În această perioadă grea pentru mine, dar mai ales pentru familia mea, am meditat în profunzime asupra faptelor bune pe care le-am realizat, dar și asupra marilor greșeli.

Ce pot să vă asigur este că, odată conștientizate, greșelile nu se vor mai repeta.

Toată viața toți trebuie sa învățăm din greșelile noastre…

9 COMENTARII

  1. Stimate Domnule Profesor.,

    Cu ocazia zilei de nastere dati-mi voie sa va urez un sincer La multi ani!!!! Va doresc in primul rand sanatate , va doresc ca sa fiti cat mai rapid alaturi de familie, prieteni, sa se termine aceasta grea incercare prin care treceti, sa strangeti in brate cat mai rapid nepoteii!!!!
    As dori sa stiti ca in continuare ma consider prietenul Dvs!
    La multi ani!!!
    Cu ganduri bune,
    Al Dvs.,
    Andron

  2. Sa va fi facut Firea un cadou azi renuntand la procesul cu Basescu.

    Asta arata ca lupta voastra cu Basescu va fi musamalizata dupa ce PSD il va lua ca aliat dupa alegeri.

    Pacat, pentru ca erati singurii care mai luptati!

  3. Multi ani la 70!!! vreau ca justitia sa fie dreapta si aceasta condamnare nedreapta sa mearga lacel ce a comandat-o. Daca bas iubea tara si poporul facea 1/10 din ce a facut Domnul Voiculescu .

  4. Nu mor caii cand vor cainii … Va urez sa traiti multi ani , mai buni si mai frumosi decat toti cei de pana acum ! La multi ani cu sanatate si multe bucurii ! Dumnezeu sa va binecuvinteze !

  5. Domnule Profesor,
    Mă gândesc des la Dumneavoastră cu inima strânsă. Am plecat atunci pentru că mi-a fost frică de amenințări. Am plecat plângând…Văzând ce vi se întâmplă am înțeles că intuiția mea a fost corectă…a corespuns cu întâmplările ce aveau să urmeze…Vă rog să mă iertați!
    Astăzi, când împliniți 70 de ani, vă însoțesc cu gândurile mele luminoase, cu inima mea îndurerată pentru plecarea pe care nu am putut să o opresc, cu iubirea mea de ființă alături de un prieten aflat la necaz.
    Vă doresc rezistență, sănătate, putere de muncă…
    Vă doresc IUBIRE ȘI LIBERTATE!

    Cadoul meu este la aceasta adresa: https://www.facebook.com/mihaela.murarumandrea

    SERIAL privind lupta femeilor din România pentru formarea CLASEI FEMEILOR POLITICIAN!
    Aceste documente – arhivate pe calculatorul meu – sunt concepute de mine și prezentate public în diferite ocazii.
    Pentru că timpul trece și vin generații noi, care nu cunosc istoria recentă a luptei femeilor pentru EGALITATEA DE ȘANSE în ROMÂNIA voi publica aceste documente.

    Domnule Președinte,
    Dan VOICULESCU

    Preambul
    ………..

  6. Stimate Dl. DAn Voiculescu,La MUlti Ani,implinirea celor mai frumoase vise.
    DAca vv-ar permita ,exista o doamna;Iudita Pelea,care tine cursuri d edesen cu emisfera dreapta,sa tina un astfel de curs si la penitenciar.In UNgaria sunt doua doamne care tin acest curs si al epnitenciare cu mare succes.Cursul e de 4 zile si nu numai oricine invata sa deseneze,se deschid esi mai mult emisfear dreappta a creierului care coordoneaza;intuitia,iubirea fata de orice vietate,artele….Eu dupa un astfel d ecurs numai pictez,poate si pt. dvs. ar fi bun,intuita mai crescuta,a-ti intuii cele mai bune solutii pt. viata DVs. urkonelemerblog.wordpress.com vedeti picturiile mel.E bine ca cel putin aveti internet ,tineti legatura cu familia,lumea. SAnatate si sa ne vedem cat de curand in LIbertate. tel;0730532568

Comentariile sunt închise.