Adevărul are puterea de a convinge indiferent de controversele din jurul celui care îl rostește.

În avalanșa de declarații previzibile și inconsistente despre nominalizatea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier, poziția lui Dacian Cioloș, care subliniază deriva politică a momentului, are meritul de a evalua lucid contextul actual.

Într-adevăr, România traversează o criză politică și instituționala acută.

Cum poate fi depășită? Cu viziune, responsabilitate și capacitatea de a ne solidariza pentru obiective naționale strategice.

22 COMENTARII

  1. aveti dreptate domnule profesor insa viziunea si responsabilitatea nu se gaseste la cei care conduc acum guvernul.

  2. da,criza poate fi depasita prin implicare si prin maxima seriozitate insa astea lipsesc din caracterizarea celor care ne conduc.

  3. oare cum vom putea depasii criza cu catu?mie mi se pare imposibil cu un asa om pus in fruntea guvernului romaniei oare nu mai avem oameni destepti in tara asta?

  4. ei nu gasesc un numitor comun sa vina in sprijinul populatiei ei stiu doar sa se certe si cei care sufera dupa cresterea euro suntem noi.

  5. criza poate fi depasita foarte simplu punand in fruntea guvernului oameni cu experienta profesionisti si onesti nu ca alde catu care nu stie sa citeasca niste rapoarte financiare.

  6. poporul roman a trecut prin multe momente grele si este calit dar cred ca sosit vremea sa nu mai acceptam prostii pusi in fruntea tarii.

  7. puterea este ca un drog iar daca nu stii sa o gestionezi risti sa dai cu toata tara in sant si asta face catu el nu stie sa gestioneze mai nimic si s-a trezit prin ministru.

  8. numai cand il vad pe catu imi vine sa emigrez….cum este posibil sa ne conduca asa oameni de nimik?

  9. ciolos cand a fost prim ministru a dat voie la straini sa cumpere tot terenul romaniei deci el a lucrat pentru cei din afara ceea ce o sa faca si celebru catu.

  10. uite unde duce lipsa de educatie la catu se vede cel mai bine este un mare nimeni care ocupa un fotoliu mult prea mare pentru el.

  11. eu sunt cam sceptica in aceasta privinta si cred ca foarte greu vom trece peste astfel de probleme.

  12. criza acesta politica poate fi depasita numai daca cei care ne conduc ajung la un numitor comun in ceea ce priveste numele de premier al romaniei.

  13. sper sa se termine odata pentru totdeauna circul asta ca nu face bine nimanui nici politicienilor nici noua ca euro deja isi face de cap .

  14. creativitatea ar trebui studiata la scoala si fiecare copil sa fie pus in valoare in functie de abilitatile sale si poate asa vom avea oameni de stat adevarati nu marionete ca si acum.

  15. sa plece toti numai asa vom avea scapare…sa plece si iohannis si tot pnl-ul din tara sa stea in diaspora pe care o divinizeaza toti.

  16. sfaturile pe care le dati dumneavoastra domnule profesor sunt benefice poporului roman insa cei care ar trebui sa le aplice sunt ocupati cu altceva.

  17. criza acuta prin care trecem are radacini adanci si acestea ajung pana la traian basescu cel care a declansdat totul.

  18. criza se poate depasii foarte simplu daca exista dorinta din partea alesilor sa faca ceva pe partea de investitii in romania.

  19. doar prin instalarea unui guvern profesionist care sa stie ce sa facsa intr-o tara macinata de multe neajunsuri.

  20. deocamdata avem un guvern interimar,pana nu vom avea un guvern ales si acceptat nu vad cum se va depasii criza politica.

Comentariile sunt închise.