O primă analiză la nivel macro mă duce la concluzia ca România va trăi o lungă toamnă fierbinte, cu răsturnări spectaculoase care sper să ducă la clarificări.

2 COMENTARII

  1. Sa speram ca va fi o toamna lunga si productiva.
    Din tot ce se-ntampla la Bucuresti, noi avem o singura problema: intru-cat logodnicul meu primea „in transe” despagubiri de la ANRP finantate de Ministerul Finantelor si in cei 3 ani de cand primea banii, cel tarziu in luna august ii avea, ne-am planificat cununia civila la primarie, pe data de 1 octombrie, dar banii nu au fost alocati de minister ca in alti ani si…stam cu inima stransa ca nu vor intra banii pana in 15 septembrie dupa cum evolueaza acest guvern. :( Si iar ne amanam nunta… Este evidenta difcultatea financiara a acestui guvern al tarii noastre. Se vor „da peste cap” sa faca rost de bani cel putin pentru salarii si pensii sau, vor pleca si, asa cum fac guvernele psd, vor lasa greul pe guvernul ce le va succeda.

  2. O persoana pe care o respect extrem de mult mi-a zis recent ca „oamenii (si guvernul) ar trebui sa inceteze sa isi faca toate calculele pe luna si sa gandeasca pe termen lung.”

    Desi el se referea, in mare, la veniturile si cheltuielilor indivizilor, acum, in aceasta lunga toamna fierbinte, cred ca se aplica peste tot, de la nivel micro la macro si invers.

    Daca guvernantii, parlamentarii, presedintele s-ar obosi sa ia masuri care sa reziste si dupa urmatoarele alegeri, ar fi putin mai bine pentru noi, muritorii de rand.

    Dar…

Comentariile sunt închise.