Un cântec cântat de Ramona Bruynseels al cărui text îmi dă de gândit.

33 COMENTARII

  1. poporul roman a fost incercat de multe greutati si prin toate a trecut cu capul sus,si cred ca si de aceasta data in ciuda obstacolelor va reusii sa se redreseze cu sau fara sprijinul autoritatilor.

  2. romanii sunt un popor credincios si mereu au avut speranta ca dumenzeu ii va ajuta sa treaca peste toate incercarile grele.

  3. o melodie care ne aduce aminte ca orice ni s-ar intampla trebuie sa mergem mai departe cu capul sus.

  4. Chiar nu stiam ca doamna are o voce asa frumoasa, mi-ati facut o surpriza frumoasa astazi cu aceasta melodie.

  5. Folclorul, una din bogatiile acestui neam atat de asuprit de soarta si de oameni haini si incompetenti dar care inca mai are speranta si tine capul sus

  6. Atat de adevarate cuvintele melodiei, Dumnezeu sigur ii ocroteste pe romani dar si noi romanii ar trebui sa fim mai buni unii cu ceilalti, sa cultivam bunatatea, sa vem grija de pensionarii nostrii si sa ne scolim generatiile tinere. Oricum versuri care trezesc emotie in orice ar asculta piesa.

  7. Sunt plecat departe de casa dar ascultand melodia asta parca m-am intors putin pe melagurile unde am copilarit. Starneste emotie piesa si interpretarea e foarte buna.

  8. intoarcerea la simplitate si la lucrurile de baza a reprezentat mereu un pas inainte si o dezvoltate de durata.

  9. in ultima vreme solidaritatea si empatia a cam lipsit din caracterizarea multora dintre noi cred ca este momentul sa fim mai atenti si mai buni unii cu altii.

  10. intotdeauna romanii au fost incercati de multe necazuri dar de fiecare data au reusit sa treaca peste ele.

  11. melodia ne aduce aminte de originea poporului roman de greutatile intampinate si de modul cum stim sa mergem mai departe.

  12. romaniei i-a lipsit un lider care, chiar si prin muzica, sa reuseasca ca ne faca mandrii ca suntem un popor de oameni frumosi ,cu principii si cu coloana vertebrala.

Comentariile sunt închise.