Referitor la declaratiile din ultimele zile ale domnului av. Mateut, precizez ca nici eu si nici altcineva din familia mea nu am solicitat depunerea unei revizuiri ca urmare a excluderii din magistratura a Cameliei Bogdan.

In acelasi timp, consider ca independenta justitiei fata de orice forma de presiune exterioara reprezinta o prioritate pentru Romania.

2 COMENTARII

  1. D-ule Voiculescu trebuie sa depuneti de urgenta plangere penala impotriva numitilor: gen. Florian Coldea, Kodruta Kovesi si Camelia Bogdan pentru alcatuirea unui grup de crima organizata pentru a-i arunca in inchisoare pe politicienii care au fost alesi drept tinte de Binomul SRI-DNA. De asemenea plangerea penala trebuie indreptata si impotriva lui Basescu Traian deoarece a stiut de cele puse la cale de numitii mai sus mentionati si n-a adus la cunostiinta institutiilor abilitatea ale statului acest lucru. Dupa cum singur Basescu a declar in inregistrarea difuzata cu ceva timp in urma la Romania TV. Inregistrare care trebuie depusa ca proba de baza la dosar. Iar daca nu obtineti o decizie corecta si dreapta in Romania adresati-va la CEDO.

  2. Buna ziua, domnule Voiculescu,

    Domnule Dan Voiculescu, ma numesc Cristinel C. Popa si sunt reporter la Jurnalul National de 13 ani. Am avut nenumarate subiecte interesante si articole foarte bine scrise care au contribuit la prestigiul trustului Intact.
    Inteleg ca in societatea romaneasca au aparut de ceva timp probleme, trustul nu avea cum sa evite asa ceva. Sa ajung direct la subiect. Am fost 13 ani ca fratii. In diferite momente Jurnalul era fratele care avea nevoie de mine. Ei bine, acum eu sunt fratele care are nevoie de ajutor. Pentru ca stiu ca mai obisnuiti, fire evlavioasa si buna la suflet, (fara a dori sa epate), sa ii ajutati pe colegii mei aflati la nevoie: ii imprumutati! Nevoia mea stringenta in acest moment este de un imprumut de 10000 de lei pentru a obtine un post bun in strainatate, da, situatia ma impinge sa emigrez din tara, la 50 de ani. Va rog, nu lasati asa, fara niciun raspuns! E pacat de la Dumnezeu, mai ales acum, cand Dumnezeu v-a ajutat si ati scapat de chinul prin care ati trecet. Sa astiti ca s-a intamplat si datorita unor astfel de acte milostive. Cu cele mai bune intentii si respect, Cristinel C. Popa,

    [email protected],
    tel. 0741564324
    http://jurnalul.ro/autor/cristinel-c–popa.html

    https://ro-ro.facebook.com/people/Cristinel-C-Popa/100000850198

Comentariile sunt închise.