fotografie-de-la-manastirea-prodromita-covasna

Foarte greu mai găsești, în zilele noastre, putină liniște. În general.

Soția mea, Liana m-a convins să mergem la o mănăstire în vizită. Și nu îmi pare rău. Curățenia sufletească este mereu binevenită.

Primește un premiu spiritual – plus tot respectul meu pentru perspicacitate – cel care recunoaște primul unde este făcută această fotografie. Premiul va consta într-o Biblie redactată şi adnotatǎ de Î.P.S. Bartolomeu Anania.

Update: Primul care a răspuns corect a fost ”Claudiu Spulber”. Pentru ridicarea premiului, îl rog sa ne contacteze la numărul de telefon 0755.042.116.

10 COMENTARII

  1. Ma bucur pentru Dumneavoastra si pentru familia Dumneavoastra ca Ati revenit si ca sunteti bine !

    Frumoasa fotografie si as spune ca seamana cu manastirea Izvorul Tamaduirii din Salva, judetul Bistrita Nasaud, dar n-am mai fost acolo de vreo 17 ani.

    Manastirea din Caseiu -judetul Cluj- nu e. Nici manastirea Nicula nu este. Nici manastirea de la Barsana, nici cea de la Moisei nu pare a fi. Cred ca mai degraba V-as putea spune care manastire nu este… Important este ca sufletul Dumneavoastra si al Doamnei Voiculescu sa simta Lumina Dumnezeiasca si sa primeasca preaplinul de care toti avem nevoie. Va doresc Toate Cele Bune !

Comentariile sunt închise.