Bout, who is suspected of having supplied terrorist organisation Al-Quaeda with weapons.
    Robert Horvath
    Cetatean SUA.

    Va urma desigur.
    IN CAZ DE CENZURARE DESHIDETI BLOGUL MEU PERSONAL

  8. O SCRISOARE INCENDIARA CATRE DAN VOICULESCU
    Preluati acest caz.
    Ve-ti fi apreciat nu numai de persoana mea.

    MEMORIU OFICIAL
    A se transmite de urgenta
    Presedintele Romaniei Traian Basescu, Guvernului Romaniei, Parlamentului
    Crin Antonescu ,
    SRI, SIE , Politie , Dicot etc
    Mentionez ca o copie a fost trimisa Ambasadei SUA Bucuresti.

    Fragmente

    CINEASTUL AMERICAN ROBERT HORVATH DEVA CERE PROTECTIA FBI !
    SI DA IN JUDECATA PE PRESEDINTELE ROMANIEI
    TRAIAN BASESCU !

    AMBASADA ROMANIEI IN SUA

    Ambasador Iulian BUGA

    Stimate domn
    A-si fi dorit sa incep cu cateva randuri de bine venit si de succes.
    Spre suprinderea mea ,orice incercare de a discuta cazul meu cu dumneavoastra sau orce persoana oficla s-a bucurat de refuz.
    Ma numesc Robert Horvath Deva. Sunt de meserie cineast , absolvent al IATC
    Bucuresti. Am ajuns in SUA direct din ancheta securitatii. Fiind invinuit de transmiterea unui material filmat catre occident in care Ceausescu vorbea de bomba atomica ,am scapat cu viata datorita unei scrisori a presedintelui american Carter.
    Ca artist reprezint Romania……
    Ca jurnalist reprezint alaturi de sotia mea televiziunea japoneza la New York.
    Sunt cetatean american si roman si prin casatorie cetatean japonez.

    ATAC CRIMINAL IMPOTRIVA CINEASTULUI AMERICAN ROBERT HORVATH LA NEW YORK, INFAPTUIT DE AGENTII SIE !

    La prima vedere acest titlu pare o licienta jurnalistica sau o uriasa exagerare.
    Pentru a va dovedi contrariul va trimet o fotografie facuta la Belevue Hospital
    la sectia de traume , unde am fost transportat de o ambulanta, dupa pierderea constiintei, intr-o stare extrem de grava.
    DESCHIDETI
    blogul personal
    ( numai fotografia face obiectul aceste note oficiale)
    Atacul agentilor SIE in civil a avut loc pe teritoriul american in fata Consulatului
    Romaniei continuind la colt de strada ,in apropierea sediului ONU.
    El a fost cordonat din interiorul cladirii diplomatice de ministrul de externe Titus Corlatean la ordinul primului ministru Ponta.
    ( In procesul ce urmeaza voi aduce probe in aceasta directie )
    Ordinul a sunat clar. RH trebuie impiedicat cu orce pret sa participe la intalnirea
    cu ministrul de externe cu orice pret si cu orice risc.
    Intradevar conducatorii dela Bucuresti si-au luat un risc urias ,atacand un cetatean american , un jurnalist american, aflat in exercitiul functiunii……pe teritoriul american. Acest atac fara precedent a fost videografiat de mine
    pana la pierderea constintei. Materialul filmat reprezinta o proba imposibil de contestat.
    Acest material vizual
    in care sunt lovit cu picioarele timp ce eram trantit la pamant, a uimit prin brutalitate, autoritatile americane judiciare si de investigatie.
    Am contactat in acest caz si s-au deschis anchete : Departamentul de Stat ( Romanian Desk ), FBI, Ministerul de Justitie SUA, etc etc.
    Asigur pe cei interesati ca cazul a ajuns la cel mai inalt nivel al administratiei Obama, punand bazele unui scandal international si diplomatic fara precedent.
    Anchetele se apropie de sfarsit.
    Urmeaza in consecinta actiuni legale…..la New York, Bucuresti si Strasbourg
    Mentionez ca am purtat doua ……..PRESS care a-mi pemit sa filmez oriunde pe
    teritoriul alerican cu exceptia Casei Albe si a bazelor militare.

    ANCHETA FBI
    Imediat dupa iesirea din spital in carje m-am deplasat la sediul FBI New York
    cerand anchetarea cazului. „Un cetatean american este batut bestial de agentii unui serivici secret strain.”

    MOTIVUL ASALTULUI
    CRIMA PONTA…..CAZUL PANAIT
    Anchetez acest caz impreuna cu Karl-Peter Schwarz dela „Frankfurter Allgemeine Zeitung”,
    Am anuntat in prealabil intr-o nota oficiala Ambasada Romanieui ca vreau sa prezint noi dovezi in public despre acest caz si vreau sa le prezint public la
    Consulatul Roman din New York cerand sa mi se asigure participarea, avand calitatea oficiala de ziarist si cetatean roman.

    MOTIVUL DARII IN JUDECATA A PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU !

    CONSPIRATIE SI INCERCARE DE A STERGE URMELELE CRIMEI !

    COVER -UP ! STERGEREA URMELOR !

    „Asistam probabil la cel mai grav caz de coruptie din istoria politiei metropolitane.
    La ora aceasta, ancheta departamentului special INTERNAL AFFAIR BUREAU cerceteaza doi detectivi si 8 ofiteri banuiti de luare de mita si coruptie, in acest caz. Am fost vizitat de doua ori de detectivii acestui departament de investigatie interna. ajutandu-i prin „inregistrari” audio si video sa faca lumina in acest caz.
    Am devenit suspicios chiar pe patul de spital.
    Intai a disparut raportul politiei dela locul accidentuluii . Apoi a disparut apelul telefonic prin care s-a chemat ambulanta.
    Apoi un numar de 9 rapoartesemnate de mine, au disparut si ele fara urma. Un detectiv a sters din compiuter datele cazului meu , in timp ce altul a falsificat certificatele meducale. Apoi au inceput amenintari directe .”

    OPERATIUNE BASESCU A COSTAT UNOR ESTIMARI PRELIMINARE
    JUMATE MILION DOLARI -SPAGA !

    Stimate domn
    Sper ca realizati din plin gravitatea situatiei. Nu prea aveti prea mult de ales.
    Repet. Avem de a face cu o conspiratie la toate nivele.
    Presedinte Traian Basescu, Prim Ministru Ponta, Serviciul Extern T.Melescanu.

    Sunteti impotriva ei sau
    va aliati cu ea.
    Astept sa fiu contactat de urgenta.

    Pana la proba contrarie
    Cu respect

    Robert Horvath Deva

    DEVARTES FILM INTERNATIONAL
    New York -Tokyo
    Presedinte

    Va rog a comfirmati primirea si numarul de inregistrare.

  9. Unde esti Varane ? Stiu unde esti .
    Dar unde ai fost ….nu stiu

    BASESCU VINDE URANIU PENTRU O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA
    SUB OCHIUL ATENT AL SERVICIILOR SECRETE !

    Material declasificat
    Agents of MI6, a division of the British secret intelligence services, have established that Raúl Reyes, a commander of the narco-revolutionary group FARC, killed in the bombardment of an operating base in Ecuador last Saturday, made a secret visit to Bucharest, Romania, to negotiate a quantity of uranium sufficient to make a dirty bomb.
    An expert from the British atomic energy center in Harwell confirmed: “A dirty bobm is a highly lethal weapon. Although it does not have the same mass impact as a kiloton explosion, it is relatively easy to construct, and its detonation would cause real damanage and great panic.”

    “FARC Sought Romanian Uranium „

  10. Nu mai dureaza mult si regimul acesta canceros va pica, atunci multe adevaruri vor iesi la suprafata si multi care sustin acum acest regim se vor intoarce impotriva lui. Lucrurile nu vor ramane asa si dreptate se va face.

  11. PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU DAT PE MANA INTERPOLULII !

    AM PREDAT SERVICIULUI INTERPOL DE LA ONU
(Office of the Special Representative for the International Criminal Police Organization (INTERPOL) to the United Nations
One United Nations Plaza, Room 2610, New York, NY 10017)

    URMATOARELE DOCUMETE PERTINENTE ACTIVITATII CRIMINALE AL ACTUALULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI TRAIAN BASESCU

    2 inregistrari cu Traian Basescu recunoscand:
Falsificare de probe
Sechestrare de persoane
Incendiere de nave
Contrabanda in zone de razboi

    Prima inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda.
Ce s-a intamplat?
    
Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului.
Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta?
    
Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:
Inregistrare AUDIO 1:


    BASESCU TRAIAN
1. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI CRISANA (1983), A SECHESTRAT LA BORDUL NAVEI SI A RAPIT DE PE TERITORIUL SIRIEI CINCI CETATENI SIRIENI PE CARE I-A ADUS IN ROMANIA, LA CONSTANTA (NU SE CUNOASTE PRETUL RASCUMPARARII);
    
2. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI ARGES, IN 1981, A INCENDIAT 38 DE NAVE SI RADA PORTULUI ROUEN – FRANTA. ADEVARUL A FOST AFLAT IN 1998;
    
3. IN CALITATE DE COMANDANT AL NAVEI PETROLIERE CRISANA, A EXECUTAT ACTIVITATI DE CONTRABANDA (1983-84) CU PRODUSE PETROLIERE, PENTRU UNUL DINTRE STATELE COMBATANTE, IN ZONA DE CONFLICT – RAZBOI (LIBAN), ZONA SUPUSA EMBARGOULUI ONU PROBA FAPTELOR TERORISTE.
-
    APOLOGIA FAPTELOR TERORISTE ENUMERATE MAI SUS, FACUTA DE BASESCU TRAIAN IN EMISIUNEA “STAREA DE VEGHE – IN SPATELE USILOR INCHISE” REALIZATA DE ZIARISTUL SORIN ROSCA STANESCU – DIRECTOR AL COTIDIANULUI IN LIMBA ROMANA “ZIUA”, IN CARE BASESCU TRAIAN A FOST SINGURUL INVITAT EMISIUNEA A FOST DIFUZATA IN DIRECT DE CATRE POSTUL DE TELEVIZIUNE NATIONAL DIN ROMANIA “PRIMA TV BUCURESTI”.
DATA REALIZARII EMISIUNII, IN DIRECT CU TELESPECTATORII A FOST IN 23/24 IUNIE 1998,
INCEPAND CU ORA 23:30.
    
SUBIECTUL DE BAZA AL DEZBATERII A FOST “COLABORAREA LUI TRAIAN BASESCU CU ORGANELE FOSTEI SECURITATI DIN ROMANIA”.

    Inregistrare AUDIO 2:

  12. VANZAREA INTREGII FLOTE AERIENE A ROMANIEI CATRE VICTOR BOUT
    Rusul Victor Bout, poreclit şi “Comerciantul Morţii”, era considerat de unul dintre cei mai importanţi dealeri de arme din lume. A vândut armament romanesc fabricat de stat, grupărilor teroriste din toată lumea, din Afganistan până în Columbia. O bună parte din timp, Victor Bout şi-o petrecea în România, la Bucureşti. Avea sediile a două companii de transport aerian chiar în cartierul Băneasa, iar echipaje româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru.”Comerciantul Morţii” schimba armamentul pe diamante, acestea fiind apoi prelucrate în Europa. “Lordul Războiului” a cumpărat şi avioane româneşti, cu ajutorul cărora transporta arme. Le-a cumpărat la preţ de nimic de la statul român. Cel puţin un avion de pe lista neagră a cărăuşiei cu arme a fost ţinut timp de trei ani în baza militară Otopeni. Asta deşi ONU interzicea oricărei ţări să facă afaceri cu el. Lucra în toată lumea, trăia pe picior mare, deşi erau unul dintre cei mai căutaţi furnizor de arme pentru terorişti. Singurul oras unde se simte in siguranta si aparea la lumina zilei era capitala Romaniei . A actionat in tandem cu Traian Basescu care a fost ministrul transporturilor iar apoi Presedintele Romaniei. O MARE PARTE DIN AVIOANE DIN FLOTA LUI VICTOR BOUT PROVIN DIN ROMANIA. Iliuşin-uri-18, Antonov-uri 24, Boeing-uri 707, Tupolev 154 şi BAC-uri 1-11 au fost vandute sau facute cadou la pretul unui jeep cu acordul si semnatura lui Traian Basescu -ministrul transportului. Între 2001 şi 2004, echipaje româneşti au zburat în Africa pentru compania Jetline. În documentele ONU se afirmă că această companie şi echipajele româneşti au transportat arme în zone de conflict ale continentului negru. Iar aceste informaţii despre cărăuşia cu arme in specia Made in ROMANIA ,spre mai multe state africane sunt confirmate, sub protecţia anonimatului, de o sursă care a participat la aceste acţiuni în Africa. Zeci de români, personal navigant şi tehnic al companiei militare româneşti ROMAVIA au deservit avioanele BAC 1-11 cu indicativele P4-JLB, P4-CBH, VP-BBA şi 3C-QRF şi un Boeing 727 cu înregistrarea P4-JLI. Un document eliberat de Autoritatea Aeronautică din Aruba, locul unde majoritatea avioanelor erau înregistrate, demonstrează clar că piloţii români lucrau pentru Jetline Internaţional, companie condusă de Mohamed Hijazi, un libanez influent cu multe conexiuni în Africa. În Uniunea Europeană, activitatea companiei Jetline Incorporated este strict interzisă, dar Autoritatea Aeronautică Civilă a autorizat MIA Airlines să desfăşoare activităţi în România cu patru aeronave ale acestei companii. În realitate, compania se folosea de şapte avioane chiar sub nasul acestei instituţii, al cărei sediu se află la câteva zeci de metri de cel al MIA Airlines. Această flotă a adus patronilor sume mari de bani din zborurile făcute în Africa, Orientul Mijlociu şi spaţiul ex-sovietic. Oficial, cifra de afaceri anuală MIA Airlines este în jur de 100.000 de euro, adică echivalentul a cam două curse complete. În realitate, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de milioane de euro şi statul român s-a ales cu o gaură imensă. Avionul-problemă 3C-QRF a fost importat de MIA Airlines in anul 2006, pentru dezmembrare şi suma declarată a fost de 40.000 de dolari. Realitatea este însă alta. “Nici această aeronavă nu a fost înregistrată în evidenţele contabile. De menţionat la acest punct că o aeronavă BAC 1-11 costă între 2 şi 5 milioane de dolari”. Angajaţii primeau oficial un salariu în jur de 900 RON, însă în realitate s-a descoperit că un pilot câştiga mult mai mult. Nici sutele de curse externe, în valoare de milioane de euro, nu erau înregistrate în scriptele companiei, în final gaura dată de patronii MIA Airlines fiind una uriaş Legăturile lui Victor Bout cu Traian Basescu nu se opresc însă aici. August 2003. În Baza militară de la Otopeni soseşte aeronava BAC 1-11 cu înmatricularea VP-CLM a insulelor Cayman. Scaune de piele, configuraţie VIP. Lux într-un avion al morţii! Avionul a fost a lui unui colaborator al rusului, Minin, şi cu el au fost duse în Sierra Leone mari cantităţi de arme şi muniţie care au alimentat sângerosul război civil din această ţară. Inspectorii ONU au fotografiat avionul. Imaginile sunt şocante: lăzi cu arme zac pe elegantele fotolii din piele! Probele erau evidente: fişele cu zborurile avioanelor, certificate de utilizator final false, oferte de armament şi corespondenţa secretă a traficanţilor. Trei ani aeronava morţii a stat într-o bază militară românească, în curtea ROMAVIA, companie a Ministerului Apărării care asigură zborurile demnitarilor români. Inclusiv pe cele ale preşedintelui ţării. Avionul ar fi trebuit confiscat încă de la aterizare. Nu s-a întamplat aşa ceva. BAC-ul a trecut în proprietatea lui Victor Bout. O altă aeronavă a morţii, un BAC 1-11 cu înmatricularea din Guineea Ecuatorială 3C-QRF, este descoperită pe aeroportul Băneasa în 2006. Aeronava apare în documentele ONU datorită implicării în traficul cu arme în Congo. Proprietate a companiei Jetline, BAC-ul era folosit de o companie autohtonă, MIA Airlines, MIA Airlines, companie privată care oferă servicii VIP, are sediul într-un apartament de bloc din Băneasa. Avioanele stau la ROMAERO, în hangarul 7. Aeronavele pe care le operează firma românească aparţin companiei Jetline Incorporated. “Iliusin” din Romania lui Basescu vandute contrabandistilor. Potrivit unui raport facut de Information Service, dat publicitatii in 2001, in flota aeriana a lui Viktor Bout se gasesc doua avioane “Iliusin 18V”, cumparate de la compania romana Tarom. Cele doua avioane au indicativele “YR-IME” si “YR-IMD” si au ajuns de la Tarom in flota “Air Cess Liberia”, una dintre companiile prin care Bout este suspectat ca a facut trafic de armament. Primul “Iliusin” a ajuns, ulterior, cu indicativul “EL-AHO”, in flota unei alte companii controlate de Bout, “Santa Cruz Imperial” Liberia. Al doilea avion de la Tarom a ajuns, prin “Air Cess Liberia”, la “Santa Cruz Imperial”, sub indicativul “EL-ADY”, si apoi la “Star Airlines” din Sharjah, cu indicativul “EX-7504”. Schimbarea indicativelor avioanelor era unul dintre modurile prin care autoritatile pierdeau urma aeronavelor care transportau armament. Alte Iliuşin 18 sau Antonovuri 24 care au aparţinut TAROM au ajuns la unele companii obscure din Emiratele Arabe Unite sau state ex-sovietice, precum Tretyakovo sau Berkut Air din Kazahstan, Altyn Air, Aerovias cu baza în Sharjah, Air West Cargo şi lista continuă. Tot TAROM a vândut două avioane cargo Boeing 707, avion similar cu cel folosit de preşedintele României, cu câte 300 de mii de dolari bucata. YR-ABC şi YR-ABA au ajuns tot la nişte companii obscure, South-Asian Airlines şi Cargo Plus Aviation din Emirate. YR-ABC i-a fost schimbată înregistrarea în 9G-IRL, fiind surprins pe Otopeni Militar în septembrie 2003 cu noua înfăţişare. Imensul Boeing s-a prăbuşit acum doi ani în Lacul Victoria, în apropiere de aeroportul Entebbe, în timpul unei curse Addis-Abeba – Togo. Ultimele două avioane vândute de compania naţională sunt BAC-uri 1-11, cu înmatriculările YR-BCJ şi YR-BRC. Au fost vândute la pachet cu 120.000 de dolari, avioane similare fiind scoase la vânzare de alţi operatori cu sute de mii sau chiar milioane de dolari. Ele au ajuns la o altă companie din Emiratele Arabe Unite, Aquiline International Company, cunoscută şi ca Trast Aero, cu birouri în Sharjah, Moscova şi Brazzaville, Congo. Compania lui Victor Bout in Romania se numeste “Flying Dolphin” (prin filiala sa, “Flying Dolphin Romania” SRL) . Avioanel companiei printre care un Boeing 707 sunt reparate sau contrlolate regulat de Tarom la Baneasa. Directorul adjunct al Aeroportului Otopeni Valentin Vasilescu spune in ziarul britanic Standard Today :Bout business was to illegal transfer of Romanian Governement weapons loaded on Bucharest-Otopeni military apron for almost HUNDRED flights with destination DR Congo, Angola, Iran, Liberia, Sudan, Rwanda, Uganda etc……… Bout airplane registred in Moldova ER-75929 operated 73 flights of Romanian build smuglling weapons for Africa at military apron of Otopeni-Bucharest airport under Air Acvila ( RRM code ), a Romanian Department of Defense company.” LA ORDINELE LUI TRAIAN BASESCU ROMANIA A DEVENIT FURNIZOR DE PERSONAL CALIFICAT PRECUM SI BAZA DE APROVIZIONARE SI INTRETINERE PENTRU AVIOANELE TRAFICANTILOR. SA CREIAT ASTFEL DIN INSTITUTILE STATULUI ROMAN O INTREPRINDERE CRIMINALA. ARMELE TRIMISE IN JURUL LUMII AU DUS LA MOARTEA A SUTE DE MII DE OAMENI SI MILIOANE DE REFUGIATI.

  13. FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004
    Assistant Director in Charge
    Janice K. Fedarcyk
    Special Agents in Charge Gregory A. Fowler
    Stimata doamna Romania condusa de Traian Basescu reprezinta centrul mondial de sprijin al terorismului international. Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta . Trimet atentiei dumneavoastra documentele acestui caz de o gravitate iesita din comun. Sper ca cei vinovati in special Traian Basescu sa fie extradati catre Statele Unite si sa suporte rigorile legislatiei americane, Fac acest lucru in calitate de cetatean american si ziarist de investigatii specializat in terorism si comert ilegal de arme.
    Aduc la cunostinta dumneavoastra un caz deosebit, existential pentru securitatea SUA. Rachetele romanesti trimise catre teroristi au dus la doborarea a numeroase helicoptere si la moartea a numerosi piloti si soldati americani. Rachetele romanesti sol-aer sunt produse la abrica Electromagnetica Ploiesti ,o intreprindere a statului roman.Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator).

    ………..

  14. Domnule Voiculescu, am vazut filmul „KAPITALISM-RETETA NOASTRA SECRETA” si ti-am analizat raspunsurile si in afara de asta te-am mai urmarit in multe interviuri, iar dupa parerea mea esti un maestru in afaceri cu mult talent si inteligent, dar din punctul meu de vedere te-a tradat mimica fetei, grimasele. Se vedea ca minti cand te intrebau de conturile lu’ Ceausescu.

    Sunt 100% convins ca ceva parte ti-ai luat si tu de acolo din „banii Romaniei” sau ai „lu` Ceausescu” sau „ai securitatii”… dar dupa parerea mea ar fi fost gresit sa nu o faci! Daca eram in locul tau faceam la fel, luam frumos si plecam imediat din ro, cladeam altceva de la inceput! Nu stiai ca de securistii astia militieni nu scapi sau ti-ai asumat riscul ?

    Dar in schimb am fost foarte foarte mahnit cand am citit in ziare ca te-au arestat, de cum au reusit ei sa te agate cu ceva….cum metehnele romanesti securiste si militienesti inca mai exista si in 2014, cum e inradacinat in adn`ul romanului ura asta si dusmania pentru cei care se ridica desupra lor!

    Eu apreciez ajutorul care l-ai dat tinerilor cu capacitati sa se dezvolte, sa studieze, sa mearga la concursuri internationale de inteligenta. Nimeni nu a facut asa ceva dintre toti astia din politica…asta denota ca nu dau un ban pe Romania si pe viitorul ei!

    Si nu-ti face griji, majoritatea romanilor sunt atat de invidiosi, carcotasi si batjocoritori incat n-au sa te planga daca mori pe acolo prin parnaie, doar familia, trepadusii si apropiatii!

    Eu am sa te respect pentru ca ai fost atat de siret incat sa furi bani multi, sa cladesti un imperiu si pentru tot ce ai facut pentru tinerii romani, adica pentru viitorul Romaniei. Pentru mine ai dovedit ca esti un patriot!

    Iti doresc sa iesi cat mai repede de acolo pentru ca Romania are nevoie de oameni nu numai inteligenti dar si iubitori de tara!!

    Iti doresc sanatate maxima si numai bine!
    Mihai

  15. O INTREBARE CHEIE SI UN RASPUNS LA
    SCRISOAREA DUMNEAVOASTRA.
    Sunt convins ca veti cenzura randurile mele dar incercarea
    moarte nu are. O vorba din steabuni.

    „Afirm in fata lui Dumnezeu ca tot ce am realizat in viata, am realizat prin munca, multa si cinstita.” Spuneti dumneavoatra cu mana probabil pe biblie.

    Deci vorba militianului.
    Actele la control tovarase Voiculescu ! Sau domnule Voiculescu !

    1995
    UN ARAB PROPRIETARUL LUI CRESCENT
    ‘In toamna aceluiasi an, Fouad Sanbar este impuscat la Atena si, prin testament, desi era casatorit si avea doi copii, ii lasa mostenire firma Crescent lui Dan Voiculescu..”

    Munca cinstita ? Varane sa ne pastram simtul umorului.

  16. D-le Voiculescu ,imi pare foarte rau de ce vi sa intamplat, dar nu uitati ca situatia in care sunteti vi se datoreaza prin tradarea din 2004. Atunci in loc sa ramaneti alaturi PSD pe listele caruia ati intrat in parlament ati trecut de partea lui Basescu si evenimentele au luat-o razna: a venit la putere alianta DA… a fost numita la ministerul justitiei monica macovei care a creat acest sistem juridic odios.
    Viata nu iarta. A fost suficient cele cateva luni de asociere cu basescu sa va aduca in situatia care sunteti. Tot datorita tradarii dumneavoastra de atunci a facut puscarie si Adrian Nastase.
    Si dumneavoastra si partidul conservator sunteti foarte nerecunoscatori, nici dumneavoastra nici vreun membru al partidului nu ati avut un moment de recunostinta fata de partidul pe listele caruia ati intrat de atatea ori in parlament.
    Inca odata imi pare rau de ce vi se intampla, Antena 3 fiind postul pe care il urmaresc in mod deosebit. In afara de emisiunea Danei Grecu care creeaza in electorat o confuzie nestiind pe cine sa mai votez.

  17. Multa sanatate si sa treceti cu bine aceasta perioada trista.Credem ca exista si o justitie divina pentru fiecare !!!

  18. ARESTATI UDMR !

    Daca in 1989-1990, in Romania, se aflau circa 60.000 de agenti speciali rusi, unguri si iugoslavi, in toamna lui 1991 mai erau 29.000 de militari sovietici, care erau imbracati civil si se numeau “visautniki, (ofiteri spetznaz insarcinati cu operatiuni speciale)”. “In ’91 mai erau cam 29.000 printe care si intraga agentura UDMR…..
    Astazi se regrupeaza
    chiar pe acest blog
    Urmariti viitoarele atacuri la adresa cineastului din New york

  19. UN ATAC LA ADRESA VARANULUI SI A CINEASTULUI DIN NEW YORK !
    ( autentic cu mana pe biblie )
    Catre,Robert Horvath Deva
    ,Presedinte de filme internationale Deva-New York-Tokyo si ziarist specializat in terorism si transport ilegal de arme.
    Stimate Domnule Robert Horvath Deva,
    Recent, am aflat despre dvs. si blogul dvs.
    Robert Horvath Deva blog
    de la un camarad din Romania si vazand cu ce va ocupati, nu m-am putut abtine sa nu va scriu cateva randuri.
    In primul rand, asi dori sa stiu daca sunteti roman get-beget, pentru ca, dupa numele care-l purtati nu faceti deloc aceasta dovada. Probabil, acest nume vi l-ati luat cand ati primit cetatenia Americana, crezand ca daca va lepadati de numele romanesc, veti avea mai mult succes in SUA, mai cu seama in industria cinematografica, nu-i asa ?
    In al doilea rand, din cate am inteles sunteti de 30 de ani in SUA, deci ati venit cam odata cu mine. Cum ati venit aici ca refugiat politic ca si mine, ori ca producator de filme ? Incepand din 1980 si pana in 1990, am participat la mai toate manifestatiile anti-comuniste din fata Misiunei Romane din New York si chiar din fata sediului postului de Radio Europa Libera, contra infiltratiei comuniste de acolo, organizate de mine si alti anti-comunisti romani, dar nu-mi amintesc sa va fi vazut o singura data la aceste manifestatii contra dictaturii comuniste din Romania si a agenturii comuniste din lumea libera. Cum explicati aceasta ? Aaaa! …profiturile ca cineast erau mai importante pentru dvs. decat lupta contra imperiului diabolic comunist si a agentilor ei din SUA. Acum vad ca sunteti foarte activ, ce sa-i faci vorba proverbului “Dupa razboi multi viteji se arata”.
    In al treilea rand, in perioada 9/11/2001, Traian Basescu, nu era presedintele Romaniei, ci primar al orasului Bucuresti, iar din cate stiu se ocupa cu lichidarea cainilor vagbonzi, nu cu vanzari de arme. Ca sa scoti arme din tara si sa le comercializezi in strainatate, cred ca-ti trebuie niste aprobari speciale din partea presedintelui tarii, a guvernului si a autoritatilor de frontiera,nu-i asa ? In perioada respectiva erau la putere Ion Iliescu, Adrian Nastase si altii din PSD, inclusiv idolii dvs. Mircea Geoana, Traian Melescanu, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Victor Ponta si altii, responsabili de securitatea nationala a Romaniei din perioada respectiva, inclusiv despre traficul cu arme. Din declaratiile pe care le-ati facut la adresa lui Traian Basescu, rezulta nu numai ca sunteti un om patimas, dar sunteti si foarte egoist si plin de ura, mai cu seama pentru ca Traian Basescu, a condamnat comunismul, fie si de forma; a acordat la peste un milion de moldoveni de peste Prut, cetatenia romana si opteaza pentru reunificarea Republicii Moldova cu Romania.Deci este total opus planurilor rusesti, de separarea Moldovei de patria mama Romania,iar dvs. afirmati sus si tare, fara nici un argument si logica ca-i omul rusilor, al FSB-lui cum se numeste mai nou KGB-ul. De ce ? Va face placerea sa dati cu batul la rahat sa puta ? Eu nu cred ca noul curent de dreapta American, in special Tea Party, impartaseste politica dvs. ori a pro-sovieticilor ca Geoana, Melescanu,lipoveanul rus Antonescu, tiganului Voiculescu ori a jidanului de Ponta.

    Cu stima, Dr.Constantin Burlacu, Presedintele Ligii Apararii Nationale.
    New York City,

  20. ROBERT HORVATH SPION ?

    SURSELE MELE DE INFORMARE SI DEZINFORMARE

    : La un an de absolvire a facultatii am fost trimis la Scornicesti sa fac un film despre nepotelul lui Ceausescu de vreo 12 ani si mare dansator \” calusar \”. Filmului i sa acordat o mare importanta fiind un fel de cadou al Televiziunii cu ocazia zilei de nastere a dictatorului. Intamplarea sau destinul a facut ca in sat sa poposeasca Nicolae si Elena. In sat a avut loc o nunta. Dupa ce a facut cadou nuntasilor , si a batut o hora sa asezat la masa usor cherchelit la masa cu un grup de tovarasi. Am intrebat un securist daca pot sa filmez. \” Porti sa filmezi ce vrei …oricum se taie la protocol.\” Ceausescu era obisnuit cu camerele de filmat si nu acorda nicio atentie celor 5-6 cameramani. Era o zi minunata de toamna si fara un scop anume ma pregateam sa filmez cate ceva…..ca o amintire personala. Trageam cu ureche la ce se diecuta. La un moment dat am auzit pe Ceausescu vorbind de o bomba atomica \” cu care ai va…F..si pe americani si pe rusi\” Fara sa vizez , cu aparatul in mana am apasat pe tragaci Ariflexului vreo 5-6 minute. Nu am vazut filmul si nu l-am developat niciodata. L-am trimis serviciului francez folosind folosind o coproductie. Am fost schimbat dupa un an jumate evident nu de studenti dupa o interventie a presedintelui Carter. Nu stiu ce a scris Pacepa dar in mai multe rapoarte CIA se vorbeste de un …..material francez…filmat inopinat. Lumea este mica. Persoana care sa ocupat de salvarea mea din partea francezilor a fost Aurel Cornea pe care al stiam de la ceaiurile Bucurestiene. El pe langa altele reprezenta TV franceza la Casa Alba. ( Aurel a fost sotul Aurorei Cornu fosta sotie a lui Marin Preda ). Mai tarziu am fost eu ingrijorat de soarta lui….acesta fiind luat ostatec la Beirut. Desi nu sunt sau fost pe lista de plata a vreunei servici de infor*editat* nu neg ca am numerosi prieteni sau surse absolut necesare pentr un ziarist. Nu neg faptul ca am ramas prieten si indatorat celor care au incercat in dealungul anchetei din securitate sa-mi salveze viata si sa asigure \” schimbul \” cu americanii. Ei sunt deasemenea o sursa de infor*editat* importanta…………………..

    In perioda revolutiei 89 locuiam in Japonia. (Am aranjat primiul interviu al Nadiei Comanici dupa fuga ei pentru televiziunea japoneza.) Fiind un specialist in materie ,bun cunoscator a realitatii romanesti am incercat sa descifrez evenimentele. Stand de vorba la un bar de pe Ghinza cu un grup de analisti japonezi am remarcat \” Revolutia din Romania va incepe intr-un oras din Transilvania cu o puternica po*editat*tie maghiara si germana, probabil ….Timisoara. \” Nu am apucat sa spun Timisoara …. cand posturile TV au inceput sa relateze despre cele deacum stiute. Nu am mai plecat acasa fiind imbarcat intr-un avion cu destinatia …SUA.

    Las la sfarsit sursa cea mai importanta care face sa fiu invidiat de multi ziaristi de la Clubul Presei Straine din New York. Cu ani in urma am inceput sa lucrez la un scenariu despre evenimentele de la 23 August. Aceste evenimente au fost organizate de OSS American cu Regele Mihai, rusii fiind anuntati in ultimul moment. Cu ore inainte de discursul Regelui de la radio 9 avione cu agenti americani zboara spre Bucuresti survoland padurea Baneasa ocupata de trupe germane. Acestia sunt preludiul luptei la baioneta intre cei 900 de agenti sovietici ,buni cunoscatori de engleza si serviciul american . Pentru aceasta am luat legatura cu asociatia pensionarilor ai serviciului american. Supravietuitorii evenimentelor trebuiau impreuna cu Regele Mihai trebuiau sa relateza de la fata locului pentru CNN aceste intamplari dramatice deloc cunoscute . Cu biletele de avion luate am fost anuntat de…..disparitia Regelui care pleca intr-un turneu european. Comentariile sunt de prisos. Pregatind filmariile am petrecut zeci de zile, ore de neuitat cu acesti batrani ( the old boys ) care au pus bazele CIA si care si astazi au o influenta enorma. Pentru ei pierderea Romaniei a insemnat primul Vietnam si abia asteapta sa-si ia revansa. Ei sunt nu numai o sursa de infor*editat* importanta ci si oameni care impletesc vorbele cu….faptele. Acelasi lucru il incerc si eu.

  21. VARANE TE-AI LOVIT LA CAP SI INTRE PICIOARE !

    În urmă cu 10 ani, când nu exista Antena 3 tot poporul știa că Adrian Năstase este un infractor, chiar dacă niciun procuror nu susținea acest lucru.
    Acum, când există Antena 3, pușcăriașul Adrian Năstase a devenit eroul național, dă indicații guvernului, explică ce trebuie să se întâmple cu țara.
    Bine inteles la ordinul Varanului cu un nou sediu pe gratis.
    S-a reușit ca în România Năstase și Voiculescu să fie comparați cu martiri de talia lui Maniu sau Gheorghe Brătianu.
    Practic, s-a instaurat părerea că adevăratele mari valori ale României nu viețuiesc în libertate, ci în pușcărie.
    Sigur, nu toți românii au plâns de bucurie că Adrian Năstase este liber . Eu nu.
    Varanul da !

  22. Informativ

    MULT MAI TARE DECAT HIROSIMA !

    Este mai tare decat urinarul parizian.
    Mai tare decat WC din Caracal
    Mai tare decat avionul german aterizat in buda.
    Mai tare decat al doilea si al treilea razboi mondial la un loc !

    Ce vad eu la televiziunile americane :
    SEFUL JANDARMERIEI ROMANE ARESTAT DE POLITISTII NOSTRII !
    MA REFER LA CEI AMERICANI !

    Totul s-a petrecut dupa ce Olaru s-a deghizat in „yankeu” pentru a face cumparaturi si a beneficia de reducerile la whisky. Numai ca respectivul magazin era destinat exclusiv militarilor americani din baza din Camp Bondsteel,

  23. Varane nu Nana este problema americanilor !
    Nu mai ai unde sa te ascunzi.
    Stiu unde esti !

    TERMINAL

    LA INITIATIVA LUI R.H :

    FOSTUL DIRECTOR ADJ AL AEROPORTUL OTOPENI

    VASILESCU A FOST DUS PE SEST IN SUA.

    A DAT DECLARATII SUB JURAMANT IN FATA PROCURORILOR AMERICANI !

    BASESCU PREZENT PE OTOPENI….ARME PENTRU BEN LADEN

    CONSECINTE

    SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

  24. FOARTE IMPORTANT
    SCRISOARE DESCHISA DIN NEW YORK

    SUNTETI PROST SFATUIT PROBABIL.

    DACA INTRADEVAR SUNTETI NEVINOVAT TREBUIE SA DOVEDITI !

    SUNT IN POSESIA A ZECI DE DOCUMENTE DESPRE EXISTENTA CONTURILOR LUI CEAUSESCU.
    EXISTA SI FILME PE ACEASTA TEMA.

    DOCUMENTE DIN ARHIVELE AMERICANE SI RUSESTI.

    PACEPA ESTE GATA SA DEA IN SCRIS PROBA ACESTOR CONTURI
    AM DISCUTAT AZI CU COMPANIA CANADIANA CARE A FOST ANGAJATA
    DE STATUL ROMAN SA DESCOPERE CONTURILE. ETC

    IN ULTIMELE LUNI INAINTE DE REVOLUTIE …SERVICIILE AMERICANE….IN SCHIMBUL….ARMELOR RUSESTI A ARANJAT TRANSPORTURI DE AUR
    IN OCCIDENTE.

    AMERICANII AU DEPUS IN CONTURILR LUI CEAUSESCU….PENTRU ARMELE RUSESTI VANDUTE DE CEAUSESCU APROAPE UN BILION DE
    DOLARI.

    ATENTIE :

    PUTETI AFIRMA CA NU AVETI NIMIC DE AFACE CU CONTURILE LUI
    CEAUSESCU
    DAR NU. DEFINITIV NU CA ACESTA NU A AVUT SI NU EXISTA CONTURI
    IN STRAINATATE.

    SPER CA SUNT CLAR IN ACEASTA PRIVINTA.

    IATA CE SPUNE PACEPA :
    Avera diavolului sau contul secret ceausescu are un inceput oficial ?

    Pacepa : 3 Martie 1973. Tin minte perfect. Are loc o sedinta in biroul sefului Securitatii, Ion Stanescu. Sunt de fata mai multi sefi ai DIE, printer care generalii Teodor Sarbu si subsemnatul.Gheorghe Oprea, atunci vicepremier, ne-a prezentat o a Romaniei, care trebuia sa devina un monument dedicat lui Ceausescu. Contrabanda cu arme, munitii si droguri trebuia sa devina sursa suplimentara de dolari. , ne-a spus Oprea” Trebuia cobtinut de urgeta un miliard de dolari….

    R.H La contul persona TA avea acces numai Ceausescu dar cine mai stia de existenta lui ?

    Pacepa : In 78 cand am cerut azil politic in Statele Unite se afla in contul TA 78 suma de 400 milioane de dolari. existenta banilor dictatorului era cunoscuta de patru persoane: generalii Gheorghe Marcu, Ion Mihai Pacepa, Nicolae Doicaru si Tudor Postelnicu. Un alt personaj era colonelul DIE Victor Nanescu. in 1990, a ajuns director adjunct la SIE ceea ce spune multe.

    R.H . Unde erau tinuti acesti bani ?

    Pacepa : Cea mai mare parte in strainatate in banci elvetiene . Cand se oficilizeaza trecerea comertului exterior la securitate ?
    In 1974 are loc o intalnire Ceausescu cu sefii securitatii. Comertul exterior devine un domeniu al ofiterilor de securitate acoperiti. Directia de Personal a Ministerului Comertului Exterior si Institutul de Conjunctura erau incadrate in totalitate cu ofiteri DIE.
    La momentul 1974, 38 din cei 41 de directori ai intreprinderilor de comert exterior erau ofiteri sau colaboratori ai DIE.

  25. Diversiunea care s-a practicat cu ani in urma s-a amplificat. La inceput romanii nu au fost pregatiti pentru acest tip de manipulare, nu au fost pregatiti sa vada dincolo de aparente. Acum, dupa 10 ani, isi platesc scump experienta care le-a deschis ochii. Acum incep sa discearna. Si vor mai trece ani, va trece o generatie, sau mai multe, pana cand vom iesi din acest marasm. In 1989 am inceput sa punem primele caramizi. In 10 ani Basescu a daramat cat a putut dar nu a reusit sa ia pasiunea constructorilor de a crea. Dvs. sunteti unul din acei constructori alaturi de familia pe care o aveti care si-a asumat riscul de a va sprijini tot timpul. Mai sunt si cei de la Antene, echipe minunate, oameni care nu se dau batuti. Nu sunt singuri. Personal va doresc rezistenta si tarie in fata diversiunilor care va vor viza. Ma rog la Dumnezeu pentru dvs. si familie pentru ca ati facut mult bine oamenilor.
    Cu stima,
    Iordache Marilena

  26. un om deosebit, un om vertical, cu contiinta activa si cu frica de dumnezeu! felictari domnule voiculescu! fiti sigur ca nedreptatile astea nu vor trece neplatite. are dumnezeu grija de cei care se ascund in spatele acestor jocuri josnice

  27. „justiția” băseskară = crimă de popor = genocid
    „judekățile” băseskare = procese trucate , hitleriste = înscenări jalnice , de sekurişti

    LIBERTATE LUI DAN VOICULESCU !
    OSÂNDĂ PRIGONITORILOR LUI FASCIŞTI ŞI CRIMINALI !
    Blestem şi moarte moşierului Traian Băsescu . Criminal de stat , mongol vândut , slugă de ghiutănştaini şi duşman al poporului .

  28. Motto : Trăiască varanul de aur , cel mai de seama om al nostru , AL ROMÂNILOR !
    … să fie sănatos şi vesel ! Şi să ştie că poporul e cu el !

    Românii trebuie să ştie :

    dacă Voiculescu nu era s-ar fi văzut în România atrocități , nu tâlhării .
    dacă Voiculescu nu era s-ar fi văzut oameni fierți de vii . sau umpluți cu plumb topit .
    sau spintecați de vii în piețe .
    dacă Voiculescu nu era asta ar fi făcut românilor traian băsescu .
    din ura-i năpraznică de popor . din sadism , din cruzimi demente de năvălitor mongol , din nemernicia-i de venetic pripăşit , de neom , de criminal , de fiară .

    LIBERTATE LUI VOICULESCU ! prietenul Românilor şi cel ce le-a fost mereu apărător !
    BLESTEM ŞI MOARTE MOŞIERULUI TRAIAN BĂSESCU ! criminal de stat , mongol vândut , slugă de ghiutănştaini şi duşman al poporului !

  29. Domnule Voiculescu, noi suntem alaturi de dumneavoastra si va trimitem ganduri de intarire si incurajare. fiti in continuare cu constiinta linistita si cu impacarea ca toate acuzatiile sunt departe de a fi adevarate. noi va credem si va intarim credinta ca toate lucrurile se vor rezolva, adevarul va invinge si cei responsabili cu toate nenorocirile din tara asta vor plati la timpul potrivit

  30. NUMESC PULANI PE TOTI ACTIVISTII CIVILI SAU MILITARI SAU DIN
    COMERTUL EXTERIOR !

    CUVINTE VECHI CE TASNESC SPRE CER !
    Biografie de loc romantata a unui @ PULAN proletcultist

    Amintesc…. cuvantarea studentului la Scoala de Partid
    pentru cadrele inferiore din mediul rural sau orasanesc marginal
    Sper ca banuiti la cine ma refer. Cu lipsa lui de calitati
    si cu originea sa sanatoasa de taran lenes de la margimea catunului mahalalei putea sa faca o cariera fara precedent.
    Din pacate Partidul dupa colectivizarea fortata a hotarati sa trimeata taranii la orase creind ……lumpen proletariatul industrial .Asfel scolarizarea tanarului tovaras Pulan a incetat definiti, ……chiar inaite da a fi inceput.
    Cei fara studii si fata mai maslinie au devenit activisti si securisti.
    Unii au ales uniforma militara devenind tot securani. Altii sau indreptat spre comertul exterior .
    Ei pun baza clasei politice actuale.
    Pentru ca Ceausescu rotea cadrele Pulanul a fost trimes la muncile cela mai de jos. In aceste zile in timp ce curata toaleta …..
    in mintea lui stelianiste a izbucnit o poiezie. Cu creionul in mana tremuranda ,a astenuta pe hartiia higenica la care aveau dreptul numai menbrii de partid de incredere…. urmatoarea poiezie patriotica……
    Poporul, Ceausescu, Romania!
    Partidul, Ceausescu, Romania!
    Avem in fruntea noastra un fiu al tarii
    Cel mai iubit si cel mai ascultat
    Ce in lume pina in departarea zarii
    E pretuit de oameni si stimat
    Aceste trei cuvinte minunate
    Cuvinte demne ca un tricolor
    Noi le purtam in inima sapate
    Spre communism spre anii viitori
    Poporul, Ceausescu, Romania!
    Partidul, Ceausescu, Romania!

    PS Datorita acestui avant Pulanul a devenit director . Trimis dupa propria marturisire
    in misiune in tari straine !

  31. Bai Serbane.
    Te-am intrebat si te intreb. Eviti raspunsul.
    VARANUL ESTE DE AUR LA PROPRIU SAU LA FIGURAT ?
    A doua
    TU FACI MISTO ? COMENTARIILE TALE POT FI CITITE INVERS ?
    Astept un raspuns clar si la obiect
    Respecte din New York
    Robert

  32. @ Dan Voiculescu

    DACĂ …

    De nu munceai și-ai fi jucat tanana
    Cu domnul Bercea Mondial și alți tigani ,
    Mult pământ ai fi avut și tu la Nana
    Și rămâneai … și c-un morman de bani .

  33. BASESCU A AJUNS CELEBRITATE MONDIALA !

    ( MONSTRUOSUL SCANDAL INTERNATIONAL GIULIANI )
    Pentru majoritatea pamantenilor Romania este asimilata cu triungIul , Dracula, Nadia Comanici, Ceausescu. Pentru a deveni celebritate trebue sa ai calitati cu totul iesit din comun. Aceste calitati pot fi pozitive sau negative dar oricum speciale.
    De aceia va surprinde aparitia pe coperta a celor mai cunoscute reviste sau ziare depe mapamond, a figurii huliganice de batus de port ,a actualului presedinte Traian Basescu.
    Ceace este drea dreptul uimitor este asocierea sa cu o stea de prima marime a politicii americane,Rudolf Giuliani. Deschideti:
    (Romanian – American Strategic Partnesiip Forum)
    Cu alte ciuvinte” Mr. Rudolph Giuliani, former Mayor of New York and presidential candidate” devine cu ajutorul unei sume uriase de dolari purtatorul de cuvant al mafiei de arme romane.
    Aceasta suma frumusica la facut pe un fost potential presedinte al USA sa uite faptul de notorietate genela, ca armele romanesti trimise prin contrabanda au invadat teritoriul american devenind ” un pericol existantial pentru Statele Unite”. ( vezi scrisoarea adresata de 53 membrii ai Camerei Reprezentantilor adresata Presedintelui Obama pe acest subiect ca si discursul Senatoarei
    D.Feinstein care vorbeste de cele ” 8.000 de arme pornind din portul Constanta au ajuns arma preferata a celor certati cu legea.) Sau poate ar fi trebuit sa cunoasca comentariul CNN ”
    Armele romanesti au dus la moartea a 8.000 de catateni,
    Acest razboi nedeclarat al statului roman inpotriva Americii ar trebui sa inceteze……….. Totusi ca sa acord circumstante atenuante politicianului meu preferat, pentru care de altfel am votat, nu avea de unde sa stie ca aceasta companie este condusa direct si personal de Presedintele Basescu prin consielirul sau personal, care a preluat oficial aceasta compania principala a mafiei de armament :
    „Retired four-star gen. Constantin Degeratu ended his tenure as Senior Security and Defense Advisor to the President of Romania Traian Basescu on December 31, 2009. General Degeratu will oversee, advise, manage and implement all aspects of Defense and National Security work from MIC & Associates in East Central Europe and worldwide, particularly with its US clients.”
    ROMANIA A INCALCAT EMBARGOUL CU SUDANUL !
    In comentarul urmator, vorbind in termeni militari, veti citi desvaluirea unei adevarate bombe care va cadea peste palatul Cotrocenilor.
    Compania super oficiala a mafiei romane de arme este acuzata oficial de Ministerul de Justitie american de SPARGEREA EMBARGOULUI CU SUDANUL, UN ALT FAPT CRIMINAL AL PRESEDINTELUI BASESCU .
    Ma opresc aici pentruca oricum orice nemernicie, orice scandal va fi imediat musamalizat in Romania.
    De aceea singura speranta ca aceasta mafie de arme care dispunand de sume fabuluase de bani sa nu stranga de gat institutile statului si sa pune in pericol democratia ,nu sunt politicieni sau ziaristii, ci este omul de rand …..care va iesi
    odata si odata . Unde esti Varane ?
    Stiu unde esti si totusi ma intreb retoric ube esti ? Tot o dai cu Nana ……
    Scuza sinceritatea randurilor mele.

  34. Motto :
    nu-l poți ataca şi ponegri pe Voiculescu decât şi numai dacă eşti băsist .
    criminal băsist . fascist băsist . băsist netrebnic şi deosebit de înrăit . şi spion şi sabotor . şi trădător . şi iudă şi pacepă .

    * * *

    … pentru că Voiculescu a fost singurul sprijin al poporului în contra diktaturii criminale a moşierului băsescu . Fiind unicul și cel fără de egal stindard al libertății Românilor .
    A fost eroul nostru călăuzitor în lupta cu dihania băseskară . Şi cu străinii lui burțoşi , rapaci ; ce-l țin aicea în huzmet . Dedimpreună cu ghiutănştainii , cu nulandele , cu toți escrocii lumii ştiuți şi neştiuți . Ascunşi sau la vedere şi pe față . Cu toți acei ce ne urzesc blestemul , răul şi pieirea
    Pentru aceasta , Voiculescu a binemeritat .
    Dacă Voiculescu nu era , poporul ar fi fost lipsit de orice sprijin , de orice apărare şi de orişice suport . Pentru că restul indivizilor „politicieni” nici n-au contat în lupta asta . Şi n-au contat pentru că au stat şi-au contemplat . Ca laşii , pentru că n-au vrut ca să se rişte .
    Varanul cel de aur a fost singura forță care a avut știința și puterea de a i se opune criminalului băsescu . Şi determinarea și voința . Şi mai ales , curajul !
    … şi-a stat ca stânca în fața prigoanei sekuriste şi băsiste , făcând aceasta fără frică , senin , cu zâmbetul pe buze . În timp ce alți “viteji” se-ngălbeneau şi se piteau ca viezurii şi ca păduchiul .

    Drept pentru care noi poporul îi datorăm lui Voiculescu . Pentru că el şi-a dat libertatea pentru noi . Pentru ca să ne apere pe noi .
    Şi nu vom sta placizi , ca ploşnițele , ca neputincioşii şi cu mâinile în sân . Uitându-ne fricoşi .
    Şi „admirând” anapoda regimul moşieresc al lui traian băsescu şi al străinilor lui . Şi cum ne iau românii şi îi aruncă de nevinovați în puşcării . Făcând acesta din ură pentru tot ce-i românesc , din hitlerism fățiş , din pofta de-a ne chinui şi jefui şi omorî pe toți . Şi lăudându-se cu asta !
    Politicienii aşadar să umble atent , cu grijă şi să se teamă de popor . Pentru că nepăsarea lor în fața crimelor băsiste şi a cozilor lui de topor , a coşciugaşilor şi-a tuturor orătăniilor bicisnice ce-au orchestrat osânda samavolnică în contra lui Dan Voiculescu poartă un nume .
    Un singur nume .
    Acela de complicitate .
    … iar noi poporul vom trece pe răbojul nostru aceste lucruri şi aceste laşități.
    Şi vom plăti cum se cuvine fiecăruia . Plată cinstită , românească . Nu de intelectuali trădari şi hârțogari.
    … şi nu vom ierta şi nici nu vom uita . pe nimeni .

    Post scriptum : acei băsiști care-au citit aceste lucruri să fie blestemați .
    Şi cancerul și moartea direct în ei să intre .

  35. @ Serban spune
    „dacă Voiculescu nu era s-ar fi văzut în România atrocități , nu tâlhării .
    dacă Voiculescu nu era s-ar fi văzut oameni fierți de vii . sau umpluți cu plumb topit .
    sau spintecați de vii în piețe ”

    Dece diminuiezi lucrurile.

    Fara Varan ar fo fost,
    APOCALIPSA sau chiar mai mult.

  36. VARANUL UN EROU PRINTRE EROI !
    UN FEL DE MARTIR .

    Nici macar Lenin nu a fost declat de aur.
    Nici Stalin care care avea pipa in gura si se basea la sindrofiile
    oficiale,
    nu a fost declat aurifer.
    Dece consideri ca Varanul este de aur ?
    Dece nu este de argint, platina bronz sau chiar tinichea.?

    Faptul ca este al doilea detinut politic dupa infractorul de drept comun Nastase
    a-i acorda aceasta calitate ?

    Recunosc ca este un martir al natiei. Un erou al luptei impotriva
    dictaturii si chiar mai mult.
    Varanul este un fel de Bratianu ……cu statie de televiziune

  37. VARANUL PRIZONIERUL POLITIC ESTE NOUL
    MANDELA AL ROMANILOR !

    Domnule Voiculescu
    Statia dumneavoastra TV a decretat din ordinul dumneavoastra intr-o emisiune speciala .
    ROMANIA ESTE O COLONIE !
    La Puctul de Intalnire Ilie Serbanescu a explicat ca Romania a devenit
    o colonia a Occidentului in timp ce Radu Tudor a dat de inteles ca numai Varanul, adica dumneavostra
    puteti elibera pe romani din sclavie si umilinta.
    Emisiunea a fost privita fara uimire dar cu interes de membrii Ambasadei SUA
    De unde stiu ?
    Exact dela sursa. In calitate de cetatean american si jurnalist am avut in aceasta dimineata o discutie cu Romanian Desk al Departamentului de Stat american.
    M-au intrebat daca nu v-ati lovit la cap ? P
    Recunosc ca in calitate de economist de succes, sau de prea mult succes sunteti paradoxal
    un pioner al capitalismului si eliberarii tarii de capitalism.
    Un mogul capitalist si anticapitalist in acelasi timmp.
    Deci stiti cu ce se mananca capitalismul si avantajele lui in timp ce lumea obinuita
    pe care in mintea dumneavoastra o numiti „pulime” trebuie sa se elibereze de avantajele lui.
    Hai sa o dam pe bune, Romanasii sa se intoarca la socialism in timp ce Varanul sa ramana in capitalismul colonialist plin de toate avantajele inclusiv un palat demn de Ceausescu,
    Stiu ca sunteti la bulau si nu ar trebui sa va supar.
    Dar ca un detinut politic un erou al eliberarii nationalea romanilor nu am incotro.
    Fiind cineast si jurnalist cetatean a doua mari puteri coloniale
    Statele Unite ale Americii si imperiul Jaonez o sa va lovesc cu un mare adevar in fata. Absolut incorect politic.
    Am calatorit in jur de lume.
    Cetatenii tuturor fostelor tari coloniale doresc inapoiere la statutul de colonie.
    Pe vremea colonialistilor era de mincare si se punea baza unei noi fel de civilizatie.Se punea bazele capitalismului. Erau mai putine razboaie si era mai bine.
    Nu credeti.
    Cand veti fi liber va rog sa va convigeti singur.
    Deci urmas a lui Manela va doresc mult insucces.
    Si sincer. Puscarie usoara.

    Robert Horvath Deva
    Cineast

  38. – MARELE BLESTEM –
    întru prăbuşirea lui traian băsescu .

    Blestem şi moarte lui Traian Băsescu , Duşmanul Poporului.
    Blestem şi moarte stirpei lui şi neamului său.
    Blestem şi moarte slugilor , ciracilor şi adepților săi.
    Fie să le intre cancerele-n cărnuri.
    Fie să le putrezească plămânii.
    Fie să-i năpădească boli monstruoase , ciudate şi fără tratament.
    Fie ca hoiturile lor să fie azvârlite-afară din pământul țării , din gropile pe unde-or zace în putreziciune şi duhoare.
    Fie ca fiarele-cele-rele din pădurea groazei să sfâşie aceste leşuri strâmbe şi să-i împrăştie în patru zări ; aşa se va sfârşi nelegiurea lor.
    În viață şi în moarte , aşa să fie.
    În viață şi în moarte , să se-mplinească cele ce le-am zis.

    ~ ~ ~

  39. Off topic

    Domnule Voiculescu,

    Doresc sa va adresez o rugaminte, in calitate de cetatean al republicii: discutati, amical, cu doamna Grapini si incercati sa opriti masacrul pe care domnia sa il face la adresa limbii romane!

    Este totusi vorba despre un europarlamentar, reprezentant al Romaniei si membru al partidului fondat de dumneavoastra. Orice s-ar spune despre dumneavoastra, sunt convins ca sunteti un om inteligent si cu un nivel ridicat de intelegere al responsabilitatilor ce decurg din ocuparea unei functii de reprezentare a natiunii.

    Doamna Grapini, prin modul de neexplicat in care utilizeaza/masacreaza comunicarea scrisa in limba romana, isi bate pur si simplu joc de cei pe care-i reprezinta, cel putin teoretic.

    Va multumesc.

    Cu stima,

    Radu Vasilescu

  40. @ Serban regele mistoului mioritic si chiar mai mult ……….

    Esti un mistocar de mare valoare.
    Chiar mondiala. Sper si altii s-au prins.
    Comentariile tale trebuie citite invers.
    Adica
    Varanul de Aur este o tinichia.
    Ma tavalesc de ras !

  41. FILM
    Directed and cinematography
    DEVA
    in rolurile principale
    Dan Voiculescu Traian Basescu

    Drama si pasiune
    Un subiect de film
    Doi dusmani pe viata si moarte ajung in aceiasi celula.
    Varanul si Golanul.

    Realizeaza ca sunt la fel. Unul mai cult si mai citit,
    Devin prieteni tot pe viata si moarte.
    Final dramatic
    Golanul cu ficatul zdrentuit inchide ochii primul.
    Este plins si vegheat de Varan
    Cand auriferul se stinge nu este plins de nimeni
    Doar de clopotele bulaului……

    O PRODUCTIE
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL

  42. BUNICUL LUI PONTA AMANTA TOVARASEI ANA PAUKER !

    Motto
    “EVREII SUNT UN POPOR INTELIGENT.
    DAR CAND UN EVREU ESTE PROST…..ESTE FOARTE PROST”

    Sursele mele susţin că bunicul matern al lui Victor Ponta era evreul rus Naumovici (ulterior, mama Premierului şi-a scurtat numele în “Naum”, din motive lesne de înţeles).
    La propunerea consilierilor sovietici care conduceau pe atunci România, bunicul lui Ponta este trimis la studii în URSS.
    Este adus de sovietici la Bucureşti şi devine Director General al SSI-ului, Serviciul Special de Informaţii al Armatei Române,
    ……
    În acea perioada Niconov şi Naumovici colaborau excelent cu generalul-maior Alexandru Sergheevici NICOLSCHI, din Direcţia Generală a Securităţii Poporului (pe adevăratul nume Boris GRUNBERG, vechi agent NKVD, condamnat, în 1941, la munca silnică pe viaţă pentru crimă de spionaj în favoarea URSS şi decedat în 1992), dar cei doi colaborau excelent şi cu celebrul “PANTIUŞA”, general-locotenent Ghe. PINTILIE (pe adevăratul nume Pantelei Bodnarenko, născut la Tiaspol, la 09.11.1902 şi decedat în Bucureşti, la 11 august 1985, fost ofiţer NKVD la Tiraspol, încă din 1920 ) care devenise şeful Securităţii Statului, la data de 15 august 1948 (Director General al Direcţiei Generale a Securităţii Poporului).

    Bunicul primului ministru vorbea prost româneşte dar, în schimb, era cunoscut drept omul de mare încredere al tovarăşei Ana PAUKER (născută Hanna RABINSOHN).

  43. O STIRE MAI VECHE DAR FOARTE ACTUALA

    DECE ANTENA 3 NU I-A UN INTERVIU AMIRALULUI ISRAELIAN NOAR ?
    DECE ?
    DECE ?
    DECE ?

    FRANCEZII PREGATESC EXTRADAREA LUI TRAIAN BASESCU.

    In urma cu doua zile am avut o audienta la Consulatul General al Frantei
    de la New York. Subiectul a fost cererea mea adresata autoritatilor franceze de
    a deschide o ancheta in legatura cu crima infaptuita la Rouen de catre Traian Basescu actualul presedinte a Romaniei. Este vorba de incendierea a 38 de nave
    si falsificarea probelor. Faptele au fost recunoscute la o emisiune a postului de televisiune Prima TV, din 23/24 1998.
    Cu aceasta ocazie am fost pus in legatura cu un membru al serviciului secet francez cu care am avut o discutie ” confidentiala”. Am primit doua informatii de
    extrema importanta. Prima : Presedintele Frantei a ridicat orice interdictie politica in legatura cu ancheta desfasurata de autoritatiile franceze .Daca prima era de asteptat a doua ma surprins. Arestarea lui Shimon Noar „face parte din mult asteptata revansa a Frantei impotriva unui presedinte criminal” Fuga lui Shimon Naor seamănă cu dispariţia din România a altui infractor, singurul terorist al ţării dovedit de justiţie, Omar Hayssam. Israelianul de origine română a fost arestat pe 25 august 1999 pentru contrabandă prin afacerile cu armament derulate cu ţări supuse embargoului. Un alt element, în afara similitudinii dintre dispariţiile celor doi, este că Naor şi Hayssam erau parteneri de afaceri. . Legaturile intre Noar si Omar si Basescu au fost documentate de diferite servicii occidentale.Francezii stiu de implicarea lui Basescu in procesul rapirii si al operatiunii de al face scapat pe fostul general israelian. Ei stiu din anchete ca Noar va vorbi si ce va vorbi.
    Stirea ca Shimon Naor a fost prins de Interpol la Paris si va fi extradat in Romania, anunta sfarsitul clanului Basescu. Francezii se răzbuna pe crima de la Rouen, care, doar în 1981, a costat statul francez 12 milioane de dolari. Arestându-l pe Shimon Naor ei pregatesc arestarea vinovatului principal.
    Robert Horvath New York

  44. BASESCU IN FUNDUL GOL MANCAT DE SOBOLANI LA NEW YORK 
MANEUA CUCERESTE AMERICA


    Basescu gasit in fundul gol si mancat de sobolani in fata galeriei ICR din New York. Deasupra trupului sau alcolizat vegheaza doua postere care anunta spectacolul de manele ” O TIGANCA IN COPAC”sau pe americaneste „A GIPSY IN THE TREE”. Nu este o gluma,ci noul export cultural de la Bucuresti. Cladirea de 16 etaje a statului roman (sediul Misiunii la ONU,Consulatul Romaniei,ICR) nu are in schema nici un om de serviciu.(si chiar daca ar exista ,el ar avea un grad prea mare pentru a se ocupa de curatenie) Gunoiul si resturile alimentare atrag sobolanii.Ei se misca nestingheriti in timpul zilei, pe trotuarul din fata institutilor nationale. Noaptea ei ataca diplomatii care se intorc acasa de la sediul ONU, aflat in coltul strazii. Din bugetul de aproape jumatate milion de dolari al ICR, nu sau gasit bani pentru a cumpara o matura si un faras. Pentru ca majoritatea diplomatilor,ofiterilor acoperiti si a reprezentantilor culturali gatesc si pastreaza alimentele in camere, cladirea statului roman a devenit un grav focar de infectie. Amenda data de primarie este de 1000$ pe zi. Cand se vor termina banii publici ,cladirea va fi preluata de statul american.Deci ce nu au reusit fortele de ordine (politie,FBI), Departamentul de Stat, Anti Defamation League, comunitatea romaneasca, reuseste asa numitul Rat Patrol. Cartierul va fi dezinfectat iar sobolanii vor fi trimisi acasa.

    DOCUMENTELE PRIMARIEI STAU LA DISPOZITIA ORICARUI ZIAR SAU BLOG CARE VREA SA LE PUBLICE.

    CONTACTATI BLOG ROBERT HORVATH DEVA AMANUNTE DESCHIDETI

    LA ARTICOLUL- BASESCU IN FUNDUL GOL MANCAT DE SOBOLANI LA NEW YORK

    (

  45. Fasciştii băsişti se împart în două categorii distincte : criminali de stat şi dușmani ai poporului.
    Între aceste categorii există o singură diferență esențială , definitorie :
    unii merită moartea de un milion de ori ,
    ceilalți numai de o mie de ori .

  46. Crimele , trădările şi închinarea țării la străini nu beneficiază de prescripții.
    Nimeni dintre complicii regimului trădării patronat de moşierul Băsescu să nu se iluzioneze metafizic.
    Traian Băsescu nu e nemuritor.
    Şi nici pe vecie cocoțat în magistratura supremă a țării.
    Şi nici crimele în contra poporului nu se uită ca-n poveştile cu proşti.
    Şi nici ca-n filmele americane , pentru handicapați.
    Şi nu mai e mult şi vin socotelile.
    Alea mari.
    NOI nu vom avea nevoie nici de tribunale , nici de „justiții” mincinoase , nici de „judekăți” trucate , sekuriste .
    Nici de prokurori gestapovişti.
    Şi nici de Сurți „supreme” care-s înțesate cu judecătoare hoațe , kurve , lepre , fasciste şi băsiste.
    Noi nu ne vom încurca în hârțoage ca bucherii , ca intelectualii.
    Poporul vrea DREPTATE . Nu fofârleală .
    Poporul VA AVEA dreptate .
    Dreptate Românească , nu solomonăreli .
    Dreptate , nu pălăvrăgeli anapoda . Dreptate , nu gargară de bucheri . Dreptate , nu fățărnicii de maflări . Dreptate , nu minciuni de pleşi şi tizmăneni . Dreptate , nu bolboroseli de „filozofi” hârciogi şi „înțelepți” . de spioni şi trădători .

    Dreptatea poporului ; nu mascarăzi de ghiutănştaini .

  47. pentru Horvath Robert , aşa-zis „cineast” (?!?)

    Ai întrebat , îți răspund :

    Varanul este de aur şi la propriu şi la figurat . De ce este de aur ? simplu : pentru că aşa a hotărât poporul .
    Daca nu admiți acest lucru înseamnă că te pui în contra voinței poporului . Că îl sfidezi .
    Asta deobicei se pedepseşte .
    Nu-ți spun cum , că o să afli şi singur .
    Dacă nu-ți convine răspunsul sau dacă te deranjează viitorul sumbru ce ți s-a rezervat , mergi şi fă reclamație . La idolul tău bicisnic şi mare trădător de țară . La Ion Mihai Pacepa .
    Pe care văd ca îl ridici în slăvi înalte , ca pe un principe . Ca pe o beizadea scârboasă .
    Închină-te la el şi zi că-i dumnezeu !!!
    Şi caută-l şi firtiseşte-l şi glorifică-l intens şi pe ălalaltul : adică pe Ghiutănştain , care e un dumnezeu şi mai mare . Pentru că e de soi mai „nobil” , mai bun . E soi de împărat al lumii !!! Drept pentru care în fața ăstuia din urmă să-ți faci cruci multe şi să te prosternezi adânc , ca la biserică …
    Evident şi unul şi celălalt sunt „mari” şi „dumnezei” pentru tine şi pentru cei ca tine . Nu pentru noi .

  48. TOT CURAT CA LACRIMA !
    ROBERT HORVATH SUA says:

    O carieră de peste 20 de ani în politică: Competență, perseverență, cinste și patriotism. Aceiasi placa. Lipseste biblia.

    Interviu Ioan Ghișe
    ROBERT HORVATH SUA august 27th, 2014 a spus:
    DOMNULE GHISE SUNTETI UN SECURAN ORDINAR !
    Aveti aceleasi sanse ca Ben Laden.
    In afara ca sunteti securist ma deranjeaza profund…… ca aveti mutra de
    securist. Va cunoaste tot Brasovul .
    Ma deranjeaza mai putin notele informative.
    “Mă angajez să sprijin în mod secret şi organizat organele de Securitate (…), să informez în mod real despre orice fapte îndreptate împotriva securităţii statului, indiferent de persoane sau grad de rudenie“
    Aceasta declaratie
    DA.

  49. VARANUL SE CREDE SMECHR SI NE INSULTA INTELIGENTA !

    Redactie
    Aceiasi tactica de cenzura indirecta.
    Blogul sta inchis ca si Varanul.
    Deodata acesta trece la un nou editorial si zecile postari negative
    raman necitite.
    Degeaba …adevarul nu poate fi ascuns.
    Ceausecu a avut conturi. Nu a murit impuscat sarac……. cum seful tau
    incearca sa ne aburesca.
    A fost mai bogat ca Peron si Marcos la un loc.
    Cu respect pana la urmatoare cenzurare

  50. Sânt președintele României . Sânt cel mai mare şi cel mai deştept dintre români . Vorbesc întotdeauna numai adevărul .
    Vă spun :

    eu vă vând pe voi .
    .
    .
    .
    vă vând . vă vând . . . VĂ VÂND . vă omor

    vă vând . vă vând . . . VĂ VÂND ……………………….. VĂ OMOR .
    ….

  51. Serbanele.
    Tanar securan lingator de licurici de aur.
    Pacepa este seful contra spionajului pentru europa de est si tarile
    baltice. Un specialist . Un om cu care presedintele Obama se sfatuieste de doua ori pe saptamana.
    Daca Varanul de aur ,argint, bronz si tinichea merge pe mina evreului bolsevic
    Naum a-si merita soarta. A-l vei linge multi ani inainte.
    Sau nu vei avea ce linge. Procesul ICA nu este politic ci un proces aranjat de
    de prietenii varanului care simt pericolul american.
    Deocamdata vor sa nu vorbeasca. Maine vor face sa nu vorbeasca deloc.
    Sunt dusmanul de moarte a varanului dar nu I-am negat talentul si inteligenta
    nativa. In fond Pacepa a-l sfatuieste de bine. Joci pe ulita noastra sau nu o sa mai joci deloc.

  52. Varane smecheras
    Ceausescu era un taranete smecher mai mare ca tine.
    Stia cu perestroica se apropia sfarsitul.
    Conturile din strainatate erau gata sa plesneaca.
    Au plecat din tara camioane cu lingouri de aur.
    Transporturile au fost facute cu ajutorul americanilor.
    in schimbul armelor rusesti de ultima tehnologie.
    Ceausescu nu a avut conturi ?
    Superi inteligenta multora.
    Nu si a lingatorilor fundului tau de aur.
    Dar ai o sansa. Dovedeste ca tu varane smecheras nu ai avut de
    aface cu ele,
    Dovedeste. Sau zece cotoronti cu totul si cu totul de aur sunt numai
    Inceputul.
    Ultimele ceculete americane au disparut din cauza revolutiei organizate
    de securani.
    Americanii vor banii inapoi.

  53. BASESCU SI-A ……….. NOROCUL !
    Dupa Libia ….Siria

    PILOTI ROMANI TRANSFERATI DIN LIBIA IN SIRIA !

    MApN a precizat, pentru Mediafax, solicitat sa comenteze informatiile potrivit carora liderul libian Muammar Kaddafi a recrutat mercenari inclusiv din Romania pentru a lupta impotriva fortelor opozitiei, ca „nu este vorba despre persoane care sa faca parte din cadrul MApN”. Anuntul trebue citit invers conform informatiilor servicilor franceze.
    Romanii, ,sunt piloti folositi pentru a compensa lipsa acuta de oameni, in conditiile in care majoritatea celor care pot pilota avioane si elicoptere au dezertat sau refuza sa-si bombardeze conationalii, pretind surse rebele citate de al-Awsat si preluate de BBC News.
    Aceleasi surse spun ca o dovada in acest sens e faptul ca pilotii avionului doborat in Ras Lanuf aveau documente de identitate romanestila ei.
    Documentele gasite de serviciile franceze dovedesc ca lovitura militara din Ciad a fost organizata de Basescu. Urmeaza documente terminale.
    VOI REVENI CU DOCUMENTELE SERVICIULUI FRANCEZ CARE SPUNE ” PILOTI CU GRAD SUPERIORI ACTIONEAZA IN LIBIA CA URMARE A UNEI INTELEGERI SECRETE GADDAFI – BASESCU. CONCLUZIE …..LIBYA REPREZINTA LATUL DE GATUL PRESEDINTELUI ROMAN.
    Robert Horvath Deva
    Corespondeta speciala din New York

  54. LUMPENII LA PUTERE
    ELITA TARII PIERE !
    Sunt calatorit in jur de lume. Cunosc deasemenea societatea
    romaneasca .
    Inainte de comunisti romanii aveau toata consideratia occidentului.
    Un roman la Paris era privit la fel ca un italian, spaniol etc.
    MOTIVUL : ELITA SUS
    NEAMUL PROST LA LOCUL LUI
    JOS

    Comunismul a distrus fizic si moral elita la canal si inchisori.

    LUMPENUL CEAUSIST
    Baza societatii TARANUL a fost dus la orase sub idealul
    industrializarii.
    EL NU A DEVENIT PROLETARIAT INDUSTRIAL
    CI LUMPEN .
    NICI TARAN NICI ORASAN.

    LUMPENUL MAJORITAR

    REVOLUTIA A PUS BAZELE STATULUI MAFIOT
    Cine avea bani in 89 ?
    Securistii si tiganii.
    Cei mai tari cei din comertul exterior

    STATUL DE TIP MAFIOR ESTE O ALIANTA INTRE CLANURILE TIGANESTI
    SI CLANURILE SECURITATII.
    Lupta politica este doar razboiul pentru ciolan a diferitelor clanuri.

    ASISTAM LA CATEVA FENOMENE MAJORE

    1- MANA DE LUCRU SI CU MICI EXCEPTII CREIERUL, A PLECAT
    2 – PRODUSUL INDUSTRIAL ESTE SUB 89
    3- 3% DIN POPULATIE DETINE TOT CAPITALUL. RESTUL MIZERIA MATERIALA SI BATAIA DE JOC,
    4 ECONOMIA REALA ESTE O INVENTIE .

    ROMANIA ESTE UN STAT COMPLET DEZINDUSTRIALIZAT
    CU AGRICULTURA LA PAMANT !
    Bugetarii, pensionarii si asistatii socil depasesc ca numar pe cei
    care muncesc pentru sustinerea lor.

    MANELIZAREA ROMANIEI
    TIGANII DEVIN MAJORITARI.
    CLANURILE TIGANESTI PREIAU PUTEREA.
    PUTEREA ECONOMICA DEVINE POLITICA

    CE ESTE DE FACUT
    IN PRIMIL RAND
    RECUNOASTEREA REALITATII
    SI
    TREZIREA !

    ATENTIE : ROMANIA SUBZISTA PRIN BANII VENITI DIN STRAINATATE SI
    ECONOMIA LA NEGRU.

    Clasa de mijloc nu exista si este in formare. Antreprenorul roman-o inventie.

    NOUA REVOLUTIE …..A MAMALIGII CARE EXPLODEAZA ….CATEODATA .
    TREBUIE SA DUCA LA O INVERSARE A VALORILOR

    ELITA SUS ……

    PS Am crezut ca pot lupta mai de singur impotriva tuturor.
    M-am inselat si sunt invins ?

  55. VARANUL LUAT LA BANI MARUNTI !

    Doresc ca Varanul sa dea o explicatie
    despre stergerea comentariilor mele.
    Va urma un drept de replica si ….LA REVEDERE !

    Se pare totusi ca este o initiativa mai mult sau mai putin personala
    a redactorului local.

    Nu vreau sa ma grabesc cu concluziile…….
    Oricum Varanul este infiltrat de sus si pana jos.

  56. Români : priviți-l pe Traian Băsescu aşa cum este în REALITATE
    Priviți-l cum se manifestă atunci când crede tâmp că nimenea nu-l vede .
    Dar eu , …. , eu văd şi când nu văd
    Şi tocmai l-am văzut
    Acum vă spun şi vouă
    Ca să aflați cu toții .

    ***

    Băsescu îi urăste năpraznic pe Români
    din toata goliciunea hâdă a sufletului sau strâmb , venetic şi străin de neam şi de pământul acestei țări .
    Şi-atunci când crede că nimenea nu-l vede … se schimbă-îngrozitor la față , privirea i se tulbură precum a duhurilor-rele … scrâşneşte urâcios , lugubru şi dement din dinți , mai-mai să şi-i zdrobească .
    Urlă , înjură , zgârie cu ghearele pereții sălașului oribil unde zace şi căruia îi zice fraudulos „cabinet prezidențial de lucru”.
    De l-ați vedea , ați zice că-i un maghiosnic dement , drăcesc şi apucat de streche !
    Rage şi scuipă balele-i grețoase pe drapelul țării , bălmăjind în acelaşi timp blesteme oribile în contra noastră , a poporului .
    Blesteme guturale , rostite în limba lui lătrată , ancestrală şi-cea-adevarată : tătăreasca .
    Limba năvălitorilor , a sălbaticilor , a criminalilor şi a duşmanilor civilizației omeneşti.

    Când pe moment se potoleşte , iese cu perversitatea specifică asiaticilor la televizor şi ne urează „La mulți ani Români” şi „Trăiască drapelul nostru național”
    După care scuipă iarăşi groaznic pe drapel . Şi face asta în batjocură şi cu dispreț , cu mare satisfacție şi cu ură multă şi mongolă .
    … şi-i zice mândru târâturii „imperiale”, boarfei , scârbei zisă EBĂ (kurvă , ciochistă , botoxată , analfabetă şi europarlamentară ) : să crape draku toți valahii ăştia !!!
    Apoi încremeneşte ca nebunii ; stă drepți , solemn … şi urlă :
    Traiască Laszlo Tökeș ! traiască Viktor Orban ! TRĂIASCĂ MIKLOȘ HORTHY !
    Ah ! l-am uitat pe Laszlo Köver , regele fasciştilor în viață . Scuze !
    Că ăştia m-au salvat la referendum atunci când m-a zdrobit poporul …
    Cum m-au scăpat de furia românilor cei idioți şi coropcari acum doi ani !
    Ce le-am făcut atunci otrepelor valahe !!! Cum i-am batjocorit , cum le-am strivit făpturile !
    Cum le-am luat zilele din ei şi libertatea pe care şi-o câştigaseră prin vot , ca proştii !
    Şi cum i-am mai călcat pe capete cu ajutor străin ! Cu intervenționişti , spioni şi sabotori aduşi de pretutindeni . Cu ghiutănştaini şi redingi . Cu merkăli şi barroşi . Cu cămătari tâlhari şi-americani . Cu tot ce e dihanie deşănțată de prin străinătățuri şi strâmbăciune duşmănoasă de români .
    Atunci la referendum am fost într-o primejdie mare . Era să dau de dracul ! Mă spulberau Românii ăştia păduchiari de nu-mi erau măreții unguri chiar ca frații !!! Ei m-au scăpat de furia românilor cei coropcari acum doi ani !
    Deci lor le sunt dator vândut , cu tot ce am .
    Deci : Glorie lor .
    şi Cinste mare lor .
    Le datorez : supunere şi ascultare …
    Şi-n schimb , voi rupe-n două la Români !
    Le iau şi zilele din ei ; acelea blestemate ce le-au mai rămas .
    Crăpa-r-ar toți odată , pân`la unul !
    O să-i învăț eu minte …. doar am timp destul şi sprijinul străinătății pentru asta !
    De data asta nu-mi mai scapă otrepele nevolnice , valahe . . .
    Lăsați pe mine …
    îi RUP .
    îi SPULBER .
    îi FĂRÂM .

    îi vând . îi vând . ÎI VÂND . îi omor . ÎI OMOR !

    POST SCRIPTUM : Păi dacă l-ar vedea poporul pe-acest perfid Traian Băsescu ce face şi cum face … întocmai şi la fel precum v-a fost descris aicea …
    … atunci , n-am dubii : I-AR DA FOC . CU TOTUL .

  57. Drept de replica
    @ Serban
    pentru Horvath Robert ,

    Ai întrebat , îți răspund :

    Varanul este de aur şi la propriu şi la figurat . De ce este de aur ? simplu : pentru că aşa a hotărât poporul .
    Daca nu admiți acest lucru înseamnă că te pui în contra voinței poporului .

    DECE POPORUL NU FACE REVOLUTIE SA-L ELIBEREZE PE VARAN ?
    DECE MILIOANE NU SE INDREAPTA
    SPRE RAHOVA ?
    DECE ? DECE ?
    Dece

  58. Am prezentat un dosar cu cateva sute de pagini, domnului Adrian Calin cu privire la privatizarea frauduloasa de la SC Frottierex SA. Statul si in egala masura actionarii, au fost furati de 25 milioane Euro, cu sprijinul politiei si parchetului.
    Cred ca prezentarea acestui dosar, poate dezvalui cum se fura o fabrica sub ochii nostri.

  59. Cândva , în viitor , istoria Românilor va vorbi aşa :

    ” Pe vremea când traian băsescu şi familia sa bogătaşă locuia în palate cu policandre de cleştar iar cei cu palmele bătătorite în cocioabe … Bucureştiul avea un centru unde boierii şi moșierii băsişti se urcau pe scări de marmură .
    Se adunau acolo să se-arate la „prostime” , să-i vază lumea cum arată , să-i invidieze pentru cât erau de graşi şi leneşi .
    Vorbeau între ei pe englezește , lăbărțat , vrând să-i imite pe gangsterii americani ; şi-şi lăudau unii la alții boturile unse cu grăsime şi ciocurile lacome de moşieri jnapani , obezi şi bine îmbuibați.
    Apoi îşi povesteau fuduli nevoie mare cum jumuleau şi oropseau poporul .
    Cum îi bagău în închisori pe oameni.
    Ei dimpreună cu tâlharul ,
    cu bimbaşa vânduților ,
    cu regele moşierilor . CU TRAIAN BĂSESCU .

    … Şi Bucureştii mai aveau pe-atuncea şi mahalale nesfârşite , unde igrasia se urca pe pereți fără ascensor , pe unde locuia poporul …

    . . . Până când disperați de ură şi încovoiați de poveri şi săracie cruntă , Românii s-au adunat cu mic , cu mare.
    . . . Şi l-au făcut una cu pământul pe moşierul cel mongol .
    Dedimpreună cu complicii lui moşierii şi cu toată liota de asupritori jăpkari şi duşmănoşi de țară şi de om pe care o strânsese lângă el . Şi i-au rupt în bucăți . Şi au hrănit cu ele porcii .
    … Şi după aia nici un ghiutănştain şi nico nulandă n-a mai călcat prin țara românească ”

    Ei bine , eu Şerban vă zic vouă : acest lucru se va petrece necruțător şi implacabil . E doar o chestiune de timp , de oportunitate şi nu de conjunctură.

    Cu voia sau fără voia Americanilor şi-a celor ce l-au sprijinit de acolo.
    Marii tâlhari şi profitori ai domniei arnăuțești , criminale , sălbatice , păgâne , drăceşti şi tătăreşti a celuia ce-a fost Băsescu Criminal Mongol (şi moşier).

  60. vă spun despre :

    – INTELECTUALI SLUGARI . TRĂDARI , CRIMINALI ŞI BĂSESKARI –

    Intelectualii băseskari sunt mincinoşi , fățarnici . Sunt aroganți , se umflă-n pene ca păunii .
    Intelectualii băseskari sunt dubioşi şi putrezi . Bodogănesc minciuni sfruntate , de bucheri . În scop murdar , de-a înşela poporul .
    Intelectualii băseskari nu înțeleg poporul şi sunt împotriva lui . Şi complotează şi urzesc în contra lui .
    Intelectualii băseskari se înhaită cu duşmanii țării , cu străinii . Şi spionează pentru ei . Şi se mândresc cu asta .

    în sensul acestor axiome voi dizerta şi voi descrie aceste specimene aşa cum sunt şi aşa cum merită … şi vă voi arăta această clică în întreaga ei „splendoare ” !!!
    citiți mai jos ca să vedeți cu toții adevărata față a acestei liote obraznice , duşmană de român , de om şi de popor .

    Falsa , abjecta „intelectualitate” băseskară , cea anti-umanistă , fascistă , anti-românească şi „de dreapta” – din care răpăditurile duăjdoiste , iceriste şi spioane fac cu netrebnicie parte – a fost şi va râmane întru-totul îngrețoşătoare ..

    Spun asta pentru că n-am văzut printre ei Kanți , ci Pleşi .
    N-am văzut Heideggeri , ci Liicheni .
    N-am văzut Feuchtwangeri , ci Patapievici spioni , ciochişti şi sekurişti .
    N-am văzut Truman-Capoți , ci „сolonei” Turceşti abjecti , slugari . Fugăi de colo până colo .
    N-am văzut Pascali , am văzut Tizmăneni transfugi , criminali , pacepişti , escroci , trădari şi arivişti .
    N-am vazut Alberți Camiuşi , am văzut Ion Cristoi . Claponi borțoşi şi utecişti . şi legionari . şi băseskari . şi asta dedimpreună şi-n acelaşi timp .
    N-am vazut Marquezi , am văzut Cărtărărăşti mizeri , pornografi şi libidinoși , avizi de pomeni şi de huzmeturi băsekare . Ca milogii.
    Turmă de nonvalori , dar profitori.
    Turnători , dar ipocriți .
    Moralişti , dar codăi şi homosexuali notorii …

    Acesta-i adevărul şi de aceea Pleşii , Liichenii , Turceştii , „Coloneii” , Tizmănenii , Cristoii , Cărtarăştii , Patapievicii şi alte lighioane culturnice şi asemănătoare s-au înhămat ca bivolii la carul moşierului Băsescu (criminal , mongol şi proxenet) . Şi la kăruța sekurității băseskare !!!
    Acest „sublim” Băsescu fiind om de jos grobian ca porkul , soios , needucat … nu are nici cunoaştere dar nici pretenții : vrea doar să fie lins şi slugărit . Şi ridicat în slăvi înalte !

    Ceea ce indivizii numiți mai sus au şi făcut . Fără ruşine .
    Ca porcii.

    * * *
    În loc de încheiere …

    Această liotă obraznică de intelectuali criminali şi băseskari îşi va primi-n сurând „răsplata” . Şi „cadourile” .
    Cadouri scumpe .
    Răsplata le-am pregătit-o noi , poporul.
    Cadorile , tot noi poporul !
    Adică vor fi răsplătiți , „cadorisiți” şi bine-îndesați … cu ocne !
    Vor fi „îndestulați” cu Poarte Albe , cu Rahove şi cu Jilăvi .
    Să se îndoape cu culturi şi să se „înțelepțească” bine . Încârdăşiți şi cot la cot cu hoții , calpuzanii , violatorii şi kuriştii , frații lor !!! Şi alte soiuri „academice” asemănătoare lor .
    Să facă schimb de „experiențe filozofice „, extatice şi metafizice ; profunde , carteziene ! Ca hârciogii !!
    Aceasta e „răsplata” lor cea bine-meritată de-aici , de pe pământ . Nu de prin ceruri !
    Va fi loc bun . Va fi chiar „raiul” lor frumos !
    Olimpul lor şi visul lor !
    Miniunatul lor vis !

    * * *

  61. In definitiv si la urma urmei nu stiu cat de simplu se cladeste un trust de presa cum e Intact Media. Am sa va spun sincer domnule Voiculescu ca nu sunt tocmai increzator in crearea lui asa pe chin si truda. Trustul PRO era finantat bine mersi din strainatate, OTV-ul asisderea.

    Ceea ce a diferentiat de-a lungul anilor trustul dvs de altele au fost multiplele feluri in care oameni obisnuiti au primit ajutor nesperat pentru copii lor, pentru dramele prin care treceau, fundatiile si campaniile umanitare au fost aproape neegalate. Si asta atrage clar invidia.

    In plus nivelul de profesionalism din trust a fost mereu top-level. M-am uitat spre exemplu la cateva din emisiunile de la Nasul tv si ma intrebam daca oamenii aia se aud realmente vorbind, mie unuia mi-ar fi fost jena sa fac o emisiune care mai curand seamana a o sueta la un barbut. De labe1 teveu nu mai spun, inca n-au ajuns la nivelul ala, dar gradul de slugarnicie basista si de mizerie e la cote maxime.

    Nu fac tocmai o apologie trustului. Consider in continuare ca „Un show pacatos” e cea mai mizerabila emisiune produsa vreodata in Romania iar postul Antena Stars promoveaza puternic frivolitati si pitiponceli pe banda rulanta.

    E cert insa ca in ce priveste implicarea unora dintre jurnalistii din trust in problemele sociale, aceasta e indisputabila. Si in plus, cel mai important, rezonez cu ideile politice si sociale promovate la Antena3.

    Nu cred ca sunteti chiar asa fara pata domnule Voiculescu, insa sunt absolut convins, si cine nu e convins e fie imbecil fie de rea credinta, ca decizia asta aberanta de confiscare extinsa e o nedreptate mizerabila, e ceva ce nu mi-am imaginat vreodata sa se decida intr-o instanta din Romania chiar daca stiam bine cum merg lucrurile. E inadmisibil.

    Eu nu ma astept sa demonstreze ei nimic in privinta conturilor, eu ma astept si totusi sper ca aceasta decizie sa fie cumva atacata si intoarsa in vreun fel, e absolut absurd ce se intampla, si e absurd chiar daca sunteti vinovat chiar daca nu.

  62. Domnule Profesor,

    Cu citeva luni in urma v-am atentionat ca va veti duce la Puscarie printr-o descoperire ce mi-a aratato Dumnezeu si ma-ti ignorat era o USE sa scapati si nu a-ti vrut sa ma ascultati, va mai spun inca odata si i-mi pare rau ca vo spun tot din partea lui Dumnezeu pacatul care va urmareste din tinerete va va aduce pedeapsa cu moartea si ar fi pacat daca nu vreti chiar in ultimul ceas sa ma ascultati Dumnezeu va mai da o sansa si va fi ultima ,unde si cum pot lua legatura cu cineva din familia dumneavoastra? si cu aceasta am incheiat

Comentariile sunt închise.