Vă propun o afacere (deh, prima vocaţie nu se uită): vând două spaţii de publicitate pe blogul meu contra 300 de euro, timp de trei luni. (Motivul: înţeleg că stau bine cu traficul zilnic – între 3500 şi 7000 de ”vizitatori unici”). Cu banii ăştia oferim două ”Burse de blogger” pentru tineri inteligenţi, cu idei şi condei, care se străduiesc să-şi facă cunoscut propriul blog şi să câştige şi nişte bani din asta.

Eu, la rândul meu, pun la bătaie două ”Burse de blogger”, ca să fim la egalitate. (Pun şi mai multe, important e ca ideea să prindă).

Adresa oficială pentru oferte este: [email protected]. Cei care doresc să-şi propună blogurile pentru bursă sunt rugaţi să posteze un comentariu cu link la acest post (Dumnezeule, ce limbă ciudată am învăţat!).

P.S. Având în vedere criza de pe piaţa media, orice publicaţie, radio, televiziune sau site din trusturile lui Dinu si S.O.V. beneficiază de un discount de 20%.

89 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Pana ieri nu am avut nici o cunostinta despre dumneavoastra pana in momentul in care am citit scrisoare catre Camelia.Povestile care le-am auzit sant doar niste barfe de budoar din gura unora ca carcotasii (cacofonia e facuta cu intentie) de la care nu poti lua nimic concret sau educativ.Simpla dumneavoastra semnatura *TATA* la sfarsitul scrisorii ma lasat fara cuvinte pentru simpu fapt ca vine din gura(ma rog mana)mogulului,potentului financiar,omului politic,profesorului……a tatalui. Nu ma asteptam sa fiti asa…uman.
    Mult succes in continuare
    Cu stima

  2. Sunteti atat de simpatic ..pe cuvant :))
    Chiar sunteti un mogul cool !!!.
    Nici nu stiu cum sa spun..Fericiti sunt cei ce va au ca prieten..care va cunosc cu adevarat ! Cu siguranta sunteti la fel si in viata de zi cu zi nu numai asa cum va vad eu pe blog !!

  3. cine este cel care administreaza blogul. Nu cred ca Dan Voiculescu scrie cu degetelele dumnealui la tastatura de la laptopul de pe birou.
    Oricum o scriitura placuta la citit.;)
    Nu inteleg ce vreti cu bursele astea. Trebuie sa fie mai explicata campania,nu o inteleg.
    Deci , sa-mi pun un banner cu trimitere la site-ul meu ,aici pe blogul dumneavoastra si pentru asta sa va dau circa 300 de euro? din acesti bani , dumneavoastra premiati un blogger pe care dumneavoastra il considerati viitorul number one? Am inteles bine? O singura plata catre acel blogger? sau ea se va intinde pe parcursul a mai multor transe?

  4. poate putin deplasat dar am incercat pe toate caile ( stiu ca e greu sa te lupti cu institutiile de stat ) dar nu renunt pt ca daca am renunta toti …
    Exista o problema mare la Spitalul de urgenta Bagdasar Arseni – Bucuresti, la sectia de radiologie si nu reusesc sa ma fac inteleasa mai pe nicaieri ( mai asteptam un raspuns acum de la protectia muncii sa vedem ) dar vreau sa trimit aceste nereguli si catre Dl Raed Arafat intrucat sunt si cateva probleme legate de UPU ( Unitatea primiri urgente ), credeti ca este posibil sa imi spuneti o adresa de e-mail? Sau sa ma indrumati catre institutii care se ocupa cu controlul conditiilor de munca? Sunt probleme si cu radiatiile, Am incercat la CA CAN, Protectia muncii si Igiena radiatiilor, daca am omis ceva si stie cineva si alte institutii care ar putea lua masuri va rog sa ne ajutati

    Multumuim pt timpul acordat, si scuze daca am fost deplasati.

  5. Deci, in esenta, orice firma isi poate pune aici reclama contra sumei de 300 euro/3 luni (adica 100 pe luna?) – din banii astia 2 burse se duc la 2 bloggeri. In plus, cool-mogulul ridica potul si pune si el la bataie ALTE 2 burse de blogger (atentie, ca nu zice suma, e smecher! – poate plusa sau poate da egal – mai putin no way).
    Nasol este ca doar firmele celorlalti 2 moguli (Dinu si SOV) au discount de 20%. Why? Sunt mai ,,crizati” decat noi, restul firmelor impozitate forfetar :))))?

  6. Mogul:se exercita asa cum considera cineva,fara a fi prevazut de lege puteri sau masuri care desavirsesc cadru legi

  7. Bursele oferite vor fi asemenea burselor de studi pe care fundatia Voiculescu le-a oferit cu mare tam tam dar a uitat sa le plateasca dupa primul an?

  8. dragilor, voi chiar credeti in naivitatea vs ca scrie chiar „mogulul” ? ;))) are omul un PR foarte bun, care vrea sa intre lumii pe sub piele si uite ca fraierii „musca momeala” :))) anyway, inspirata miscare de PR :P

  9. p.s. eu voi crede ca mogulul are habar ce scrie PR-ul pe blogul „lui” DOAR CAND postarile vor fi video :)) macar vor fi citite de pe prompter :))) cu scrisul e simplu sa ai blog + PR = habar nu ai ce „actiuni” mai intreprinzi :)

  10. Din pacate comentariul meu nu are relevanta cu articolul dvs. si daca sunteti amabil,va rog sa-mi raspundeti de ce pe antene,seara de seara la emisiunile Sinteza zilei si Vorbe grele,vesnicile teme il au in vizor pe Basescu.Ok,e clar ca functia de presedinte il depaseste dar corect ar fi sa vorbiti si despre cei care au adus tara la sapa de lemn si ma refer aici la Nastase,Hrebenciuc,Iliescu,etc. si bineinteles la domnia voastra.Puteti discuta si despre mogulii Vantu si Patriciu fara nici un fel de problema.
    Fiti corect si spuneti adevarul despre toti sau nu cumva ati facut impreuna front comun impotriva marinarului?Stiti prea bine ca dvs. impreuna cu multi altii care si-au batut joc de tara,aveti mainile patate.
    Aveti averi obtinute suspect si de invidiat pe care un cetatean obisnuit care castiga minimul pe economie nu le poate atinge nici in zece vieti.
    Nu-mi spuneti ca ati obtinut totul prin munca cinstita ca ma pufneste rasul.
    Astept raspunsul dvs.,daca va veni si bineinteles daca imi veti aproba comentariul

  11. Care sunt criteriile conform carora veti alege/selecta cele 2/4 bloguri? Daca e regulament… asa sa fie. Dar sa stim care sunt criteriile. Subiective gen ,,Cristofor” sau obiectve gen ,,ideal comun”?

    @ana – aduna-te si scrie la un loc, intr-un singur comentariu… pari ca si cum ai fi o virgina la 80 de ani, fara sa stii ce te-a adus in aceasta postura.

  12. Aveti idei bune. Sunteti o inspiratie.:) Admir foarte mult spiritul antreprenorial. Ati auzit ca a venit Joseph Stiglitz in Romania(Mare om!:) )? Trebuie sa recunosc ca sunt un fan al capitalismului chiar daca sunt o persoana profund altruista. Capitalismul nepervertit este un sistem reusit. Nu inteleg cum unii spun capitalism unui sistem in care reperul de echilibru al sau nu il constituie cererea. NU iei niciodata masuri care sa afecteze cererea. Sau le iei dar atunci nu mai numesti sistemul capitalism. Se tot lamenteaza americanii ca a esuat capitalismul…pe naiba. Si bancile nu dau credite daca nu au cui. Ca sa poata da credite, acea creditare trebuie sa fie sustinuta de economie altfel nu-si vor asuma riscurile. Normal ca daca au Statul ca si garant absolut si reglementare fiscala permisiva, ele o sa faca tot felul de prostii. Cum poti sa bazezi un sistem pe bunul simt sau lipsa lacomiei?Nu exista”too much in capitalism” decat daca te opreste piata. Cateodata mi se pare ca sunt intr-un film prost. Sper sa va gasiti ofertanti pentru publicitate! Va pupacesc pe toti.

  13. Bravo domnule Voiculescu, super-initiativa, nu-mi pare rau ca v-am votat, sunt din colegiul dvs. Mai vrem asemenea initiative, la nivel mai mare ;)

  14. Pensiile si principiile care le guverneaza

    1. principiul unicitatii – propune existenta unui sistem unitar de pensii pentru toate categoriile profesionale care au venituri din castigurile salariale. Pensiile vor fi calculate in functie de contributia fiecarui angajat si in functie de durata in care s-a contribuit la sistemul public de pensii.

    2. principiul obligativitatii – persoanele fizice si juridice au obligatia sa participe la sistemul public, drepturile de asigurari sociale exercitandu-se corelativ cu indeplinirea obligatiilor.

    3. principiul contributivitatii – fondurile de asigurari sociale se constituie pe baza contributiilor datorate de persoane fizice si juridice, participante la sistemul public.

    4. principiul egalitatii – va asigura tuturor participantilor la sistemul public, contribuabili si beneficiari, un tratament nediscriminatoriu in ceea ce priveste drepturile si obligatiile prevazute de lege. Acest principiu sustine ideea ca toate pensiile vor fi calculate la fel pentru toti angajatii.

    5. principiul repartitiei – fondurile realizate se redistribuie pentru plata obligatiilor ce revin sistemului public.

    6. principiul solidaritatii sociale – participantii la sistemul public isi asuma reciproc obligatii si beneficiaza de drepturi pentru prevenirea, limitarea sau inlaturarea riscurilor sociale.

    7. principiul autonomiei – bazat pe administrarea de sine statatoare a sistemului public.

    Guvernul va initia o lege a pensiilor unice avand la baza principiile enumerate mai sus.

    Domnule Dan Voiculescu va supun atentiei urmatoarea situatie:
    – in Romania- functionarii publici in prezent au venitul salarial compus din salariul de baza, sporuri, stimulente, etc.
    O parte din componentele venitului salarial sunt variabile si depind in mare masura de aprecierile subiective ale celor care le repartizeaza generandu-se in acest sens situatii in care pentru aceeasi incadrare, aceleasi atributii, aceeasi munca prestata doua persoane sa obtina venituri salariale diferite. Si de parca n-ar fi de ajuns inechitatea creata in timpul vietii active din punct de vedere al muncii, aceasta inechitate si anomalie se extinde in timp astfel ca la pensionare indivizi cu aceeasi vechime, aceeasi munca prestata vor beneficia de pensii diferite din punct de vedere al cuantumului.
    In plus- cu toate ca in majoritatea statelor europene indivizii sunt incurajati sa desfasoare in paralel activitati aducatoare de venituri, in Romania pentru functionarii publici acest lucru este interzis, afectand individul atat in perioada vietii active cat si la vremea la care va fi pensionar.

  15. e super orice investitie in tineri in tara asta si dumneavoastra sunteti number one ,dar este pacat ca nu sunt si averizati tinerii despre smecheriile electorale prin care sunt pacaliti,de exemplu cea cu creditele pentru case(evident se incearca atragerea voturilor inspre ea-BA)

  16. La cati oameni are echipa de PR a mogulului,incep sa banuiesc si eu ca bloogereste o persoana tanara si obisnuita cu internetul,messengerul si blog.netul.Ca sa citesti toate comentariile si sa raspunzi,asta inseamna mult timp,pe care nu stiu daca dl.Voiculescu l-ar pierde in fata calculatorului.Probabil este tinut la curent cu ce mai e pe blog si scrie postarea zilnica,dar este de apreciat ca dupa doar 9 zile spiritul intreprinzator iese la iveala.O sa ne distram foarte bine,urmarind evolutia blogului.

  17. Domnule Voiculescu, ati distrus Romantic FM. Ati decretat ca vreti sa auziti numai muzica si ati dat afara cei doi redactori de la stiri, de altfel unii dintre cei cu experienta. La fel, nu mai vreti sa auziti voci pe post. Era un radio care putea sa ajunga in primele 3 din Bucuresti. Din pacate, “geniul” dumneavoastra managerial va duce postul de radio catre coada clasamentului in scurt timp. Daca nu e asa cum spun eu, ma angajati pe cel putin 1000 de euro? Tineti pariul?

    PS 1Nu ma astept sa imi raspundeti. Dar cred ca ati facut o mare greseala. Acest post putea sa fie una din revelatiile radioului din Bucuresti.

    PS 2. Intr-adevar, aveti dreptate. Voi lupta pentru drepturile mele de salariat…stiu care sunt……si cred ca stiti la ce ma refer…..

  18. Voiculescu a decis ”fara stiri” la Romantic???????? Slava Domnului, de 8 ani sper sa se intample asta. Chiar si mie incepe sa.mi placa. Dar BOC RULZ in continuare!!!!!!!!

  19. Cititi pe http://www.max-media.blogspot.com de ce stiu sigur ca Traian Basescu va candida din nou si ca isi doreste foarte mult sa nu dea gres.
    Roberta Anastase si alti democrat-liberali cheama membrii partidului „sa ne aparam presedintele”. In alta ordine de idei, la capitolul organizare, jos palaria pentru PDL. Dupa cum se misca vor iesi primii la europarlamentare.

    P.S. Nu sunt simpatizant PDL.

  20. chiar daca nu clapaceste la taste mogulul, faptul ca a inteles avantajele si acestui mijloc de comunicare si imagine (blogul adicatelea) e tot o bila alba…
    cand moguluii politici sau economici vor intelege ca nu pot fi tatuci va fi mai bine… chiar si pentru ei; uitati=va la cei care au probleme ca au completat gresit o declaratie de avere – cat i-ar fi costat sa faca acest lucru cu un jurist langa ei ca sa nu aiba apoi probleme.
    dar hai sa verificam daca aici e PR-istul sau chiar mogulul:

    „MIrcea Badea e blat cu Traian Basescu”

    http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/

  21. Domnule Voiculescu,

    1. Cine va spune ca aveti traficul asta? :) Alea sunt vizualizari, nu unici. Puneti script la trafic si discutam.

    2. Nici bloggerii mari nu iau 300 de euro pe un banner. Deci dati pretul mai jos.

    3. Astept raspunsul cu munca la negru.

  22. Domnule mogul, intai de toate, bun venit in blogosfera. Vin si eu cu o idee, apropo de PS-ul dvs. Ziceti ca „orice publicaţie, radio, televiziune sau site din trusturile lui Dinu si S.O.V. beneficiază de un discount de 20%”. N-ar fi mai echilibrata situatia daca orice blogger care activeaza in trusturile lui Dinu si S.O.V. si care ar dori sa se inscrie pt bursele oferite de dvs ar avea un avantaj de 20 de procente in fata celorlalti contracandidati?!? Era o gluma, fireste, cu atat mai mult cu cat nu cred ca bloggerii care au cartea de munca (si DDA-urile totodata) la cei doi moguli au curajul sa-si scoata blogurile la inaintare.
    In orice caz, acesta este blogul meu http://blogderomanfrustrat.blogspot.com/ si declar ca frustrarile mele au inceput sa se manifeste pe vremea cand eram in curtea lu’ mogulu’ Dinu. Si tot cam de atunci am inceput sa le transform in postari. Intre timp, am parasit zona, dar mi-a ramas blogul de care sunt foarte mandra si caruia ii acord toata atentia si grija mea.
    Urez succes tuturor celor care isi doresc bursele. Si mie, de asemenea. Inca o data, felicitari pt initiativa de a cobori printre noi.

  23. Foarte buna ideea ta Dan ……este nemaipomenit ca incerci sa ajuti tinerii inteligenti care vor sa se implice in viata societatii din care fac parte si sa „produca” o schimbare! Vreau sa-ti povestesc o intamplare citita intr-o carte …cu cativa ani in urma (nu multi:)) , pe vremea cand eram la facultate.Era odata un mare filosof si cand acesta a implinit 20 de ani si-a promis el, siesi ca va schimba lumea!!! anii au trecut …si la 40 de ani si-a spus ca prima data nu a mers ptr ca scopul era gresit si ca ar trebui neaparat sa schimbe tara in care traieste !!!! dupa alti 20 de ani de esec in indeplinirea dorintei ,a crezut de cuviiinta sa-si promita din nou ca va schimba cercul de prieteni si familia din care provenea…….Acum, dezamagit….pe patul de moarte…..ii spune elevului sau, (caruia dealtfel se confida des)…ca abia acum la 80 de ani realizeaza care a fost greseala ce l-a urmarit toata viata: am incercat sa schimb lumea…..sa schimb tara mea, ……..orasul in care traiesc …..sa-mi schimb prietenii si familia DAR AM GRESIT AMARNIC!!!! singurul efort pe care trebuia sa-l depun era doar in privinta MEA…..eu trebuia sa ma schimb intai de toate , comportamentul meu era „startul” de la care ar fi trebuit sa pornesc! daca as fi procedat astfel , dupa 80 DE ANI am fi constatat impreuna ca AM SCHIMBAT LUMEA!!!! morala :porneste de la tine atunci cand vrei sa faci o schimbare!!! educatia civica este esentiala intr-un stat democratic…..Toate bune!

  24. Nu am blog si nu locuiesc in Romania ,…..pe cale de consecinta nu pot participa la „concurs”.Urez insa tuturor bafta si fie ca cei mai buni sa castige!!

  25. Asta cu blogul a fost o mișcare bestială pt. politicianul Voiculescu. Mulțumiți-i afaceristului Voiculescu, nu se dezminte deloc. Talent, ce mai… Îmi place.

  26. ma bag si eu.
    aaaa… si daaa… ar fi frumos daca ati incepe sa comentati si la altii pe blog ( cei din trusturi nu se pun). si sa va propun si o leapsa: 5 motive pt ca tinerii sa nu plece din romanica. Va bagati si dvs?:)

  27. Domnule DAN Voiculecu,bataie in afara banilor exista?Ce ar fi sa punem un pic si MINTEA la bataie( DAN, ADN, DNA,DN1,451,10,1….)? Nu de alta dar… poate asa mai ingheata putin si ego-ul lui Mircea Badea ( are grade multe). Riscam sa devina un „fenomen” si maine,poate, suntem toti actori principali in „Sinucigasul” lui Felix Alexa, frati de cruce cu domnul Dan Puric.

  28. @Dorina Avramut
    E o sinucidere sa ne amagim ca in Romania e bine,cand o sa ne loveasca in viitorul apropiat sfarsitul,o sa fie prea tarziu.Ce face Badea nu e altceva decat un ultim strigat catre romanii adormiti si care se complac in aceasta sinucidere lenta la care suntem supusi si la care ne dam cu totii acordul.
    TREZITI-VA DRACU, ODATA!

  29. M-as baga, dar deja mi-am luat si domeniu si hosting pe .net :) ce-mi mai trebuie ? Timp sa postez…numa ca nu putem sa-l cumparam.

    Oricum blogul dvs e excelent. Felicitari !

  30. pe nea dinu trebuie sa-l gratulati cu discount ca altfel se pune pe plans ca atunci cand a fost arestat de l-au dat ‘lacramile’ datorita situatiei nefericite in care ajunsese.nu e singurul care s-a emotionat in asemnea hal.si nea base a dat apa la soareci fiind adanc indurerat de retragerea lui stolojan.as propune sa se voteze o lege ca cei care sunt labil emotional sa nu fie lasati sa candideze si sa ocupe functia de presedinte.de exemplu nu o data basescu a reactionat emotional(cu tainul, relatia cu rusia,relatia cu rep. moldova) provocand mari prejudicii romaniei.

  31. referitor la trafic, acesta se datoreaza sigur lui badea deoarece el are in blogroll sectiunea -Mogulu’-. poate ca va-ti saturat de „obsesia cu badea „, dar asta e, el e vedeta.

  32. e o idee buna, care va prinde…din pacate eu nu prea le am cu blogurile..doar sa citesc si sa comentez, nu sa tin unul..

  33. Sunt incantat de postarile dvs. . Nu intentionez sa va plictisesc asa ca am sa va fac o provocare: am inteles ca si in romania se poate chiar daca avem un handicap in ceea ce priveste longevitatea capitalismului, tanara generatie poate sa reuseasca sa construiasca o afacere fara sa apeleze la afaceri cu statul sau mita.
    Dvs sunteti un exemplu pt tanara generatie asa ca va provoc sa uitati de avere si sa va puneti in locul nostru, sa aveti o suma mica de bani si pe baza ideeilor si a muncii sa construiti ceva.Suma initiala poate fi intre 5000-25 000 euro(bani de care pot dispune tanara generatie in romania). Este obligatoriu ca situatia investitiei dvs sa fie publicata pe blog.Sunt convins ca aveti cel putin un atu in plus fata de tanara generatie: experienta, si daca dvs nu o sa reusiti sa ”deveniti” un antreprenor sau un investitor de succes o sa fie trist.:(

    PS: sunt aproape 100 % convins ca daca un tanar roman merge in america sau anglia cu aceiasi idee, munca si daruire, aproximativ aceiasi bani(proportiile se schimba putin ca la ei sunt alte salarizari) are sanse mai mari de reusita in comparatie cu romania.Sper ca sa ma insel in aceasta privinta.

  34. Din fericire pt mine, si sincer ma bucur, nu am nicio legatura cu politica si incerc sa pastrez o distanta cat mai mare fata de TV. Prin urmare nu stiu foarte multe despre dumneavoastra. Dar cum toata lumea e in criza economica, si eu fac parte din lume, niste bani veniti din senin nu mi-ar strica. Blogul meu e http://cats-engine.blogspot.com .Nu cred ca o sa va intereseze ceva din ce am scris acolo, dar incerc sa-mi mentin optimismul.

  35. Saltare dom Voiculescule ! Uite sunt si eu complet interesant de bursele astea de blogar. Sunt curios in ce anume consta o bursa de genul celei oferite de dumneavoastra. N am cel mai simpatic blog dar http://www.mihneachirila.blogspot.com , in scrutul timp de cand l am infiintat se gaseste destul de mult pe net si tare as fi curios sa vad cum poate un om ca dumneavoastra sa influenteze pozitiv acest ecosistem al blogaritului romanesc.
    Complet dezinteresat sunt de ce se spune despre dumneavoastra. Inteleg ca este vorba de un fel de biznis asa ca puteti sa ma considerati candidat.

    Multumesc frumos pentru atentie si va doresc o zi buna in continuare.

    Mihnea Chirila

  36. buna seara; un blog intre mii…conceput ca o plimbare cu capul in nori; coborand de acolo, mi-a suras ideea unei burse :); destul de teluric, nu ?;
    blogul este http://www.ralukiaro.blogspot.com/
    v-am scris un mail cu o alternativa la blogul meu (inca o propunere)
    va multumesc;

    ps desi va critica multi si pareti suspect cu bonomia asta, faceti totusi ceva concret; se vede; pana si AC-ul lui Badea l-ati rezolvat :))

  37. D-le Profesor, azi „La Ordinea Zilei” era invitat si dl. Prigoana.
    Nu inteleg de ce posturile TV ne bombardeaza zilnic cu nulitati de genul asta.
    Cine este dl. Prigoana ca sa dea sfaturi? A facut el ceva pentru Romania? E cumva de categoria lui Iorga, Titulescu, a Regelui Carol? A luat vreun permiu Nobel? Are vreo recunoastere internationala? A ajutat el tara asta in vreun fel?
    Are studii si expertiza ca sa spuna ceva credibil si inteligent?
    Singurul sau merit este ca a facut scandal mediatc cu viata dumnealui de familie, ca vorbeste ca un mitocan, dovedind ca nu are bun simt si cei 7 ani de-acasa si ca e un traseist politic pentru a-si promova afacerile cu Puterea.
    Si pentru asta sint nevoit eu sa-l suport 30 de minute intr-o emisiune care imi place? Si ca el mai sint multe alte nulitati promovate consecvent chiar si pe Antene, doar de dragul ratingului, cum ar fi: Nikita, Ogica, Monica Columbeanu, fiul lui Prigoana, etc.
    D-le Profesor, daca tot sustinem sus si tare ca vrem sa promovam cultura si bunul simt eu cred ca specimenele respective trebuie sa dispara de pe sticla.
    Ecologizati televiziunea de gunoaie, ca doar vrem sa traim intr-o lume curata, nu?
    Va doresc weekend placut.

  38. Buna ziua!

    Din pagina in pagina, am gasit si blogul dumneavoastra. Felicitari!
    Am invatat sa cunosc oamenii dupa cum scriu si nu dupa ce fel de imagine le creeaza mass-media. Altfel, toti am cadea intr-o nebunie totala. Indraznesc sa sper la o bursa? Poate, niciodata nu se stie ce ne rezerva viitorul. Blogul meu se gaseste la adresa http://lexaverzes.blogspot.com Nu are multi vizitatori unici pe zi, este un blog local, dar e al meu si ma mandresc cu asta! Mai am un al doilea blog, insa este nou-nout si va cuprinde articole doar in limbile engleza, franceza si spaniola.

    Va doresc „condei usor”!

  39. eu nu v am pus la blogrol. nu stiu mai mult de 2 lucruri despre dumneavoastra – faceti politica si aveti televiziune. nu stiu care dintre ele e prima. si nu mai vreau nici bursa , ca vad ca sunt multi care chiar vor sa o obtina.ba mai stiu si lucruri despre dumneavoastra si va si mangaie frumos cu blogroale plus simpatii nascute prematur la auzul pomenii ce ati pus o la cale.
    asa ca va multumesc frumos domnule Voiculescu , dar nu!
    multumesc.

  40. Inscriu si eu blog-ul / revista mea. Sper sa nu fie problema ca e in limba engleza si ca se refera la domeniul IT:
    http://maryus.info/blog/
    De la inceputul anului pana acum am avut vreo 18.000 de vizitatori dar nu cred ca e destul si as vrea sa am o sustinere pentru el sa il pot promova (automat voi putea promova si reclamele) si sa il dezvolt. Cred ca e o idee buna si mai ales o sursa de venit sa imi mai scad din cheltuielile de student.
    Ca sa ofer ceva in schimb va pot oferi dumneavoastra access la biblioteca Universitatii noastre – Coventry – cu user si parola (problema e ca e totul in engleza).

  41. Frate esti demential! O singura problema ai: majoritatea traficului tau vine de pe blogu’ lui Mircea. ;)
    Hai recunoaste: care-i cel mai bun referer?

    PS: Zic „frate” pentru ca esti cool-mogul. Misto blogu’. BFT

  42. Nu vreau sa propun un blog dar m-am aratat interesat de spatiul publicitar propus, am trimis un email cu datele de contact insa pana acum nu am primit nici un raspuns (fie el si ‘s-a dat nu mai insista’).

    In cazul in care mesajul meu a ajuns in spam puteti sa-mi raspundeti pe adresa de email pe care am folosit-o pentru a posta acest comentariu. Multumesc si spor la scris ca sa aduceti trafic :)

  43. Va scriu disperataca nu reusesc sa rezolv o problema ,care ma apasa.
    Sunt pensionara si iubesc din suflet animalele,in special cele fara stapan.
    Locuiesc in cartierul colentina,zona in care se arunca o gramada de caini.
    Acum cateva luni a aparut un caine lup,l=am hranit,dar oamenii rai dadeau cu pietre in el,si bineinteles ca si el raspundea prin agresivitate.
    Niste oameni fara suflet au aruncat pe el cu acid,a avut o arsura mare pe spate,i-am dat antibiotice,iar atunci cand au venit hingherii,i-am rugat sa-l ia si sa-l castreze,pentru ca asa devine mai bland.Acum este in baza la Theodor Palady,iar vecinii care l-au agresat au spus ca daca il mai aduc inapoi il omoara. Va rog din suflet,poate gasiti pe cineva cu o curte sa-l adopte,pentru ca este pacat sa moara.Stiu ca sunteti un om bun ,cu suflet si va va misca acest apel disperat.Va rog din suflet raspundeti-mi si ajutati-ma.
    Cu stima

    Mihaela Sofariu 0723953804

  44. Cool Mogul …cool deal – I’m in !
    Da, stai putin … eu nu-s inteligent … si nici tanar … si capac la toate, nici fesul lui baselu’ nu ma prinde !
    … m-apuc de golf !

Comentariile sunt închise.