Aseara am urmarit programele TV ale Antenei 1 si Antenei 3, am ascultat Radio Romantic.

N-am cuvinte sa va explic ce alinare, ce mandrie, ce satisfactie am avut realizand cat de mult s-au deschis acesti nuferi ai maturitatii mele.
Sa rezisti peste 20 de ani intr-o competitie acerba si, de multe ori, nedreapta, este inaltator.

Am avut totusi timp si pentru o introspectie.
In general, m-am simtit bine.

2014 a fost un an greu in care am trait:
– apogeul luptei mele politice cu Basescu Traian,
– atacurile perfide venite din partea E Udrea si M Macovei,
– lipsa de constiinta a lui Emilian Eva, Daniel Constantin si Camelia Bogdan.

Nu este deloc usor, credeti-ma, sa te lupti de unul singur, fara compromisuri, pana la capat, cu toti cei de mai sus si cu institutiile influentate de ei.

Adevarul este ca in orice lupta iti asumi riscuri in numele principiilor pe care le aperi.

Am pierdut, temporar, libertatea de miscare dar mi-am pastrat onoarea, demnitatea, respectul si curajul.

Anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie. Acelasi lucru se va intampla si cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decat ca justitia sa faca dreptate.

Pentru familia mea, prietenii mei si toti oamenii cu sufletele si constiintele curate sunt convins ca va fi un an bun, plin de bucurii si realizari.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

48 COMENTARII

  1. Stimate d-le profesor, am „citit” caracterul acestui accident al istoriei contemporane inca de pe cand smulgea caramizi de sub temelia guvernelor Ciorbea si Vasile. Dupa ce s-a instalat la Cotroceni, sesizand apucaturile sale despotice, cu posibilitatile mele spirituale si materiale modeste, am publicat zece titluri de carte, dintre care cel putin jumatate contin materiale care trateaza „fenomenul” nociv- Basescu. Cu vreo opt ani in urma, sugeram social-democratilor sa abordeze in dictrina lor lupta impotriva totalitarismului, avertizandu-i ca ne paste o noua dictatura, dar am fost tratat cu oarece condescendenta.(vezi prefata volumului „Institutii si persoane disecate-n epigrame”). De fapt va trimisesem pe adresa din str, Garlei acest volum si „Lumea lui Base-Vod(c)a”, „Vitrina cu smecheri”, „Portocalii scuturati”, dar n-am primit niciun semnal din partea Dv. Probabil nu v-au parvenit, desi secretara mi-a confirmat primirea. Putin timp dupa aceea, ati lansat concursul de eseuri, la care m-am inscris cu eseul-pamflet „Pacostea”. Cu mahnire am constatat ca nu am putut sa compar acest pamflet cu cele trei premiate, deoarece, dupa stiinta mea, nu au fost publicate. M-am simtit marginalizat si nedreptatit, asa cum dv. va considerati, motivat, acum. Chiar in aceasta conjunctura, in luna mai am organizat la Pascani prima si unica(din pacate) actiune de solidaritate cu Antena 3 si de condamnare a despotismului basiast.Nici acuma nu ar fi prea tarziu sa rasfoiti acele carti, Sper ca se va face dreptate in cazul dv. si atunci veti constata ca demesurile mele publicistice puteau sa aiba o mai mare consistenta daca s-ar fi bucurat de sprijinul tuturor celor ce afisau antibasismul. Doresc s-auzim de bine, desi sunt aproape „vindecat” de optimism.

  2. Pun pariu ca susnumitilor , nu li se va intampla nimic penal . Pai , tocmai si-au luat tara inapoi ! Doar cateva zile de la preluarea Cotroceniului , si MRU e numit consilier ! (atentie la cheltuielile de protocol…) Urmeaza , probabil , toata camarila
    deposedata de ciolan in primavara 2012 . De ochii lumii , o sa fie probabil citati pe la parchete , ceva show cu justitia independenta (si bine facuta !) si cam atat . Cum de ochii lumii l-au retinut pe M.Basescu : dupa 16 nov. i-au dat drumu’ mintenas , ca daca faceau greseala sa-l elibereze inainte , nu mai castiga omul
    lor , Iohannis …

  3. la mulți ani domnule profesor . ŞI LIBERTATE DOMNIEI VOASTRE !!!
    „varanii” nu pot fi ținuți captivi !!! pentru că varanii nu-s nici mongoli , nici trădători .
    … şi cine încearcă să le facă lucruri d-astea , acela va pieri zdrobit ca un dihor .

    în rest … anul 2015 va fi anul în care se va împlini marele blestem .

    deci…. MARELE BLESTEM , întru prăbuşirea lui traian băsescu .

    Blestem şi moarte lui Traian Băsescu , Duşmanul Poporului .
    Blestem şi moarte stirpei lui şi neamului său.
    Blestem şi moarte slugilor , ciracilor şi adepților săi.
    Fie să le intre cancerele-n cărnuri.
    Fie să le putrezească plămânii.
    Fie să-i năpădească boli monstruoase , ciudate şi fără tratament .
    Fie ca hoiturile lor să fie azvârlite-afară din pământul țării , din gropile pe unde-or zace în putreziciune şi duhoare.
    Fie ca fiarele-cele-rele din pădurea groazei să sfâşie aceste leşuri strâmbe şi să-i împrăştie în patru zări ; aşa se va sfârşi nelegiurea lor .
    În viață şi în moarte , aşa să fie .
    În viață şi în moarte , să se-mplinească cele ce le-am zis .

    Post scriptum ::: eu şi numai eu Şerban , saḥīḥ ŞERBAN (cel autentic) am scris aceste lucruri .
    Spre cunoaşterea lor de către Români
    Şi întru groaza duşmanilor poporului .
    Şi-a vânzătorilor de oameni şi de țară
    adică a băsiştilor . A TUTUROR BĂSIŞTILOR
    DE LA GRĂJDAR LA PROKUROR .

  4. La multi ani domnule Profesor!
    Sper ca in acest an care tocmai incepe,sa aveti parte de judecata drepata din partea justitiei din Romania.Sunteti victima unei mascarade ce ne duce cu gandul la perioada stalinista.
    Am totusi o nedumerire domnule Dan Voiculescu ,in calitatea pe care o am de ,(simplu),membru al PC,partid pe care dumneavoastra l-ati infiintat.
    Cu ce anume a gresit,(sau v-a gresit),domnul Presedinte al Partidului Conservator,Dan Constantin,(banuiesc ca despre domnia sa este vorba)?
    Domnia sa nu l-a tradat nici pe domnul Victor Ponta si nu a tradat nici USL-ul.
    Probabil aveti propriile argumente de care noi ,simpli membri ai PC,nu avem cunostinta.
    Intotdeauna v-ati asumat cu demnitate rolul de a spune lucrurilor pe nume,(motiv pentru care va aflati,in acest moment dupa grati).
    In acest sens,va rog domnule Profesor sa ma dumiriti in legatura cu Daniel Constantin.
    Va multumesc anticipat!
    P.S.
    Personal cred ca e vorba de o gresala neintentinata:probabil ati vrut sa spuneti Daniel Morar si nu Daniel Constantin.

  5. Buna seara dle. Dan Voiculescu, vreau sa va multumesc in primul rand ca ati dat nastere trustului INTACT MEDIA GROUP, de care ma bucur in prezent si ma voi bucura in viitor! Va doresc cat mai multa credinta, iubire, sanatate si tot ce este mai bun! La multi ani 2015.

  6. Un An Nou mai bun, care sa va ofere posibilitatea sa obtineti dreptul la adevar si dreptate. Pentru Dvs., dar si pentru noi cetatenii. Eu va urez sa aveti parte de sanatate si spiritul dvs. sa se intareasca in lupta pentru adevar si dreptate.

  7. Nu pot spune decit ca sint mindru ca in acest popor mai sint oameni ca d-voastra verticali si semeti precum coloana lui Brincusi. Stau si ma intreb daca in aceasta tara se va putea face deratizare generala in justitie prin indepartarea cozilor de topor. Daca tinem cont de modul de promovare in justitie cu persoane care sint santajabile de catre Basescu atunci nu putem trage concluzia decit ca va fi foarte greu. Cheitele lui Basescu sint la locul lor. Sasul nostru nu stiu daca are inteligenta necesara sa iasa de sub influenta americana (åia care promoveaza acum pacea şi stabilitatea în Marea Neagră cu Distrugătorul USS Donald Cook) si care utilizeaza diferite pretexte pentru a se amesteca in treburile interne ale tarii.

    Premierul ungar Viktor Orban acuză SUA de amestec în afacerile interne ale unor ţări din Europa Centrală. El a catalogat drept „pretext” acuzaţiile de corupţie lansate de Washington împotriva Budapestei. Nu cumva si asupra noastra se folosesc de acelasi pretext ca si oriunde in lume unde au interese. Virful DNA a fost recompensat de catre aceeasi americani cu diploma de cea mai ….?!?!?!, aceeasi americani care aduc pacea cu Lansatorul de rachete si cu pretext ca trebuie intensificata lupta anticoruptie.
    Nu cumva lupta anticoruptie trebuie dusa impotriva adversarilor politici ai lui Basescu?. Romania nu trebuie sa aiba partide politice puternice precum PSD sau aliante mari precum USL 2.0. Lasa ca ii facem noi cu DNA-ul lor. Dezbina si stapineste este si va fi stindardul americanilor de lupta impotriva oricarei tari. Domnule profesor va-ti pus vreodata intrebarea ce se va intimpla cu tara noastra daca americanii mizeaza in continuare pe incercuirea Rusiei. Eu cred ca aici se va face crematoriu atomic.

    De abia acum am inteles ca imnul national nu trebuie schimbat. La istorie am invatat de popoarele migratoare. Oare nu sint astazi natiuni asa zise democratice care au devenit natiuni barbare?.
    Am o mare asteptare de la ziua de 06.01.2015. Privesc cu speranta la cel de-al treilea judecator din procesul ICA. Observati d-voatra ce a fost ICA si cum a ajuns mai sus decit era. Cu ce se ocupa acest ICA?. Cu analize pentru alimentatia acestui popor. Nu cumva justitia prin DNA si judecatori doresc sa lupte impotriva acestui popor prin eliminarea analizelor din industia alimentara. De celelalte privatizari nu se sufla o vorba (de fapt un dezastru national bine orchestrat), despre ALRO nu se spune nimic.
    Dreptate unde te-ai ascuns.?
    Sa dea Dumnezeu sa fie bine ca si asa este destul de rau.
    Doamne ocroteste-i pe romani!

  8. Un an nou fericit ,sanatate si cred ca este anul dreptatii ,…un luptator adevarat de care suntem mandri ca va avem ,un om cu coloana si cred ca sunteti mult mai liber decat nemernici care stau ascunsi ca struti asteptand cu spaima repercursiunile . Cu siguranta v-ati castigat un loc in istorie si milioane de romani sunt alaturi de dumneavoastra si va respecta.La muti ani si bunul Dumnezeu sa aiba grija de familia dumneavoastra.

  9. Mandatul mongolului Băsescu , duşmanul românilor şi în acelaşi timp valiul străinilor şi îmbuibătorul lor s-a încheiat .
    Dacă va fi lăsat să bințuie în libertate şi să-şi roază liniştit miliardele de euro pe care le-a furat (dosindu-le-n străinătățuri) , atunci România se va acoperi de ocară veşnică . De umilire mare , profundă , de neşterş .

    Dacă lui Băsescu nu i se vor plăti toate crimele , toate trădările şi toată batjocura pe care a scuipat-o din el în ultimii 35 de ani , atunci Românii vor dispărea ca națiune . Şi din istorie şi după harta lumii . Un popor care suportă placid aşa ceva fără să facă nimic nu merită decât disprețul , distrucția , neantul şi blestemul veşnic .
    Un popor care înghite ce-a înghițit de la acest criminal de stat ŞI NU CRÂCNEŞTE de frica americii şi-a ghiutănştainilor aciuați acolo , ei bine … acel popor e gloată laşă şi turmă de iobagi fricoşi , bicisnici , fătălăi , kastrați . Care sărută biciul pe spinări în loc să se răscoale !!!

    Fricoşii , împăciuitorii , contemplativii , caiafele şi alte arătări asemenea nu sunt nici cetățeni , nici oameni !!! Sunt lepre de popor şi sunt rebuturi . Şi merită “răsplăți” corecte , pe măsura laşității .
    Merită să fie înhămați şi puşi la jug , să tragă pluguri de străini .
    Şi merită scuipați pe fețe şi în ochi . Şi asta o eternitate şi până la ziua sfântă a judecății de apoi .
    Zi când îşi vor încasa arginții , recompensa şi folosul . Ca plată a nevolniciei .

    Adică până se vor prăvăli în iad şi-n gropi de morți .

  10. In primul rând va doresc un sincer „La Multi Ani!”
    In al doilea rând sunt sigura ca știți dictonul latin „Homo Hominis Lupus!”
    I-am trimis lui Victor Ponta ,mesaj ca va pierde alegerile si pe mana cui le va pierde ,dar ghinion,secretarele ( ma si mir de ce le mai plătește sau le mai tine),nu i-au dat nimic! Ba mai mult,i-am scris si pe pagina de FB,mesaj public,adresat echipei VP înainte de alegeri,despre acest lucru! Răspunsul lor a fost unul de genul mulțumim pentru susținere ……
    Părerea mea „la rece”,dupa tot ceea ce s-a întâmplat ,a fost faptul ca Victor Ponta ,stiind cu ce trebuia sa se confrunte, a pierdut deliberat alegerile,sfătuit de staff,de ” prieteni” ,echipa
    Insa știți cum este „fiecare pasare pre limba ei,piere!” As fi avut sa va spun mult mai multe,dar pentru moment ma opresc aici.

  11. La multi ani, Domnule Profesor! Si sunt convinsa ca este cum spuneti: in cele din urma si credinciosii, si fariseii vor avea parte de dreptatea lui Dumnezeu.

  12. Catre domnul Dobra Laurentiu

    Domnule membru PC, sustineti ca nu intelegeti de unde vine supararea Domnului Profesor Voiculescu, fondatorul partidului din care faceti parte, pe Daniel Constantin, din moment ce domnul Constantin nu l-a tradat nici pe domnul Ponta si nu a tradat nici USL-ul.
    Oare spre „justitia independenta” a lui Basescu nu au fost trimise confirmari acuzatoare la adresa domnului Voiculescu tocmai din partea Ministerului Agriculturii? Ignorati cumva cine este conducatorul acestui minister?
    Cat despre Ponta si USL, noi nu am votat nici USL-ul, si nici pe domnul Ponta pentru coabitarea cu Basescu si pentru reinvestirea basistilor in functiile cheie din justitie. Domnul Ponta l-a dat deoparte pe domnul Antonescu, primul aliat al PC-ului in fondarea aliantei politice USL, a semnat si a servit coabitarea cu cel mai aprig adversar al votantilor sai, realizand nu „DREPTATEA PANA LA CAPAT”, promisa in campanie, ci „PEDEPSIREA LUI VOICULESCU”, mult dorita de Basescu. Procurorii si judecatorii basisti care au simtit nevoia sa-i administreze lui Voiculescu razbunarea suspendatului au fost promovati in functiile din care actioneaza astfel dupa 2012 de catre domnul Ponta, nu de catre electoratul care i-a dat USL-ului o putere covarsitoare in Parlament, in urma anti-basismului mediatic promovat ani la rand numai de catre postul de televiziune Antena 3.
    De aceea, domnul Constantin, pastrandu-si fidelitatea atat fata de premierul Ponta, cat si fata de noul aliat al acestuia din noul USL (aliat actual care il numea pe domnul Ponta „Tonta” in vremea USL-ului original), si-a abandonat la randul sau fidelitatea fata de electoratul USL-ului votat cu 59% in 2012 si, mult mai grav, fidelitatea fata de omul care i-a stat temelie in cariera si ascensiunea sa politica, domnul Dan Voiculescu.

  13. Va doresc un 2015 cu pace si vesti bune, domnule Dan Voiculescu! Va vad ca pe un nationalist autentic, care ati incercat sa luptati cu Traian Basescu, imputernicitul cu puteri depline al strainilor care guverneaza Romania. Cum guverneaza? Jefuind-o de resurse si dezinformand mai ales tineretul. Ma rog si pentru dumneavoastra, si sa stiti ca este un moment foarte propice sa Il descoperiti mai bine pe Dumnezeu, Care vegheaza asupra noastra, a tuturor!

  14. stimate domnule Dan Voiculescu,

    am vazut cum sunteti tradat in fiecare zi nu numai de Daniel Constantin ci si de ziaristii dv dragi de la Antene, pur si simplu fac jocul PSD si al lui Ponta in frunte cu Gadea, Badea Dana grecu, Ursu si toti cam au uitat de dv, de mana care i-a hranit si au muscat-o……… asta este, am observat de la distanta si stiu cate investitii s-au facut in ziristii de la Antena 3 in special si cam fara rost acuma se vede……..
    oricum va doresc, sanatate si numai bine, Helmuth Diesing, sibiu, 60 ani,

  15. D-le Voiculescu, imi pare rau, dar situatia dvs prezenta, este urmare unor erori de analiza, perceptie si selectie a celor ce ar fi trebuit sa fie „oameni de baza” in trust , in batalia politica cu cel ce mi-a fost rusine ca m-a reprezentat, timp de un deceniu. Sorin Oancea, Mihai Craiu, Daniel?….., dar acestia au fost colaboratorii dvs!? ………..cand un general tradeaza, poti pierde o batalie, poate si razboiul. Imi vine greu sa cred ca nu ati luat in calcul aceste variante.
    S-a tot vehiculat, ideea, ca principalul adversar (imi e scarba sa-i scriu numele), este „un animal politic”. Eu cred ca este numai un animal si atat.
    Am vazut, la „Felixometru”, ca aveti fotografiile unor personaje urat mirositoare, pentru care am un deosebit dispret.
    Vreau doar sa transmit, echipei Antena 3, cele mai bune ganduri, consideratiune si in special, d-lor Gadea, Ciuvica, Badea, Ursu, Dumitrescu si Oanei Stancu
    Sa auzim de bine!

  16. Un an nou, cu multă sănătate și să vă dea Dumnezeu putere, să treceți peste această perioadă, deosebit de grea, din viața dvs. Eu și familia mea, (doar de asta sunt sigur), suntem alături de dvs. și nu suntem indiferenți față de ceea ce vi se întâmplă. Nu-mi pot permite să dau eu sfaturi, dar vă rog să aveți convingerea că niciodată nu mor caii, când vor câinii. Sunt, cu convingere spun, un fan al dvs. Sunteți modelul după care mi-am canalizat acțiunile, apreciind și promovând valorile umane. Din păcate, unele, astfel de „valori”(!), mi-au înșelat așteptările. Sunteți cel, datorită căruia, acum unsprezece ani, (în toamna anului 2003), am devenit, pentru prima dată membru al unui partid politic – PARTIDUL UMANIST DIN ROMÂNIA (social-liberal), iar peste nouă luni, (în iunie 2004), am fost ales primar, al comunei Grădiștea din județul Călărași. În septembrie 2007, ați vizitat comuna noastră ( http://www.facebook.com/alecs.boboc/media_set?set=a.784022928317329.1073741876.100001288862136&type=3 ) și urmare a acelor căi de acțiune, stabilite cu acea ocazie, Comuna Grădiștea, a cunoscut o dezvoltare mult mai rapidă. Mai cu seamă, atunci, au fost stabilite, cu precădere, modalități de accesare a fondurilor prin care erau finanțate dezvoltări a infrastructurii utilităților din mediul rural: alimentări cu apă; iluminat public; proiecte de canalizare și asfaltare drumuri; reabilitarea tuturor unităților de învățământ (grădinițe și școli) și a bisericilor; construirea unei școli de arte și meserii; reabilitarea dispensarelor, (precum și construirea unui monument închinat eroilor comunei noastre, din sponsorizarea personală a dvs.). Toate acestea au devenit realitate în comunitatea noastră, motiv pentru care și pe această cale, vă mulțumim.
    Numai cine trece prin situații similare, înțelege perfect trăirile dvs. din ultimele luni ale anului care abia s-a încheiat. De aceea eu, unul, înțeleg perfect prin ceea ce treceți, mai ales că, și eu am devenit o victimă a sistemului legislativ, deosebit de interpretabil, care este VOTAT(!), de aleșii noștrii, funcție de poziția degetului liderului de grup din Camera Deputaților sau din Senat. Ca și dvs., din 2012, sunt trimis în judecată de către DNA, pentru că mi-am permis, ca primar, să solicit unei anexe a Ministerului Agriculturii, respectiv APIA, subvenții pentru întreținerea islazului comunal. Din păcate, APIA, la solicitarea DNA, s-a constituit parte civilă, după ce aceiași APIA, a verificat dosarele din anii 2007, 2008 și 2009 și a constatat că cererile sunt în regulă. Culmea este că sunt trimis în judecată pentru că AM SOLICITAT, iar această „acțiune” a mea, în interesul colectivității locale, este pedepsită de prevederile art. 18,ind.1, din Legea 78/2000. În calitatea de ofițer de presă al A.Co.R. (Asociația Comunelor din România), calitate pe care am deținut-o până în anul 2012, când mi-am dat demisia, am luat la cunoștință că din cei 2861 de primari de comune, cca. 200 au făcut obiectul unor astfel de cercetări. Unii NU au fost trimiși în judecată, pentru că procurorul a înțeles că subvențiile se dau UTILIZATORILOR, iar alții au fost trimiși în judecată de alți procurori ai aceleiași DNA și din care, o parte au fost ACHITAȚI, iar altă parte au fost condamnați CU SUSPENDARE și cu aplicarea pedepselor complementare privind interzicerea dreptului de a alege și de a fi ales, pe o perioadă considerabilă de ani. Ca și dvs. am o gândire pozitivă și am convingerea că anul care abia a început, va fi anul care, va schimba în totalitate atitudinea celor care lucrează în justiție. Așa să ne ajute Dumnezeu!

  17. Bine ca gadea si badea sunt in concediu ca astazi ati fost facut praf si pulbere la b1 tv la emisiunea lui prisacariu ala si culmea cand am schimbat pe antena3 ce credeti ca era?o emisune despre medici si ce fac ei.sa vina gadea inapoi sa faca emisiuni de calitate ca noua grila asta mi se pare o prostie

  18. Un an mai bun si inimi mai bune sa dea D-zeu romanilor,avem nevoie de dreptate si pana nu se va face lumina in cazul Basescu si Udrea va plana rusinea peste tara .Oare va fi in 2015???In ceea ce va priveste credeti ca alte personaje -eminente cenusii -Corneliu Pascu- nu v-au tradat???sau credeti ca personajul este ok???

  19. La multi ani!
    In viata, oamenii buni care incearca sa faca bine semenilor sunt pusi la zid, sau redusi la tacere. Atat domnul Gigi Becali care a ajutat in mod neconditionat oameni amarati fara nici-o speranta si la capatul puterilor, asa si dvs ati incercat sa reformati o clasa politica murdara, dar din pacate nu ati reusit. In aceasta lume, binele, faptele bune, sunt considerate infractiuni…
    Important este, sa nu cedati psihic si sa vedeti intotdeauna partea frumoasa a vietii care va da puterea sa mergeti mai departe.
    Multa sanatate.

  20. Intrati pe Google, pe „Miniaturile lui Ioan Rosca” si veti vedea o expozitie rara, chiar si in conditiile vizionarii pe monitorul calculatorului…
    La pictorul Ioan Rosca din P-Neamt, tehnica in cutit (cu planuri inclinate si causele) ajunge la milimetru patrat (minimul posibil), astfel, din unghiuri diferite, la distante diferite, la intensitati de lumina diferite, vom vedea talouri diferite sau, dupa intentia maestrului, acelasi tablou (ca si cazul Giocondei). Un exemplu precum ultimul mentionat este si unul din locurile 1 pe tara ale lui I.R., cel din 1988. Nu a fost promovat direct decat la Bonn, apoi in Norvegia, desi operele sale sunt in toata Europa dinainte de Revolutie…

  21. In dcnews.ro a aparut acest articol:
    Daniel Constantin dezvăluie o discuție avută cu Dan Voiculescu – See more at: http://www.dcnews.ro/daniel-constantin-dezvaluie-o-discu-ie-avuta-cu-dan-voiculescu_463822.html#sthash.6ukUFcsp.dpuf
    Intrucit nu sint de acord sa postez pe Facebook-ul va rog sa-l primiti aici daca se poate.
    Acest ministru de la agricultura crede ca el este acolo pus numai sa semneze ce-i pune pe birou in mapa de corespondenta directorul Direcției Juridice. Daca semneaza toate actele asa, vai mama noastra cu asemenea ministru. Nu trebuia acest prapadit cind a devenit ministru sa-i puna intrebari directorului Direcției Juridice, pentru a se informa si lamuri daca are vreo neclaritate despre acest caz ?. Trebuia sa intrebe de ce ministerul agriculturii este parte civila daca banii se vor duce la Ministerul Finantelor?. Acest speriat de bombe trebuia sa vada daca exista paguba respectiva inregistrata in bilanturile contabile ale ministerului pe anii 2008 si 2010 si sa vada actele si calculele care au stat la baza stabilirii prejudiciului si inregistrarii in bilantul contabil.
    Nu-i cere nimeni acetui prapadit sa intervina in proces, dar sa semneze asa ca prostul nu am mai vazut ?. Am impresia ca din guvernul asta sint mai toti batuti cu leuca in cap. Sint asa de speriati de DNA ca nu vor sa mai semneze nimic fara 15.000 de semnaturi. Daca nu aveti singe in instalatie de ce dracu nu va duceti ma toti acasa ?. Sa lasati FMI-ul sa conduca el. Ca si asa ne conduce. Mai avem putin si raminem in pielea goala. Daca rezulta ca Ministerul Agriculturii nu trebuia sa se constituie parte civila in procesul Telepatia atunci cred ca acest natarau trebuie sa-si dea demisia in secunda doi.
    Domnule Profesor ne rugam la Divinitate pentru 06.01.2015.
    Doamne ajuta!

  22. Daniele, nu e bine tata. Nu e bine. Ai luat sute de mii de euro de la domn profesor, te a pus in slujbe inalte, si l ai tradat. Nu e bine Daniele….

  23. Domnu’ Dan,

    Sa va spun parerea mea, si daca nu sunteti de acord asta e, nu ma luati in seama.

    1. Sunteti un monstru…dar in ziua de azi aproape toti am facut greseli grave in viata ceea ce ne fac monstrii! Chiar si eu sunt un fost monstru! diferenta dintre un fost mostru si un actual monstru este acceptarea conditiei de sine! Ganditi-va..si la binele altora! lasati-l pe base, da, javra de udrea o sa infunde puscaria asta e clar! Macovei, chiar daca nu va place este un fost monstru care si-a dat seama la timp!!! Deci acum este un fost monstru, transformat in inger!…Toti beneficiem de asta inclusiv dvs! Poate cand veti iesi din parnaie ve-ti face alte fapte!
    2. Un inginer in Romania care ajua la cladirea viitorlui acestui neam castiga 4000 de ron pe luna…asta in cazul super fericit cand este sclav la o multinationala! Acest lucru este rezulatulu lui Dan Voiculescu, Ion Iliescu, Adian Nastase, Tariceanu, Si Basescu. De 25 ani multi politicieni, avocati si oameni de afaceri romani si straini au dat legi, au inselat, pacalit, subjugat restul oaminlor din acesta tara, doctori, ingineri, agrigultori tarani, mestesugari, profesori si chiar artisti!…Este extrem de trist ca Cehia are autostrazi, protectie sociala, pensii decente, salarii decente si chiar si respect international in Europa si US. Eu ca roman sunt scuipat in gura si in tara si afara!
    Dvs va plimbati in Range Rover, mancati carnati si beti vin de 25 de ani ca un rege, Udrea se plimba la Paris prin hoteluri luxoase si mananca mic dejun de 500 de euro. Eu ca inginer cu 20 de ani de experienta abea pot sa cumpar un mic plin de bicarbonat si o bere, si un ghiozdan pentru copil la scoala!… Stiti cati oameni castiga sub 1500 de ron pe luna in tara asta??? Ati incercat sa traiti cu suma asta? Daca da si ati reusit faceti un film sa-l vad si eu pe youtube sa invat si eu secretul cum poate un om sa traiasca in romania decent pe 1500 de ron!

    Suferinta oamenilor cinstiti si prosti din tara asta este imensa si extrem de trista domule Dan, si sunt sigur ca nu va simtiti responsabil! Nici Iliescu nu se simte, nici Basescu, Nici Constantinescu! Nici Nastase nu are mustrari de constiinta, nici tariceanu, Boc…cred ca il doare si pe el fix in pix, e mare primar in Cluj acum…Nu am fost la Cluj de cand e el primar dar presupun ca e jale si acolo! Domnul meu,, tara asta a ramas fara 40% din populatie din 2007 pana acum…va dati seama de genocidul pe care l-ati creat! Mai aveti poate 20 de ani pe lumea asta Sa va dea soarta 50!…chiar nu va intereseaza de soarta neamului asta care v-a creat conditii de viata impecabile cel putin din 89 pana acum? Milioane de Euro si belsug pt Dan Voiculescu si copii lui??? Chiar nu va pica fisa in ceasul al 12-lea?

  24. Dan Voiculescu anul trecut prin vara!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++===

    Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate.

    Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta administrativa; batrani uitati de stat si de societate.

    Voi ataca, desigur, decizia instantei. Am in continuare incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european. Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce – halucinanta pentru orice sistem de drept – este cea de influentare telepatica. Inclusiv judecatoarei Gratiela Constantin, pe drept cuvant, i-a fost greu sa creada ca exista o astfel de acuzatie in dosar. Insa la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb: “Toti cei implicati (n.r. in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie”.

    Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc – si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji!

    Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN :) .

  25. Crimele , trădările şi închinarea țării la străini nu beneficiază de prescripții.
    Genocidurile hitleriste şi băsiste nu vor avea parte de „iertări” , de mile sau indifernțe complice şi la fel de criminale .
    Nimeni dintre complicii regimului trădării patronat de moşierul Băsescu să nu se iluzioneze metafizic.

    Traian Băsescu nu e nemuritor .
    Nu e nici Zeu , nici Dumnezeu şi nici Titan .
    Şi nu provine din miturile esențiale din vechime . Cele biblice , germanice , sumeriene ori greceşti . Aşa cum crede în demența şi în paranoia ei notoria trădatoare Beria-Macovei dedimpreună cu alte cotoroanțe comuniste , criminale şi pline de sadism . Provine nu din „ceruri” , ci din pegra bişnițară de port şi de vapor . Corcită cu sekuritatea lui Pacepa , aceea care a trădat poporul .

    Traian Băsescu nu e Ghilgameş , eroul din Sumer . Căutătorul nemuririi .
    Şi nici Achile semizeul , regele mirmidomilor , războinicul perfect şi făr`de seamăn al Războiului Troian . Pe care îl cântau aezii în poeme minunate . Pe care le citim şi astăzi .
    O fi atuncea Tyr , conducătorul bersecilor din legenda nordică Völuspá ? Acela ce era întruchiparea forței absolute , telurice , de neînfrânt ? Şi a curajului individual , de unul singur , total şi fără limite . (Drept pentru care Tyr era prim slujitor şi mână forte a lui Odin stăpânul zeilor , al universului şi-al oamenilor )
    Nu e nimic din toate astea . E altceva . De soi mai rău , infect .
    E un mongol borfaş a cărui singură caracteristică e răutatea nudă , absolută şi în acelaşi timp prostească .
    Nu e erou , e o răpciugă aflată-n fața marelui bilanț al vieții sale de păgân netrebnic . E un moşier de contrabandă pe bani furați de la popor.
    Nu e eternul „câştigator” a tot şi-a toate . Aşa cum îl cred şi-l vor şi îşi doresc nebunii .
    Şi nici pe vecie cocoțat în magistratura supremă a țării.
    Şi nici crimele în contra poporului nu se uită ca-n poveştile cu proşti .
    Şi nici ca-n filmele americane , pentru handicapați .
    Şi nu mai e mult şi vin socotelile.
    Alea mari.
    NOI nu vom avea nevoie nici de tribunale , nici de „justiții” mincinoase , nici de „judekăți” trucate , sekuriste .
    Nici de prokurori gestapovişti.
    Şi nici de Curți zise „de apel” . „Curți” ce-s arvunite din străinătate , din diverse ambasăzi , din locurile de unde complotează-n contra noastra stăpânii lui Băsescu . Curți care-s înțesate cu judecătoare hoațe , kurve , lepre , infractoare , detrakate , fasciste şi băsiste.
    Noi nu ne vom încurca în hârțoage ca bucherii , ca intelectualii .
    Poporul vrea DREPTATE . Nu fofârleală .
    Poporul VA AVEA dreptate .
    Dreptate Românească , nu solomonăreli .
    Dreptate , nu pălăvrăgeli anapoda .
    Dreptate , nu gargară de bucheri .
    Dreptate , nu fățărnicii de maflări .
    Dreptate , nu minciuni de pleşi şi tizmăneni . Dreptate , nu bolboroseli de „filozofi” hârciogi . De „înțelepți” transfugi , spioni şi trădători .

    Dreptatea poporului ; nu mascarăzi de ghiutănştaini .

    post scriptum : blestem şi moarte pentru tot ce-i viu , traian băsist şi hitlerist .

  26. îți multumesc pentru gândul bun ce l-ai avut pentru mine , pentru aprecieri .
    şi vreau să ai un an nou grozav !!!



    şi să trăim şi să celebram împreună prăbuşirea în groapă şi în iad a mongolului băsescu
    dedimpreună cu clica lui
    cu prokurorii lui
    cu „justițiile” lui
    cu „judekățile” lui
    … şi cu toți admiratorii lui . amin .

    ___ ____________ ____

    … şi libertate lui Voiculescu . LIBERTATE !!!

  27. ☀ ☀ ☀
    Mandatul mongolului Băsescu , duşmanul românilor şi în acelaşi timp valiul străinilor şi îmbuibătorul lor s-a încheiat .
    Dacă va fi lăsat să bințuie în libertate şi să-şi roază liniştit miliardele de euro pe care le-a furat (dosindu-le-n străinătățuri) , atunci România se va acoperi de ocară veşnică . De umilire mare , profundă , de neşterş .
    Dacă lui Băsescu nu i se vor plăti toate crimele , toate trădările şi toată batjocura pe care a scuipat-o din el în ultimii 35 de ani , atunci Românii vor dispărea ca națiune . Şi din istorie şi după harta lumii . Un popor care suportă placid aşa ceva fără să facă nimic nu merită decât disprețul , distrucția , neantul şi blestemul veşnic .
    Un popor care înghite ce-a înghițit de la acest criminal de stat ŞI NU CRÂCNEŞTE de frica americii şi-a ghiutănştainilor aciuați acolo , ei bine … acel popor e gloată laşă şi turmă de iobagi fricoşi , bicisnici , fătălăi , kastrați . Care sărută biciul pe spinări în loc să se răscoale !!!

    Fricoşii , împăciuitorii , contemplativii , caiafele şi alte arătări asemenea nu sunt nici cetățeni , nici oameni !!! Sunt lepre de popor şi sunt rebuturi . Şi merită „răsplăți” corecte , pe măsura laşității .
    Merită să fie înhămați şi puşi la jug , să tragă pluguri de străini .
    Şi merită scuipați pe fețe şi în ochi . Şi asta o eternitate şi până la ziua sfântă a judecății de apoi .
    Zi când îşi vor încasa arginții , recompensa şi folosul . Ca plată blestemată a nevolniciei lor .

    …adică până se vor prăvăli în iad şi-n gropi de morți .

  28. ☀ ☀ ☀
    Băsescu :

    Huligan
    Asocial
    Sălbăticiune-rea
    Conştiință de cârpă
    Jupuitor notoriu al propriului popor . Îmbuibător şi mai notoriu de străini .
    Chinuitor sălbatic de Români şi odăiaș abject de Ghiutănştaini.
    Moşier , mongol şi criminal . Fascist notoriu , încarnat şi la vedere .
    Încă se târăşte înainte
    Ca o hienă fără ochi
    Şi fără tiroida aia canceroasă ce-a dat-o la găleată .

    Uită ; sau nu ştie . Pentru că este bișnițar incult de blugi putrezi şi de cafele ştocărite . Cu care pe vremuri înşela şi otrăvea poporul.
    Ins lumpen , om grobian , de port şi de vapor . Din cale de vapor .
    Din lumea golănească cea de jos , soioasă , borfaşe şi mizeră .

    Îi spun : Adolf Hitler s-a crezut “Mesia Germanilor” . Făcea pe invincibilul , pe cel “venit” de sus , din Walhalla (stupidul “paradis” germanic !) . Cariera individului s-a încheiat “frumos” : a pieit josnic : şi împușcat şi otrăvit .

    Cizmarul Ceaușeșcu s-a visat “geniul Carpaților” . Făcea pe voievodul , pe “eroul neamului”. Credea ca boul că e unic şi nemaivăzut . Şi mare personalitate . Pretins mondială şi internațională !
    Şi a crăpat la zid , ca un tâlhar netrebnic ce era .

    Zelea Codreanu făcea pe “Căpitanul” ; aidoma bubosului şi stârpului Traian Băsescu.
    Dar … nu era mongol , era alt soi , mai “nobil” ! Dar tot străin , bicisnic şi năvălit pe-aicea .
    Era de meserie criminal . Cu sânge rece . Dement şi paranoic .
    Şi se dădea Român şi patriot , exact aşa cum face şi Traian Băsescu care e mongol .
    În fapt , farsorul Zelea fiind o corcitură pripăşită . De nemți cu polonezi . Adică o arătăre dezaxată şi nazistă . Iar în realitate îl chema Zielinski . Şi tot trădător de țară îmi era .
    Şi culmea : întrutotul şi aidoma moşierului mongol Traian Băsescu , era spion şi vânzător tot pe la porți străine . Nu la americanii lui Băsescu care pe vremea aia nu erau ce-s azi . Pe la Germania hitleristă . Aia “mare” . Pe care o slujea cu sârg , cu abnegație multă …
    Vai ce coincidență ! . . . ( oare ?)
    Dar alții , mai şmekeri şi mai “căpitani” l-au strâns de gât pe “Căpitanul” ucigaş Zielinski ce-şi zicea “Codreanu” ! Şi i-au luat zilele cu lațul , prin pădurea Tâncăbeştilor.
    … L-au pedepsit cinstit , pe merit ; ca pe un criminal spion şi trădător notoriu , ca pe un calpuzan închinător la alte zări şi garduri . Întru distrucția şi prăbuşirea Romaniei .

    Există însă un proverb străvechi ; de peste trei milenii.
    Acesta spune aşa : ” Pe ce-ai fost , nu dau doi bani ”
    Băsescu va vedea-n curând câți “bani” şi câte alte-alea face.
    Şi alții vor vedea .
    Adepții lui
    Şi slugile lui
    Şi sekuriştii lui
    Şi judecătorii lui
    Şi prokurorii lui
    Şi potăile lui
    Şi criminalii lui
    ŞI TOȚI PROFITORII LUI .
    ~ ~ ~

  29. Oamenii sunt așa cum se simt : Unii se simt tineri chiar dacă au 8 , 9 decenii … Alții se simt bătrâni chiar dacă au 20 de ani … Alții nu se simt deloc adică ( dacă ) sunt nesimțiți … Unii se simt liberi chiar dacă au opreliști … Alții se simt adică nu sunt nesimțiți !!

  30. sunt membru fondator al PUR. 18 ani am lucrat in trust. dar eu nu ma pot bucura , nu-mi pot hrani familia. de ce? fiindca mascariciul sef , nulitatea maxima zisa Dan Matiescu a vrut altceva

  31. DIALOG REZERVAT

    Doar eu am mai rămas, că toţi s-au dus :
    Unii în jos, puţini în sus şi grosul spre apus.
    Ce bine-ţi stă în straie bibilite, şi cu papion ;
    Ciclopul lopătar te-ar fi zărit pe la vanghelion

    Te vor în patul lor murdar şi curvele virgine
    De care sex or fi, cu ochi aprinşi ca de feline.
    Cu pletele-ţi în vânt priveşti numai spre una,
    A ta, şi-a altora ar zice ILC haios ca-ntotdeauna.

    Cât despre „Doina”, avut-ai, zău, o gură aurită
    Toţi blestemaţii au rămas, ţara de neam e părăsită
    Istoria nescrisă, încă, e la Maior(escu), sigur.
    Tezaurul e-n cele patru zări sau unde ştie Mugur.

    Armatele de spermatozoizi le-ai risipit, oroare !
    La bănci de le păstrai, azi procreai titani, vigoare.
    Că ciorile s-au înmulţit enorm, în mod factorial
    Nici Hera nu şi-a – nchipuit în gându-i matrimonial.

    Rezervă-ţi niţeluş din înspăimântătoarea veşnicie,
    Cu mine printre fraţii mei, să îi întorci urgent la glie
    În prima zi de Paşti ce va veni, îndemn la sufletul curat
    Ca după post încolonaţi, cinstind Hristos a Înviat !

  32. Damian Florea v-a injurat in fata mea , Constantin nu a luat nici o masura ca sa faca dreptate in Romania fiindca l-ati facut om . Singurul care il apreciaza lumea si sine la el si el tine la dumneavoastra este Cristian Popescu Piedone . Ajuta lumea in numele dumneavoastra , toata lumea se roaga pentru binele lui si al dumneavoastra . Vreau macar sa-mi spuneti , de ce eu care sunt colnav de cancer , paralizat si stau intr-un carut de handicapati pot lupta pentru dreptate inclusiv pentru dreptatea dumneavoastra , iar Damian Florea si Constantin , nu deschid gura deloc pentru nedreptatile care se fac in romania ? Prin acest fel de a dialoga cu dumneavoastra , va rog sa spuneti familiei ca aceste clipuri sa fie bagate in concursul ,, libertatea presei ,, si daca ma incadrez in conditiile stiute de dumneavoastra , vreau sa particip si cei din mafia Antena 3 care va sunt potrivnici sa ma contacteze . Daca nu , inseamna ca totul este o cacealma in Romania si eu lupt degeaba . Cu respect . Revolutionarul Zainea , Vrweau sa particip la concurs cu clipurile expuse . https://www.facebook.com/video.php?v=416656121823733

  33. Justitia in Romania este nedreapta . Acest clip este dedicat Domnului Voiculescu , care prin fundatia dansului ajuta tinerii din Romania . Cer eliberarea lui si cer ca toti politicienii din Romania in frunte cu Basescu si Elena Udrea sa raspunda in fata legii pentru subminarea economiei nationale si za-i imbrace in zeghe , nu inchisoare la domiciliu . Sa se faca un canal special pentru ei si sa-i puna la munca . Va doresc sanatate domnule Dan Voiculescu . Cu respect Revolutionarul Zainea Gheorghe ,https://www.facebook.com/video.php?v=416656121823733
    DATI MAI DEPARTE

Comentariile sunt închise.