A trecut aproape un an de cand institutiile nationale si internationale cauta, la solicitarea Cameliei Bogdan, o eventuala avere a mea ascunsa sau nedeclarata.

Am anuntat inca din luna august a anului trecut ca voi solicita rezultatele acestor cercetari extraordinare pentru a le pune la dispozitia opiniei publice.

Oficiul corespondent din Cipru a confirmat pentru instantele din Romania ceea ce spun de ani de zile: ”cat despre proprietati sau alte bunuri detinute, autoritatile din Cipru nu au identificat niciuna dintre persoanele fizice mentionate (n.r. Camelia Voiculescu, Corina Voiculescu si Dan Voiculescu) ca proprietari de bunuri mobile sau imobile pe teritoriul Ciprului”.

Public aici raspunsul primit din Cipru:

raspuns pagina 1raspuns pagina 2

Acum, ultimul raspuns primit de la Tribunalul Bucuresti dovedeste faptul ca, in urma cercetarilor extraordinare dispuse de Camelia Bogdan tuturor institutiilor cu atributii in domeniu din Romania, din Europa, din lume, nu au fost identificate alte bunuri care sa-mi apartina mie sau fiicelor mele si nu exista alte informatii in plus fata de raspunsul primit din Cipru.

Vedeti aici solicitarea mea si raspunsul primit de la Tribunalul Bucuresti.

raspuns Tribunalul Bucuresti

Credeti ca mai poate astazi cineva sa mai creada sau sa mai sustina aceasta constructie mincinoasa care a capatat proportii fabuloase in timp  si care i-a determinat, pe unii dintre voi, sa se indoiasca de mine? S-a daramat oare astazi mitul averii lui Voiculescu?

Constructia acestei imagini negative, realizata de Traian Basescu si camarila sa, a durat 10 ani. Acum Basescu nu mai este, dar imaginea a ramas.

Asa cum am mai spus, pentru mine este foarte important ca oamenii sa ma cunoasca asa cum sunt si nu asa cum m-au prezentat adversarii mei politici in serialul “Defaimarea lui Voiculescu”, regizat de Basescu.

Motiv pentru care va provoc la un dialog, aici.

Mi-ar placea sa aflu care va sunt curiozitatile in legatura cu persoana mea, ce ati dori sa aflati de la mine. Eu ma angajez sa va raspund si chiar sa transform aceste intrebari, de ce nu? – in guest post-uri.

De asemenea, astept opiniile voastre cu privire la ceea ce credeti ca ar trebui sa ar trebui sa fac astfel incat lumea sa ma perceapa asa cum sunt.

9 COMENTARII

  1. Domnule Voiculescu, doar oamenii care nu inteleg lumea in care traiesc sau cei care sunt rau intentionati nu au vrut sa recunoasca facatura lui basescu la adresa dvs.
    In ceea ce ma priveste, opinia mea despre dvs. si ceea ce ati construit, o puteti gasi in articolul de mai jos pe care il consider un omagiu adus adevaratelor valori ale Romaniei. Multumesc pentru ceea ce reprezentati.
    https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/01/22/antena-3-europa-libera-a-secolului-21/

  2. O intrebare!
    Toate firmele infiintate de catre dumneavoastra dupa 1990 au avut ca actionar firma Crescent, cu aporturi substantiale de capital!
    Prin emiterea ulterioara de actiuni ati devenit actionar majoritar!
    O smecherie asemanatoare cu MEBO prin care Directorii si smecherii au devenit proprietarii intreprinderilor de stat!
    Banii Crescent ai cui erau?
    S-ar putea sa fi folosit interpusi pentru bunurile achizitionate in Cipru! E posibil?

  3. Din pacate pentru dumneavoastra, o imagine odata creata este foarte greu de inlocuit. Nu cred ca sunt prea multe de facut ca perceptia sa se schimbe…. asta din mai multe motive dintre care probabil 2 sunt determinante: oamenii sunt invidiosi si accepta greu faptul ca in 1989, teoretic toti am plecat de la aceeasi linie de start si azi majoritatea se descurca cu greu comparativ cu standardul la care va desfasurati dumneavoastra viata inainte de arest. Al doilea ar fi cunoscuta (reala sau nu) legatura dintre dumnavoastra, Crescent si fosta Securitate. Numai gandul ca prin relatia pe care ati avut-o inainte de 89 cu Securitatea ati fost avantajat atat financiar cat si din punct de vedere al cercului de relatii cu fostii securisti deveniti prosperi oameni de afaceri dupa Revolutie, face ca oamenii sa fie foarte putin deschisi ideii ca ati fi precum ei, ca v-ati facut averea prin munca cinstita si onesta. Sincer sa fiu, dupa tot ce am vazut ca s-a intamplat in Romania in ultimii 25 de ani, este extraordinar de greu de crezut ca vreunul dintre oamenii „grei” de afaceri din tara au facut macar „primul milion” cinstit. Pur si simplu nu se putea, probabil nici macar din cauza lor neaparat, ci a situatiei existente. Poate doar un procent infim de genul unor persoane care au lucrat in IT, de exemplu, si a avut o idee pe care a dezvoltat-o si apoi a vandut afacerea..
    A fost o perioada cand credeam in (sau speram sa fie adevarata) ideea de om de afaceri corect si afaceri corecte. Acum a ramas doar ideea de naivitate sau poate de entuziasm a/al tineretii.

  4. In ce priveste problema de cum va percepe lumea, opinia mea este ca ar trebui sa vorbiti mai mult despre viata dvs., de la inceput pana in prezent. Poate nu ar fi rau sa scrieti o carte biografica.

  5. Am eu o intrebare: de ce nu ati desfiintat antena 3?credeti ca daca o desfintanti acum cativa ani astazi erati liber? Daca da nu pot sa inteleg de ce nu ati facut-o. Mi-e greu sa cred ca nu ati facut-o pt simplul motiv ca era singurul post care critica regimul lui Basescu. Poate ca sunt eu prea las dar sa continui emisia unui post care te va duce sigur la parnaie mi se pare sinucigas.

  6. Acum, cand postul Antena 3 implineste zece ani de emisie, eu cred ca ar trebui ca dl.M.Gadea sa solicite unuia dintre producatorii sai -poate doamnei Carmen Avram sau doamnei Oana Stancu- sa realizeze un reportaj sau o emisiune despre evolutia ICA in ultimii 15 ani. Mai mult, ar trebui explicat celor ce doresc sa stie, ca un om de afaceri cand participa la licitatii o poate face doar in interes propriu sau in interes bilateral. Daca eu as fi realizator de emisiuni in cadrul Antenei 3,nu m-as sfii sa aduc in fata opiniei publice imaginea Dv. asa cum este ea: a unui om de afaceri de succes, a unui om politic patriot, a unui fondator de trust care a trecut si trece peste obstacolele vietii sale publice si politice cu rabdarea si tenacitatea data de patriotismul care ii razbate prin toti porii.

    Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru cetatenii tarii noastre cu ajutorul celor pe care ati stiut sa-i alegeti pentru a fi in echipa Dv. !

    La Multi Ani, Antena 3 !.

  7. Băsescu s-a aflat luni la sediul PMP. La plecare, acesta a fost întrebat despre moschee de o jurnalistă de la Antena 3. „Draga mea, nu te linişteşti? Vrei să te liniştesc eu? Sunteţi de la şcoala turnătorului Felix”, i-a replicat Băsescu jurnalistei.

  8. […] “Ultimul răspuns primit de la Tribunalul Bucureşti dovedeşte faptul că, în urma cercetărilor extraordinare dispuse de Camelia Bogdan tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniu din România, din Europa, din lume, nu au fost identificate alte bunuri care să-mi aparţină mie sau fiicelor mele şi nu există alte informaţii în plus faţă de răspunsul primit din Cipru”, a declarat Dan Voiculescu. Vezi mai multe aici. […]

Comentariile sunt închise.