Câte sensuri poate avea această imagine?
Cine dorește o polemică pe această temă, îl aștept cu drag!

56 COMENTARII

  1. Depinde de experiența fiecăruia ce anume vede în imaginea aceasta. Într-adevăr e deschisă la multe interpretări. Mie îmi place imaginea unui foc care arde în șemineu, o găsesc liniștitoare.

  2. Să însemne asta că s-a scumpit gazul atât de tare că trebuie să ne încălzim cu lemne? Nu e exclus. Că de apa caldă nici nu mai zic, am și uitat cum arată, cred că e un mit.

  3. Pe mine mă duce cu gîndul la casa bunicilor din copilăria mea îndepărtată. Liniște și siguranță.

  4. O seară de iarnă în fața focului. (Asta pentru romantici). Mai e puțin și e totul scrum. (Asta pentru romanticii informați).

  5. E o imagine frumoasă, nu mă îndeamnă deloc la polemică. mai mult mă îndeamnă la calm și la o introspecție aprofundată a ființei mele.

  6. Mă duce cu gândul la o vacanța de iarnă la o cabană de la munte. Undeva departe de zgomotul și agitația cotidiană.

  7. Țara arde și babele se piaptănă? Eu asta văd, cum e situația politică și economică în România.

  8. Poate că în viața asta agitată ar trebui să ne găsim timp pentru liniștea interioară și pentru familie.

  9. cand m-am uitat la poza am fost retrimis in copilarie in serile de iarna cand bunicul facea focul in soba si imi mai spunea o povestire.

  10. poza ar putea sa sugereze intoarcerea la origini adica la incalzirea cu lemne ,pentru ca din aceasta toamna gazul va devenii un lux.

  11. in multe tari au fost incendii de vegetatie de aceea trebuie sa avem grija in acest sens si la cum ne comportam noi cu natura.

  12. sa fiu putin optimist,aceasta poza insemana ca din toamna si toata iarna vom avea apa calda neconditionat.

  13. A facut omul gratar sunteti nebuni si lumea baliverneaza pe aici de apa calda si nemurirea sufletului. :))

    • O poză poate fi interpretată în mai multe feluri după aprecierea celui ce vizualizează, ești supărat că lumea are imaginație?? :))

  14. intotdeauna noi romanii au fost foarte buni la imaginatie si la ceva creativ si inventiv,asta este marea noastra calitate.

  15. acesta fotografie ma duce cu gandul la drumetiile pe care le faceam cu prietenii pe munte si ridicam un foc de tabara.

  16. este de la sine inteles ca atat romanii cat si alte nationalitati vad din puncte de vedere o poza sau o situatie in sine dar cel mai important lucru este ca din aceste pareri diferite poate iesii ceva bun.

Comentariile sunt închise.